-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
G3S hw-e ugyanaz,csak a kijelzőt és a felbontást növelték a minihez képest. Nem éri meg a felárat szvsz.
Javaslatom a huawei g620s lenne inkább. Árban ugyanaz a trénél,de jobb hw, jobb minőség a gyártás során.Anonym: sztem usb aljzat elszállt,csak a táp lábak vannak (még ) a helyükön. Sztem vagy szervíz,vagy Keep. A javítást nem fogod megúszni,bár ezek a hibák könnyen javíthatóak.
Retaren : virusirtó kikapcsol arra az időre..pl
-
Stirlitz
senior tag
CM file manager=> beállítások és itt rendszergazdai mód kiválasztása. Ezután lát az mindent.
Nem tudom milyen launcher amit használsz, de próbálkozz a memóriában tartás opcióval. Ha van rá lehetőség. Nova és ADW launcher tudd ilyet.
Viber CM11-en nekem sem ment, 10.1-en megy. Okát nem tudom, nem használom, csak érdekesség képen néztem meg.
-
enzahobi
aktív tag
Én leginkább egy cm7-nek örülnék a legjobban, pl anno a Blade 1-re a legjobb rom az Ice Armor 2 (reborn) volt (thx Appelmee & Kelzsoca), nagyon szerettem benne a kikapcsolható "hangerő" beep-et, az értesítő sáv alulra helyezését, meg hogy softveres gombokat lehetett rakni az értesítő sávba (konkrétan mintha a navbart meg az értesítéseket összeolvasztották volna, qrvár@ imádtam!)
-
ORCA58
addikt
Maga az APP nem indul el. Semmi köze a netes adatokhoz.
Nem hinném, hogy 2014. április 2. óta tiltakozik a PORT az egy héttel ezelőtti események miatt. Akkori ugyan is a frissítés, és azóta nem megy a CM romokon nálam.
"Egyébként a tiltakozás tegnap volt, és a port netes felülete megy.."
-
pete_21
addikt
Koszi a valaszt!
4.0.4-es gyari rom van fent. Lenyegeben semmi program nincs fent, a Greenify igy nem tudna mit csinalni.
Ejszakai meres:
20 orakor 63%,
reggel 8-kor 47%,
10:40-kor 37%,
11:27-kor 28%, egy perc kepernyohasznalattal 11:28-kor 25%.
Fontos: 20 ora es reggel 8 kozott, illetve 8 es 10:40 kozott, es 10:40 es 11:27 kozott nen volt bekapcsolva a kijelzo, tehat nem hasznaltuk a telefont.
Vegig 2g-n volt, wifi, gps, mobilnet vegig ki voltak kapcsolva.
Ez szerintetek is nagyon nagyon sok ez a fogyasztas, ugye? Kerlek gyari romrol is irjatok fogyasztasi adatokat, hogy nektek uresjaratban mennyit merul.
Koszonom! -
wwenigma
Jómunkásember
Köszi a tippeket mindenkinek
Gyári telenor ICS (ha jol emlékszem - esetleg a független), a márciusi update-tel (ami talan azota mar le se jön a szerverükről...) Az alkalmazasoknal letiltogattam ami nem kell (vegre megtalaltam a gyari opciot erre igy nem kell link2sd-vel jegelni) es nagyon baráti most. Persze majd par nap mulva derül ki hogy hol volt a gikszer. (ha kiderül mert hétfőre várom a G3C-t)
Ez amugy meg lett osztva valahol? Neztem a linkeket/tablazatokat de nem lelem.
-
bmt50
senior tag
Lejart az 5 percem ugyhogy meg annyi: szemely szerint orultem volna egy GB MIUI edition-nek: sok ram, gyors telo, szep felulet.De nyilvan egy developernek ez mar nem kihivas.Aki meg hasznalt miui-t,az tudja hogy a miui es a mihome launcher nem egeszen ugyanaz! Nem kellene egy v5-os, a korabbi verziok is nagyon praktikusak es szepek.Ezert vagyok egy kicsit szomoru. :-(
-
Milestone2
nagyúr
Azt hiszem ez így természetes. Van egy weboldal, ahol összegyűjtötték mik működnek ART-on és mik nem. Nem minden program támogatja az Android Run Time-t és fordítva, az ART sem támogat minden app-ot.
-
törölt tag
-
-
qfirc
csendes tag
Ugye a 2014.02.20.-ai cm11-et tetted fel Full wipével ? Mert az lett javítva az előző csinálja még!
Go CWM 6 ami flashelhető is! [link]
wipe data/factory reset
wipe cache partition
Format system
Format app
Format data
Fornat Cache
wipe dalvik cachechoose zip from sdcard : install zipp cm11 [link]
choose zip from sdcard install zipp Gapps [link]reboot system now
Ha ezt, és így teszed fel hibátlan lesz!
Remélem ezt Bence is olvasni fogja, mert ez neki is szól!
-
Keeperv85
nagyúr
Erre GPU OC-t tenni: ágyúval lőni a verébre...
Semmi értelme, nem tud akkor sem többet a SoC, ha kifolyik a helyéről. A RAM mennyisége sem mérvadó. Én tudok olyan kernelt fordítani ide, hogy ki fogja írni, hogy van 410MB ram benne, ami még csak nem is kamu. Csakhogy nincs jelentősége, mert ahonnan elveszem, pl. az ION shader memory-ból, oda majd szépen a GPU driver visszaadja, amikor szükség lesz rá. Csupán időt vesztek, mire újra lefoglalja, más értelme nincs előre felszabadítani...
-
x1port
addikt
Èpp most tettem vissza a h1n1-et.
Most ezt a bravia egine t nem telepìtettem mellé.
Én is ondemand vagy x párti vagyok.
Smartass v2 eléggé tötyörgős.
Gpu-t pedig nem mertem húzni..azt majd legközelebb.Szóval tetszenek a kitkat ficsőrök de azért még mindig veri a 4.0 sebességben.
Ja...szerintem ! -
Armagedon14
csendes tag
Épp hasonló kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni, ha smartassv2 és sio-ra állítottam az jó?
És a telepítést jól csináltam így?
wipe data factory reset
wipe cash
format system ,app,data,custpack
wipe dalvick
install zipp Cm11
install zipp gapps
reboot
és amikor feltelepítettem belép utána ismét egy reboot
így jól csináltam igaz? -
a.t.t.i.
senior tag
Próbáltam,de visszadobta a T illegális softverezés miatt.
Igy vettuk,es nem vettem észre benne a superuser ikont.
Ők észrevettek.
Ezért akartam valahogy alapra állítani ,tehát root stb le,de nem tudom hogy kell.
Ahogy megvettük,2nap után bemondta a wifi az unalmast,előtte jó volt. -
gergely64
tag
Köszi a hozzászólást!
Nekem a következő beállításokkal, smartassv2/sio, 368/1824 Mhzre állítva a 10.2-nél ~7200, az új cm11-el ART-ban ~7300, de dalvikba max 7000 pont.
Stabilitás és használhatósági szempontból közel van a két ROM egymáshoz, a gyári 4.0.4-et minden tekintetben maagasan verik a cm-ek (hála bagyusznak és segítőinek), sikerült ebből a "vasból" kihoznia szinte mindent ami arra ösztönöz hogy megtartsam, és ne a szemközti fal adja neki a másikat egy elborult-kiborító helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest