Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• (Bundás)

addikt

Sziasztok!

Rendeltem vasárnap (02.04) az amazon.de-ről egy terméket, bankkártyával fizettem. Amazon regem nem volt, így vásárlás alkalmával regisztráltam is (emlékeim szerint) és úgy ment végig a rendelés.
    Közben leveleztem az eladóval emailben (ő irányított az amazon-ra, hogy ott tudom megvenni tőlük a terméket). 3 napra a rendelésre (02.07) elkérte a rendelési számot, hogy még valamit belerakjon a csomagba.
    Belépnék az amazon.de-re, de ilyen email-el nincs regisztráció... rákeresek az email-eim között amazonos rendelésre nem talál semmit...
    Gondoltam valamit elrontottam rendelés alatt, nem ment végig, fáradt voltam stb. Megnéztem az ebank-om, nem volt levonva semmilyen összeg és elvileg zárolva se (erre nem mernék 100%-ra megesküdni).
    Így regisztráltam ismét, lerendeltem ismét, azonnal kaptam rendelési azonosítót emailben. Rendelés után felmentem ebankra és láttam, hogy a rendelési összeg kb 2.5-szerese zárolva van a számlán...
    Az amazonos regemen természetesen csak egyszer rendeltem le a terméket.

Ma pedig megérkezett a termékből két példány is... Az összeg ma lett jóváírva a számlámról, természetesen kétszer. A tranzakció dátuma mindkét esetben 02.07, azaz szerda, holott az elsőt vasárnap rendeltem...

Ezt nem tudom hova rakni egyenlőre. :)

Új hozzászólás Aktív témák