- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu62
tag
válasz
katona.peti #27206 üzenetére
Peti!
Kb 10 napja van fent nekem a cm11.
Azt észre vettem,hogy ha pc-ről töltöm akkor valahogy jobban azaz hamarabb merűl,,saját töltőjéről 2 nap és még bírná kicsit.
Viszont velem is eljátszotta 1x hogy este megnéztem 51% volt de hajnalban kikapcsoltTermészetesen ébresztenie kellett volna)
Találtam rá magyarázatot,,,,,az ágyam mellett nincs vagyis nagyon kevés a térerő gondolom ennek keresése szívja le,,,mert amióta nem ott tartom éjszaka szinte nulla a merülés.!!!Így most jó stabil rendszerem van. -
kgymac
őstag
válasz
katona.peti #27209 üzenetére
Kikapcsolt telefon esetén nem tölt (legalább be kell bootolnia a töltési animációig), emiatt szoktam ajánlani külső lion aksitöltőt (én vettem {pesten, europark mellett}, mert olvastam a fórumon a problémáról. Nem csak az alca aksiját lehet vele tölteni, mert elég tág határok között lehet állítani a csatikat és polaritásvédett is, bármilyen polaritással kerül bele aksi, tölti. {Bár a w8-hoz egy kicsit lehetne nagyobb.} Biztonságosabb, mint egy blankolt usb kábel...)
-
törölt tag
válasz
katona.peti #27190 üzenetére
Ahham. Akkor kis fogalmi keveredésben vagy,de mind1.A recovery.img a cwm maga.. amit Te annak hívsz,az egy csomag,amiben van egy batch file a futtatáshoz,hogy ne kelljen gépelnetek. A lényegesebb info: a cant mount sd azért lehet,mert a cwm5 csomagban nem a machfixes cwm5 van. Szedd le azt,amit linkeltem kb 4-5 hozzászólással feljebb. A machfixes recovery file-t indítsd el terminallal. Hozzátenném: pc-ről egyszerűbb lenne futtatni és nem flashelni,ráadásul veszélytelenebb. A blogomban találsz hozzá képeket,leírást.
-
törölt tag
válasz
katona.peti #27188 üzenetére
Konkrétan szerinted a cwm6 az mi is? a recovery.img szerinted mi? Illetve mit is akarsz kiszedni? Kissé érthetetlen számomra.. ne haragudj. Egyébként meg android kitchen..
-
helixP
nagyúr
válasz
katona.peti #27183 üzenetére
Romtoolbox-t nem javaslom. Több telefon Tüz.ép pozitív lett tőle...
-
bmt50
senior tag
válasz
katona.peti #27129 üzenetére
Fakirr kollega blogjaban van egy leiras a driver telepites meneterol.Ezt ajanlom figyelmedbe.
-
helixP
nagyúr
válasz
katona.peti #27127 üzenetére
Driverek fent? Más porton próbáltad? Más géppel próbáltad? Tölteni tölt USB-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VR topik
- Mobil flották
- Sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest