Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #61769 üzenetére
Mert ilyenkor tudok más időzónákkal élőben kommunikálni.
Nekem szűkek a lányok (értsd jól)!
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #61524 üzenetére
Éjszakai (utómunka) műszak utáni portré?
Mi az a sötét csík kétoldalt, a halántékodnál? Olyan, mintha egy patkó lenne a kobakodra festve és csak a végei látszódnának ki előre.
-
*Ropi*
félisten
Az egy szépen kalibrálható monitor, csak a bemenetei közt elég nagy a különbség.
-
*Ropi*
félisten
válasz
vihartigris #61513 üzenetére
Az "A" betűs italok mind folyékony képstabilizátorok: a sör, a bor, a pálinka.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #61456 üzenetére
Hiába no, az ételfotózás egyik legnehezebb része, hogy a fotózandó ne diffundáljon el az asztalról, mielőtt lefotóznák.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #61453 üzenetére
Alapmű a témában, meg ez is
-
*Ropi*
félisten
válasz
bandhajon@ #61395 üzenetére
Aurafotós lettél?
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #61375 üzenetére
Úgy tűnik a maszk vonalvezetése miatt, mintha nagyon széles orra és óriási orrlukai lennének: nem szerencsés.
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #61302 üzenetére
Foltok vannak rajta?
-
*Ropi*
félisten
válasz
mazsi70 #61270 üzenetére
Legközelebb érdemes lenne figyelned ezekre:
- fej-, és kéztartás: kiugrik az álla, megtöri a teret, kicsit olyan "baltával szabott" hatást kelt, nem nőies, a keze is esetlen, ahogy a fejét tartja,
- keze a derekán: túl kevés látszik belőle, egy szépen ápolt kéz szintén a nőiességét erősíti, a hosszú ujjak a combján, azzal (majdnem) párhuzamosan hosszítanák a lábait,
- póló: a színe még elmegy, viszont a derekán a bevágás aszimmetrikus és emiatt vastagítja / szélesíti,
- keresztbe tett lábak: kecsesebb egymáson / egymás felett. -
*Ropi*
félisten
válasz
topikk #61122 üzenetére
Melyik Pixmáról beszélsz: a régi PRO 100-ról, vagy az új PRO 100s-ről? Elég sok különbség van köztük.
Egyébként egy közös hibája van majdnem minden konzumer Pixmának, hogy a fejek indokolatlanul váratlanul szeretnek meghalni bennük, de olyan helyzetekben, hogy nem gondolnád. Példa: takarítottam a lakásban, kihúztam a nyomtatóból az USB-t és a tápot is, áthelyeztem a polcról, az onnan 1 méteres távolságban lévő asztalra. A kábelek visszadugása után már fejhibát villogott...4 Pixmám volt, mindegyik így halt meg, csak földrajzilag más helyeken. A mostaniak közül inkább Epson L800-at vagy 850-et vennék.
Ez egyértelmű, hogy nem éri meg a gyártónak annyiért adni (lásd 19.990 Ft-os akciós árak), de úgy van kitalálva a marketing, hogy utána a tintákkal viszont bőven megvámolják az embert.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Ixion77 #61108 üzenetére
"Egy jó fotónyomtató jobb minőséget produkál bármely labornál."
Az olyan fotónyomtató, ami jobb minőséget produkál bármely labornál, milliós árkategóriában mozog.
Emellett az otthoni nyomtatókat szintén rendszeresen kell(ene) kalibrálni (minimum minden festékanyag cserekor), ha színhelyes szeretne lenni: ez sem elhanyagolható összeg.
-
*Ropi*
félisten
válasz
betyarrne1 #60830 üzenetére
A legolcsóbb, vagy használható is? A kettő nem ugyanaz.
-
*Ropi*
félisten
válasz
zsiga_667 #60779 üzenetére
Kívánom, hogy legyen igazad! Viszont a fotós ilyen esetben is hozzátehet pár olyan apró változtatást a beállításhoz, amitől az hihetővé válik és működik. Érdemes lenne Jerry Ghionis vagy Andras Schram portréit tanulmányozni: beállított képek annak ellenére, hogy nem látszanak annak.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #60754 üzenetére
Én [ki]vágtam volna, a kukába. Túl kevés van a felsőtestéből, aránytalanul tömzsivé teszi. A rendezői balon a karja azon kívül, hogy a rossz helyen vágás miatt csonkolt, még nagyon kamionos is: liquify-olhattad volna. Rendezői jobbon a hónaljában gyűrődő bőr nagyon csúnya, meg az is, ahogy a bicepszét befele nyomja a ruha váll része és árnyékot vet: konkrétan a bicepsze legalább olyan hangsúlyos a képen, mint az arca. A szájtartás erotikusan buta szőkés, csak az a gond, hogy itt az erotika plusza nem jön át...Élőben csinos lány lehet, megfelelő megvilágítással, pózzal és vágással sokkal jobban az előnyére lehetett volna kihegyezni a képet.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #60757 üzenetére
Ezt csak a Sony tulajok nem akarják érteni.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #60742 üzenetére
Ennyi erővel használhatnál bár mi mást is, mert azok is eltolják ennyire a fókuszt.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #60148 üzenetére
Egyetértek Fandango-val, én ezt a képet konkrétan át sem adnám a lánynak, mert pasit csinált belőle: nagyon ráerősít a maszkulin oldalára (Nem szerencsés ez az alsó látószög, mert nagyon erősíti az állát és a combját, meg a mellén valami el van maszatolva: melltartó lett róla leretusálva?). Ha a haja elöl lenne és keretezné az arcát (legfőképp eltüntetné az állát), nőiesebb lenne.
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
válasz
Ixion77 #59886 üzenetére
"Jut eszembe ha használ TV-t a családod, akkor abból egy 4K OLED bekalibrálva kb. bármely monitornál jobb."
Nem jobb, sőt használhatatlanabb: lehet-e TV-n fotókat szerkeszteni?
-
*Ropi*
félisten
Az AOC Q3279VWFD8 egy szépen kalibrálható monitor, csináltam már olyat.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #59861 üzenetére
Miután kb. már mindenki is jelezte, hogy nem stimmelnek a színek, nem akarok jobban belemenni: a Te érdekedben remélem, hogy csak "ízlések és fotonok / presetek".
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #59859 üzenetére
Még mindig nem kalibrált a monitorod? Vagy a sivatagosban csinálták?
-
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #59745 üzenetére
Csak mondom, hogy nálunk pl. a 32 MB-os cr2-ből 45 MB-os jpg esik ki LR után.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #59595 üzenetére
Csak annyit tennék hozzá a többiekéhez, hogy a headset gyárilag fehér vezetéke már-már rózsaszín.
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #59515 üzenetére
Az egyik idei párunkban a lány 8x Taekwondo bajnok, a srác pedig az olimpiai Judo válogatott edzője: náluk nem sokáig nyúlkálnátok, mert még Chuck Norris is végtelenszer meggondolja, hogy merje-e.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #59461 üzenetére
Hozzányúlhatsz, de ne fogd meg, hanem a kézfejed külső felével tologasd irányba. Ezt konkrétan Yervant tanította nekünk: volt pár "érinthetetlen" menyasszonya, akiket valahogy mégis irányítania kellett...Így Schrödinger megoldásával megérintette is meg nem is.
-
*Ropi*
félisten
"...szerintem rakosgatom inkább olyan helyekre, ahol jobban néz ki, meg esetleg még valamennyire illik is a kép tartalmához."
Én is így szoktam. Könnyítés, hogy LR-ban egyszer kell csak megcsinálni a különböző pozíciójú és átlátszóságú WM preseteket, később már pikk-pakk a képekre pakolja őket.
BTW most kicsit a VIVA TV logójára hasonlít, bár lehet csak én látom bele.
-
*Ropi*
félisten
"Szafa, de viszonylag olcsó vállpántra van ötleted?"
FB-on keress rá Udvarhelyi Szabira: egy dupla bőr vállpánt 30.000 Ft nála, de azt nem tépik le úgy a meccs hevében, mint a kínai műanyagot.
Én 1 éve használom, most rendeltem Ildinek is ugyanolyat. Ja és az ő fekete bőr pántja nem fogja be a ruhát, mint a sok(k) USD-s Holdfast Moneymaker.
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
Ha sRGB export van beállítva, akkor normális működés.
Bár, ha Win 10-et használsz akkor az is bekavarhat, mert régóta rosszul kezeli a színprofilokat és ötletszerűen tölti vagy nem tölti be őket, vagy sokkal később teszi, stb...Az egyik laptopomon a legfrissebb 1903 van naprakész frissítésekkel: tegnap este az automatikusan beállított képernyővédő időlimit akárhányszor kapcsolta ki a kijelzőt, utána visszakapcsolva mindig jóval később töltötte vissza a színprofilt, a legtöbb 4 vagy 5 perc volt kb. (a legkevesebb is 10-15 másodperc). Ez, így konkrétan használhatatlan...
-
*Ropi*
félisten
válasz
bandhajon@ #59119 üzenetére
Az első jobb oldalából, aljából és tetejéből vágnék szűkebbre, hogy még jobban a srácokra kerüljön a hangsúly. Nekem így túl sok a jobb oldala, egyébként jó.
A többi nem mozgatott meg.
-
*Ropi*
félisten
válasz
bandhajon@ #58973 üzenetére
Ebben most (#58976) Lassú Víz-el értek egyet.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Ixion77 #58972 üzenetére
"Nekem pl. mindkét IPS monitoron kalibrált, de az egyik sokkal intenzívebb színeket tud produkálni."
Akkor rosszul van kalibrálva, mert a kalibrálás lényege pontosan az, hogy egyforma színeket adjon a médium még különböző megjelenítési technológiák esetén is, amennyire a hardvere engedi.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #58957 üzenetére
Az első képen nagyon bíbor / lila az arca...Bővítem: az egész bőrszíne ahogy van, nem egészséges.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Yodafon #58923 üzenetére
Van a lányban némi Marylin Monroe, de nem elég ahhoz, hogy a hátán vigye a képeket. Nagyon rossz volt a helyszínválasztás és a látószög, mert folyamatosan kusza mögötte a háttér, fejbe vágja a horizont és mindig kiáll a hajából valami - hol a vár maga, hol egy daru, stb...Ha feljebb emelted volna a kamerát és fentről lefele fotózol, akkor a homogén víz lett volna a háttér és nem maradt volna ennyi indokolatlanul sok holt-, és negatív tér a képeken (az égbolt). A magasan álló nap pedig panda macit csinált belőle az árnyékokkal: az időpont választás sem volt túl szerencsés. A pózokkal lehetett volna segíteni a fény problémáján megfelelő beállításokkal, de ez egy külön regény lenne, most nem megyek bele. A ruhájának az öve elöl megkötve nagyon feltűnő masni, jobban mutatott volna oldalra elhúzva. Többször csonkoltad a végtagjait (félbevágott kéz) is: ízületben sosem vágunk. Így hirtelenjében ennyi...
Egyébként nem rossz alapanyag a lány: egy '20-as évek, vagy "Gatsby" stílusú sorozatba nagyon illene.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Sizmael #58860 üzenetére
Az első páros budoir fotózásunk vicces volt, mert sima ajándékként indult egy lánytól a barátjának, de korábban ért haza a mit sem sejtő srác és ott talált egy ágyban a menyasszonyával - egy szál fényképezőgéppel a nyakamban térdelve az ágy szélén
, Ildi meg éppen kiugrott a kis helységbe, így meg kellett várnom, hogy visszatérjen és helyrebillenjen az egyensúly - végül az egyik legkedvencebb páros budoir sorozatunk lett belőle, miután sikerült felhecceltem a srácot, hogy hangember és nem mer beszállni a "buliba".
Az egész sztori egyébként úgy kezdődött, hogy a lány bejelentkezett egy budoir sorozatra meglepetésként a srác születésnapjára, aztán ahogy beszélgettünk kiderült, hogy esküvőjük is lesz...
Általában esküvő után szoktak bejelentkezni ilyen képekért, itt megvolt a meglepetés.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Fotonhámozó #58620 üzenetére
No, ma már ma van, szóval (most) gratulálok!
-
*Ropi*
félisten
válasz
Fotonhámozó #58620 üzenetére
Akkor majd holnap gratulálok, mert előre balszerencsét hoz.
-
*Ropi*
félisten
Ez nagyon laza, a kínai másolóipar új dimenzióba lépett.
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #58505 üzenetére
Nem kell oda a keze, mert az árnyéka a szájába belezavar. Meg baloldalon sok, jobbon kevés a tekintete iránya miatt.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #58359 üzenetére
Ja értem.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #58357 üzenetére
Szerintem ne fixre lődd be (mert akkor is lehet eltérés a váz mérési pontatlanságának következtében), hanem szemre egyformára!
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #58353 üzenetére
Általánosságban jók a színek (pop up), viszont a WB elég zavaró, hogy az egyik-másik képen nagyságrendekkel hidegebb az előző sorozatban (a többiek leírták a többit).
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #58345 üzenetére
Direkt más a WB a képeken a sorozatban?
-
*Ropi*
félisten
válasz
randras_83 #58260 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest