- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #29428 üzenetére
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #29426 üzenetére
Ez a saját Google Drive-om linkje
-
etsmark
tag
válasz
aytukabozs #29414 üzenetére
Nekem nem működik a Dev-Host. Rákattintok a kék download-ra de csak reklámok jönnek fel, a letöltés nem indul el
-
DonMarco
aktív tag
válasz
aytukabozs #29410 üzenetére
Köszi,ez is egy lehetőség. De ha baranya megyén belül lenne valakinek, akkor még el is mennék érte. (Csak tuti hogy jó legyen benne az első hangszóró)
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #29361 üzenetére
Igazad is van,meg nem is. Ha segíteni akarok- márpedig az a célom- akkor jogosan kérik a magyarázatot az álláspontomra!
Ne haragudj,ha így állok a témához
Grafnet:
Keresek majd otthon egy magyar leírást,hogy érthetőbb legyen.. Kb 6-7 körül érek haza,utána. Sry.. -
grafnet
veterán
válasz
aytukabozs #29361 üzenetére
Lehet, hogy a gugli a barátom, de ha nem tudok tőle kérdezni, akkor nem fog válaszolni!
Mivel én még nem érettségiztem angol nyelvből, így nehéz a kérdést feltenni. -
songoku1981
tag
válasz
aytukabozs #29342 üzenetére
Szia Aytukabozs
Eddig működött rendesen. Egyszer csak azt vettem észre hogy nincs hálózat. A romot is újra telepítettem de hiába akkor sem csatlakozik 😔 -
songoku1981
tag
válasz
aytukabozs #29331 üzenetére
Köszönöm. Meg van mi lehet a baki. A google szolgátatások áll le mindig hiába telepítem a régebbi apk-t az sem használ. A play áruházat is próbáltam frissíteni újabb kiadásra mert az valami oknál fogva nem akar frissülni a 3-as van rajta és a 10re akartam. Elkezdi a telepítést de a végén mindig azt írja ki hogy az alkalmazás nincs telepítve
-
songoku1981
tag
válasz
aytukabozs #29315 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Már meg lett a probléma
. A bootloadert cseszték szét valahogy
-
songoku1981
tag
válasz
aytukabozs #29206 üzenetére
Szia. Próbáltam de nem segítet
-
songoku1981
tag
válasz
aytukabozs #29201 üzenetére
Szia gyári ICS 4.04 van rajta
-
válasz
aytukabozs #29195 üzenetére
Igen , a cwm update utan a geprol lehuztam , pontosabban amikor a fastboot sikerult akkor lehuztam , majd full wipe , utana install zip ... reboot system .....
-
robogos10
senior tag
válasz
aytukabozs #29088 üzenetére
stuff mappát hogyan lehetne 1ben letölteni?
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #29088 üzenetére
Melyik marha irta ezt?
. Ez csak javaslat, nem kötelező +fogadni
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
aytukabozs #29007 üzenetére
Bikázás meg volt, bár nem tudom meddig lehet tölteni!? Most 3,66V-on van a kivett akku kapocs feszültsége.
De a telefont direktbe megtápláltam, úgy el kellene indulnia!Fakirr1: ez a stock recovery mi lenne? Amit a blogban írsz, hogy akku ki, usb kábel a gépbe, hangerő fel és akku be, semmit nem segít, továbbra is boot loop...
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #29040 üzenetére
ÁÁÁ, laikusként nem szívesen szólok bele ...
Én elküldeném az asszonyt melegebb éghajlatra, ha a csicsás kinézet fontosabb lenne,mint a közel hibátlan funkciók
. A 4.04 stock rommal sz*ni fog,nem keveset. A 4.4-es rendszerek meg portoltak,kamera nem 100-as, 512 ramhoz meg a chrome-ot nem javasolnám.. Persze attól még "szép" a rendszer..
Lányomén sem véletlenül van a H1N1 GB gamer fent
-
trebrona
nagyúr
válasz
aytukabozs #29035 üzenetére
Amíg megvolt, CM11-gyel használtam, nyilván mások a felhasználói szokások.
Egyébként a SCI-ek sem voltak rosszak. -
trebrona
nagyúr
válasz
aytukabozs #29032 üzenetére
Nem biztos, hogy rosszat tesz vele, ha jól rémlik, persze nem most volt már, GB bootloader-esek nem ettek meg mindent.
Mármint a telefonok romokat...
(#29033) robogos10:
Még egy kicsit segítek, mert ezek szerint ezt a blogot nem találtad meg: ALCATEL OT-995 főzött (custom) rom telepítés lépésről-lépésre abszolút kezdőknek -
robogos10
senior tag
válasz
aytukabozs #29032 üzenetére
ha sikerül feltennem a 4.0.4 et meglesem mennyivel néz ki jobban és ha esetleg nem tetszik az acconynak akkor csak fel kellene tenni azt a 4.4.3 at
csak mindent le kellene lépésről lépésre írni és a progikhoz létező/élő link is kellene -
robogos10
senior tag
válasz
aytukabozs #29026 üzenetére
hol a gyökér mappa?
keresem gugliba de nincs leírás idáig
Bocsi de ehez sík hülye vagyok asszony itt nyaggat hogy neki cicomás android kell a telójára
SZERK: igen a gyökérmappába van -
robogos10
senior tag
válasz
aytukabozs #29023 üzenetére
látja a memória kártyát mert pl a képeket is arra menti ha készítve van vele!
Viszont csinál állandóan 1 ilyen nevű mappát az SD kártyára : clockworkmod
Még 1 jelenség ha úgy szeretném indítani ahogy le van írva hogy powergomb és hang le megakad az alkatel feliratnál -
robogos10
senior tag
válasz
aytukabozs #29018 üzenetére
Köszi na most 1-2 fax kérdés még és szerintem a végén falhoz is vágom már a telót
ez a h1n1 ez most konkrétan android ha igen 4.0.4 es?
ezt is feltudom tenni a blog alapján vagy azt máshogy kell? -
robogos10
senior tag
válasz
aytukabozs #29012 üzenetére
4.4 lenne a célom és az hogy minél könnyebben megtudjam csinálni
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
aytukabozs #28955 üzenetére
Szerintem nem, mert annyira sem érkezik felállni a rendszer, hogy a pc felismerje.
Vagy félévet állt, és valami cm volt rajta legutóbb, és túlmerült. De kapott új aksit. De a bootloop ezt is lemerítette. Sikerült bebikázni az akut 3,7V-ra, de lehet tovább kellene töltenem még. -
Szabónagymer
aktív tag
válasz
aytukabozs #28953 üzenetére
Ez nem írtam le az előbb, hogy sem rcowery, sem download mód nem jön be.
-
kocka88
tag
válasz
aytukabozs #28946 üzenetére
2 akkuval is próbáltam de ugyanaz....
most vettem észre hogy a 4 akksi érintkező közül az egyik el van törve
-
Papadoch
újonc
válasz
aytukabozs #28935 üzenetére
fhooo és hihetetlen de elkezdte tölteni az akkut
köszönöm az értékes választ!
-
szimat007
csendes tag
válasz
aytukabozs #28917 üzenetére
akkor lehet hogy házilag szétszedem és összerakom és működni fog?
kitudja...profi eszközök nélkül viszont nem akarok nekiállni. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #28892 üzenetére
Akku ki, majd kivett akku mellett nyomd a bekapcsoló gombot kb fél percig. Ha megvan,akkor egyből downloadba,amint berakod az akkut. Reco-ból meg szedd le ujra a machfixes reco-t és nézd meg vele.. Hátha..
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #28898 üzenetére
Lehet,hogy rosszul olvastam, de mintha IDOL-t irtál volna,mint teló.. Na azt nem ismerem annyira sajna... Bocsi,de csak most olvasok vissza.. Mivel 2 hete csak éjszaka dolgozom, ezért alig látok. Elnézést..
-
törölt tag
válasz
Download módban nincs töltés és halott droidnál sincs. Ellenben kikapcsolt állapotban (hacsak nincs letörölve teljesen minden a telóról) van töltés..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #28893 üzenetére
Nincsen átfogó cikk ezekre. Célirányosan feladatokhoz köthető egy-egy leírás csupán…
A fastboot reboot parancs mit csinál most?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
indítsd rendszergazda módban a cmd-t
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #28890 üzenetére
Na moat akkor… a download mode megy, tehát megáll a logonál?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #28886 üzenetére
Hujuj… vannak itt keverések! Nem vagy fastboot módban, az adb meg nem megy a gyári recovery alól. Valamilyen gomb kombinációra ki kéne onnan mennie…
-
szimat007
csendes tag
válasz
aytukabozs #28853 üzenetére
műűködik! telenor logó után wipe data, után system reboot, és most már megy a töltés, hozzá nem nyúlok
Amúgy köszönöm, a hajszárítós tipp az jó volt.
Köszönöm szépen még egyszer a tippet, eszembe nem jutott volna.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #28849 üzenetére
Pro tipp: hajszárító...
Persze NE a telóban, mert ESD ügyileg hazavágja...
-
szimat007
csendes tag
válasz
aytukabozs #28849 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
-
Winchester95
őstag
válasz
aytukabozs #28832 üzenetére
Gondolkoztam rajta
Bár pontosan nem tudom mit hogy kell.de majd utana olvasok.
Viszont linkeket elfogadnek a roothoz cwm hez stb...
Mert van sok helyen sok verzio stb...
Legujabb tmobilos ics van fent. Semmi mokolas nelkul.
meg annyit hogy mire vigyazzak.
Sorry a helyesirasert csak telorol vagyok -
pcgamer01
senior tag
válasz
aytukabozs #28802 üzenetére
Köszönöm az ötleteket.
Felrakta a radiátorra be telóba de 2percig ment :/
Nincs valakinek bele akksija? -
trebrona
nagyúr
válasz
aytukabozs #28163 üzenetére
4.1-től van így.
Szerk: vagy 4.2-től -
Milestone2
nagyúr
válasz
aytukabozs #28105 üzenetére
+1
Igaz nem 50%, csak 22% (mondjuk az nálam 75), igaz az új házasságban is van két kölyök, ilyenkor nem itélhetnek 50%-ot...
Szóval szenvedünk eleget...és elegen... -
Zaja2
senior tag
válasz
aytukabozs #28008 üzenetére
Helló!
Igen. Az állapotjelző LED fehéren villog. Először gyorsabban,majd később már lassabban.
Az akkut nem tudom 100%-osan hogy jó-e mivel ezzel a hibával együtt szereztem meg. Az előző tulaj szerint zsír új az akku. Éjszakára rajta hagyom a töltőn,és holnapra ha nem lesz változás,akkor valószínűleg muszáj leszek belepróbálni egy 995-ös akkuját... -
pirey
tag
válasz
aytukabozs #28005 üzenetére
Én kocsiaksi töltőt raktam volna rá xDDD mi jót pukkanhat
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27998 üzenetére
Keresel egy adaptert,amit nem baj,ha szétbontasz. A tekercseknél lesz graetz,ami 99%-ban diódákkal van megoldva a kinai adapterekben. Kiszeded az egyiket. Azon 0.7 V esik,tehát az 5V-os adapterre rakva máris 4.3V-od van a kimeneten
5V-al is megküldheted kb fél percre,de ha melegszik,azonnal vedd le
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
aytukabozs #27991 üzenetére
az én telefonom akkumulátora bír kb. 6-7 órát 45 perc kijelzőidővel, szóval az még egy jó teljesítmény...
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27991 üzenetére
Bikázd be az akkut. 4-4,2 V-al töltsd a pólusokon kb 2-5 percig. Mélymerült lett "csak".... Majd ahogy a zsebed engedi, akku csere
-
DonMarco
aktív tag
válasz
aytukabozs #27948 üzenetére
Üdv ! Az műkxik dehogynem,csak az összes futó cuccra gondoltam
RepeatSector fórumtársnál a válasz
-
beeep146
tag
válasz
aytukabozs #27918 üzenetére
Jogos... :-)
Anno a Gingerbread gyári romot terminalos felületről rootoltam sikeresen. Azóta nem volt op rendszer cserélve a pc-men. A fastboot mappa ott is van a C meghajtón. Nem lehet gond ugye? :-) -
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
aytukabozs #27912 üzenetére
Fiók törlés gyári adatok visszaálltás megvolt.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27882 üzenetére
Odaadjam a g2 mini akkuját? 2 nap folyamatos 4g mellett ,ezen netezve.. bírja a terhelést...
-
ORCA58
addikt
válasz
aytukabozs #27871 üzenetére
kgymac Megspórolt nekem egy telepítést. Az eredményt sajnálom.
-
kgymac
őstag
válasz
aytukabozs #27871 üzenetére
A Namerke féle 4.4PA-n az EZCAST megy, de az EZMIRROR nem. Beállítások/Megjelenítés-ben nem lát vezeték nélküli kijelzőt, sajnos nincs keresés gomb sem (4.2.1 alatt van, a W8-omon látja a sticket /edigital féle Measy A2W/, de kézzel kellett hozzáadni. Szépen megy, de pl. az RR3-at nem viszi át
).
-
nebulo5
senior tag
válasz
aytukabozs #27860 üzenetére
Köszi a linket!
Próbáltam már pc-re csatlakoztatni, ott sem volt siker a töltést illetően.
Nem tudom hogyan, és mitől, de a sokadik próbálkozásom után, éppen az imént, elindult a töltés!
Legalább, saját bőrömön tapasztalhattam: nem szabad teljesen lemeríteni!
A reggeli stressz feloldásának érdekében, máris felnyitottam egy sört!
(a küldött linken, a topicot elkezdtem olvasni! Javallott picivel több "tudást" felszedni a telefonnal kapcsolatosan... Megkedveltem ezt a készüléket, a kezdeti bejáratódási gondokon túllépve, a szívemhez nőtt a ketyere! Remélem, továbbra is problémamentesen használhatom, akár egy évet is! A mai "fogyasztói társadalom" orientált üzletpolitika mellett, ez az időintervallum optimális, egy kínai kütyü esetében is.... vagy túl optimista lennék?)
-
trebrona
nagyúr
válasz
aytukabozs #27825 üzenetére
Meggyőztél... -
DonMarco
aktív tag
válasz
aytukabozs #27819 üzenetére
Tyűű a mindenit,tényleg nem nagy ár érte
Szóval elvileg működnie kéne a telóval ? (Próba cseresznye tudom
)
-
ORCA58
addikt
válasz
aytukabozs #27816 üzenetére
Úgy legyen! Előbb utóbb cserélnem kell, és ezt a funkciót el tudnám viselni. Ha biztos tudja a készülék, akkor lehet megkockáztatnék egy ilyen cuccot a TV-m hez,
Egyébként még rengeteg telefon elméletileg nem ismeri a képernyő megosztást (a fellelhető leírásokra tesztekre gondolok), pedig már nem igen adnak ki 4.2 alatt új készülékeket. Ha ez alap, akkor miért nem írják a műszaki adatok közt. A G2 hálózatot bezzeg mindig írják,pedig anélkül nem telefon a telefon. Tudom ezt a gyártóktól tesztelőktől kellene kérdeznem.
A HDMI kábel lehetősége, pedig még kevesebb készülék sajátja. -
DonMarco
aktív tag
válasz
aytukabozs #27812 üzenetére
Üdv ! Na ez szuper akkor
wifis ugyan a tévém,de a miracast-ot sajna nemtudja
Egyébként próbálta már valaki ? Szépen működik a 995-ről ez a funkció ?
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
aytukabozs #27805 üzenetére
A legfrissebb cm11 van fent. De akkor ezt meg tudja hajtani a telefon? Egyébként kell v.hol engedélyezni az OTG-t, vagy automatikusan felismeri?
-
Massmurderer
őstag
válasz
aytukabozs #27689 üzenetére
szerintem a cm11 azert nem ment fel mert h1n1 volt elöte.azert ez is nagyon frankó.amugy thx
-
Massmurderer
őstag
válasz
aytukabozs #27675 üzenetére
valami nemjo.betölt meg minden,és a beálitásoknál az elején a nyelvválasztás meg a google fioknal elkezd akadni,a wifis résznél meg le is fagy az egész
-
Massmurderer
őstag
válasz
hát lehet kampec lett mert már régota pörög
-
Massmurderer
őstag
válasz
hát most ugy 7-8 perce pörög.direkt néztem,semmi hibát nem irt ki telepitésnél
-
Massmurderer
őstag
válasz
aytukabozs #27671 üzenetére
CM11 felment a leirás szerint.kkirja hogy cyanogenmod,van egy kékes fej és körülöte egy körbenyil megy körbe.nemtudom máshogy leirni.pár perce csinalja ezt.most sikerült vagy elcsesztem?
-
Massmurderer
őstag
válasz
az se lenne gond ha müködik rendesen
-
Massmurderer
őstag
válasz
bocs.igy akartam irni,a végén lemaradt a cm11
-
Massmurderer
őstag
válasz
aytukabozs #27666 üzenetére
fireware változat 4.0.4
kernel változat 3.0.8-perf
bagyusz@H1N1_TEAM #5 ezt irja most ki -
Massmurderer
őstag
válasz
aytukabozs #27663 üzenetére
na most ful szüz az egész,backupot igy is csináljak?
-
Massmurderer
őstag
válasz
aytukabozs #27663 üzenetére
H1N1re menne a 4.4.most a telo hard resetet kapot,memokarit is leformáztam,full szüz minden.kikapcsolo gomb megnyomásával van az hogy kikapcsol,ujrainditás recovery.ujrainditást néztem de csak kikapcsol
-
Massmurderer
őstag
válasz
aytukabozs #27661 üzenetére
kösz.átolvasom.csak az gond,olvastam a telepitésröl több leirást is,de mindegyik másfajta.téglát nem akaro ka teloból inkább
-
Sas madár
őstag
válasz
aytukabozs #27586 üzenetére
Ilyenbe nem sikerült bele futnom,de a topik nyitóban találtam egy ROM-ok összehasonlító táblázatát ami nagyon leegyszerűsítve a Paranoid Android 4.4.4 és a Mokee 4.3 -nál látom szinte minden mező zöld és működik gondolom ezek közül kell majd választani.
De még olvasom a régi hozzászólásokat és ott bízom benne lesz majd felhasználó szemszögből bővebb ajánlás ami igazán sokat segít mert használat közben derül csak ki melyik a leg gördülékenyebb,leghasználhatóbb.
Sajnos igazándiból most az a nagyobb gondom elakadt a beszerzésem gondolkodik az eladó. -
Baryka007
addikt
válasz
aytukabozs #27552 üzenetére
Hill Climb Racinget akarok hackelni
ViktorHUN79 Köszi -
namerke
tag
válasz
aytukabozs #27533 üzenetére
Érdekes. Gondolom nem a beta verziót használod
Nálam szerencsére tünetmentes.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27504 üzenetére
Akku erősen esélyes a cserére szvsz..
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27502 üzenetére
Félláma..LOL.. n.c.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27500 üzenetére
Bagyusz féle csomagot szedd le,cseréld ki benne a recovery file-t a machfixesre(átnevezés
),majd használd kényelemmel
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27372 üzenetére
Nem tudta,de pont ezek azok,ami miatt frissebb HW-t szeretne. Gondolom én..
LTE : na ezt használom most és hidd el,rögtön sipákolnék,ha nem lenne. Cseszett jó es nagyon könnyű megszokni a jót..
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27178 üzenetére
Van nálam jobb is: ALPS N9300+ ( Lényegében olyan,mint a Feiteng 9300-as,csak MTK6575 helyett 6577-es van benne). Tünet: fullra feltöltött akku 6 órát képes működtetni a telót standby-ban. Használva a telót max 2-3 óra készenlét. Sem root,sem cwm nincs hozzá,mégha a droid tool azt írja is,hogy van..
Ami van,azzal olyan szép tégla lenne,mint állat.. Ruszkik már kitapasztalták. Feladat: root plusz china cuccok remove és akkuidő rendbetétel lenne. Ebbe szerintem bele fog törni a bicskám..
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #27176 üzenetére
Lehet,hogy most meg ő adja a fél karját,csak vigyék.. A mostani telókat elnézegetve valóban nem egy HW csúcs,nem egy pixelhuszár. Ellenben aki anno használta és nem tudott/akart másikat venni, plusz megismerhette Bagyusz , wwenigma és a többiek romjait(Namerke: Te is benne vagy
) , az szerintem megszerette. A hibái ellenére egy elég jól használható teló a mai napig.Sok olyat tudott,amit pl nekem most a G2 mini nem tud ( Pl HDMI kimenet ( ORCA örömére
) )..
A véleménye mindenkinek meg lehet,tanuljuk meg tisztelni és elfogadni. Egyetérteni nem kell vele,ha nem akar az ember,de Neki ez a véleménye és .
Hozzátenném csendben: most egy Alcatelt javítanék éppen,ha nem szivatna: OT 3040G.. Na EZ a borzalmas "telefon"...
-
helixP
nagyúr
válasz
aytukabozs #27005 üzenetére
Én MIUI-ket nem nagyon komálom, szerintem sok felesleges alkalmazás van benne alapból és sok memóriát eszik. De ahogy emlékszem, annál gyorsabb. Mondjuk minden Romot lagtengerré változtathat Szemed fénye, Facebook-appal és társaival
monalala: Én sosem javaslom a ráhúzást, csak a full wipe-ot, de ha mákod van, 'rátelepítéssel' is mehet.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aytukabozs #26773 üzenetére
Szép a MIUIv5 csak kurva sokat zabál még FACE nélkül is...
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #26771 üzenetére
Bocsi,nem akartalak megbántani ! (Nekem pl a fiam,aki állandóan a gép előtt akar ülni.Szerencsére focizni is szeret,tehát mostanság térd-izületeim nélkül is focizom..
)
Sajna van pár kollégám (26-35 közöttiek) akik egyszerűen nem bírnak munkaidő alatt sem leszakadni az arckönyvről... Remélem,hogy a lányod nem lesz ilyen!
Rom kérdés: a gb romokat a jobb kamera kezelés miatt javaslom inkább, a kompatibilitás miatt az ICS rom inkább, a kinézet/fícsör (de szépen mondtam!!
) miatt pedig a CM és az arra épülő romok.
Ha nekem kéne választanom,akkor nálam a két custom GB rom állna első helyen,utána a tweaked ics,utána a SCI és a "legvégén" a MIUI v4
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #26768 üzenetére
Valamelyik custom GB romot tedd fel és a gyári romból telepítsd fel a face alkalmazást,majd NE frissítsd le azt az apk-t. Akkor talán normálisabban megy a gépezet.. Azzal egyet értek,hogy a face app a legfeleslegesebb,legtöbb memót zabáló bughalmaz,amit csak telefonokra kiadtak,de ha ez az igény... ( Hozzá teszem: nem lenne jobb,ha esetleg meg tudnád győzni a gyermeket a személyes (!!!) kontaktus előnyéről/fontosságáról?
)
Ha az nem megy vmiért,akkor a SCI ICS rom.Max kipucolod a romot (Bár ezt szerintem Bagyusz megtette) és nem lesz benne más,csak a "kötelező sz@rságok"..
)
#26760 WWENIGMA : ránézésre stock telenor ICS.. A kérdésedre a válasz: a kamera miatt nem tetszett szerintem anno.. még a "bugfix" után sem..
Csak ugye: ki mihez viszonyít!!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aytukabozs #26768 üzenetére
Nem neked szól, hanem Wwenigmának (ugyanaz az Avatar, elnézést)
De még nem árultad el melyik ROM volt...? (Én nem vagyok jó versenyző, mert a megvétel napján frissítettünk ICS-re, majd mivel nem jött be, megismerkedtem Bagyusz CM-jével...) -
dvdbackuper
őstag
válasz
aytukabozs #26765 üzenetére
Nekem a CM10.3-mal sem volt semmi bajom, elég sokáig fent volt, a CM11 hype miatt váltottam, meg vagyok elégedve vele eddig... A régebbi ICS-t meg GB-t visszaraktam egyszer kíváncsiságból, hát a GB nagyon fapados, az ICS meg rettenetes
szal CM10-től sztem bármi jó...
Ja igen, a fece apphoz legalább 1 giga ram meg 2 mag, mert ezen sehogyse fog menni normálisan, főleg ha a többi is fut mellette...
-
dvdbackuper
őstag
válasz
aytukabozs #26763 üzenetére
Ha mondjuk leszeded a face alkamazást, meglepődsz, milyen gyors lesz...
-
R.P.
aktív tag
válasz
aytukabozs #25897 üzenetére
Nekem is volt már Sennheiser és AKG gumi is rajta, de valahogy sosem az igazi, van, hogy percekig kell szórakoznom vele mire ugyan úgy hallom mindkét oldalt, ha más fajta gumik vannak rajta.
Plusz a gumik mérete is eltérő általában, és nekem pont az Alcatel füleshez adott gumi a tökéletes, attól picivel kisebb még, a nagyobb meg már nem jó...
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #25853 üzenetére
Módosítva a középhaladó rész a custom romoknál. Ha esetleg kiegészítés kell,jelezzétek légyszi! Köszi
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aytukabozs #25851 üzenetére
A Blade-et sem kell rootolni előre. Tökéletesen felesleges...
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #25851 üzenetére
Minden érintettől elnézést kérve a blogomat hajnalban kiegészítem ezzel is. Apró "mentségem" , hogy a házasságom helyrehozatala miatt nem voltam majd fél évet..
Holnapra a blogom tartalmazni fogja ezt is! Köszi az észrevételt! -
ORCA58
addikt
válasz
aytukabozs #25755 üzenetére
A matchfix-es CWM-et használod? Nem mindegyik 5-ös jó! Én sem Flasheltem, ez eddig mindenhez jó volt.
MIUI-t nem próbáltam. -
helixP
nagyúr
válasz
aytukabozs #25753 üzenetére
Cwm fent van? Ha igen, melyik, és melyik romot szeretnéd rátenni?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aytukabozs #25750 üzenetére
Az Alcatelt felesleges rootolni. (Kivéve ha a stock ROM-ot akarod használni rootolva, de az szerintem felesleges)
PC-ről külső helyről el lehet indítani a Recoveryt.
Elkészíted a gyári ROM backup mentését.
És már mehet is rá a custom (ami a legtöbb rootolt, de ha nem sebaj, mert a reboot előtt ráflesselsz egy SuperSU-t és kész.
Még jobb is ha nem rootolod, mert akkor a mentésed sem lesz tele rootolás nyomokkal...
(Már ha most nem szórtad tele...) -
Milestone2
nagyúr
válasz
aytukabozs #25747 üzenetére
Hátha a SHARED-ről...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aytukabozs #25745 üzenetére
Remélem EZT keresed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged