Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
monalala
üzenetére
Gyári reco: Letöltesz egy gyári rom mentést és az abban lévő recovery.img -t felflasheled úgy,mintha cwm reco lenne. Ehhez a flasheléshez a blogomban is találsz leírást és Milestone2 kolléga blogjában is.
A status7 hibára meg csak annyit,hogy használd sztem ezt a recovery-t.
-
monalala
aktív tag
Sziasztok, Bármit szeretnék telepíteni a telóra, bármilyen recoval, elszáll status7-el. Mit tudok csinálni. Gyári recot nem tudom feltenni valahogy? Segítsetek, elakadtam

-
Milestone2
nagyúr
válasz
rmartin94
üzenetére
Olvasd el a blogomat...vagy Fakirr1-ét...
-
rmartin94
aktív tag
Vagy hogyan tudok rá valamilyen 2.3.6-os ROM-ot telepíteni?
-
rmartin94
aktív tag
Letöltöttem ezt a ROM-ot: [link]
Milyen úton-módon tudnám feltelepíteni egy Alcatel OT-995-re, ami nem kapcsol be, csak az Alcatel Onetouch feliratig? -
Pityu62
tag
válasz
üzenetére
Nem szabad sírni mert attól még azt is elveszik ami van,,,Fel a fejjel

Azért ennyi belefért ebbe a topba.
guri tovább
Na akkor én még ott tartok,hogy cm11 videórőgzítés hang! Tiszta de nagyon halk,,,a régi 985 nél még arra is vigyáznom kellett nehogy el púzzam magam mert azt is felvette,,,ez miért ilyen gyatra?
A fotó minőség jobb már de,,,hmmm,,,,ennyi.
Még egy,,,a névjegyek szerkesztése--fénykép hozzáadásnál nem jelenik meg a kép csak kocka és méret van.Viszont az albumból simán hozzá lehet adni.
Én kb 2 hete futtatom ezen kívűl eddig nem találkoztam más (hibával). -
Pityu62
tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Meg vagyok nyugodva

Nem csak én vagyok akkor a csöcs másik oldalán?!
,,,, Azt hittem itt mindenki milliomos
-
törölt tag
válasz
Milestone2
üzenetére
E-pénisz jelleggel:108 +fél lakáshitel(17).
Soroljam tovább?
-
törölt tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ha már gyüjtök,akkor gyerektartás..
.Választék van, türelem nem szokott lenni ált..
-
helixP
nagyúr
-
sajt96
csendes tag
válasz
RepeatSector
üzenetére
Azt hogyan tudom visszaállítani?
-
ORCA58
addikt
válasz
sajt96
üzenetére
Először a SD kártya állapotát kellene körüljárni. Már többször írták, hogy bedöglött az SD kártya. Esetleg mikor látja, próbáld formázni a telefonnal. Próbáld ki másikkal. Csak utána szerviz.
Egyébként így már nyugodtan visszaviheted. Arra figyelj, hogy ne legyen rootolva Habár a gyárit említetted, így gondolom nincs.
Én is így vittem szervizbe, mikor az érintő panel dögledezett. -
sajt96
csendes tag
Sziasztok! Tegnap elkezdett kínlódni az sd olvasó a telefonomban, nem mindig érzékelte az sd-t. A telefonra még van 1 év T-s garancia. Előzőleg CM11 volt rajta de visszatettem a gyári mentésemet. A kérdésem az lenne hogy észreveszik e, hogy volt rajta CM vagy vigyem vissza nyugodtan?
-
törölt tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Nem tudta,de pont ezek azok,ami miatt frissebb HW-t szeretne. Gondolom én..

LTE : na ezt használom most és hidd el,rögtön sipákolnék,ha nem lenne. Cseszett jó es nagyon könnyű megszokni a jót..

-
törölt tag
-
ORCA58
addikt
Nem nagyon találom az Alca utódját. most épp a Xiaomi Redmi 1s [link] telót nézegetem.
Hátrány,azon kívül, hogy Kínából jön, nincs LTE, amit eddig nem hiányoltam, és NFC, amit még nem tudnék mire használni.
Előnye: jó hardver, jól optimalizált szoftver, aránylag jó kamera, és ami nem mellékes beépített ROOT lehetőség.
Mivel MIUI van rajta (amit még nem láttam) feltettem Bagyusz MIUI romját
Kicsit tanulgatom ismerkedek vele. Nem minden app fut rajta, de ez most nem gond.
Nem jöttem rá, hogyan lehet az ikonokat mozgatni, áthelyezni, új képernyőt nyitni. Bármi eddig ismert módszerrel próbálom semmi. A telepített appok oda kerülnek, hová a MIU teszi és ott is maradnak. Gondolom ez nem nem így van megír
Hogyan lehet ezeket mozgatni?

Tudom és próbáltam Nova launcher-rel minden a megszokott módon megy. Próbáltam, de hát a kíváncsiság nem hagy nyugton.
-
namerke
tag
-
tomiivagyok
aktív tag
az új KK romon by Namerke működik a videófelvétel más alkalmazásból? (pl. viber, snapchat) mert a cyanogenmoddal mindig azt a hibaüzenetet dobja, hogy az alkalmazás leállt.
-
rush1902
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék
kérni. Szeretnék egy
frissebb romot rakni a
telóra, de nem tudok
belépni a recoverybe.
A leírtak szerint csinálom, hangerő le +
power egyszerre nyomva tartva rezzenésig
majd powert elengedem, és a hangerőt még
8-10 mp-ig nyomva tartom. Ezután rádugom
az usb-t, és a gépen elindítom a recovery
fájlt, de nem történik semmi. Elvileg a
driverek fent vannak. Szerintetek mi lehet a
gond? -
Milo629
aktív tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Bárcsak CM11 alatt sem világítana töltés közben, este kifolyik az ember szeme ha töltőn van és böngészni akar vagy videót nézni.

-
Pityu62
tag
válasz
RepeatSector
üzenetére
Nem akartam fikázni,még véletlen sem,,,csak megjegyeztem.Mert a cm11 en ment igaz beakadt azon is néha. Na majd meglátjuk mivé alakul a para

-
-
-
Pityu62
tag
Na ez a 4.4.4.nagyon le van csupaszítva.
Ki próbáltam de még a (madaras) goo játék el sem indúlt rajta,pedig szűz telepítés volt.
Majd kiváncsi vagyok mások véleményére de eddig nem látok itt semmit erről?! -
Nikecel
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet/lehet-e, a teló eredeti romjából alkalmazásokat átrakni az új CM11-be.
Megpróbáltam átrakni a régi zseblámpa alkalmazást, de nem engedte. Ha tudtok segíteni azt nagyon megköszönném. -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy régóta húzódó kérdésem: A telefonomon nem működik a hívószám kijelzés. A kimenő hívásoknál a másik fél látja az én számomat, viszont fordítva én mindig csak rejtett számot jelez. Már a gyári rendszerrel is ilyen volt, ha jól emlékszem, de az biztos, hogy a rom cserélés nem segít rajta, mivel 1,5 év alatt jó pár rendszert kipróbáltam. Mi lehet a hiba forrása és ezt a hibát garanciálisan javítanák, ha bevinném? -
kgymac
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Paypalhoz nem kell kártya feltétlenül (betéti kártyát egyébként sem ajánlanék hozzá, legfeljebb olyat, mint az otp webkártyája. Bár kár, pont a powerampot nem lehet vele megvenni
/webkártya only huf,euro,usd :/). A paypal számla fel is tölthető utalással, a paypal topicot ajánlanám olvasgatásra a mikénthez.szerk: és tényleg, a wallethez csak kártyát lehet kapcsolni. Bár a poweramp nem csak playról vehető meg.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Megéri az árát, hidd el!

-
törölt tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Egy hete vettem meg a The Room Two 700 Ft volt, most meg itt ingyen van.
Grrr -
-
wwenigma
Jómunkásember
Amazonon 100+ android app ingyen a hétvégén!
[link] Pl. rootexplorer, mybackup, etc. -
namerke
tag
Blog frissítve alternatív linkkel. Az első Host nem mindig szereti a terhelést.

-
latis666
aktív tag
válasz
latis666
üzenetére
Megoldódott. Még egyszer köszönöm a segítséget.
J-s romot felraktam. Az előbb egy 5 megás aztán egy 220 megás frissítést csinált és ezzel meglett az ICS. Otu azt mondta nincs frissítés a készülékre. Sd kártyával és anélkül sem. Sem a frissítések előtt sem a frissítések között.Meglett az a lényeg.
Most már csak jöjjön le a cm11 mert 100 megára 35 percet ír.
-
namerke
tag
Üdv urak. Blogomban elérhető új Paranoid Anroid (4.4.4).
Sok minden változott kernel és PA forrás oldalán is
Minden szükséges link/infó/leírás ott van, kérlek figyelmesen olvassátok el.A válzotásokból fakadóan lehetnek hibák, akinek ez miatt meghal a kutyája/macskája/nagymamája , esetleg armageddont okoz az így járt, szóval csak saját felelősségre

szerk : wow, Milestone, gyors vagy.

-
katona.peti
csendes tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy az UOT KITCHEN oldalról letöltött zippet csak simán telepíteni,vagy recoveryből kell inditani.CM 11-el működik?Tapasztalat?
-
Milestone2
nagyúr
Kijött az új 4.4.4 by Namerke!
Szuper!
Köszönjük!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2716253 -
-
latis666
aktív tag
Sziasztok! Lehet rosszat másoltam ki ez van a mmcblk0p13 fileban. Ebből kiderül hogy melyik gyári romot kell feltennem hogy felmenjen a frissítés?
Á�ËúÂ�ËúF� ¨TEM10000˙˙ TRAC869398002084208�§Đ:�L�§Đ:�L˙˙˙�SBAXXXXXXXXXIQID07D4SNV5DL1SAA31Y0AS32C08A1DMYNNNNM1SSEM1SE1S˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙TEM10000˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙255� SNWPFT� TNW˙˙˙ ˙˙˙˙000� TNW˙˙˙ ˙˙˙˙�011� COV˙˙˙ ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙995X-2CTBHU1˙˙˙˙˙˙˙˙61J˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙í ˛— 0 J ����°8Ä� <Ü‘�C:\HDTCOCKTAIL\Product\Library T� �§N3Pux� ��Ĺ� �č� PK�� � � R †�� ia T[ ‚ = 1�P�Ć�P�Ć�linders = 243
Tracks per cylinder = 255
Sectors per track = 63
Bytes per sector = 512\\.\PhysicalDrive4 result = success
Media Type = 11
C �áÜ� 12� 0 @���0źŔ�@źŔ�pźŔ� źŔ�°źŔ� Ŕ� � řűĆ�� -
Pityu62
tag
válasz
helixP
üzenetére
Köszönöm

Eddig át siklottam felette mert az volt a célom,hogy stabil jó romot amiben minden jól műxik varázsoljak a telefonra.
Mos úgy nézem a CM11 beválik ,,,,10 napja csak 1x fordúlt elő,hogy teljesen kikapcsolt éjszaka,de azt betudtam neki,hogy a térerő kergetés miatt volt.
Eddig hiba és gond nélkűl fut nálam.
Szép napot mindenkinek. -
Pityu62
tag
Hy

CM11 ben cpu beállításoknál onedemand és max 1,4 .De az új madaras játék (go)rendesen befagy.
Nem szoktam tuningolni a procit ezért kérdem,,mennyire lehet úgymond büntetlenűl beállítani?
Most próbából a következő lépcsőre ugrottam 1,5 . Így lényegesen jobb lett de még mindig beszaggat. -
trebrona
nagyúr
válasz
tothjozsi96
üzenetére
A romot igen, az azt futtató telefont nem.
-
törölt tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
...ha már telefonra nem futja..

4 db-ot kellett javítanom,mind a 4 forrasztási hibás volt gyárilag. Szétszedni azokat...hmm. szal maradjunk annyiban:inkább bármi mást..
-
AshaNoR
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére

-
-
kgymac
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem a "rom"-ban van a zár (emmc több partíciójában, amit rom alatt értesz, az csak 2-3 partíció a 2gb-os emmc-ben). Így a válasz igen.
-
-
Bocsi a hülye kérdésért de a bagyusz romok azok kártya függetlenek?
Vagy ez hogy van?
Mintha valahol ilyesmit olvastam volna ... -
helixP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

guri tovább

.