Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu62
tag
De úgy látszik én is felzárkózóm hozzátok
Megint vissza került hozzám a vejem kamerahibás telefonja....a kis ügyes szerzett egy kijelzőtöröttet és szétkapta kicserélte a kijelzőjét meg a kamerát,,,,,én meg rátoltam már vagy 10 szoftvert mire a miuival és a better cam -al végre lett kamera de nem fotóz,,sőt a bacogatom még le is fagy és utána kiírja hogy nincs cam!
Majd kikapcsolva hagyom egy éjt reggel megint van Jó játék hülye gyereknek -
Pityu62
tag
válasz ViktorHUN79 #28096 üzenetére
08.11.h1n1 bagyusz-úrféle a tuti.első nap nekem merült mint állat,ekkor leszedtem a claunchert és így csak az alap rendszer fut pár kellékemmel.Csak egy miui téma van fent meg opera,,,és pár apróság így másnapra összerakta magát és eddig jó.Ennek is egy baja van csak a csengőhang ismétlés de ezt most az audacity-vel megoldottam.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
Sziasztok.
A cm11 ben az egyéni csengőhangra van valami javítás vagy ötlet,mert nem ismétli,,,más bajom nincs vele,,,
Még annyit hogy ezzel 2 napot bírta az aksi,eddig a legjobb.Üdv -
Pityu62
tag
Tudom,hogy nem itt van a helye de hátha valakinek segítség lenne.Eladom ezt a két telefont tökéletes állapotban vannak CSAK az egyiknek repedt a kijelzője a másik a kamera kontaktos amivel kínlódtam már itt mire rájöttem hogy nem szoftveres gond.15 a kettő.
Ha esetleg zavar bennetek akkor harag nélkül törlöm.[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz helixP #28072 üzenetére
Szia
Bizony hogy ott van a kutya elásva.!!Aksi 1 nap 11 óra üzem pár hívással kicsi navival 80%. még ilyen jó nem volt soha!! Ami van rajta az elég pera mini,spirit fm.olx.adobe raider. mios thema. !ennyi
Egész jók a fotók is. Bejött a CM 11. köszi érte és a segítségetekért is
Ha javasolhatom 1 napig ne telepítsétek tele csak a leg fontosabbal ,és magától megnyugszik a beteg[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
Na már majdnem lesikáltam a cm11 et. Telepítés után első nap úgy merült mint az állat.Semmi extra csak egy Clauncher volt rajta. 2x töltöttem 1 nap. Na próbából leszedtem és kikapcsolva töltés 100% ra,,,nem a pc-n keresztűl, és láss csodát ,,,már 16 órája megy és még 90% on van. Érdekes dolgokat művel az android,nem?
-
Pityu62
tag
válasz GhanBuri Ghan #27855 üzenetére
Hali
Nem lehet kicsit kidobálni belőle???
Ilyenre gondolok,hogy biztonsági központ,,,,,,vagy mást?! -
Pityu62
tag
Sziasztok.
kb 2 hónap strapálás után a cm11 em azt mondta elég volt előbb elment a wifi,majd elkezdett drasztikusan merülni.Oké akkor próba,,,,,,nejem telójából majdnem új aksi csere,,,,és az is......akkor a teló a bűnös.!!!
Na lesikáltam h1n1. 5.8a fel és most 2 napja kínzom és nem megy le 70% alá estére.
Nem is értem ilyenkor,hogy mi a francnak cm ,,,meg 11,,,,meg húúú meg haaaa. Amikor van egy jó alap ami nem zabálja a gépet!!
Azért sem értem ezt a folyamatos fejlesztéses dolgot mert még ki sem javítottuk meg sem oldottunk egy problémát és már jön egy másik merőben új és számos rejtett hibával.
Kicsit fékezni kellene már ezt a rohanást kapkodást,,,de az élet minden terén!!![ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #27490 üzenetére
Írhatunk kívánság listát?
A 3 betűs navi ban az 5 és a 4 -ben nem volt hangja.
Memó ból többkéne,,,,,,talán a biztonsági központból lehetne nyerni?!
Rádió is jó lenne.
Sim kezelés.
Amúgy tudom pofám befogom és várok
Jaaa és jövök 1 sörrel[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
Cm11 bagyusz romban a bejövő hívás korlátozásánál érdekes hibát találtam,,, kipróbáltam a nejem telefonjával is: Ha letiltom a számát akkor is bejön a hívása de ő nem tudja lerakni a hívást!!!!Ha kikapcsolom akkor minden oké
Ezt hogy tudja megcsinálni??Eddig nem próbálkoztam ezzel a tiltással .....más romokban is van ilyen lehetőség??
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #27431 üzenetére
Mennyi ram maradt ebben? Esetleg 1-2 képernyőkép hogy bele szeressen a szem
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #27419 üzenetére
Minden bizonnyal! Amit már említettetek itt is ,,,cam csatlakozó lehetett.Egy kis box megoldotta.
-
Pityu62
tag
Korábbi vergődésem a kamerával megoldódot!!!
Határozott cél orientált full kontakt és jóóóóóóóóó -
Pityu62
tag
válasz #84490496 #27394 üzenetére
Nem szabad sírni mert attól még azt is elveszik ami van,,,Fel a fejjel
Azért ennyi belefért ebbe a topba.
guri tovább
Na akkor én még ott tartok,hogy cm11 videórőgzítés hang! Tiszta de nagyon halk,,,a régi 985 nél még arra is vigyáznom kellett nehogy el púzzam magam mert azt is felvette,,,ez miért ilyen gyatra?
A fotó minőség jobb már de,,,hmmm,,,,ennyi.
Még egy,,,a névjegyek szerkesztése--fénykép hozzáadásnál nem jelenik meg a kép csak kocka és méret van.Viszont az albumból simán hozzá lehet adni.
Én kb 2 hete futtatom ezen kívűl eddig nem találkoztam más (hibával).[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #27392 üzenetére
Meg vagyok nyugodvaNem csak én vagyok akkor a csöcs másik oldalán?!,,,, Azt hittem itt mindenki milliomos
-
Pityu62
tag
válasz RepeatSector #27348 üzenetére
Nem akartam fikázni,még véletlen sem,,,csak megjegyeztem.Mert a cm11 en ment igaz beakadt azon is néha. Na majd meglátjuk mivé alakul a para
-
Pityu62
tag
Na ez a 4.4.4.nagyon le van csupaszítva.
Ki próbáltam de még a (madaras) goo játék el sem indúlt rajta,pedig szűz telepítés volt.
Majd kiváncsi vagyok mások véleményére de eddig nem látok itt semmit erről?! -
Pityu62
tag
válasz helixP #27314 üzenetére
Köszönöm
Eddig át siklottam felette mert az volt a célom,hogy stabil jó romot amiben minden jól műxik varázsoljak a telefonra.
Mos úgy nézem a CM11 beválik ,,,,10 napja csak 1x fordúlt elő,hogy teljesen kikapcsolt éjszaka,de azt betudtam neki,hogy a térerő kergetés miatt volt.
Eddig hiba és gond nélkűl fut nálam.
Szép napot mindenkinek. -
Pityu62
tag
Hy
CM11 ben cpu beállításoknál onedemand és max 1,4 .De az új madaras játék (go)rendesen befagy.
Nem szoktam tuningolni a procit ezért kérdem,,mennyire lehet úgymond büntetlenűl beállítani?
Most próbából a következő lépcsőre ugrottam 1,5 . Így lényegesen jobb lett de még mindig beszaggat. -
Pityu62
tag
válasz katona.peti #27206 üzenetére
Peti!
Kb 10 napja van fent nekem a cm11.
Azt észre vettem,hogy ha pc-ről töltöm akkor valahogy jobban azaz hamarabb merűl,,saját töltőjéről 2 nap és még bírná kicsit.
Viszont velem is eljátszotta 1x hogy este megnéztem 51% volt de hajnalban kikapcsoltTermészetesen ébresztenie kellett volna)
Találtam rá magyarázatot,,,,,az ágyam mellett nincs vagyis nagyon kevés a térerő gondolom ennek keresése szívja le,,,mert amióta nem ott tartom éjszaka szinte nulla a merülés.!!!Így most jó stabil rendszerem van. -
Pityu62
tag
Sziasztok.
Még mindig maradt egy nyűgöm.
A videó hangja nagyon halk, cm11 ben.
Tudom,hogy van valahol zajcsökkentés de a rohadt életbe sem találom.
Lenne szíves valaki elárúlni hol lehet beállítani.?! Köszi -
Pityu62
tag
válasz lipiN70 #27124 üzenetére
Csak megerősíteni tudom helixP-t! Én is tiltakoztam az eddig-i cm től ,,mert nem is voltak olyan jók és mert nyűgjük volt mindig valamivel.(nálam)!! Eddig amik jól mentek az pl 5.8a és 4.0.4.ics.
Ajánlom én is az új CM11 et 3 napja van fent és eddig nagyon jól muzsikál,,,!
Én sem szedek placebót de sokkal jobb a kamom.(nem tökéletes de jó)A videó az viszont csodaszépen vesz fel akadás mentes,csak a hang halk. -
Pityu62
tag
Úgy nézem jól muzsikál ez a CM 11. Csak,hogy teljes legyen a kép Spirit fm UI működik rajta
Létezik,hogy a készre épített rendszeremről csak 220mb a backup?? -
Pityu62
tag
válasz trebrona #27115 üzenetére
OKÉ_OKÉ- . Meg van már a nyavalyás! Szereztem rádiót is és műxik,,,jobban mint a miuiban.
Szoknom kell még a cm-et de már össze áll.
Na így már meg van a 100% Olyan a gps benne mint az álom, 1 perc alatt elindúl.Kamera is elég jó az eddig megszokotthoz képest.Majd meglátjuk az aksi mit tud ,,,Gratula a romért.
Szép napot nektek. -
Pityu62
tag
Majdnem azt mondtam már,hogy "végre megvan a tuti" De sajnos nem. Mi a fenéért nem lehet beletenni azt a rohadt rádiót??És akkor végre lenne egy 100% os szuperjó rom?!Persze a rejtett beállítások még borzolnak kedélyeket de jónak ígérkezik!
-
Pityu62
tag
válasz RepeatSector #27102 üzenetére
KöszönömNa így már látja az sd-t. De a myphone exp nem csatlakozik. Majd kitaláljuk miért nem(ADB)ért kukorékol de az van-volt eddig ment mindegyik rommal. Na azért nem lehet 100 as minden
-
Pityu62
tag
Na csak beadtam a derekam és feltettem a CM11 et.minimal gapps-al. Minden tényleg jó,,,csak 1 nem!!
Az usb -pc csatlakozásnál nem csinál semmit!!Nem kapcsolódik sem a myphone exp.sem az intéző.
Mit nem csínálok jól? -
Pityu62
tag
válasz #84490496 #27077 üzenetére
Én annyira nem mentem vissza,,,de természetesen hiszek neked,,,,én csak 1 éve vagyok 995 tulaj (kb) ,szeretem ezt a telefont bár már mindenhol leírták!!!Értéktelenné vált,,szinte eladhatatlan csak azért mert alcatel a neve,,,no meg hogy pont rányomták a samuk ezreit.Régebben volt LG gt 500 am mikor megjelent sem volt nagyra tartva pedig akkor tudásban is ott volt a szeren a,aztán el is tüntek gyorsan.
Ha sikerülne leforgatnod én szívessen felteszem tesztelésre.Van pár hiba amiket már tapasztaltam,gondolom te is majd ezeket össze szedjük.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz #84490496 #27074 üzenetére
Örülök a válaszodnakKöszi
Részben igazad is van.!
Ez a V1 verzió. CM9-es.nem 10.Elviekben gyári ICS ről-re És talán ettől jobb is mint másoké.
Bagyuszét próbáltam nagyon komoly munka ,de erre a telóra túl jó,ha érted.Az orosz meg kuka.
Ha lennél szíves megnézni amit ajánlottam lehet jobb véleményt adnál Szép napot neked. -
Pityu62
tag
Találtam még egy MIUI-t ebben van magyar nyelv és kamera is.idő hiányában csak egy próba erejéig raktam fel ...... a fájlkezelője nem ment de lehet csak másik app kell hozzá.Igaz nem mai darab de a telefon sem az és ezt kell nézni! Akit még érdekel ez a rom egy próbát megér.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #27061 üzenetére
Oké köszi.Én ezt csak véletlen találtam itt írnak róla meg még pár romról(http://forum.frandroid.com/topic/179435-romot-995firefox-os/)
-
Pityu62
tag
http://d-h.st/1bK. Ez a fxos 995 re írodott? Mi a véleményetek?
-
Pityu62
tag
Nem ide tartozik tudom,,,de ez hogy is van??Találtam ezt a hirdetést,,,,csak a kártyás dolog a kérdés
(HTC HD 2 eladó!
Jó állapotú, de használt, gyárilag független a telefon.
Android 4.4.2 - es Kit-Kat Android rendszer fut a készüléken.
16 GB-os Class 10 -es memóriakártya jár hozzá. Az android erre van telepítve, és így a telefonnak 4.5 Gb szabad helye van, nem 500 MB! Nem fog a Google Play hibaüzenetet írni, ha valamit telepíteni akarunk!)[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #26992 üzenetére
Láttam a HVG-n hogy megjelent a kitkat 4.4.3. És többek közt olyan hibajavítások vannak benne mint a kamera fokúszálásés pár fagyásos dolog.Ez jól hangzik így elsőre. Remélem fiúk bele estek ebbe (is)
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #26992 üzenetére
Köszi
Akkor nincs vége a gyötrelemnek
Lessz itt még telepítés ezerrel -
Pityu62
tag
válasz pakardo #26975 üzenetére
Max 4.0.4 h1n1. ez felett nem érdemes szórakozni vele.Ezzel megy minden,,,egyetlen 1 pici gondja,hogy a net kapcsolatot néha elfelejti de a megoldás egy repcsi mód ki-be és kész!!4Utána jó egész nap.Én is megnéztem már szinte mindent mindnél van valami nyűg,sajna.Be kell látni ez a teló nem szereti az erősebb romot,,,,de nem is kell rá.Én feladtamAmíg meg marad ezt nyüstölöm.
Ne tessék félre érteni!!!Nagyra becsülöm a fiúk fejlesztési munkáját és ezért köszönet jár nekik!!!!![ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
Sajnos nekem is elkezdett vacakolni,,,,minden esetre köszönöm,hogy vettétek a fáradságot és megnéztétek,,,úgy látom nem jött be...Ha csak valaki nem tudja belőni?! Szép napot nektek.
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #26899 üzenetére
http://en.miui.com/thread-7898-1-1.html
Próbálkozom csak szivat valami Bocsi -
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #26899 üzenetére
https://disk.yandex.com/public/?hash=9UTPo5%2BEMJf1g%2BKiAy0XaMvOUjdbq0uIwVEgR3gbvcE%3D&locale=ru
-
Pityu62
tag
válasz trebrona #26895 üzenetére
Köszönöm!!
Ha oda jutok megnézem azt is,,,,,, most előbb a leg alap dolgokat teszttelem!A kép a hibás készülékről készült(kamera nincs) Ha ezen megy a rádió meg a gps rendesen akkor felteszem a jó telefonra is majd akkor kiderűl milyen képet készít a miui Én tudom,hogy sokkal jobbat mint más,,,ezt már próbáltam csak másik miui val sok memó fogyott és fagyott.Na ezzel eddig nem,,lehet nincs értelme belepiszkálni?????Vagy ha valamit javítani akarunk akkor nem kell átírni hozzá az egész rendszert!!!!Csak azt ami a hibás!!!!!
Ez a legfőbb hiba sztem a romolásban hogy azonnal bele mindenbe azt túrás fúrás,,,,,menjünk csak lépésről lépésre és ne változtassunk semmit amíg nem áll meg!!!!De ez csak az én meglátásom,,és nem akarok ezzel megbántani senkit sem!!!!!!!!
Szóval miután a főcímben szerepel a miui így gondolom ezzel is foglalkozzunk.Üdv István -
Pityu62
tag
Szeretnék a fejlesztőknek és a rom próbálgatóknak egy kis érdekességet a figyelmetekbe ajánlani!
Tudom nem szeretitek mert meg van nektek is a kihívásotok,,,de talán be kellene látni,hogy hiába erőlteti az ember vannak véges határok amitől nem lehet többet kihozni,,,vagyis másképp kell csinálni!!!
Na ezért gondoltam építő jelleggel belinkelem a MIUI 4.1 angol változatot.Részemről nem fontos magyarítani de ha beleférne nektek akkor jobb lenne.Ma tettem fel próbából ~180mb szabad memó és minden megy.Érdemes lenne egy pincurkát foglalkozni vele.https://disk.yandex.com/public/?hash=9UTPo5%2BEMJf1g%2BKiAy0XaMvOUjdbq0uIwVEgR3gbvcE%3D&locale=ru
Próbáljátok ki,,,szeretnék véleményeket olvasni róla.(cwm6 al toltam fel).telepítés után +1 restartot érdemes megengedni neki azután beláll.[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #26864 üzenetére
Köszönöm Igen ezt kerestem....lehet nem figyeltem eléggé
-
Pityu62
tag
válasz Milestone2 #26857 üzenetére
És még főzni is tudjon,,,,na meg vezetni ,,,,Kb ennyi És van ilyen,,tudom
[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz namerke #26851 üzenetére
Örülnék neki ha össze raknál egy jó romot Érdemes lenne még foglalkozni ezzel a készülékkel,,,még van neki 1-2 éve kb.
Ha én is tehetnék javaslatot ami nekem mint 1xü felhasználónak kellene!?: Sok szabad memó-lassú merűlés-stabil gps-jó fotózás-szép felület. nagyjából ennyi amik szivatnak általában.
Várjuk a munkád. Üdv -
Pityu62
tag
Köszi mindenkinek a választ előbb rádobok egy másik kamera app ot és teszt.
Ez a nyomorúlt Alcatel elcseszi alattomos módon a telót azt akkor még piszkoskodik is.SZÉP! -
Pityu62
tag
Csak pár tapasztalat a próbálkozásaimból.
2.3.6 gb (61L) Minden működik 1 hiba : alvó állapotból visszatérés nél a kék színből sárga lesz. zöld eltűnt,,,,de csak a kijelzőn ,,,a képek jók a gépen továbbra is minden megy.Ez vissza menne,ha rájönnénk mi a gond ezzel.
H1N1 5.8a: éjszaka minden előzetes nélkűl úgy lemerült,hogy alig bírtam bekapcsolni,,,valami futott ,,,,,,,,csengőhangot nem ismétel,,,, képek Carok.
4.0.4. 3.0.8 H1H1 V3++ Minden flottúl működik nem merűl spb megy,,viszont képek katasztrófa. Na ezt meg mutatom.
MIUI V5 Bagyusz. Kiválló lenne ha több memó maradna .Gyönyörű képeket csínál. De Nincs benne rádió (nálam) Szereztem spiritet de ha elindítom bekapcsolja a bluetoth-ot.
Kb ennyi .[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz Dimitry001 #26749 üzenetére
Sztem mind a kettő nagyon jó.
-
Pityu62
tag
válasz #84490496 #26746 üzenetére
Pedig jó hogy meg említetted mert ki loptam belőle így aBagyusz féle 2.3.6 hini ment fel a nőci telójára és minden megy flottúl!!!CSak egy kis bibi van a kijelzőn a háttérkép és a fotók alvásból visszatérve kék ből sárga lesz.Mintha valamelyik szint elvesztené de ha a gépen nézem akkor minden jó. Csak hogy ne legyen minden 100 as.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz #84490496 #26744 üzenetére
IGEN!!!
Köszi már szedem is le az enigmát biztos ami biztos!!! A kamot mindjárt megnézem ,,,hátha csak csati tényleg,,,,mert az már kiderült hogy semmilyen rom nem segít neki.
Remélem ha más nem az enigma jó lesz az ő gépére mert az már sztem ics boot os.
Ha sikerül akkor iszunk egy italt Ha nem sikerül akkor előbb agyonver ,,,de aztán még 2 hétig sex sem lessz az biztos. -
Pityu62
tag
válasz #84490496 #26742 üzenetére
Az enyémről a(kamerahibás) cwm6 al mentettem 2.3.6.gb-t mielőtt belefogtam a játékba.Ezt akartam vissza rakni a 6-al. mindent végig csinált rendesen de logónál megállt,,ezért kérdeztem menni idő kell neki.(feljebb)
Majd itt olvasgatva találtam meg a gb romok közt a 61L.-t ezt viszont cwm 5 el raktam és pikk pakk megy is.[ Szerkesztve ]
-
Pityu62
tag
válasz #84490496 #26736 üzenetére
BocsKözben olvastam még a blogodat erről és ott ott van a válasz részben hogy a hivatalos ics frissítés után nem megy a gyári hibátlanúl,,,,,de így sem ? A másik meg hogy amit írtam a 61L ,,,,hát nem tudom hogy az gyári-e.Bár úgy néz ki.... És még azt sem tudom hogy amire sikerült feltennem készülék az milyen volt mert hozzám már nem gyári állapotban került,,,,,csak hogy értsd ezért írtam még ezt ide
-
Pityu62
tag
válasz #84490496 #26736 üzenetére
Köszi Fakírr1
A kamerahibásra visszament a"gyári" rom 61L. Ezzel látja a memó kártyát is.(kamera továbbra sem jó )de ez már lerágott csont,majd valahol kicseréltetem ha tudom.
Viszont!
A nejem meg megőrjít azzal hogy neki is a gyári kell mert az tetszik neki ,valahol igaza is van azt szerette meg!!!De neki a hivatalos ics ment frissítéssel amit nem szeret(jogossan).
Most megint hülye kérdés jön ....de már nem látok annyit olvastam és keresgéltem és már unom is,,,de a kérdésem még az hogy ebben az esetben is mehet a 61L restore??Úgy hogy látni fogja a memókarit,,,,mert ez sok helyen gond.Na ezzel a rommal látja és pörög forog isAkinek ilyen gondja van ezt tudom ajánlani. Vagy trükközzem ki úgy hogy ezt a sikeres memó karit teszem át addig míg meg csínálom a restore-t. majd vissza a sajátját???
Erről beszéljünk még pár szót addig nem állok neki. Köszönettel a türelmeteket.Üdv[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest