Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Rendeltem vasárnap (02.04) az amazon.de-ről egy terméket, bankkártyával fizettem. Amazon regem nem volt, így vásárlás alkalmával regisztráltam is (emlékeim szerint) és úgy ment végig a rendelés.
Közben leveleztem az eladóval emailben (ő irányított az amazon-ra, hogy ott tudom megvenni tőlük a terméket). 3 napra a rendelésre (02.07) elkérte a rendelési számot, hogy még valamit belerakjon a csomagba.
Belépnék az amazon.de-re, de ilyen email-el nincs regisztráció... rákeresek az email-eim között amazonos rendelésre nem talál semmit...
Gondoltam valamit elrontottam rendelés alatt, nem ment végig, fáradt voltam stb. Megnéztem az ebank-om, nem volt levonva semmilyen összeg és elvileg zárolva se (erre nem mernék 100%-ra megesküdni).
Így regisztráltam ismét, lerendeltem ismét, azonnal kaptam rendelési azonosítót emailben. Rendelés után felmentem ebankra és láttam, hogy a rendelési összeg kb 2.5-szerese zárolva van a számlán...
Az amazonos regemen természetesen csak egyszer rendeltem le a terméket.Ma pedig megérkezett a termékből két példány is... Az összeg ma lett jóváírva a számlámról, természetesen kétszer. A tranzakció dátuma mindkét esetben 02.07, azaz szerda, holott az elsőt vasárnap rendeltem...
Ezt nem tudom hova rakni egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó erős gamer PC
- Samsung Galaxy A34 5G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 4G 128Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 16 128Gb, 36 hónap Garancia, Fekete & Fehér Színben, Apple AirPods 3 Bontatlan
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest