Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
inkabb kepeljetek
volt itt sok jo, ff bringas sem rossz.
de csillagok, madarak a poznan, jeah tajkepei is tetszenek -
m3ss
veterán
válasz
deny330 #64789 üzenetére
jah, pl a cross processed kodak 160-nak vannak hasonlo kek arnyalatai.
-
m3ss
veterán
nem lattatok a filmet, valszeg azert fura a szin, tenyleg olyasmi az utomunka.
akkor lenne igazan wes andersonos, ha tobb szimmetria es kozepre komponalas lenne a kepeken. a harmadik, negyedik mar alakul.
sot a keparanyt is ossze-vissza varialhatnad...ettol amugy hulyet kapok film kozben amikor ezzel jatszanak...
btw imadom a filmjeit, fotos szemszogbol nezve plane, de egyebkent is..life aquatic pl zsenialis, nagyon sokszor meg lehet nezni, keves ilyen film van amit nem tudok megunni...de fantastic mr. fox, darjeling, grand budapest hotel is fincsi. asteroid sem volt rossz, de azert nem annyira jo sztem, mint az elobbiek... -
-
m3ss
veterán
errol orakat lehetne irni, gyakorolj sokat, nezz videokat a temaban.
utomunka, fenyeles + fenyformalok, kompoziciok, szinharmonia ezeknek kellene utana menned.
vegyel hattereket is, sem a feher, sem az a natur fa, sem az utolso zoldes nem dekorativ. ne pakold fel a random szinu dolgokat, amiket epp talalsz, nem kell 5+ fele szin egy ilyen kepre, az a par szin legyen harmoniaban.
technikai dolgokkal menj masik topicba, de mindenestre vegyel vmi jo kozelponttal rendelkezo obit, akar egy 50mm-es is megfelel ilyen celra, de egy makroobjektiv meginkabb. -
m3ss
veterán
válasz
vakablak93 #63548 üzenetére
osszessegeben jo probalkozasok ezek, jo a szinharmonia, termeszetesek a pozok, jok a pillanatok, bortonusok, tekintetek.
nekem nincs itt gondom a fej elforditasaval, szokokuttal se. talan a haj "pincseles" nem annyira termeszetes, ritka az a hetkoznapi portrealany aki termeszetesen tud amugy belenyulni a hajaba/hajahoz
#63543vakablak93 masodikon ha nagyon kotozkodni akarnek, azt mondanam jobb lenne hosszabb obival, kicsit nagy a kezfeje igy. valamint talan jobb lenne itt a szemkontakt, ha mar csak a szemet latjuk. keztartas is kicsit fura, olyan erzesem van, mintha epp az orrat fujna. talan ha mas keztartassal (vagy akar egy levellel) takarna el az orrat es teljesen szembe fordulna jobb lenne.
harmadik negyedik jo, lehetne kicsit tavolabb is a bokortol.
utolso jobbrol es balrol is szuk nekem. -
m3ss
veterán
válasz
vihartigris #63464 üzenetére
en nem, az eloter is erdekes lenne itt, csak agyon kellett volna rekeszelni. na meg csiszolopapirra +1, sok itt a mikrokontraszt, meg lehet az elesites is.
amugy fincsik a korabbi alpokos kepek -
m3ss
veterán
válasz
Ironizer #62867 üzenetére
elso egesz jo. en a kozepso "dombra" koncentralnek, akar nagyobb nagyitasban. a kep jobb oldala mar eletlen is, valamint lejt is, kihuzza a szemet a keprol. bal eloterben levo dombot megszuntetnem, aztan kozepso reszt kozelebbrol.
masodikon jok a fenyek, utomunka is, de nemtom, nekem kicsit tema hianyos. minimalnak meg tul kusza. -
m3ss
veterán
válasz
deny330 #62861 üzenetére
a szinvilaggal nincs gond, sot nekem bejon, illik ez a szinvilag es split toning az idojarashoz
a kompok viszont nem igazan jok. szerintem nem szerencses belevagni egy bringaba, sem a kerekbe, se a kormanyba. vagy ha mar belevagsz akkor meg batrabban, vmi reszlet kiemeles celjabol.
elso amugy bemozdult. novenyek annyira nem, az 5. lent es oldalt szuk, vagy kicsit tag es akkor inkabb a felso 3 agas reszre koncentralnek.
az utolsonak amugy tetszik a hangulata. meg igy eletlenul is..azert megneznem vegtelenre allitott fokusszal is, szuk rekesszel..bringa amugy begyere, latszolag jo rovid a lancvilla, kiprobalnam
-
m3ss
veterán
válasz
noiq_nolife #62543 üzenetére
lehet igy fogod megszeretni a focit meg a stadionokat.
nagy vezertol vmi kituntetest is kaphatna mar kedvenc propaganda fotosunk -
m3ss
veterán
válasz
brumi1024 #62532 üzenetére
#62532brumi1024
2.4. utolsobol megneznek ff verziot is.
#62533vond
az emberkes kepeidet meg mindig nem ertem neha, pl itt a masodikat. nem igazan jo a tekintet, nincs az a kompo, szimmetria, szinkombinacio ami nekem igy elviszi.
amugy szokas szerint kivalo kepek, az elso brutal jo, de a 4. is. leigazolhatna vmi nagy nyugati futballklub sok tucatfotot gyarto fotosuk helyere. eszrevehetnek, hogy mashogy is lehet ezt csinalni. -
m3ss
veterán
-
m3ss
veterán
válasz
kovsol #62429 üzenetére
nekem kicsit tulszaturaltak, es a huek nagyon elmentek pirosba.
az elson vagy bele kellene komponalni azt a fat bal oldalon, vagy le kellene hagyni a keprol. igy nem szerencses.
a masodik egy csonak. engem nem mozgat meg, persze ettol meg tetszhet masoknak. vmit hianyolok rola, amitol kiemelkedne a tucatfotok kozul..hogy mi azt nem tudom, en valszeg le se kattintottam volna. de probalok konstrukivabb lenni..mas perspektiva, eloter, egy ember, szimmetria, erdekesebb kompo/keretezes vagy vmi. -
m3ss
veterán
jo is. kar, hogy bemozdult. mi ertelme itt az f11-nek? "hosszu" zarido nem ad hozza a kephez, f11-en gondolom meg bemozdulas nelkul se lenne olyan eles, mint 5.6-on. vagy ennek az obinak f11 korul van a sweet spotja? nekem is volt olyan ff nagylatom ahol a sarok jobb volt f13-on mint f8-on
(sigma 15-30)
-
m3ss
veterán
válasz
aginor #62368 üzenetére
valahol a 2 kompo kozott van az igazsag. persze nem muszaj a megszokott gomba kompokat loni, lehet massal is probalkozni, de a nagylatosnal a kornyezet annyira nem indokolja ezt a latoszoget, a fatorzsek inkabb zavarnak, nem tesznek hozza.
a masodik meg szuk, keves latszik a kornyezetbol. es a dof is keves. -
m3ss
veterán
válasz
aginor #62318 üzenetére
sztem sem veszes, de itt inkabb szelektiven vilagositva van a kutya, hogy jobban levaljon a hatterrol, na meg gondolom eredetileg nem akarta annyira felul exponalni, hogy a jegtablak kiegjenek.
most mar szerencsere lr-ban is eleg okos a maszkolas, range mask color-ral altalaban szepen le lehet valasztani amit akarunk. ha nem 1+fe-t akarunk felhuzni, akkor nagyon franko eredmenyt lehet elerni igy. -
m3ss
veterán
válasz
papaya #62276 üzenetére
nehez kerdes, en mind a haromra tudnek erveket felhozni. szinek klasszak. meg persze boven elfer itt, de volt mar erdekesebb keped. lehet meg szukebben jobb lenne, csak az allo foto also fele.
(#62267) Ironizer
hatulrol a 3. klassz nagyon. tobbi nem annyira, az elso par foton az ut kivezeti a szemet a keprol. en olyasmi kompoval is probalkoznek, ahol az ut vezeti a szemet az erdore vagy barmilyen temara. hatulrol az 5. kepen pl nem vezeti ki a szemet a keprol..persze ettol meg nem jo a kep. -
m3ss
veterán
-
m3ss
veterán
szerintem nem tul narancs, talan egy kis - tint mehetne ra, de lehet csak tul sokaig neztem
tipikus a7II-es borszinek, reggelig tologathatod az orange csuszkakat, meg az rgb gorbeket
ha mar smink a lenyeg, inkabb egy kis derites hianyzik nekem jobbrol. na meg eredeti kep erosen alexpos, bar gondolom erre te is rajottel.
huha, a napfelkeltes kep durva...kis dehaze meg clarity mehetne ra. direkt nyirbaltad meg a sotet tonusokat? nekem kicsit olyan erzes igy, mintha utomunkahianyos lenne az ellenfeny miatti kontrasztveszteseg miatt. 50 1.8D dobalt ilyesmi kepeket ellenfenyben
mondjuk a flaret amit produkalt azota is hianyolom. megneznem nagy dinamikaval, tobb kontraszttal, aztan mehet a falra
-
m3ss
veterán
válasz
Speeedfire #62072 üzenetére
tenyleg
256 szinnel prince of persia level is lehetne.
-
m3ss
veterán
milyen temaban? termeszet/taj/makro temaban nem ertem miert menne barki is workshopra. portre/etel/targyfotozasnal vegulis vilagitasrol biztos lehet hasznos dolgokat tanulni, vagy pozokrol, modellekkel valo kommunikaciorol. mondjuk barmelyik temaban tudsz videokbol, cikkekbol is tanulni.
nem egy raketa tudomany a fotozas, marketing, utomunka, modell iranyitas, ilyesmi temakorokben biztosan hasznos egy jo ws, de oszinten szolva...gondold at, hogy azok a kepek amik tetszenek es irigykedsz hogy nem te fotoztad mitol jok. milyen a feny/hatter azon a makro/portre foton ami annyira tetszik? milyen a tajkepen a kompozicio, napszak, milyen az eloter, hatter, tagoltsag stb..gondold at, "bontsd fel" a kepet es probald te is ezeket a korulmenyeket megteremteni amitol jo.
attol hogy elvisznek workshop kereteben toszkanaba vagy akarhova egy jol bejaratott helyre fotozni jo idopontban, vagy eled pakolnak egy ugyesen mozgo modellt jol beallitott fenyekkel fotogen kornyezetben es kattintgatsz meg nem biztos hogy a kovetkezo sajat fotozason emiatt jobb kepeket fogsz csinalni.(#61963) vond
van par nagyon fincsi ezek kozott
(#61986) ZEN1TH
vannak erdekes kepeid, szeretem nezegetni az erdoidet..itt az elson a kompo nem igazan tetszik. pokos kuka. az utolso elottin klassz a kompo. -
m3ss
veterán
válasz
papaya #61872 üzenetére
ha munkakent csinalod, akkor meg mas korulmenyek miatt nem tudod kivitelezni azt, amit kitalaltal. sokszor mas a megrendelo igenye, fix elkepzelese van hiaba is szeretnel mast csinalni. van olyan is, hogy nincs ra eleg ido, budget.es sorolhatnam meg a kifogasokat
utoljara akkor ereztem, hogy csak rajtam mulik igazan, alkotoi szabadsagom van es elegedett is vagyok a kepekkel amikor makroztam -
m3ss
veterán
válasz
topikk #61869 üzenetére
" Rusztikusabbra, egyszerűbbre vettem volna, természetes anyagokkal, régi faanyag, hordő, terméskő, kovácsoltvas, régi pince, stb."
+1. egyetertek kicsit a kepeslapos hasonlattal is..ezek kozul a beallitasok kozul nekem a vadszolos kepek tetszenek, a tobbi kiegeszito kicsit mesterkelt, temaidegen nekem, fektetett uveg sem tetszik. a bringa jo lenne, de vmi regebbi bringa illene ehhez. tudom ezzel te nem tudsz mit kezdeni, de akarhol latni mediterran videkeken ilyen dekor bringakat, mindig vmi 50 eveset hasznalnak. szerintem is jo lett volna egy kis fakitas vagy valami filmes preset, valahogy az ilyen rusztikusabb temahoz, mint a bringa, kosar mar kivanja a szemem...a trendek na -
m3ss
veterán
ugy altalanossagban, multkor is volt mar par ilyen csajszis kep amit nem tudtam hova tenni.
ja, nem rossz a kornyezet, szimmetriak, szinek. de maga a pillanat nem tul erdekes, plane nem kotheto a focihoz. foleg a masik, mobiltelefonba merulos.
amugy szeretem amikor meccseken gyerekeket, csaladokat, csajszikat mutogatnak, de akkor altalaban van vmi jo pillanat, tortenes, tekintet ami hozzatesz. -
-
m3ss
veterán
válasz
Speeedfire #60182 üzenetére
teljesen jo kicsiben, nagyban kicsit tenyleg keves a dof, vagy ha a kozelebbi szem lenne elessegi sikban kevesbe zavarna.
elozo 3 kep tenyleg nem volt tul jo korabbiakhoz kepest, tobbiek megfogalmaztak miert.
(#60181) baker_ miota akarok ide menni...hol van ez pontosan tatraban? turautvonalrol ahonnan latni a tavakat johetne info, akar privatban is, koszi.
amugy nem rosszak a kepek, egyik kompo sem igazan letisztult, de egyik sem igazan rossz(#60174) halagabor
5. olyan mint vmi bresson kep, jofele
valaki hivott mar otthon elo ff filmet? gondolkodtam, hogy veszek egy ilyen ebay development kitet, 30k-ert mennek. parom huga is nagy analog orult lett, van filmscanner is, szorakoznank vele kicsit...vajon megeri ez, meg fogom tudni ertekelheto minosegben csinalni elobb-utobb? vagy jobban jarok hosszu tavon ha elohivatom?(#60165) baker_
ezek nem rosszak, itt mar sokkal letisztultabbak a kompok, persze varosban konnyebb egyertelmu temat talalni -
m3ss
veterán
ez a Fatyol Violás tényleg jó sorozat, nekem bejon ugy ahogy van. viszont a fotomhamozo altal linkelt kep egy eroltetett belemagyarazos, nagyon gyorsan torlos kep nalam
vond: ezek a muhammad imam hasan kepek brutal jok
sziciliaban volt ilyen erzesem, piacra kimenne az ember fotozni es ha 1 nap alatt nem lonek meg egy 1x-es streetfotot, tuti eladnam az egesz felszerelest.rengeteg tortenes, ember van az utcan, gesztikulalnak, magyaraznak az emberek es nem zavarja oket annyira a kamera mint itthon. azsiaban gyanitom meg hatvanyozottabban igazak az elobbiek..
-
m3ss
veterán
válasz
bandhajon@ #59985 üzenetére
ez nagyon jo
megneznek egy olyan feldolgozast is ami nem ilyen fako, hianyoznak a csucsfenyek nekem. aztan mehet a falra. sztem a kompo is teljesen jo, templom dolese zavar csak kicsit.
Új Válasz 2019-10-24 06:37:54 (#59987) JohnyBlue
klassznekem 1/3 egbolt is eleg lenne, bar teny, hogy szepek a felhok es jol kiexponaltad/utomunkaztad, akkor meg mutogassuk mar
-
m3ss
veterán
válasz
kovsol #59819 üzenetére
nem azt mondom, hogy hudejok a kivalasztott kepek, de a fotok 80%-an van vmi tortenes, erdekesnek mondhato forma, feny, geometria, kompo vagy csak vmi kapcsolat az elohellyel, esetleg mondanivalo. valszeg ezt ertekeltek inkabb. te kepeid technikailag jok, de nem tul erdekesek.
-
m3ss
veterán
válasz
KelemenUhr #59203 üzenetére
szinek nem sokat adnak hozza nekem. ff-ben valszeg jobb lenne + contrast + clarity + dehaze. eles ez, vagy csak a latotavolsag miatt fura?
-
m3ss
veterán
válasz
bandhajon@ #59119 üzenetére
elso jofele sztem. elesseg kepek felen nem vmi jo. kicsit tul sok a kontrast, mikrokontraszt is. 2. is talan jo lenne egynek de eleg alexpos. 3.4.6. sztem torlos. 5 nem lenne rossz de a kompo, perspektiva nem igazan.
-
m3ss
veterán
válasz
Fotonhámozó #58101 üzenetére
+1. nem ertem hogy erezheti vki magaenak a workshopos kepeket. mit tesz hozza a fotos amikor adott a dekor, enterior, fenyek, modell es oltozeke, smink..sokszor meg a modellekkel sincs kommunikacio, maguktol mozognak.
egyaltalan nem ugyanez a mufaj, de nekem az epitett fizetos lesben fotozas utan is elegge hianyerzetem volt. meg a perspektivaba, latoszogbe se nagyon van beleszolasom nem hogy barmi masba. ott talan a les epitese az ami buszkesegre adhatna okot? -
m3ss
veterán
ez kicsit ellentmondasos, vagy en nem ertem. most akkor a nem tetszo velemenyeket nem kell figyelni, de azert erdemes kepelni mert a velemenyekbol lehet tanulni
(#56969) faszicsunáj jo lett. lehetnenek kozelebb egymashoz, holgyemeny bal keze lehetne asrac hatan/karjan. de ha beallitod oket lehet a pillanat rovasara ment volna, ugyhogy sztem egynek teljesen jo.
(#56960) randras_83 nekem a csajszi tul komoly, hideg a kepeken. amugy az ablak/kornyezet stb jo otlet.
(#56955) vond 2.3.
(#56943) INTELligent -
m3ss
veterán
válasz
marcitp #56848 üzenetére
a pillanat jo, aranyos a mosoly
mas jot nem tudnek elmondani rola..kompo/vagas, expo mind gyengek. fotos forumon, kivulalloknak ez nem annyira ertekelheto mint foto sztem.
a tobbi kep is gyenge, ha lefele gorgetek 100-at. faszicsunaj, szemarci es fotomhamozo kepei viszont tetszettek. tudom ez nem tul konstruktiv, most nincs energiam velemenyezni, tul sok baj van a kepekkel -
m3ss
veterán
válasz
Fotonhámozó #55187 üzenetére
lattam most somoskoujfalun kiallitva a medves maraton kepeket, nyomatban sokkal jobban mutattak, mint fb-on, elegge hazavagta a tajkepeket...
ott volt egy lovagos szolo portre is amit nem lattam a dijazottak kozott, pedig az tunt a legjobbnak -
m3ss
veterán
válasz
randras_83 #54967 üzenetére
majd fattyu velemenyezi vizualisan is
az ff portre sem tul eros megvilagitasilag.
ellenben MM elso kep, az epitkezes...de jo az a foto. -
m3ss
veterán
en forditva latom, az mm kepek nagy resze naaagyon jo. a maratonon meg...alig talalok olyan kepet ami tetszene
a portrek technikailag nagyon gyengek. nemelyik tajkep utomunkaja is...
amugy grat! -
m3ss
veterán
válasz
mikrofon #54749 üzenetére
"Előző véleményekkel ellentétben szerintem jó a retus. Szerintem mindaddig jó, amíg a bór NEM teljesen sima , tehát látszik a struktúrája és felismerhető, hogy az bőr és nem egy sima felület. Egy portrénál pont erre van szükség, ez kell a női önérzetnek és szépségtudatnak, persze kell a férfiaknak is, főleg ha modell
Az már szerintem határ eset, amikor valakinek van egy saját, egyedi bőrhibája (anyajegy, sérülés nyom, heg...) és az kerül kiretusálásra..."
+1. nekem a keppel sincs bajom. -
m3ss
veterán
(#54694) negyedes kicsit hideg a wb. falon ez a szurke folt nincs tul jo helyen.
(#54693) lofagi nem mozdult be minimalisan? nem rossz. nekem a kesek nem tetszenek, ha lenne rajtuk feny jobb lenne. a szines alatet sem. a szine menne a tanyerhoz, de igy a kep szelen nekem elhuzza a szemem. szoval a tanyer korulott levo dekor, korites, levagott villa nekem annyira nem jon be, ezzel jo sok idot el lehet tolteni, hogy szinben, formaban, stilusban, megvilagitasban is klappoljon minden. azert nem annyira rossz, mint amennyire tunik az ertekelesbol..3.5-4 pontot adnek ra 5bol.
(#54695) vond viragok eleg egyszerure sikeredtekelso jo lenne ha elesebb lenne a tema. 2 ff bejon.
(#54705) DavidPetson harmadik. jobb oldal kicsit alexpos, lehetne ott szelektiven vilagositani a vizsugarat pl.
(#54697) kopi120 fenyek nekem hazavagjak. sajnos sokszor kell eskuvon is ilyen fenyek kozott fotozni.emleknek jo lesz de nehez ilyen korulmenyek kozott latvanyos fotot csinalni. -
m3ss
veterán
"de ez nem jó. félbevágott híd. nincs téma. nincs kompozíció. se nem elég szűk hogy valami legyen a téma, se nem elég tág hogy táj legyen. rossz időpontban is készült ócska direkt fények mellett. "
ez +1 meg amit halagabor ir. vagy tobb hid, vagy kevesebb. nekem kicsit tul van elesitve.marcitp nekem ezek kozul a viragos jon be, bar lehetne kicsit kontrasztosabb. a hangyas jo lenne, de kozelebb kene lenni hozza. zold szitakoto detto.
-
m3ss
veterán
válasz
hdomiki #54591 üzenetére
sztem biztos lett jobb is. kemenyek a fenyek, tulexpos az arc, nem tudatos a komponalas, zavaros a hatter. nekem a pillanat sem igazan jon be a csukott szem, lehajtott fej miatt. lehet a kemeny fenyekkel, arnyekokkal nagyon jo kepeket loni, de kezdetben erdemes inkabb a szort fenyt eroltetni.
-
m3ss
veterán
válasz
Matska #54150 üzenetére
+1. csodalkozok h ezt a lelombozot nem ropi irta
elson a korlat tulexpos, de mint kep sem tul erdekes. na meg vilagit az egeszzold, sarga luminance visszabb? nekem a szaturacio is sok. clarity is. masodikon detto. be van kalibralva a monitorod amugy?
2. jo kompojo kep, itt is sok a zold. ff-ben is megneznem.
-
m3ss
veterán
válasz
mikrofon #54134 üzenetére
van, de cegek gondolom nem egyesevel vasarolgatjak, van egy szerzodesuk es havonta bizonyos osszegert hasznalhatnak x kepet.
amugy sajnos a fotos eleg keveset kap meg ebbol, 10-20%-ot?ha van fent sok keped akkor azert nem rossz, de nem fog az ember meggazdagodni belole
sztem havi 5-10e huf jon nekem 18x feltoltott keppel. bar baromi regiek, megint el kellene kezdenem toltogetnem. viszont miutan feltoltod mar nincs vele plusz munka..csak ha felismerheto a modell vagy a helyszin a kepen akkor release formokat kell kitolteni.
-
m3ss
veterán
válasz
marcitp #54117 üzenetére
sztem ez egy kifejezetten jol sikerult keped, technikailag is. poz is jo. es vegre latni ket vegtagot is, nem csak egy szuk arcportret
lehet a szemfeherje kicsit vilagit, bal oldal is elbirna egy kis deritest vagy tobb dodge, de amugy a bor meg a retus, szinek, kontraszt sztem teljesen jok. -
m3ss
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #53824 üzenetére
miert iso 50-en turistaskodsz amikor nem cel a hosszabb zarido? nem iso 100 a nativja az r2-nek?
-
m3ss
veterán
válasz
randras_83 #53727 üzenetére
ne szivd mellre, flickren max a dopamin haztartasodat birizgaljak, itt legalabb fejlodni is tudsz
foleg tajkep teruleten azert van itt par ember akire erdemes hallgatni. torzo is kozejuk tartozik, de neha o is tevedhet
talan azert nem igazan tetszik az uraknak, mert nincs egyensulyban a kep. szarazfold meg a csonak is balhangsulyossa teszi a kepet. nezd meg pl. topik kepeit, szepen tagoltak, steg vagy a naphid balanszolja a kepet. talan ezert is nezhetobbek. ha ennyi egboltot hagysz, nekem vmi sokkal dramaibb eg kellene hozza. -
m3ss
veterán
válasz
Fotonhámozó #53724 üzenetére
+1. en le se kattintottam volna. hosszabb obival a kompo legalabb letisztultabb lehetne, igy abszolut erdektelen szamomra.
uerre a temara akkor pont (#53679) topikk kepei a jo peldak, nekem ezek a kivagasok tele obival, minimalista vonalat kovetve jobban illenek a temahoz. -
m3ss
veterán
válasz
Audison #53597 üzenetére
nem a vizre gondoltam
nezd meg a hidat ablakoknal pl. lehet csak a felbontas miatt. vagy nem volt stabil az allvany.
amiket torzo irt. esetleg mas szogbol hajokat, autokat, embereket is belekomponalva. eloteret vagy barmi ami feldobja, megkulonbozteti a naponta ellott sokmillio tower fototol. -
m3ss
veterán
válasz
Audison #53594 üzenetére
turistas, nekem unalmas. mintha be is lenne mozdulva vagy csak lagy kicsit?
(#53587) bebolint98 sotet tonusokat hianyolom.(#53593) shouryuken minek az neked, igy csak jo kepet csinalsz
elozo malmos nagyon jo kompo/kep. egyszeru kis foto, de pont ilyet tennek ki a falra.
-
m3ss
veterán
(#53441) shouryuken fincsi
(#53448) marcitp az elso teljesen jo, bar a fa nem annyira jon be rajta.
(#53443) jjeahh jok ott a fenyek, talan kicsit lehetne vilagositani az eloteren, nekem tetszik igy is.
(#53439) Fotonhámozó klassz. nincs olyan ami kicsit szelesebb? akkor kiskornel is tudna ra spiralt rajzolni?alloban a kep bal szele szinten erdekes lenne, jok a vonalak ott is.
-
m3ss
veterán
válasz
Fotonhámozó #53340 üzenetére
ez durvan jo lett
-
m3ss
veterán
válasz
Fotonhámozó #53251 üzenetére
"Azért tettem fel ezt a két képet, mert emberfotózásban nem vagyok tapasztalt, építő jellegű kritikára lettem volna kíváncsi."
annak szantamen is szeretek termeszetes fenynel fotozni, de neha nem lehet megkerulni vmi vilagitast..ez sztem az a helyzet ami nagyon kivanja. esetleg kozeli kep az uvegrol ilyenkor? vagy vmi hosszabb zaridos amin eles az uveg a kezek meg bemozdulnak...persze ha portre a tema akkor nem szoltam
most nezem nativ isos a kep, akkor azert ecsetelessel sokat ki lehet hozni egy jo szenzorbol. -
m3ss
veterán
válasz
Fotonhámozó #53242 üzenetére
hat akkor ne postold, mert olyan mintha vki mobillal lekattintotta volna
plane a te kepeid utan..
hogy erted hogy voltatok 20-an, ez vmi fotos workshop volt ahol ilyen korulmenyek kozott vaku nelkul kellett ertekelhetot alkotni? igy max a szenzort meg a photoshop skillt lehet villogtatni.. -
m3ss
veterán
válasz
marcitp #53229 üzenetére
(#53229) marcitp nekem ez bejon, csipem az ilyen letisztult makrokat.
(#53219) ez is.
(#53230) Fotonhámozó masodik kicsit fenyhianyos. latszik probaltad kihuzni a temat, mar kezd savosodni kicsit. kellett volna ide par vaku. 1-2 elolrol, 1 hatulrol hatteret meg jol alulloni. ilyen temanak jol allna, jobban levalna a tema. -
m3ss
veterán
(#53139) Fandango nem tudom hasznaljatok-e, de a lightroom/transform/auto korrekcio az ilyen vonalakat nagy szazalekban teljesen rendberakja, nem kell manualban perceket jatszani vele.
(#53155) belovary 2. fincsi
elson tul nagy a latoszog meg tul kozel vagy az epulethez. tul keves latszik az epulet tetejebol, tul sok a kozeli ablakbol.
-
m3ss
veterán
válasz
randras_83 #51366 üzenetére
felejtos sztem. ferde a horizont, eletlen bal also sarok. a nagyobb baj hogy nincs mar feny, kicsit keson keszult. tema, kompo sem vmi erdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest