Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
Topikgazda
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
Bubukain
üzenetére
Vagy amit én használok winen.
ADB app control -
Laybee
őstag
Sziasztok! Bocs a láma kérdésért, de szeretnék egy ilyet vásárolni (4k max) a hardveraprón. Ugye kell hozzá amazonos account. Nekem van egy, de nincs beállítva bankkártya. Enélkül tudom regisztrálni az eszközt? Egyelőre nasrol néznék filmeket. Illetve amit vásárolok innen és bontatlan azzal nem lehet probléma a regisztráció során?
-
zoltan6
addikt
válasz
FingR86
üzenetére
Mit szenvedtem tegnap ezzel a maven kodival mire feltudtam varázsolni a stickre,kb. fél napom ráment
a 4017-es hozzászólásban levő google drive-os linket az istenért nem akarta letölteni,csak aszrali gépre rudtam letölteni,rámásoltam nasra a fájlt megosztottam a linket,azt se töltötte le.Majd rátelepitettem a telóra,aztán apps2fire appal tudtam rávarázsolni nagynehezen.Ezt a hivatalos oldalon levőt meg se találtam sehol amit linkeltél,de most elmentettem.Eszméletlen körülményes erre bármilyen fájlt átrakni,legalább látná a windowsos gép mint a libreelecet
-
Hyena
senior tag
A tegnap megjelent kodinerds-el ujra van Dolby Vision Fire Tv Stick Maxon kodi 19.4 alatt. (eleg sok releasen keresztul nem volt)
Kategorie:Binary (armeabi-v7a)Addon ID:net.kodinerds.maven.kodi.firetv.armeabi-v7aVersion:202206302218-9dcd8e24 -
nt0524
tag
Sziasztok!
installálnám Kodit a fire tv-re, aptoid-ot letöltöttem, megtaláltam benne a kodi-t, sikerült ki is választani, majd semmi módon nem tudom a fire tv távjával az install gombot lenyomni. Bármit csinálok, csak az alsó menüsorban hajlandó jobbra-balra menni, azokat az ikonokat highlight-olja! már megőrülök!!!
Valaki segítene?
köszönöm!!! -
Azteeek
tag
Fire stick 4k max-on kodival nézek filmeket helyi hálózaton pc-ről megosztva minden tökéletesen megy kivéve a külső feliratokat amiket egyszerűen nem lát a kodi és hozzá sem tudom adni őket. Mi lehet a probléma?
-
Bubukain
senior tag
nem is tudom mit szenvedek itt az RR app-al, most nézem hogy az LG C9 oled tud olyat hogy Real Cinema mód, ami elvileg megoldja hogy ne legyen remegés 24P lejátszás esetén.
Bár tuti hogy ez csak valami szoftveres dolog lesz, mert soha nem feketedett be a kijelző a film indításánál, amiből azt következtettem ki hogy a tényleges frekvencia váltás nem következik be. -
tsilver
senior tag
van ennek valami értelme/hozadéka, próbálta már valaki?
-
tsilver
senior tag
-
thewom75
tag
Sikerült nekem is összehozni nálam is a freki váltást a refresh rate apk. val, öröm van. Az Adb beírás segített, köszönet érte. Kiválóan működik az Airflow- val és Air Receiverrel, ez jelenthet megoldást azoknak, akik gépről esetleg laptopról streamelnének. Mindkettő kiváló app.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Tudnátok dobni egy US appstore-os hbo max linket?
-
-
tsilver
senior tag
frissíteném 7.2.8.5-ről, szépen letöltötte, utána install update... de itt áll már vagy 10 perce.
Ez normális? -
Xelo
addikt
-
Bubukain
senior tag
Az HBO Max-nál is 23.967 re érdemes állítani az RR-t?
-
FingR86
őstag
Nincs szükség régió mokolasra, megy az Apkmirror verzióval is, most próbáltam ki
-
Xelo
addikt
válasz
Bubukain
üzenetére
amazon.com weboldalon teheted meg. bejelentkezel, account beallitasolnal manage content and devices -> preferences -> country/region settings. egy amerikai cimet kerni fog, en beirtam keresobe hogy cheap hotel usa es megadtam az egyik hotel adatait.
amikor eloszor allitod at a regiot a firesticked lehet automatan nyom majd egy factory resetet. miutan letoltotted a hbo max appot vissza lehet allitani a regiot magyarra. -
Xelo
addikt
válasz
tsilver
üzenetére
hivatalos firestickes 52.25.1. ha magyar region van a stick ez kovetkezokeppen szerezheto be: a firestick regiojat egyszer usa-ra allitjatok, majd igy a hbo maxot telepititek egyszer. ekkor a felhoben hozzaadodik a fiokotokhoz az app, es ezutan ha visszaallitjatok magyarorszagra a regiot, majd nyomtok egy factory resetet a hbo max tovabbra is letoltheto marad. az amazon appstore -> app library -> all vagy not installed alatt lesz megtalalhato.
-
Xelo
addikt
nem tudom mi történt, de ma este meglepődve tapasztaltam hogy firestick 4k maxon hbo max appban újra működik a 4k és dolby vision.
ez, illetve az hogy minden appban tudjam állítani a tv frissítését hiányzott ahhoz hogy teljesen elégedett legyek az amazonos kütyüvel.
-
Mano66
senior tag
Ha már a sticken csináltam faktory resetet, egyben már lecseréltem a kodit is. Rosszul fogalmaztam az RR-t nem a kodi alatt használtam. Már a fire stick alap menüjébe belépve csinálta a lefelé gomb a vissza lépést a kezdő oldalra. Ha elindítottam bármelyik programot a lefelé lépésre azonnal vissza váltott. Az RR a stick rendszerét bolondította meg. Még beállítani sem tudtam az RR-t. Hogy miért azt nem tudom.
#4351"gyűrű" : Maradok csak olvasó. Az nem zavar senkit.
-
Mano66
senior tag
Én tegnap telepítettem az RR-t Nexus alá. Ott is ugyan az tapasztaltam mint "Xelo". Plusz nekem be jött egy olyan hiba újra indítás után, hogy bármit elakartam érni a lefelé lépéssel állandóan vissza lépett a kezdő oldalra a kis házikóra. Nem tudtam lefelé görgetni se lépni. Nagy nehezen tudtam egy factory resetet csinálni. Ment fel a "gyűrű" által ajánlott Mátrix.
ui : Aki nem akarja szívatni magát már elsőre inkább [USB AM Gigabit Network Adapter With 3-port USB 3.0 Hub] -ot vegyen. Telepítéseknél jól jön.
-
tsilver
senior tag
megcsináltam simán ahogy te írtad és a képek alapján be is állítottam 2 kivételével
- RR Disney app setting-ben start display nekem inaktív nem tudom állítani
- illetve a play gombra előjön, hogy apps/special acceess/display over../RR, de ezt egyáltalán nem találom merre van (permission üres, a többi meg a szokásos stop/uninstall etc.)gondolom a kettő összefügg
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
tsilver
üzenetére
Én ilyet nem csináltam, legalábbis így biztos nem Van egy adb app control Portable a PCmen, azzal próbáld meg azt a sort amit xelo írt..
A jobb felső sarokba kell írni a stick ip-jét.. és a console fülön tudsz írni..

-
Xelo
addikt
én ma raktam fel firestick 4k maxra a leírásodat követve, itt nem csinálta meg. refrehrate app elindult, de pl appok beállíátsainál csak default felbontást engedett, illetve nem jelent meg az osd se. adb-vel lenyomtam ezt a commandot azóta szuper.
hulp01: aha az is jó. le kell tölteni innen az SDK Platform tools for Windows-t, kicsomagolod valahol, megnyitod a platform-tools mappát. itt a mappán belül ahol van a sok fájl jobbklikkelsz egyet, és megnyitás terminálban. ide kell írogatni.

-
hulp01
senior tag
Na ez az, mi az az adb, és ezt a két sort hova kell beírni? Az angol nyelvű leírásban olvastam valami laptopról, aminek ugyanazon a wifin kell lógnia. Na, nekem ilyen nincs, viszont van egy win pc ugyanazon a routeren kábellel. Az is jó?
OK, akkor ez megválaszolva eggyel feljebb.
-
gyűrű
Topikgazda
Itt leírtam tök egyszerűen hogy kell..
Ha 7-es verziód van akkor jónak kell lennie..
Újraindítás után működnie kéne.. -
hulp01
senior tag
-
azbest
félisten
a régi gen2 -őn 5ös, a sima 4k-n 6os, az újabb hd és 4k max változatokon 7es fireos van. [link]
Múltkor a gen2 sticken kipróbáltam és azon is van ilyen frekvencia váltogatás. Bár nekem inkább az volt a kihívás utána, hogy abbahagyja
Mert amikor véletlenül rossz módnál állítottam meg, akkor nem volt kép a kijelzőn és vakon kellett kivárni mire megint jó felbontás és frissítés kombóra jut. Elés sok módot kirpóbál és jópér perc mire megint jóra vált. Bekapcsolás után is átváltott mindig arra. -
Szerintem a HD verzión biztosan nem fog menni ez a dolog. Nekem 4K Stick van (nem MAX), és azon sem megy. Ennek egyszerű oka van, az 6-os Fire OS- futtat, ehhez pedig 7-es OS kell a leírás szerint.
De a Kodiba is lehet HBO Max addont futtatni, és akkor kadenciahelyes lesz. Cserébe kisebb felbontáson fut csak. -
hulp01
senior tag
Éppen akartam kérdezni azokat a dolgokat, amiket fentebb írtok. De nekem ez már túl bonyolult, ami oda le van írva a linkben. Amúgy nekem csak HD-s stickem van, azon lehet manuálisan váltani a felfelé navigációs gomb és a rew gomb együttes nyomva tartásával (10mp-ig), és akkor elkezdi szépen sorban beadni a verziókat. Az HBO Maxnál a sorozatoknál nagyon sok esetben 25p a jó választás, míg a Disney-nél a 24p. Nekem is az erősítőben van a stick, mert a Panasonic plazma ARC módja egy rémálom, szóval azt egyszer kapcsoltam be és azonnal ki is. Még a Disney-s 24p szerintem nem pontos, mert mintha ritkán lenne akadás (amikor éppen észreveszem), szóval lehet, hogy a 23,976 nem megy neki, de már a tököm tele van ezzel az egésszel. Bezzeg a virágbolti verziók PC-ről kodival tökéletesen mentek mindig kadencia-helyesen. És ott a Kodi mindig tudott normálisan váltani. Ha onnan megy, akkor mások miért nem tudják ezt leprogramozni? Ja, és az is először az erősítőbe megy és utána a tévébe. De a pc-s kodi már nem tudja kezelni az HBO addont a tetves másolásvédelmi szarok miatt. Rettentő frusztráló az egész, pedig csak annyi volt a vágyam, hogy legálisan nézzek filmeket és sorozatokat full HD minőségben. Pont ehhez a sok mókoláshoz nincs semmi kedvem. Már a sticket is csak emiatt szereztem be, de még így sem tökéletes. Szinte kergetnek vissza a szürkezónába ezzel a sok baromsággal.
Amúgy megnéztem a linket is, de ez az ADB install nekem tök kínai, fingom sincs mit jelent. Meg a fenti kommentek egyikében azt olvastam, hogy erősítőn keresztül nem működik, akkor meg kedvem sincs szívni vele. -
-
gyűrű
Topikgazda
válasz
headhunter
üzenetére
A kodi mindenhol automatikusan vált, a Disney és a netflix kiegészítővel is.
Az app oknál kézzel kell váltani, ha akarsz, de csak néhány sorozat ami 25 ös, amúgy a 23,976 megfelelő. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
headhunter
üzenetére
Fixre állítva igen. [link]
Kodiban nem kell, mert az magától vált. -
azbest
félisten
válasz
csenzi2
üzenetére
igen, előfordulhat, hogy le van tiltva. Például mert valaki megrendelte, de nem érkezett meg, ezért az amazon letiltotta.
Érdeklődj az ügyfélszolgálatnál. Ha apróról, kétes helyről való, akkor lehet élelmes akart lenni az illető és lejelentette elveszettnek, de nem küldte vissza, amikor megérkezett mégis.
-
nimmrody
tag
HBO Max kiegeszitot keresnek honnan lehetne beszerezni melyik kulso forrasbol? Koszonom
-
csenzi2
tag
Üdv! Hozzám került egy FireTV lite, de sajnos nem tudom elindítani. A checking update után mindig az a képernyő jön fel, hogy nem lehet frissíteni. "unable to update fire tv stick lite"
Gyári visszaállítást próbáltam, de nem segített. Próbáltam mobil neten, vezetékes neten, de semmi. Van másik stick a házban, azzal nincs semmi baj. Lehet, hogy le van tiltva?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a 4017-es hozzászólásban levő google drive-os linket az istenért nem akarta letölteni,csak aszrali gépre rudtam letölteni,rámásoltam nasra a fájlt megosztottam a linket,azt se töltötte le.Majd rátelepitettem a telóra,aztán apps2fire appal tudtam rávarázsolni nagynehezen.Ezt a hivatalos oldalon levőt meg se találtam sehol amit linkeltél,de most elmentettem.Eszméletlen körülményes erre bármilyen fájlt átrakni,legalább látná a windowsos gép mint a libreelecet
annyibol "jobb" a regio mokolas, hogy csak egyszer kell megtenni, utana meg frissiti magat az hbo max nem kell manualisan telepitgetni a frissiteseket.
ez, illetve az hogy minden appban tudjam állítani a tv frissítését hiányzott ahhoz hogy teljesen elégedett legyek az amazonos kütyüvel.

mit kellene rajta állítanom a passtrun kívül.