Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
contaxg #38769 üzenetére
Pedig van benne igazság. Ráadásul off-ba is tette, úgyhogy ezért nem érheti kritika. A fórumon az adott téma mellett sajnos számít a stílus és a hozzáállás is, mivel ez egy közösség. Nem linkelhetek képet úgy, hogy tessék b@**+, mert egy idő után joggal neki nem fog tudomást venni rólam és ki fognak közösíteni. Ez nyilván egy szélsőséges példa volt, de azért szerintem érthető az összefüggés. Régen én is többet hepciáskodtam, küzdöttem az igazamért. Mára, 1: higgadtabb, megfontoltabb lettem a való életben is, 2: ez kihatott az oldalon lévő tevékenységemre, viselkedésemre is. Nem szeretek konfrontálódni, értelmét sem látom hogy másra erőltessen az igazam, a hülyeséget megpróbálom nem felvenni. Fárasztó számomra és mások számára is => semmi értelme, csak rontja a hangulatot.
És ez a hsz sem a fotózásról szól, azért szerintem van helye itt. Még valami: több alázat a téma iránt, kevesebb kritika és okoskodás és ezt nem bántásból mondom, távol álljék tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest