Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
deny330 #62722 üzenetére
1. kár hogy kék a fehér hó...de egyszerű korrigálni.
-
copass
veterán
válasz
belovary #62086 üzenetére
volt itt akinek a képét befotózta a monitorjén és akkor az ő saját exifét írta bele.
de egy nagy kútúrális közintézmény is egy szó nélkül levágta a vízjelemet mint a szél, ha szólsz hogy perka akkor meg leszedik...
szóval az se elég ha szélen van vagy nem elég zavaró helyen. -
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
papaya #61875 üzenetére
hobbynál kompromisszumot kötsz vagy remete leszel.
ismerek természet fotóst akinek ráment a házassága. mert ha egy helyre csak X-ikén mehetsz és vársz rá félévet hogy kapj egyáltalán időpontot az úgy már meredek.
fizetősnél az ügyfél diktál, lehet terelgetni de hát vagy megy vagy nem.
nagyon híres fotós teheti meg hogy ő irányít 100%-ban.
ismerek olyan gyerekfotóst aki kiválszt 3-4 képet a fotózásból és csak azokat dolgozza ki amit ő kiválaszt...féléves várólistája van és iszonyat drága.
csak hát addig mire odáig eljut az ember, rengeteg egyszerű képet fog gyártani. ami nem feltétlenül fog portfólióba kerülni.
én életképeket csinálok, volt olyan megrendelő aki mutatta hogy milyen képeket szeretne... beállított képek modellekkel, iszonyat gány ps munkáva.
mondtam neki hogy ez nem a valóság, az emberek meg nem hülyék. látják hogy ez beállított kép. -
copass
veterán
válasz
papaya #61851 üzenetére
nekem ez rendben van, csúcsfények pár helyen sok de nem vészes. kompók nagyjából jók (apróságok: kormány, ülés belóg, kicsit szűk/tág néha).
jó ötlet a kőre rakott üveg, végül is ez egy termékfotó. kell ilyen is a sorba.
vintagelook szarsággal csak tönkrevágnád az egészet, teljesen téma idegen. -
-
copass
veterán
válasz
csodavas #61831 üzenetére
az árnyék lapítás egy technika, amivel a sötét részek homogének lesznek.
ha túl sok akkor az egész képet elnyomja, ezért kell óvatosan használni.
én speciel éjszakai képeknél használom hogy eltüntessem a zajt.
ettől függetlenül van akinek az összes képére ezt használja, mert "szerinte" jól mutat!
engem nem érdekel ki az, ha valami rossz akkor szóvá teszem. -
copass
veterán
válasz
csodavas #61820 üzenetére
ez nem látásmód kérdése. alap dolgok: helyes expó, színek, kompozíció.
ez nem "stílus" amit csinálsz.
fotózás nem mérleg elven működik, hogy rakok rá vintage presetet és az majd kompenzálja a hibákat.
ha egy fotós erre ránéz, bármilyen reakció nélkül megy a következő képre.
többben is mondták ugyanazokat a hibákat, szinte kivétel nélkül...
fordítva ülsz a lovon, forgalommal szemben... -
-
copass
veterán
válasz
modulus #60590 üzenetére
nagyon kevés esetben működik ffben a tájkép. ez nem az.
"Én valami B&W kivitelt tudnék ebből elképzelni." "Plusz esetleg berakni a fák mögé 1 holdat, talán működne." "Nem divatból szoktunk készíteni FF képet."
hold?! a legnagyobb közhely...ne vicceljünk már!
ffben ez egy nagy homogén paca lett, semmit nem lehet kihámozni belőle. fentfalentfa...
a színek megbontják az ismétlődést és lesz értelme a tükröződésnek. -
copass
veterán
válasz
krono. #60561 üzenetére
porsche-nél is randa, nem szép. audinál viszont ott keni a kerítést az nem lenne annyira zavaró, ha pont a kerítésben lenne.
svenkelésnél nem hátrány ha tiszta ez előtér, de ha zavaros akkor nagyon alacsony záridővel el lehet kenni. viszont akkor pontosan kell tartani a célra. -
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #60194 üzenetére
ilyen világító kék szem nincs a világon!
túlvilágosítottad az íriszt...
-
copass
veterán
válasz
topikk #60162 üzenetére
fotósnak nagyon jól kell kommunikálnia a modellel és elnyernie a bizalmát. ha ez a bizalom nincs meg akkor a modell befeszül, merev és görcsös lesz.
az meg a legalja hogy megmutatjuk a nyílvánvalót (segg,csöcs,stb.)
pucsítós, seggmutogatós szarokkkal nem lehet nőiességet meg érzelmeket átadni... -
copass
veterán
ez még jópofi is, na de ez elég beteg... erős tartalom...én szóltam
-
copass
veterán
válasz
Fandango #60121 üzenetére
"A te művészetedből még ennyit sem látunk, de véleményed az van látom."
elnézést kívánok, de ez is személyeskedés...
ne kezdjük már el ezt nemlátomaképeidetmitdumálszvégtelenkommentháborút.
egy tájképen olyan sok magyarázni való nincs. főleg ha van benne híd,hegy,folyó,köd,ismert épület,vízesés,stb. nézed szép tetszik. kész.
azért mert az átlag fotósok nem mernek/nem tudnak kilépni a biztonságot jelentő mindenkinektetsző sablonképek sorozatgyártásától, attól még nem az a követendő példa.
de egy olyan képsorozat ami tudatosan van felépítve azon érdemes elgondolkozni, nem pedig odabaszni egyből hogy szar. -
copass
veterán
válasz
Fandango #60113 üzenetére
mert az művészet amit te csinálsz szerinted?
ezerszer meglőtt téma, dögunalmas tájképek...ejha. magas a léc! -
copass
veterán
én szeretem az ilyen sorozatokat, mert érdekesek.
nem értem, miért gondolja mindenki azt hogy ezek a képek hibásak.
az senkinek nem fordul meg a fejében, hogy ezek szándékosan lettek így elkészítve/beállítva/kiválasztva. tehát van mögötte koncepció.
2017-ben Capa nagydíjat nyert Fátyol Viola ez a sorozat hatalmasat ment mindenhol, volt egy fbcsoport ahová meghívták violát. másnap szépen megköszönte hogy itt lehetett és elbúcsúzott. minden tag nekiesett mint ökör az anyjának, hozzáteszem a tagok nagyrésze tájképesvanabítfotós volt...a csaj hihetetlen nyugodtan válaszolt mindenkinek, de megunta hogy mindenki csak a technikai részleteken csámcsogott.
az a baj hogy manapság már mindenkinek azt jelenti a fotózás hogy minél jobb technikával kattingasson, majd rángassa a pixeleleket PSben órákig.
természetesen mindenki tájképesnek és modell fotósnak hiszi magát egyből, csak mert sorozatban gyártja ugyanazt az unalmas tucat fos képet... -
copass
veterán
válasz
Fotonhámozó #60106 üzenetére
engedd el. sose fogod megérteni.
-
copass
veterán
válasz
Fotonhámozó #60104 üzenetére
nem is akarod megérteni, mert leragadsz a technikai részénél. ha nem tudsz elszakadni a technika imádatától, akkor soha nem is fogod megérteni ezeket.
-
copass
veterán
az a baj hogy ha túl jókat választanak be, akkor tökön szúrják magukat. mégis csak az MM, kell az hogy a vásárló lássaaképét!
több fotóstól is megkérdeztem amikor elkezdte csinálni ezeket a színesszagosképeket, hogy b+ ez mi a szar?! szarszarb+, de ezeket szeretik látni és megveszik...
én ha pénzért fotózok akkor elvárás van, művészkedésnek rohadtul nincs helye. mert simán nem értik. színes legyen és érdekes.
a nagyon híres fotósok engedhetik meg azt maguknak hogy igazi művészek legyen. -
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #60005 üzenetére
bal kéz nem kéne, gyakorlatilag megölte az arcát és csak egy kezet és hatalmas homlokot látok. több haj, több arcból és lenne kerete.
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #59993 üzenetére
rózsaszín totál bedöglött, sávos lett oldalt lehet látni szépen a comb oldalán, életlen a szem, vaku miatt leugrik az egész a háttérről.
metrós utolsó érdekes is lenne, de nem.
kondiparkos mind rossz, kilógmindenhonnan belőlve valami fa,oszlop,drót akármi. -
copass
veterán
válasz
bandhajon@ #59996 üzenetére
szerintem is, de cserébe látványos!
viszont jól látszik ahogy a kelő nap megváltoztatja a színeket. arányokkal kell játszani csak. -
copass
veterán
válasz
bandhajon@ #59985 üzenetére
-
copass
veterán
válasz
Sizmael #59946 üzenetére
jobb sok, alul szűk.
a póz nem szerencsés, mert ha egy kicsit hátrébb ül a széken akkor egy picit előre kell dőlnie és jobban kijött volna a fenék formája. kábémintezen -
copass
veterán
válasz
belovary #59870 üzenetére
dell-p2417h
amikor vettem 70k volt, prémium kalibrálással -
copass
veterán
válasz
kovsol #59816 üzenetére
szép színes meg éles, de uncsi. csúcstechnika önmagában édeskevés, látásmód is kell.
gondolom erről a pályázatról van szó. -
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #59595 üzenetére
ugyanazok a hibák: zavaros háttér/előtér, izületekbe vágás, áll belóg a vállba, végtelenben találkozó könyök? olyan homlokot csináltál a csajnak mint frankeistein lényének (nagyon nem jó pont a hajvonalnál vágni), fenék középre komponálva, mellette meg tátongó üres tér?
termékelhelyezés szintén erőltetett. a werk megint csak steril felsorolás lett.
önreklámozásra és lájkvadászatra tökéletesen megfelel, mert szép színes és jócsaj van rajta. -
copass
veterán
válasz
Speeedfire #59581 üzenetére
mozgó témánál hdr? hogy éred el azt hogy a víz ne mozgjon és rajta a hajó se?!
-
copass
veterán
válasz
bandhajon@ #59558 üzenetére
határozottan jobb így.
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #59542 üzenetére
1 dől, zavaros háttér póznál bezavar, lilás bőr. kihagyott ziccernek érzem mert izgalmas a modell: magas,vékony,raszta haj,tetkók,arcpiercing,fültágító.
2 kéz előtérben felesleges, nyakon van a fókusz,közelebb hoztam volna. több ilyen kellett volna a sorba.
3 fenék nagyon hangsúlyos, dől, retus közelieknél lila foltos, éjszakainál orrárnyék, fekete fehér nem illik a témához. felhúzóslenézős jó.
4 esetlen termékelhelyezés, zavaros háttér/előtér, nagyon erőltettek a pózok,mosolyok.
5 dől, wb rossz, jobb könyök torzítás miatt hatalmas lett, fikuszvagymi árnyéka miatt ráncosnak látszik.
közeli, kávés és a mezős viszont jó. -
copass
veterán
válasz
bandhajon@ #59448 üzenetére
végre egy érdekes kép.
picit feketébbre húznám és leszedném a keretet. talán fentről vágnám az a belógó fehéret, nagyon vonza a szemet. -
copass
veterán
válasz
Speeedfire #59461 üzenetére
az nem kifogás hogy mert kezdő. nincs érintés.
ha egy profihoz hozzáérsz (még ha az engedélyével is) lehet utána soha többet nem látod, de lehet más profit se. forog a modellek között egy feketelista a fotósokról,ügynökségekről,stb. ki a fogdosós, dörgölőzös, csajozós, puncifotós,szarok a képei, stb.
én megmutatom hogy kábé milyen pózt szeretnék látni amit elképzeltem, aztán szóban korrigálom amíg jó nem lesz.
eleve gyorsabb mint az hogy "odamegyek,beállítom,visszagéphez, ó nem jó megint vissza, ó még mindig nem"
a kezdő látja egyből hogy mit akarsz tőle, a profinak az is elég ha szóban instruálod és tudja mit akarsz.
ha egy nem megszokott pózról van szó, akkor elengedhetetlen hogy te mutasd meg hogy mit akarsz látni. -
copass
veterán
most komolyan azt mondod hogy a korláterdő a fő téma?
a gyerek úgy vonza a szemet mint a mágnes, erre jössz hogy "de hátmilyenszép víszintesen fut mögötte a korlát"...brávó!
a padosnál én csak a szédülést érzem, ha nem dőlne ennyire gyomorforgatóan akkor egy tényleg jó képed.
ott a két ember a pad erdőben, ordít a téma. erre eldöntöd...ha ember nélkül meglövöd döntve akkor érteném is a geometriában a logikát, de így nem.
elcseszed a képeidet, simán lehetne egy rohadt erős sorozat is belőle a fociéletről... -
copass
veterán
te beszélsz itt marhaságról aki azt se tudja mi a kamudöntés?!
"itt egy semmitmondó kompó, döntsük el attól izgalmas lesz"
mond már meg nekem hogy mi indokolja itt a döntést? a korlát erdő?a sörhas szöge?
ezen meg ezen
ez a legócskább "technika" amit az amatőrök közhellyé tettek, mert látták valahol hogy a profik eldöntik a képet. ennél már csak a "fekete-fehérbe átteszem jó lesz" trükk szánalmasabb, ami szinte mindig szürke lesz és rohadtul nem illik a képhez...a vintage presetekről meg nem is beszélve... minden árnyékos rész homogén, az a vagány!
szóval maradj inkább grafikánál, meg a logo tervezésnél...habár az se megy annyira jól, mert magadnak egyből a sony-tól merítettél! -
copass
veterán
válasz
Speeedfire #59439 üzenetére
önreklámozáson kívül semmit nem látok ebben a videóban, csak a hibákat...
kijelzőn komponálni?ennyi fénynél vaku?
modellt instruáljuk, még véletlenül se érünk hozzá! -
copass
veterán
válasz
Lassú Víz #59361 üzenetére
"haszonszerzési célból vagy jelentős érdeksérelmet okozva"
a lépték nem mindegy. pölö okirathamisítás, ismerős elhagyta a pénztárcáját. pár hónap múlva mobilcég küldött neki felszólítást hogy fizesse a számláit...nem értette, kiderült hogy aki megtalálta az az ő cégére kihozott jópár nagyértékű telefont...jogosulatlanul a használták a személyes adatait a tolvajok, de a mobilcég is hibázott hogy nem ellenőrizte vissza a meghatalmazást...
fotós ismerősöm járt úgy hogy a buszplakáton szembenézett vele a saját gyereke fényképe...ez jelentős. -
copass
veterán
válasz
mikrofon #59358 üzenetére
ezért nem csinálok már honlapokat, mert komoly jogi háttér kell hozzá, a szoftveres mellett is hogy agybaj. ha gizike küld nekem egy emailt a kapcsolati formon keresztül akkor az személyes adat, mert név+email tehát azonosítható.a honlapon belül nekem bizonyítanom kell hogy mikor,hol és hogyan használom fel. amikor ír nekem hogy töröljem az oldalról, akkor meg kell mutatnom hogy mikor és hol szerepelt és törölnem kell visszamenőleg is az archivumokból. de a reagálásra van 30napom...
Azaz, a kormány - és az adatvédelmi hatóság is - úgy áll hozzá a dologhoz, hogy a nagy adatkezelő multik (ilyen lehet a Google vagy a Facebook pl) esetében kell keménykedni, a kisebb és hazai cégek esetében pedig elég figyelmeztetni, ha valami nem stimmel az adatkezelésekkel.
ha valakit lefotózol az engedélye nélkül, akkor a képmásával élsz vissza. amit polgári peres úton érvényesíthet, ezért kell a rendőr hogy téged azonosítson és kizárja azt hogy nem történt szabálysértés/bűncselekmény.
a rendőr nem semmisíthet meg bizonyítékot, ez volt a kiinduló probléma. ő nem törölhet semmit még ha jóskapista kéri is azt. nem arckép, képmás...
de hogy legyen gdpr is, megnézném amúgy hogy hány embernek van itt hozzájárulási nyilatkozata a modelleitől... -
copass
veterán
válasz
mikrofon #59356 üzenetére
"Abban az esetben, ha a fényképfelvétel készítője a cselekményével szabálysértést vagy bűncselekményt valósít meg"
mond meg nekem hogy mikor szabálysértés/bűncselekmény az hogy én lefotózok valakit közterületen, tegyük fel egy tüntetésen vagy rendezvényen? mert csakis akkor intézkedhet a rendőr hogy bevisz,lefoglal,stbstb. -
copass
veterán
válasz
Lassú Víz #59354 üzenetére
csak úgy tudod bizonyítani ha lefotózol vagy videózol,hogy én feléd fotóztam. de így csak azt bizonyítod hogy én lefotózhattalak...én persze megmutatom a rendőrnek hogy nem fotóztalak le, mert együttműködök a hatósággal (nemvagyokhülyeazérténse). de akkor meg érted én is mondhatom hogy hát akkor miért fotóztál/videóztál le engem?
"Az ORFK sajtóosztály hivatalos állásfoglalása:
“A rendőrnek a jelenleg hatályos jogszabályok alapján nincs olyan jogköre, amellyel a fényképfelvétel készítőjét annak helyszíni törlésére, megsemmisítésre kötelezhetné.
Abban az esetben, ha a fényképfelvétel készítője a cselekményével szabálysértést vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a rendőrség a fényképfelvételt, illetve az azt tartalmazó adathordozót – a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény, a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény, illetve 2018. július 1-jétől a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény rendelkezései szerint – tárgyi bizonyítási eszközként lefoglalhatja, illetve ideiglenesen elveheti.
Amennyiben a rendőrről hozzájárulása nélkül, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 2:48. § (1) bekezdésében foglaltak megsértésével készítenek fényképfelvételt, és nem állnak fenn az Alkotmánybíróság 28/2014. (IX. 29.) AB határozatában említett feltételek (tehát ha a felvétel nem olyan rendőri intézkedésről készül, amely a jelenkor eseményeiről szóló vagy a közhatalom gyakorlása szempontjából közérdeklődésre számot tartó tájékoztatásnak, közügyet érintő képi tudósításnak minősül, illetőleg az a sajtószabadsággal történő visszaélést valósít meg), akkor a rendőrt magánjogi érdekeinek védelmében ugyanazok a lehetőségek illetik meg, mint bármely más magánszemélyt. Így a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 24. § (4)-(6) bekezdései értelmében lehetőség van a jogsértést megvalósító személy igazoltatására és adatainak kiadására abból a célból, hogy a rendőr a Ptk. által biztosított jogvédelmi lehetőségeket igénybe vehesse. Ilyen esetben a jogsértő módon, hozzájárulás nélkül készített fényképfelvétel megsemmisítését a bíróság rendelheti el.” -
copass
veterán
válasz
Lassú Víz #59351 üzenetére
polgári peres úton érvényesítheti a jogait és bizonyítania kell hogy lefotóztam.
nem kényszeríthet semmire, mert az meg már önbíráskodás. -
copass
veterán
válasz
mikrofon #59350 üzenetére
megkérhet, de nem kényszeríthet a törlésre.
hívjon rendőrt, aki felveszi az adatokat, majd mehet a polgári per.
de ez már szélsőség. mert ha odajön jóskapistabepacalozvapálinkázva akkor persze letörlöm (elevelesefotózom) vagy rámír valaki hogy szedjem már eztmegaztle akkor leszedem. mert a fotós húzza mindig a rövidebbet egy ilyen perben.
akkor érdekes ez ha vmi olyan történik amikor pölö rendőri túlkapás van vagy valakit lefotózol aki verekszik,lop,stbstb. tehát van súlya,közérdek,bizonyítasz valamit.
nadeamibaromság: gyulán odajött hozzám a nénike hogy töröljem már le a képeket amiket csináltam az előbb a lányomról, mert ő ott volt a háttérben....minek ment oda csókolom ha látta hogy fotózok! elkezdett krvaanyázni hogy csak pislogtunk, mentünk is gyorsan odébb közben hajtogattam a lányomnak hogy a néniöregmárésnembírjaameleget! -
copass
veterán
válasz
mikrofon #59348 üzenetére
gdpr itt a lényegen nem változtat: rendőr nem kötelezhet arra, hogy töröld a képet, bizti őr meg pláne nem.
ez a lényege a cikknek.
írt már fotós ezügyben a naih-nak -
copass
veterán
válasz
xXxian #59339 üzenetére
állomás aluljáróban fotóztam, ott volt a bizti őr, kérdeztem hogy izéhozé, mondta hogy sínre,vonatra,vigyázzunk de nem gond. erre odajön egy idősebb pali hogy mutassam a képeket hogy rajta van-e, nagypofával természetesen. mert hogy őt nem lehet lefotózni az engedélye nélkül és joga van látni a képeket.
mondom hogy nincs rajta a képeken, de nem mutatom meg és nagyon szívesen rendőrt hívok, de mondom neki se fogom megmutatni...ő se töröltetheti le a képeket. felveszi az adataimat, meg a magáét is és perelhet. na itt zavar támadt az űrben és elment.
persze volt már hogy letöröltem a képet, 4 x 120 kiló IQ-ban fele. nem hiányzik egy verés. letöröltem, kártyát cseréltem, visszahoztam természetesen minden képet... -
copass
veterán
válasz
Speeedfire #59338 üzenetére
engedélyt kell kérned, mint minden közintézményben...könyvesbolt igaz nem az, de ott meg az üzletvezetőnek kell rábólintani. kábé tutira mondom hogy perkálós móka is lehet belőle.
szebb épületekben már fizetni kell keményen hogy fotózhass...
aki csak úgy szelfizik az nem üzleti céllal fotóz, te meg igen. igen, a TFCD is annak számít ebben az esetben... -
copass
veterán
válasz
mikrofon #59330 üzenetére
elég bonyi.
pölö fesztiválon backben nem szeretik ha a fotósok befotóznak hátra...ha színpadon áll és megy a műsor az oké, mert közszereplés,de ott hátul az már magánszféra. de ha látja hogy fotózol és nem szól, akkor az egyértelmű beleegyezésnek számít. a linken ott a balatonsoundszigetászf-e abban elég komlyan kifejtik hogy milyen kép és hogyan mehet ki...de érzékeny dolog ez. -
copass
veterán
válasz
mikrofon #59328 üzenetére
közszereplőt lehet nevesíteni, de magánszemélyt már nem.
a visszavonás attól függ hogy mi van a jegyen és a fotós kinek fotózik, ha szabadúszó akkor neki eshetnek. de ha az aki a jegyet kiadta akkor nehéz ügy...
pölö:fotózás egy fesztiválon -
copass
veterán
honnan tudhattam volna hogy grafikus vagy 30 éve?!
erre értettem a más ligát: te grafikus vagy ~30 éve VS növényvédő szer fejlesztő/gyártó akármi vállalat ~50 éve 10+ alkalmazottal...
ha neked elég hogy a szurkolóknak tetszenek a képeid akkor oké, de így sose lesz pénzed a fotózásból...
próbáld ki azt hogy telibe vízjelezed a képeidet úgy hogy takarja a lényeget, de 1 júróért megkapja a képet víjzel nélkül...nézd meg hogy hányan fogják megvenni és hányan fognak bazdmegelni!
amíg ingyen van minden csodálatos, de amikor fizetni kell akkor egyből szarrá degradálódik!
nagyon-nagyon jó előadás a témában: Mike Monteiro: F*ck You, Pay Me -
copass
veterán
nem sok esély van rá hogy rádcuppanak, eleve más liga!
saját arculat a legjobb reklám egy grafikusnak, pont ezért nem is értem a bohóckodást...
ha komolyan fotózásból akarsz mellékest, akkor hosszútávú ügyfelet kell szerezned.
pölö haladásnak fotózhatnál rendezvényeket, biztos van egy valag eseményük, sajtótájékoztatók,edzések,stbstb. csak ugye az a kérdés hogy van-e kontakt magasabb helyen, ott dől el minden sajnos... -
copass
veterán
áá én nem vagyok hajlandó még magmnak se tervezni semmit!
vmi 20-ik verziónál meguntam és kiírtam a egy free fonttal a nevem!
háát akkor design-ra feküdj rá picit jobban!
elég sok grafikust ismerek, akinek más készítette el az arculatát. egy másik grafikus lolyan ötletei is lehetnek amik neked nem jutnak az eszedbe. más nézőpont.
mondjuk a VOND konkrétan védjegy oltalom alatt áll...
-
copass
veterán
dupla vállpánt: egyik váz nagylátó, másikon tele. így semmiről nem maradsz le. obi csere itt felejtős, mert elég gyorsan történnek az események.
nagyon más ha úgy fotózol hogy fizetnek érte vagy hobbiból a magad örömére csinálod.
egy idő után favágás lesz. csinálja tizenhuszonéve, megcsinálja a kötelezőt és haladjunk.
nem sértésből mondom, de a képeidből egy csomót lehetne törölni, nem azért mert rosszak. hanem mert hasonlók. egy szögből van 10-15 képed. ha gyalulod a hasonlókat, akkor máris lenne egy izgalmas sorozatod. -
copass
veterán
válasz
randras_83 #59161 üzenetére
kár hogy a ferde pengefal kettévágja a fejét átlósan, felül sok, alul szűk.
ha közelebb viszed a falhoz akkor előnyt lehet kovácsolni belőle. -
copass
veterán
válasz
bandhajon@ #59104 üzenetére
kicsit sok a kontraszt nekem, eltűnnek a részletek. ettől függetlenül adja.
-
copass
veterán
válasz
marcitp #59093 üzenetére
ez annyira tipikus. ha vki mond egy erőset vagy nem tetszőt, akkor támadjuk be hogy tényleg jó-e...
fingja sincs arról hogy miről beszélek de bőszen állítja az ellenkezőjét.
minek képeljek? ha beraknék ide egy olyan képet amin semmi se éles szinte, tiszta homály, fura a kompó is. szerinted hány ember értené?!csípőböl menne a szarozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest