Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Lehet,hogy rosszul olvastam, de mintha IDOL-t irtál volna,mint teló.. Na azt nem ismerem annyira sajna... Bocsi,de csak most olvasok vissza.. Mivel 2 hete csak éjszaka dolgozom, ezért alig látok. Elnézést..

-
aytukabozs
addikt
válasz
üzenetére
Na az gáz. Kikapcsolt állapotban feldugva ugyanis elindul .... a fekvő robottal.

Viszont a balfék lépésem előtt (power hosszan, reboot recovery), müködő PA 4.4 volt rajta.
Hogy törlődhetett minden?Btw most nem erőltetném a linuxot, feltámasztottam azt a win gépet amin régen romoltam, ezen megvoltak még az ehez a 995-höz tartozó mappák is...
-
törölt tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Download módban nincs töltés és halott droidnál sincs. Ellenben kikapcsolt állapotban (hacsak nincs letörölve teljesen minden a telóról) van töltés..
-
törölt tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ha belepofázhatok esetleg.. mi lenne,ha első körben a terminal-t su-ként használná linux alatt? Tipp ugyan,de lehet,hogy a user terminalnak nincs jogosultsága..

chm meg volt az usb ezközök kezelésekor?.. Mivel linuxban (is) laikus vagyok, nem lehet,hogy "csak" itt van a kutya elásva?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: DVD-nek lehet igaza, most látom,hogy bőven megelőzött

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére

Nincsen átfogó cikk ezekre. Célirányosan feladatokhoz köthető egy-egy leírás csupán…
A fastboot reboot parancs mit csinál most?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
indítsd rendszergazda módban a cmd-t
-
aytukabozs
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ezenkívül, némi OFF

Tudsz valami online fejtágítót linux alóli telefonberhelés ügyben?
Cappát már kérdeztem, de ő többhelyütt hivatkozott rád, azért gondolom hátha van valami a tarsolyodban
-
aytukabozs
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére

Cmd megnyit
Fastboot devicesre mutat is egy eszközt,
De fastboot boot recovery.img-re
azt mondja nincs jogosultságom... :/Szerk.
Ráadásul most attól parázok hogy lemerül, töltőre dugva is a halottrobot jön be töltés helyett,
tehát gondolom ilyenkor nem vesz töltést.
Ha most fullra merül akkor leszek csak igazán bajban... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Na moat akkor… a download mode megy, tehát megáll a logonál?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Hujuj… vannak itt keverések! Nem vagy fastboot módban, az adb meg nem megy a gyári recovery alól. Valamilyen gomb kombinációra ki kéne onnan mennie…
-
aytukabozs
addikt
válasz
helixP
üzenetére
Lehet hogy csináltam egy halott idolt

Valami érthetetlen okból nyomtam egy reboot recovery-t (namerke PA 4.4), és azóta fekvő robot :/ (hisz nem flasheltem anno fel a cwm-et csak bootoltam)
Azt hittem akksi ki be megoldja, de sajna nem.
A rohadék linuxos gépen (amit nem ismerek még, csak pár hete váltottam mintre, romolni meg most próbálnék először) egy mtk-s telót simán újraindítottam adb-n keresztül, de erre insufficient privilegest ír. Ma feltámasztottam egy windowsos gépet de itt is acces denied, pedig tuti hogy be volt kapcsolva a debuging (mondjuk az fastboothoz nem is kéne csak adb-hez) szoval eléggé elakadtam. Mi a frásszal próbálkozhatok még? -
helixP
nagyúr
Halott Alcából szívesen elfogadok akksit, akár meg is alkudhatunk egy árban, vagy tippet is, hogy hol olcsó épp'.
Előre is köszi akinek van infója
-
w.miki
veterán
válasz
helixP
üzenetére
az általad ajánlott ICS_H1N1v5.8a.zip-et szeretném feltenni
ehhez milyen CWM kell?
én a mellé linkelt 5504-el próbáltam (majd a 6al is, de nem olvasta az sd-t)
TWRP most csinálja... (igaz az SD kártyát is kicseréltem egy márkás 4GB-osra...)flash-eljem is fel a recovery-t majd, vagy csak boot-oljak belőle a telepítésig?
-
w.miki
veterán
ráadásul:
E: Cant mount /sdcard/
demér???? -
helixP
nagyúr
válasz
w.miki
üzenetére
Tudok adni, de ott van azok között, amit már fentebb linkeltem.
Ha gyári ICS-van rajta, akkor volt, ha gyári GB, akkor nem, mert gyári ICSről vissza állás gyári GB-re nincs.ICS-ből: ICS H1N1 5.8a, esetleg SCI (Stock Clear Ics), changelog 2014 04 13
GB-ből: GB H1N1v1.0 (2013.03.31)GhanBuri Ghan: Pattogott, de nem zavart, volt egy mozdulat, amivel jól működött, simán meg lehet szokni, és a memória sem fogyott, sőt ICS-k hez képest sokkal több is maradt.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
helixP
üzenetére
Illetve vannak akkora CWM-ek, amelyeknek már nincs elég hely a flasheléshez, azokat mindenképpen boot módban kell használni, pc-re kötve. (ha még jók a régi emlékeim - én mindig pc-vel installáltam a romokat)
Szerk: Nálad nem pattogott a scrollozás CM alatt? Nálam ez, és CM számára már kevés memória miatt lett kasza, pedig tényleg nagyon kényelmes szolgáltatásai vannak, különösen egy alap 4.0-hoz képest.
-
helixP
nagyúr
válasz
w.miki
üzenetére
Nem egészen.

Különböző romokhoz különböző CWM-ek kellenek sok esetben. Válaszd ki a ROM-ot, nézd meg milyen CWM-kell hozzá. Ha pont 5-ös ,akkor jó ez is, ha nem, akkor másikat üzemelj be, ugyan így, ahogy ezzel eljártál.ROM-kérdés: a telefonok eléggé különbözőek, van akinél mindegyik jól megy, míg van akinél bizonyos romok trógerül viselkednek.
Ha a frissesség nem érdekel, akkor a H1N1 GB elég jó, bár a 2.3 régen volt már, sok app nem lesz kompatibilis.
Jók a pucolt ICS-k is.
Én személy szerint a Cyan alapú Romokra esküszöm, jó belőle az utolsó JB, de a KK-tel sem volt bajom. bagyusz blogjában megtalálod őket, CWM-estül.aytukabozs: nálam meg pl pont PA-után sikerült legnehezebben visszavakarnom az életbe a telót, annyira összekuszálta

-
w.miki
veterán
Van egy Alcatel OT995x -om, ami csak az alcatel logóig jut el.
Szeretnék rá újratenni egy stabil, gyári ROM-ot.
Átnéztem az összefoglalót, de az ott olvasható kavalkádból nem tudtam összeszedni, mit kellene feltennem, és hogyan...
Nincs egy kisebb leírás ROMoláshoz, kezdőknek? -
kliberk
csendes tag
válasz
szimat007
üzenetére
Szia!
Pedig müxik a letöltés,de ilyenkor a legegyszerűbb szerintem az,ha feltelepíted a "JDownloader 2" ingyenes letöltő prg.-ot (Google a barátod...) és megadod neki az oldal linkjét majd nyomsz egy elemzést és az oldalról az összes letölthető cuccost kilistázza és csak ki kell választanod,hogy mit is akarsz a gépedre leszedni... -
Kovbob
senior tag
Üdv, ha függetlenítettni szeretném a telefont akkor mindegy milyen rom van rajta igaz?
-
eldrah
aktív tag
Megbolondulok!

Visszkapom, hogy kinevettelek Keeperv85..Vedd le rólam az átkod
Akárhogy mentek, akárhogy gyári romhoz nyulok, az istenért nem akar a kitchen használható mentést csinálni a végén:SNincs ötletetek esetleg?:S
-
szimat007
csendes tag
válasz
szimat007
üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/ot-995_h1n1.html innen hogyan tudok romokat letölteni? mindegyik elindul, és a felénél elakad :/ ha a download now-ra megyek egyből kiadja, ha a downloadra, akkor vmi ez downloadert leszed, és semmi nem történik, oda nem tudom mit kéne bemásolni.
-
szimat007
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
műűködik! telenor logó után wipe data, után system reboot, és most már megy a töltés, hozzá nem nyúlok
Amúgy köszönöm, a hajszárítós tipp az jó volt.Köszönöm szépen még egyszer a tippet, eszembe nem jutott volna.
-
aytukabozs
addikt
válasz
szimat007
üzenetére
Hát akkor várni kell valami igazi 995 gurura, sima mélymerülésre ez lett volna az orvosság, de mikor bekapcsolt el is kellett volna kezdenie venni a töltést. :/
(Meg bekapcs gombra rendes bootolásnak kellett volna jönnie...
)(#28851) Keeperv85
Ja, ja csak azért ajánlottam a stbx-ot, meg azért szoktam én is azt használni, mert amíg azon melegszik, tud valami más hasznot is hajtani az emberfia

De persze a hajszárogató meg gyorsabb annyival hogy ne legyen zavaró mindkét kéz foglaltsága...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Pro tipp: hajszárító...
Persze NE a telóban, mert ESD ügyileg hazavágja... -
szimat007
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi, megpróbálom!
-
szimat007
csendes tag
Sziasztok!
SOS!Sürgős segítségre lenne szükségem. Telefonom, vmilyen okból totális lemerülés utántöltéskor nem tölt be, csak villog, megjelenik a telenor logó, és utána újra villog, telenor, és így a végtelenségig.
Egyszer produkálta már ezt a problémát, úgy sikerült megcsinálni, hogy egy segítőkész ot-995 tulaj kivette a saját akkumulátorát, beraktam a sajátomba, és ráraktam egy új android rendszert. Jobb ötletem nincs, külön az akksit tölteni nem tudom :S eddig gond nélkül ment, lehet az zavart be, hogy 0-ra lemerült, és laptopról akartam tölteni.
Ha valaki Budapesten, és környékén tudna segíteni, az mindenképp írjon, csokival, vagy sörrel honorálnám a segítséget!

-
eldrah
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szép estét!
Ne haragudj, de ezen most ahogy leirtad, jót mosolyogtam..de csak mert voltam már mással hasonló helyzetben

Kérdés az urakhoz!
Ha van mentésem, egy mókolt romról, mit kell törölni, vagy hogyan csináljam, hogy a saját adataim ne menjenek át megosztásnál? Avagy, mi a bánattal mentsem, hogy a kitchen végre tudja kezelni és ugy elmenteni, hogy vissza is tudjam tenni?
folyamatosan hibát ir a saját telómon is... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
üzenetére
Mai páros: pókhálósra tort digitizer, jó alap alatta + frankó ház, de feslő hangszóró süket. Első próba: főpanel csere. Semmi. Valószínű volt, de úgyis az kellett volna, ami darabokra tört elöl… okééé… akkor felpanel is… Semmi. Folyamat visszaragadnak az előlapba, megöl az ideg… hangszóró csere… Nem kapcsol be!
Felpanel vissza, nincs hang… főpanel vissza, felpanel csere, Nincs hang… közben ragad, mint az állat, hajlik ahogy szedem szét… felpanel csere… nem kapcsol be…
Startégiaváltás: a két feslő paneli csatit kézzel nyomom össze… semmi. Közben a csaj pánikol, hogy "jaj megmondtam hogy ne szedjük szét, külömben sem tetted bele a sim-et, az úgy nem kapcsolt be…" Na mondom, most agyfasz, kész, elég… beba… rakom egy zacskóba és viszitek ahová gondolom… Szétszedem, csati igazít, akku lábak igazít… megy! Éljen! Nincs hang! Anyád már! "Rakd össze ahogy volt…" Na az nem megy, levettem a törött digit a másik lcd elől… Tovább hallgatom, az ebből nem lesz teló dumát… remeg a kezem az idegtől… csavarok egyet izomból az egészen… 112: engem kell elvinni, ha nem hallom mit akartok!!! Pls!!! Szól! Gyors csavar, gyors csavar, gyors csavar! Kihagytadafelsőgombottemarha…
Szétkap… összerak… nincs hang… 
Teker, gomb megvan, hang kép ok, Mivel tartozunk rész skip. Hagyjatokélniannyivalésatöbbi… mindenki örül. Jön a "van ám még egy Hua…" NEM ÉRDEKEL! Ok?! Elmennek… -
Keeperv85
nagyúr
Mondtam már nektek hogy úútállooom ezt a köcsög telót?? Ragasztot főpanel… shield meg minek rá ugye…

-
helixP
nagyúr
válasz
Winchester95
üzenetére
1.hsz, bagyusz blog, fakirr blog

-
válasz
aytukabozs
üzenetére
Gondolkoztam rajta

Bár pontosan nem tudom mit hogy kell.
de majd utana olvasok.
Viszont linkeket elfogadnek a roothoz cwm hez stb...
Mert van sok helyen sok verzio stb...
Legujabb tmobilos ics van fent. Semmi mokolas nelkul.
meg annyit hogy mire vigyazzak.
Sorry a helyesirasert csak telorol vagyok
-
aytukabozs
addikt
válasz
Winchester95
üzenetére
Titanium backup?
Appot is, datát is ment, ha fent az új rom visszaállítod,.. -
-
petya220
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Esetleg GB H1N1? Igaz h régebbi rom, de akku időben ő a nyerő

-
Sziasztok!
Adott egy ütött kopott kamerahibás alcatel OT-995 tmobile edisön baratnöm jovoltabol.
Nem nagyon akar megválni tőle így hát kicsit megkellebe tuningolni.
Először is minden gyári rajta.ics van rajta.
valami jó akkukímélő rom kellene ami lehetoseg szerint nem lassul be.
van fogalmam a rootrol es a romcsererol csak nyilvan minden telefonon kb mashogy kell csinalni.
Lényeg hogy tudnatok lineklni egy jó romot meg recovery root stb... cuccokat?driverek sincsenek a gepen ha kellene esetleg. Meg valami kis egyszeru leirast.
Meg akarom neki mutatni hogy mire kepes az ha valaminek utana nezel es hogy milyen jo is lehet meg ez a telefon

-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
üzenetére
Köszönöm!
Na, akkor ha minden jól megy, a héten nekiugrom
(elvileg a lányomnak adnám, de a CM11-hez kevés a fél giga ram, és még ott a visszapattogás is. Aztán persze lehet, hogy most már minden app meghízott, mert az írói feltették, hogy 1GB ram a minimum, szóval a régi ICS-es emlékeim nem sokat érnek) -
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Tudomásom szerint a régi 6-os cwm-el kell feltenni, de a machfixessel is megpróbálhatod. Emlékeim szerint a régi 6-os ( IUSS-féle) volt a nyerő ehhez, de ez baromi megkopott emlék. Ne haragudj

-
eldrah
aktív tag
Szép estét!
Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg rom főzésben jártasak, tudnának-e nekem segitséget nyujtani ha rászorulnék ?
Gondolkodom egy rom takaritáson, módositgatáson, és lehet ahhoz kéne segitség ha elakadok... -
bach66
tag
Sziasztok!
Most ICS+ 1.3 van fenn, gondoltam, kipróbálom a ParanoidAndroid 4+ [4.6 Beta6]
AOSPA4+ -t. Szerintetek megéri?DE: az xda-s eredeti letöltő-linkeket blokkolja a google.
Maga a ROM megvan, már csak a GAPPS és a RECOVERY kellene.
Tud valaki segíteni?
Előre is kösz!
-
törölt tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
1.2 a drive-omban. Link az összefoglaló gyári romjainál..
Szerk: 1.2. Ez gb bootloaderre.. -
GhanBuri Ghan
őstag
CM11 helyett felraktam volna az ICS+-ot (jó ez a CM, csak a visszapattanós scroll miatt türelem kell hozzá)
Az ICS+-nak a megadott helyen két letöltő gombja volt, az egyikre eleve azt mondta, hogy az egy kamusite-ra visz, inkább ne nyissam meg, a másikra meg letöltés után mondta azt, hogy blokkolva, kémprogramot vagy vírust tartalmazhat.
Tudtok rá valami biztos linket?
Vagy esetleg valami másik romot, ami van olyan jó, mint az ICS+ 1.3? -
bolyhos12
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy (a sim/ruim a hálózat által lezárva . Nem áll rendelkezésre szolgáltatás ) ezt írja ki a telefonom nem tudom miért nem csináltam vele semmit ma kezdte el kiírni ezt ha valakit felakarok hívni ezt írja ki (Mobilhálózat nem áll rendelkezésre )
. Mondjuk azután vetem ezt észre amikor más simkártyát raktam bele és vissza raktam az enyémet , de az okozhatót valamit hogy ezt írja ki? -
eldrah
aktív tag
Szép napot! Esetleg valaki nem tudja, hogyan lehet kulso program nélkul videot felvenni kitkattben?

-
Milestone2
nagyúr
Bye-bye mindenkinek.
Egy szegény rokon elvitte az Alcatelt, én biztos nem ROM-olgatok már vele többet.
Kitartást mindenkinek, aki még használja.
Csóközön!Köszönet minden Mesteremnek, aki valaha is tanított OT995-re.

-
pcgamer01
senior tag
Semmi elnézést kérek user error.
-
ViktorHUN79
aktív tag
Akinek gondja van azzal,hogy az utolsó cm11 alatt a google play szolgáltatások állandóan hibaüziket dob(bekapcsolt net mellett),hogy leállt!
Annak jó hírem van találtam rá megoldást:
EZT:
a minimal gapps-ot rakjátok fel ezzel nincs gond!
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934538778UI:rosszhír hogy újrakell rakni az egész rom-ot,mielőtt felrakod!
Temészetesen a wipe cache partition stb.törlés!ROM felrakás előtt! -
bmt50
senior tag
Kedves fórumozók,
Köszönöm a sok segítséget, amit OT 995 telefonom problémái kapcsán adtatok!

Bagyusz, Wenigma: köszönöm a romokat, melyek előnyeit kihasználva sok vidám percet kaptam ettől a telefontól. Bízom benne, hogy egy cm7-es romot még sikerül főzni a lelkes használóknak, mielőtt " sw develop fully discontinued" státuszba lépnénk.
Kamasz nevelt lányom nevelése körüli súrlódásokat szegény telefon nagyon megviselte, így ugyan a kijelző nem tört be, de nagyon lassú lett minden romon. Hívás indítás/fogadás lassú, Gps-t talán cm10.2-n talál.. nyomokban. Biztos van pár hajszálrepedés a panelon.
Úgy döntöttem nem szánok 40-50et egy másik android péklapátra, így egy olcsó öreg BB 9790 mellett döntöttem. Kijelző tűéles,kamera szuper. Minden gyors(ramból dolgozik), és a hívások hangja kristály tiszta.SMS qwerty billentyűn álom. 3D game-ek, offline navi nincsenek, de annyi baj legyen. Bagóért vettem a telót. De ezt már nem fogom dobálni :-)Ezúton kívánok mindenkinek sok sikert Alcatel-ünk további használatához, akár 2nd phone-ként is!
Az enyémet nevelt lányom kapta meg "azt kaptad amit adtál" alapon![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bagyusz
őstag
válasz
DonMarco
üzenetére
Nem hinném, hogy házi barkáccsal elő fogsz olyan antennát állítani, ami 2.4Ghz-re paraméterezett és nagyobb nyereségű lenne mint a gyári. A neten keringő alufóliás megoldásokat szintén hanyagold, mert azzal csak annyit érsz el, hogy a 360° antennából csinálsz egy irányított antennát ami csak egy pozícióban fog neked nagyobb nyereséget produkálni, a többi helyzetben meg rosszabbúl fog teljesíteni mint gyári állapotban.
Én biztos nem erőltetném. Ha a teló új állapotához képest érezhetőn romlott a vétel, akkor talán annyit megtudsz tenni, hogy a telót szét szeded majd megtisztítod a réz kontaktokat a nyákon, úgy így jársz el a műanyag panelon is amire rá van gőzölve a fémes színű antenna rengeteg.
-
eldrah
aktív tag
Üdv! tudnátok segiteni, régen voltak képek készitve a szétszerelt alcáról...a gps modul antenna elhelyezkedése érdekelne, de nem találom a képeket:S esetleg linket kaphatnék hozzájuk?:Smegtaláltam..kicsit későre jár már

-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Lehet hogy láma kérdés
de nem kisérletezett valaki esetleg azzal hogy hogyan lehetne egy picit legalább érzékenyebbé tenni ennek a telónak a wifi antennáját ? Gondolok itt olyanra hogy hová,melyik pontra lehetne pl.forrasztani a telóba egy darab szigetelt drótot ami esetleg nö velhetné a vételt ? Egy közeli fotó,ha lehetséges,nagyszerű lenne. Köszi előre is ! -
-
pcgamer01
senior tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszönöm az ötleteket.

Felrakta a radiátorra be telóba de 2percig ment :/
Nincs valakinek bele akksija? -
nagyfejü
őstag
válasz
helixP
üzenetére
Szia!
A legutolsóra emlékszem , a TSF launcher nem tudtam telepiteni a google play ról.Ment a csik hogy letöltés , majd kiirta a tsf launcher működése leállt. És csak ilyenkor.
Próbáltam a smart launcher - kaagaaz - apus stb. vagy nem működött valamelyik funkcio v. leállt a launc.üdv
-
nagyfejü
őstag
Hali!
ICS_H1N1v5.6a_GE ez a rom van a telon. Létezik olyan Launcher ami normálisan működik ezen a romon?? próbáltam egy párat és valamilyen hibával mindig leállt valamelyik.
üdv
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Steam Deck
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) természetesen ot995 ot ultra-ról van szó

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Persze NE a telóban, mert ESD ügyileg hazavágja...
Felpanel vissza, nincs hang… főpanel vissza, felpanel csere, Nincs hang… közben ragad, mint az állat, hajlik ahogy szedem szét… felpanel csere… nem kapcsol be…
ajánlottta itt, és bejött...