- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #44956 üzenetére
Akkor ég nem volt, csak szürkeség. A dolgok meg igencsak gyorsan történnek ilyenkor. Van még néhány jó sasos lövésem, olyan is, amilyent mondasz, de ebben az akcióban ennél jobb sajnos nincs.
-
randras_83
addikt
válasz Real_Necro #42046 üzenetére
Köszi, de az istenért nem bírtam rendesen fókuszálni a kis szemére, T70-300VC volt az obi, a többire meg igen, van mit tanulni "makrózni" eddig sosem makróztam. Inkább manuál fókusz kellene amúgy?
(#42054) tom84: a rózsa tetszik, a napraforgós képek kicsit nekem sok, de ott is volt amelyikben volt fantázia. kislányos portré tetszik ahol eltakarja a száját. szóval van köztük jók is meg kevésbé jók is. több vizes képed mintha dőlne.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
m3ss
veterán
válasz Real_Necro #41431 üzenetére
ja nekem is feltunt azota par szejjelrekeszelt kepen. pedig elotte par nappal volt a vaz szenzortisztitason cameranal.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #41285 üzenetére
Én meg inkább megpörgetném óra járásával ellentétesen, hogy bal alul és jobb felül is a sarokból induljon a zöld.
(#41286) Novics: Én szűkebbre vágnám, és inkább 3:2-ben, vagy 16:9-ben, valamint a kontrasztból is vennék vissza egy pöppet.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
fattyu
veterán
válasz Real_Necro #41285 üzenetére
+1. teljesen faca kép lesz amint a zöld csík van a bal alsó sarokban. nagyon jó amugy.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
szaki1986
tag
válasz Real_Necro #40964 üzenetére
A képarányhoz nem nyúltam, a standard 3:2 ahogy kiesett a kamerából . Fekvőben nem működött volna itt a fák között, ezért lett álló tájolás.
https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #40954 üzenetére
Betettem egy olyat is.
(#40955) jjeahh: Dobok majd fel közelebbieket is. Úgyis annyi lövés van, mint a szemét. 160 gigát elfotóztam/videóztam 13 nap alatt.
Ez a panoráma az alsó füves ív miatt (is) tetszik. Ad neki egy kis lendületet. Főleg, hogy fent a felhőkben is van valamennyi ívelés, csak tükrözve.
[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #40780 üzenetére
Ezt a kóstolgatást még nem unod?
Mert én már nagyon.
Amúgy jó lenne már tőled is látni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #40751 üzenetére
Azért az ugye megvan, hogy totál ellenfényes a lövés? Soha nincs annyi részlet ilyenkor.
-
randras_83
addikt
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #40634 üzenetére
Húú, de szigorú teccik lenni! Legközelebb majd jobban igyekszem.
Az obi nekem sem jön be. Mondom, hamarosan megválok tőle. Most erre futotta, illetve tesztekben sokat dicsért optikáról van szó. Csalódás.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #40630 üzenetére
Netán ez már tetszene?
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #40559 üzenetére
& Balinov: Így?
Balinov: Első bokeh tesztnek elmegy , második tetszene csak fekvő formátumban jobb oldalon több térrel és egyet léphettél volna jobbra, hogy ne lógjon be a háttérben az a fa.
grigo: Olympus
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #40559 üzenetére
+1 az elsot sokkal, a masodikat kicsivel kevesebbet, de szukre vagnam en is. Nekem picit sok a ter
Tobbiek!
Hoznek en is ket adapteres mokas kepet
foleg a buke es a szinek miatt tetszik
Ezt meg azert me' a mikutyank kolyke a Lord Mayor, tudom, kozepre nem tul szerencses, megis kernek erre is velemenyt
B
szrk: elqrtam a linket
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
g.killer
aktív tag
válasz Real_Necro #40534 üzenetére
Hoznék egy sorozatot, volt a környezetemben egy nap amikor fogyatékkal élők meséltek a mindennapjaikról, majd táncoltak egy előadás keretében kerekes székesek. Elég nehéz és szomorú téma próbáltam egy érzést átadni.... de hát nem is magyaráznám ha a képek nem mesélnek úgy sem ér semmit. Lát valaki bennük fantáziát, sajnos az e-pl5-nek telével kicsit kevés volt a fény, ezért szemcsések, de hát ez van ezt kell szeretni elsősorban az ötletek megvalósításának milyenségéről és a komponálásról szeretnék véleményt kérni.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
törölt tag
válasz Real_Necro #40508 üzenetére
Az a gond, hogy k.... mindegy mi a topik neve, ugyis mindig lesz aki vallalhatalan kepeket fog feltolteni, es ugyanugy mindig megjelennek a leolto emberek, a megsertodo emberek, bekito emberek, konstruktiv es destruktiv emberek, esatobbi emberek Regen amikor csak a "Digitalis fenykepeim" topik letezett, akkor az volt a problema, hogy a topik szinvonala romlik a nagyon rossz kepektol ezert lett kitalalva a 2 topikos rendszer. Ennek persze az lett hatulutoje, hogy a halado topikba mar alig tolt valaki, mert vagy el vannak zavarva a kezdobe, vagy azert nem toltenek mert ugy erzik nem eleg jok, stb, akarmi az ok, az a topik ma mar alszik. Ugyhogy most itt megy ugyanaz a zene azota, amit feljebb emlitettem. Lehet itt akarmennyi topik.
-
marcitp
őstag
válasz Real_Necro #40508 üzenetére
+1
De az is hozzátartozik, az sem szép dolog, ha egy beeső a gyengébb képpel izomból le van oltva indoklás nélkül, a kedve elmegy az egésztől, építő jellegűt meg nem kapott.
Inkább vegye a fáradtságot, (ha már egyszer fikázni így is úgy is nekiáll billentyűzni) pár szóban, mondatban leírja: miért rossz a kép. Ennyi. A többi személyeskedés, intrika, gúny (mert azért néha megy az is) ami nem a képről szól teljesen felesleges.
Ezért most lehet, kapok a p.fámra, de ez a rész nagyon nem tetszett a Haladóban sem, meg itt sem, bár itt azért annyira még nem is jellemző.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
bandhajon@
aktív tag
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #40311 üzenetére
Patrik b***tt se ram, elvolt a homokozolapattal, meg ugy altlaanba a tengerparti homokkall...
copass: koszi, kb ezeket lattam en is, majd legkozelebb! (erdekes egyebkent, phpszichologia...feltoltes elott rendszeresen nem veszem eszre az ilyen alapveto hibakat, de abban a pillanatban, mikor megjelenik a hsz-emben a kep link beugrik 1-2 dolog,hogy Te barooom, ezt mer igy csinaltad.. )
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #40303 üzenetére
Köszi!
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #40220 üzenetére
Igen, ott van pár, ami nekem is tetszik, de azért sok ott is kuka.
A másik 5 "versenyző" produktuma meg egyenesen felháborító.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Real_Necro #40120 üzenetére
Mondjuk én a hátsó gombot nem használtam még soha, azért kérdezem, hogy milyen előnyöket rejteget ha egyáltalán). Az expo gombnál csak az szokott bosszantani, hogy néha a váz úgy dönt, hogy nincs fókusz, és nem hajlandó exponálni, hiába nyomom le teljesen a gombot. De ettől még a fókuszálás az működik azért általában.
-
marcitp
őstag
-
marcitp
őstag
válasz Real_Necro #40100 üzenetére
18-105-tel ne nagyon lőjőn 18-on csopképet, vagy legalábbis a széleken ne legyen senki! szép ufók lesznek....
inkább 25-30mm, ha nagy a csoport.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
athomi
veterán
válasz Real_Necro #40100 üzenetére
és nem árt ha mindenki benne van a képben
-
Komgeri
csendes tag
válasz Real_Necro #40004 üzenetére
köszönöm!
-
freelanced
addikt
válasz Real_Necro #39926 üzenetére
Üdv!
Köszönöm mindenkinek. Valóban gyönyörű hely
torzo
Sajnos az, hogy visszamenjek kicsit még várat magára, nem itt van a szomszédban
Bár magam sem bánnám ha erre a látványra kelnék minden reggel ahogy kinyitom a spalettát
Egyébként csodálatos ahogy körbeölelik a hegyek a várost, nem semmi.
fr3ntzen
Nekem is feltűnt így utólag, korrigálok egy kicsit rajta!
Magához a képhez annyit, hogy sajnos ez a nagy gond a nyaralási fotókkal. Bármennyire is igyekszik az ember nehéz jó képeket csinálni. Sajnos mindegyik helyen csak futólag voltam, nem én választottam meg az időt sem az időjárást, pedig valóban egy hajnali kép vagy egy napnyugta igen zseniális fotót szülhetett volna. De néha azzal kell dolgozni ami épp van. Nekem tetszik a hangulata megmondom őszintén kicsit direkt lett ilyen az utómunka során de valóban nem az igazi.
Még annyit, és ebben is kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az oké, hogy kicsit balra dől, de nem lehet, hogy maga a kompozíció húzza el kicsit balra? Vagy hülyeség? Csak kicsit úgy érzem, hogy túl nagy a tenger aránya a képen, de lehet, hogy nincs igazam.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
r.levente75
addikt
válasz Real_Necro #39800 üzenetére
Jogos, köszi a kritikát.
-
Adamis
őstag
válasz Real_Necro #39135 üzenetére
+1 Erre gondoltam én is, mikor megláttam.
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #39135 üzenetére
Venus Laowa 15mm-tel gondoltad?
Azzal tényleg nem nézne ki rosszul..[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #38984 üzenetére
Az sajnos nem készült, de szerintem el lehet képzelni.
-
espista
senior tag
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #38905 üzenetére
OK, András, igazabol erre gondoltam is, az egyetlen pozitivum, hogy tobb odafigyelessel akar jot is ki lehetett volna belole hozni. erre meg ShiftdelAmen
-
_seth_
veterán
válasz Real_Necro #38918 üzenetére
Ugy emlekszem pont azt irtam le abban a 3 szoban, hogy mit lehetett volna maskepp
contaxg: az obival semmi baj, az is mind1, hogy F x.y obirol van szo, a feje nem artana viszont, ha rajta lenne legkozelebb.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
*Ropi*
félisten
Mit lehetett volna másként? Kezdetként elölről lőni meg.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
torzo
őstag
Elnézést kívánok így Húsvét vasárnapján. Mea maxima culpa.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #38916 üzenetére
Ha háttal fotózta volna, lehet, jobban sikerült volna.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #38857 üzenetére
na, erre akkor ra kell fekudni, mert ha mar rendszeresseget lehet felfedezni ott valszeg en vagyok feluletes CA teren..
Patriknak? Dehogynem, mar majd' eve ismerkedikSZerk: offhoz eleg a kisebb meretu kep is
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #38855 üzenetére
szerinted Apossal, Veraval nomeg Elnok urral a nyakamba lett volna ido vadaszni? majd tavasszal talan, ha eljutunk vegre az allatkertbe...talan.
Az viszont vagy aggaszto, vagy csak siman erdekes, hogy emlited a CA-t. Remlett,de most megneztem, LR-ben engedelyezve van a Sigma Art lencseprofil es az auto CA removal is be van pipalva. A multkori fuves/fas kepnel is mondtak tobben a CA-t, de megneztem azt is most 3 perce, ott is be van pipalva es vett is ki.
Vagy nem eleg bepipalni, valamit a zajszuresnel is kene mokolni?
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #38818 üzenetére
Köszönöm ez valóban tiszta....sőt a legtisztább az, hogy nincs szabály.
Szerintem a kép széle az esztétikai keret..azon belül minden játszhat.Kép.
Tetszett ahogy a jégen csillogott a nap, de igazából nem vagyok most sem biztos abban. hogy milyen utómunkával lehetne jobban megcsinálni. Adtam neki élességet, de nem biztos hogy ez a legjobb megoldás.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #38787 üzenetére
Köszönöm...mit értesz harmadoláson??
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #38768 üzenetére
Mivel ez a beírásod nem a fotóról nem is reagálnék rá
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #38752 üzenetére
Brassai elég sok utcai falfirkát [link]fotózott.
A saját stílus azért nem jön össze egyik napról a másikra.
De stílusgyakorlatként talán fel lehet fogni a dolgot.
Szerintem ez a tanulás egyik módja. A gyermek is utánzással tanul meg sok mindent és hosszú az út mire lesznek önálló gondolatai.[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #38727 üzenetére
Azért neked, mert te vagy a gazda. Értelemszerűen ne vedd magadra a kritikám, sejtem, remélem, hasonló gondolataid vannak neked is ebben a helyzetben.
Szóval, ugye nincs gáz, mert amúgy big respect!
@Arthurmiller: +1 És grat.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurMiller
senior tag
válasz Real_Necro #38719 üzenetére
Természetesen. Ami a beállításokat illeti, ugye stúdió, modell, megy az idő. Az instruálásnál sajnos nem lehet minden apró részletre odafigyelni, inkább beállításonként egy egy sorozat, pici módosításokkal, aztán majd válogatás az utómunka során. Most is készült kb 600 fotó, a fentiek csak véletlenszerűen választottak. 1-2 hét utómunka, aztán ebből lesz kb 25 fotó, ami jónak mondható. De ez még hátravan, munka mellett nem olyan egyszerű A koncepció inkább a sziluett visszaadása, a modell sejtetése volt, ezért is volt beállítva 4 stúdió vaku, hajfény, sziluett, a háttér kihagyásával. Bizonyára vannak sokkal jobbak a sorozatban, majd kiderül hamarosan.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #38709 üzenetére
Muszáj megjegyeznem, hogy semmiféle szexuális asszociációm nem keletkezett, amikor a kolléga aktfotóját néztem. Művészi ábrázolásnak találtam és magasan jelen topik szintje felettinek, ezért javasoltam, amit.
Sajnálom, ha ilyen merev a szabályzat, az alapelv értelmezése lehetne felxibilisebb. Szóval jó lenne módosítani vagy szakmaibban értelmezni.@vond: a második, a virág portré szép. Az első kuka.
@fandango: ez most nekem nem
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
-
ArthurMiller
senior tag
válasz Real_Necro #38707 üzenetére
-
marcitp
őstag
válasz Real_Necro #38709 üzenetére
Értem... ritka a kiemelkedően jó kép, a haladó topik is áll. Csak ezért sérelmeztem, de a szabály az szabály...
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
marcitp
őstag
válasz Real_Necro #38707 üzenetére
Végre volt egy kiemelkedően jó kép...
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #38680 üzenetére
saját fotó
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #38663 üzenetére
Igen, tudtam, hogy valami nem százas a karjaival Nekem is ez tetszik talán a legjobban ezek közül.
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #38663 üzenetére
Ennél azért többet vártam.
De ezt is megértem..(#38661) aldebaran
Ez a kép egyrészt baromi erős kompozíció és kellőképpen izgalmas is .
A fotó egyébként egy sorozat része. A sorozatból kiragadni egy képet kb olyan mintha egy versből idéznek egy versszakot. Önmagában nem biztos, hogy értelmezhető. Amatőr és haladó fotósoknál sem szokás ahogy látom több "versszakban" gondolkodni, hanem egy-egy technikailag vagy témában jobban sikerült képet tesznek közé. Ezeket hívom én haikuknak. Igaz, hogy vannak kötöttségek benne, de nem kell a hagyomás értelembe vett szabályosságra törekedni, mert az egyszerűn unalmas.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Real_Necro #38658 üzenetére
Ez nem az én képem, de érdekelne, hogy erről a képről mi a véleményed? Nem sok élesség van benne, de szerintem baromi jó fotó és nagyon nem családi kép..
-
törölt tag
válasz Real_Necro #38635 üzenetére
Nyilván ízlés kérdése, de nekem jobban bejönne erről az aranyos babáról készült fotó, ha mindkét szeme éles lenne... Valahol azt hiszem a korszellem része, hogy szinte mindenki tágra nyitott rekesszel fotóz és ezzel egy kicsit tech demo beütésűek a képek.
-
marcitp
őstag
válasz Real_Necro #38635 üzenetére
Igen, ez elfogadható élesség.
Erre én is hisztis vagyok.
A kanalat meg így kell fogni.https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
veterán
válasz Real_Necro #38507 üzenetére
Azért nem a kibontás után törtent, és az első képen elég sokat szórakoztam egy vakuval slave módba hogy alúlról kapjon fényt. De ha ez nem ment át (bar nekem tetszik ) mégsem lett olyan jó mint gondoltam. Köszönöm
-
halagabor
tag
válasz Real_Necro #38503 üzenetére
Köszi, most így kicsit már számomra is világosabb, hogy mi zavart a képben tudat alatt. Az f-értéket a gép állította be azt hiszem, de amikor a kép készült még alig tudtam valamit a rekeszértékek funkciójáról, most már szűkebbre venném.
A kanyar utáni látványról egy 180°-os panoráma, sajnos nem tudtam mindent befogni az obival:
panorámahttps://www.flickr.com/photos/halagabor/ https://www.instagram.com/halagabor/
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Real_Necro #38230 üzenetére
Mert egy Kodak p880-nál sok telefon is jobb képet készít... Már keresem az utódot, de az alap fogásokat, beállításokat tanulgatni megteszi, amíg meg nem találom az ideális gépet. Sokkal nehezebb megszülni, mire is lesz szükségem, mint először gondoltam. No de ez nem ebbe a topicba való.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Adamis
őstag
válasz Real_Necro #38230 üzenetére
Mert rettentő zajos...? És nincs sok részlet?
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #38084 üzenetére
Jó, tényleg. Én teljesen a sárga gyűrű mellett gondoltam a vágást, akkor meg ha nem is az egész, de egy része elveszett volna. Meg nekem bejött az eredeti vágással is.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
szenesember
aktív tag
válasz Real_Necro #38082 üzenetére
Köszönöm Real_Necro és Novics
Többé nem töltök fel képet kora reggel. Nem volt rajta utómunka.
Karcokat leszedtem, ahogy tudtam, vágást így oldottam meg: [link][ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Real_Necro #38082 üzenetére
Szerintem viszont jó ez a vágás, mert a bal alsó sarokban még kap egy kis megvilágítást az obi. Négyzetnél azt vagy elveszted, vagy a többi oldalon lesz a nagy feketeség.
A karcok tényleg elég zavaróak.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #38074 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #38028 üzenetére
Azt már a haverok megtették a buli után.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #37854 üzenetére
Tiszta víz(j)elet(et) a pohárba!Mindig ezt mondom mielőtt laborba megyek.[ Szerkesztve ]
-
g.killer
aktív tag
válasz Real_Necro #37854 üzenetére
Jó akkor megnyugodtam! Eddig csak a "nemlehetsajatoldalrollinkelniegeszgaleriastul" dilemmáról hallottam!
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
copass
veterán
válasz Real_Necro #37852 üzenetére
igazából egy nyílvános fórumon én nem igazán páblikálok parasztvízjel nélkül semmit...flickr is így kezdte hogy semmi vízjel, botrány is lett belőle.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Adamis
őstag
válasz Real_Necro #37848 üzenetére
Visszamenőleg mennyi hsz-t lehetne törölni, ha ez így van. Anno ez nem zavart senkit - ha van, hát van. Ilyet én sem olvastam amúgy...
-
copass
veterán
ez nekem új. tényleg van ilyen szabály?
"a fórum szabályzata miatt csak profi fotósok használhatnak tudtommal vízjelet"[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
naneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Honnan tudod, hogy nem rendelésre csinálta?
Just a simple Lineman...
-
Noddy
senior tag
válasz Real_Necro #37789 üzenetére
Akkor még nem voltam ott, de tényleg volt egy tó felújítás, ez valóban a menetrendtől eltérő leeresztést kívánt. De jól megoldottátok azt a szitut is. Nem hiába egy jó fotós leleményes.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Noddy
senior tag
válasz Real_Necro #37787 üzenetére
Azért kell kreatívnak lenni Amúgy igen, Október és Március között leengedik, hogy a jég ne tegye tönkre a partot.
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
bongeszo
aktív tag
válasz Real_Necro #37760 üzenetére
Igen, én is akkor jöttem rá, hogy inkább így kellett volna Meg azzal is, hogy sz@r az egész a távoli téma (minőség) miatt...
Köszi, hogy elmondtad!
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #37760 üzenetére
Mintha a Revenant-ből lenne egy képkocka (persze egy mozis felvételből).
-
Adamis
őstag
válasz Real_Necro #37732 üzenetére
Tőkés réce! Volt egy vadőr srác, ő mondta, hogy vadkacsa nincs, csak tőkés réce... Még megrijjadtam, mikor elkezdte magyarázni!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #37729 üzenetére
én azt is oszlopnak néztem
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37646 üzenetére
Igen, pontosan ez a címe.
@Fandango: Csak ténferegtem a trágya sienai utcákon, aztán szembejött nagypapi. Nem bírtam megállni.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #37622 üzenetére
Á nem vagyok kényes, bár a kullancsokat azért nem szeretem, a nyáron is 5 kullancs csípésem volt a gombafotózás miatt Amúgy mindíg kevés cuccot viszek magammal, általában még az állványt is itthon hagyom, amikor kánikulában mászkálok még a nyakpánt is éget
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
válasz Real_Necro #37616 üzenetére
Köszi. Igazából egy valamire használom ezt a képet, a telefonom háttere. Meg persze családi fotó.
Ezekre voltam kíváncsi, nekem sajnos elég szárazak a fotós szakkönyvek, de a példákból elég jól tudok tanulni. -
Balinov
titán
válasz Real_Necro #37597 üzenetére
Koszi sracok, pont ilyen visszajelzest kerestem
felulrol vagtam, eleg jol, semmitmondo, tiszta eg volt, gondoltam az csak bezavarna.szandekosan vagtam ilyen panosra, mert eredeti aranyban eleg lapos volt
vond: keszult allo is, de az megsemmitmondobb lett. Tipikus gleccservolgy, egigero sziklakkal, ez egyebkent a hely, par eve mar linkeltem itt fotot rola. egeszen a to jobboldalanal keszult amit most osztottam meg, a kifolyo patak torkolatanal.
Noddy: koszi, a velemenyed is csak megerositette,hogy derek iparosmunka, de semmi tobb.
szerk:
PitLee: igy nem lenne rossz, de nincs nyersanyag amibol igy tudnam vagni. Na mindegy, majd tavasszal ugyis megyunk vissza ugyanoda,meglovom ezt alvanyrol majd alloba,fekvobe, nd1000-el, anelkul,stb.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #37594 üzenetére
píííííha, nem gondoltam volna,hogy ekkora magaslabdat adok a trolloknak csillagos 5-os!
Na, de amugy komolyan, valamiert nem kerek, csak nem jovok ra, miert
-
g.killer
aktív tag
válasz Real_Necro #37594 üzenetére
Tuti ez hiábyzott!
-
szaki1986
tag
válasz Real_Necro #37585 üzenetére
Akkor talán így inkább? Sajnos az eredeti kép fekvő, és persze balra hagytam neki helyet, úgyhogy max. ennyit lehet ebből kihozni
Amúgy ti hogy álltok neki a színek szerkesztésének? Mindegyik fotót önmagában szerkesztitek, vagy van esetleg vmilyen számotokra bevált "színséma"/tone curve amit mindegyik képre ráhúztok? Mi a jellemző? Néha zavar, hogy mindegyik képemhez máshogy nyúlok hozzá, és nincs egy egységes képi világuk. Persze ez talán nem is feltétlenül baj.
https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
Komgeri
csendes tag
válasz Real_Necro #37574 üzenetére
Egyáltalán nem veszem sértésnek, azért tettem ide fel ,hogy kapjak véleményeket, amiből tanulhatok. Köszönöm
-
copass
veterán
válasz Real_Necro #37476 üzenetére
nem csak jellegű, hanem az! de attól még szerintem hasznosak, én leszedtem kíváncsiságból. igényes, lényretörő. sok tévedést elolszlat a kezdőknél.
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz Real_Necro #37466 üzenetére
A bal oldali így hátulról... sok fröccs kellene hozzá nekem.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #37462 üzenetére
Éreztem én, hogy be kell dobnom a lányokat.
Itt még van pár kép róluk (öten voltak összesen): [link]Egyébként Ő a jobb oldali hölgy: [link]
Fenékben erős, viszont a melleket (szerintem) kár volt megcsináltatni.
_____________________________________________________________(#37455) torzo: Mint egy másik bolygó. Iszonyatosan szép hely, jó a kép is, de én lehet, hogy visszavettem volna egy kicsit a színekből. Hiába voltak ilyenek.
(#37454) Wa2x_: Nagyon jó színek és hangulat.
(#37448) Adamis: Tényleg elmászott a fókusz, és én kicsit máshogy is vágnám. De aranyos a kis családod.
(#37427) jjeahh: Az utas nagyon bejön. Király kép.
(#37425) BigBlackDog: FF tényleg jót tenne nekik (meg egy kis contrast+clarity). De amúgy tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #37433 üzenetére
Ja, erre gondoltam én is
-
jjeahh
nagyúr
válasz Real_Necro #37428 üzenetére
Kösz, én minden héten kimászok oda mert közel van és nyáron sok a gomba Kár, hogy már ott is félni kell a maciktól...
(#37430) Fandango: kösz, ha a színek nem furák az jó, megnéztem mind a 4 kalibrálatlan monitoron ami a háztartásban van és mindegyiken teljesen különbözőek
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz Real_Necro #37307 üzenetére
mindegy milyen színű lesz a fa, attól még sárga lesz
@torzo: bocs nem tudtam kihagyni
https://www.flickr.com/randras83/
-
grigo
őstag
válasz Real_Necro #37307 üzenetére
Ha meg zőőőd, akkor is b...szuk le! És ha trükközik a srác és monokróm hangulat mögé próbál bújni az azt jelenti, hogy vagy sárga lett neki, vagy nagyonződ, úgyhogy akkor is kap!
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
grigo
őstag
válasz Real_Necro #37291 üzenetére
Nekem ez a verzió is nagyon tetszik.
Külön megnyert engem a mondanivaló és spirituális tartalom amit ki szerettél volna fejezni és ez a mentális támogatás amit a világnak nyújtasz a hold ilyentén való ábrázolásával ezekben a nehéz, globális és multikulturális kihívásoktól hemzsegő világban így a karácsony előtti utolsó nagy rohamban! Magyarul: egyszer fent, egyszer lent"torzo elvitte a topicot egy meredek színvilág felé " Így van. Megrontott minket! Égessük meg!
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
g.killer
aktív tag
válasz Real_Necro #37291 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Nekem igy is bejön![ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #37287 üzenetére
Ne aggódj: képfényezőt se viszek.
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37262 üzenetére
Már hogy kikerült a dof-ból? Igen, szándékos volt. Az hogy fura, az másképpen sz@r, igaz?
@sheratan és ezer
@belovary A férfi a babával jó high key, a hölggyel már sok, mintha kiégett volna. A harmadik nekem semmi különös.
[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37244 üzenetére
Tudom, hogy nem verseny, de a szubjektív dolgokat már elmondtátok korábban. Többnyire ezeknek az volt a lényege, hogy a kompó jó, a táj szép, aztán utána a többi totálisan heterogén volt. Na, nem is. A sárgázás is ment rendesen!
Szóval engem igenis érdekel, hogy egy pártatlan és nagy tudású fotósmester melyik kidolgozást tartja a legjobban sikerültnek. Személy szerint ebből tudnék a legtöbbet profitálni.
Grigo! Nem értesz. Nem az elmarasztalás vagy a megdicsőülés itt a lényeg. A kidolgozásnak vannak szakmai szabályai és mércéje. Mindenki olyan színvilágot használ, ami neki tetszik, pasztel stb. ez természetesen igaz.
De a pályázatokon is van (remélem) szakmai megközelítés, utómunka értékelés. Emiatt érdekelne a nagyok véleménye. És szerintem még sokakat.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #37238 üzenetére
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
grigo
őstag
válasz Real_Necro #37189 üzenetére
Nekem tetszik. Kicsit sárga a közepe de jól elkaptad a pillanatot
:-)https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
torzo
őstag
válasz Real_Necro #37189 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés