Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smoker84
tag
Űdv,aki felrakta a 2.3H1N1v01_aroma.zip et és google play hibát jelez javaslom ezt feltelepíteni [GooglePlayDownloadFix.zip ]
Én a rom install után rögtön feltoltam ezt is eddig még hibamentes a play. -
Borosz
őstag
válasz SüdiLaller #28397 üzenetére
-
SüdiLaller
aktív tag
Nekem is szükségem van egy gyári T-s romra. Olyan érdekel, amit recoval fel tok rakni, lehetőleg .zip es.
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
Rainner
csendes tag
Sziasztok!
Swapolás közben sikerült brickelnem a telót, nem reagál semmire, a led sem világít, viszont a gép még felismeri qdl mode-ban.
Addig jutottam hírtelen hogy QPST progival elvileg vissza lehetne varázsolni a boot partíciót és ehhez kell egy fullos mentés a telóról + driver, hogy kapjon egy portot?.Valaki találkozott már ilyennel? Szerintetek van még esélyem életre kelteni valahogy?
-
Zaja2
senior tag
válasz trebrona #28392 üzenetére
Semmi hatas. Kiprobaltam par ilyen LED szabalyzo programot,de egyik se kapcsolta ki.
Toltorol lehuzva kikapcsol a led vagy 2mp.-re aztan ujra folyamatosan vilagit. Hardware...hardware...hardware,,,
Es ez amugy is statusbar szinket hivatott valtoztatni,ugy latom.
De nekem az allapotjelzo led a hibas,ami beepitett,es nem szoftveres.
Ezt egy file-ban ki lehet kapcsolni egy egyszeru 0-1 paranccsal. De nem tudom melyik a file.
Root van,terminal parancs kellene hozza sztem.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Graphics
Jómunkásember
ICS H1N1 5.8a kéne nekem egy kis segítség.
Nincs most nálam a készülék, és vaktában kell találgatnom a "kedves" tulajjal.
Valaki, akinek ez van fenn ,meg tudná nekem mondani, hogy a hivásátírányitás opciót hol lehet megtalálni?
-
Zaja2
senior tag
Ezt a feher kis allapotjelzo ledet,hogy tudom vegleg kikapcsolni?
Toltorol lehuzva folyamatosan vilagit[nem villog,vilagit] es eszi az akkut. Esetleg valamelyik fileban ezt ki lehet loni?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
petya220
senior tag
válasz Milestone2 #28378 üzenetére
Nem baj az
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Milestone2
nagyúr
válasz ViktorHUN79 #28326 üzenetére
Hát ha ez a "s
zaros" HTC Explorer megkapta a CM12-t, akkor némi esély van, csak egy tehetséges idővel rendelkező fejlesztő kellene hozzá...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Zaja2
senior tag
válasz petya220 #28377 üzenetére
Koszi az infot. Meg jo hogy tegnap este 9-tol 11-ig toltottem a 200+ megas miui-t 28kbps-el
De akkor nem rakom fol. Viszont erdekes:
Tegnap este felraktam toltore,ami ma reggelre ugye 100 szazalek volt. Az asszony jatszott kb. 3 percet a hulye macskas oltoztetos jatekaval es mar 16 szazalekig le is merult az akku. Amikor nincs tolton a keszulek,akkor is toltest jelez,es nagyon hamar merul. Ha tolton van,es mondjuk akkuigenyes programok futnak,akkor meg sem kottyan neki,sot meg tolt is par egyseget folfele. A gyari toltoje helyett egy Alcatel 2005X kis toltojevel toltom jobb hijan.
Erre mit tudnatok mondani? SW hiba,HW hiba vagy akku hiba?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
petya220
senior tag
A MIUI egy portolt rom. Nem lesz tökéletes... Teli RAM, szaggatás, gyors merülés... így tudnám körbe írni. 3D-s játékokról (kocka Péter pfejjj ) ne is álmodj ezen a rendszeren. Ajánlom figyelmedbe a cm11-t bagyusztól, paranoid-ot Namerkétől vagy ha sokat fényképezgetsz akkor H1N1 gb-t bagyusztol ezek mindennapi használatra tökéletes
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
törölt tag
válasz Borosz #28374 üzenetére
A gdrive-omban lévők a machfixes 5.5-el lettek mentve. Aztal rakd fel. A 6-os cwm nem lesz jó hozzá.
Update.zip : tudni kéne,hogy az melyik update. Tudni kéne,hogy melyik gb verzióra jött és elvileg a gyári gb rendszerre lehet feltolni a gyári 3e recobol.Mile: éreztem.. Köszi
-
Borosz
őstag
Ezen a linken található ICS_Független.rar milyen CWM-el lett mentve? Csak mert a jelenlegi - szintén innen letöltött CWM (CWM6_20130615) változattal ezt a mentést nem tudom visszaállítani. Jobban mondva lefut, csak nem indul a tel.
Másik: a hivatalos update.zip-et megtaláltam az SD-n de nem tudom CWM-el feltenni a sima update.zip menüből. Nem is lehet? -
törölt tag
Valóban hw hibának tűnik méghozzá a main panelen a csatlakozó elengedhetett. Fotóim között van róla kép,egyetlen csati van "felfelé" a panelen, a kameráé. Ott lesz szvsz a hiba...
Leves () : az a telemax szervíz..
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28369 üzenetére
mar meg is vana kiszemelt. hozza a recovery es a gapps.
-
Milestone2
nagyúr
Ezt szemezgesd még, itt az összehasonlító táblázatban sokszor az is benne van melyik recovery-vel rakható fel egy ROM. Mert megint homályos emlékeim szerint a MIUI nem fogja "szeretni" a 6-os recovery családot, csak az 5-öst...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28367 üzenetére
Ma felrakom meg ezt:
miui_cocktail_3.12.13_4.1_2013es ha ezzel sem,akkor megkeresem Fakirr1 felhasznalot.
Koszonom az eddigi segitseget Kiralyak vagytokMegbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Fakirr1 hozzászólásait keresgéld, vagy PM-ben őt, hardverileg ő nagyon ott van (elnézést a többiektől akiket nem említettem) hogy esetleg hol érdemes egy szalagkábelt megnézned, ami esetleg hibás, lehúzódott, stb.
De ha 3-4 ROM-ot kipróbáltál és sehol, akkor az eléggé gyanúsan hardver...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28365 üzenetére
rendben van. a hsz-ed megy a google konyvjelzoim koze,ha esetleg elfelejtenem.
egyebkent a kamera miatt probaltam ra uj rendszert,de igy sem megy.
Nem letesitheto kapcsolat a kameraval. Akkor az hardveres hiba volna?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Arra figyelj még, hogy Alcánál eléggé nyűgös szokott lenni a készülék a BACKUPNÁL arra, hogy ugyanazzal a recovery-vel próbáld majd visszatenni, amivel készítetted. Tehát jól jegyezd meg, hogy most a CWM_6_20130615.zip-pel csináltad, és majd ezzel próbáld visszatenni, ne másik recoval...
-
Milestone2
nagyúr
A hibajelenség oka (szerintem) a nem megfelelő recovery.
Emlékeim szerint (és ezért nem szerencsés, hogy velem beszélgetsz, mert kijöttem a napi rutinból 995-ön) van olyan recovery, ami a fenének sem akarja mountolni a külső SD kártyát és nyilván ennek okán nem is akar BACKUP-ot készíteni, hiszen nincs hová.Próbálj más recovery-t. Bagyusz recovery csomagjába, ha megint csak jól emlékszem, akkor a 5-ös nevű az a machfixes. Nem tudom mivel próbáltad az 5-össel, vagy a 6-ossal. (Tippelem hogy a 6-ossal).
Öreg "kecske" már ez a készülék, kísérletezni kell..és ne flesselj, csak bootolj...(főleg, hogy az újabb recovery-k már fel sem férnek a telefonra flesselve, tönkre is rakhatod, míg bootolva minden okés marad...)
[ Szerkesztve ]
-
Smoker84
tag
bekapcs + hangerö le ott megál a boot logonál majd rádugod a gépre és pc-n futtatod a bootloaderednek megfelelö bat file-t
1- boot_recovery_gb.bat
2- boot_recovery_ics.bat
ez azért jó mert ha garis a telód nem kell telepitened a cwm et,csak futtatja ha nincsenek meg ezek a fileok szolj feltöltöm valahova. -
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28357 üzenetére
Mar ott vagyok a CWM-be. Nem enged backupot csinalni,es a zip-et sem talalja.
Cant mount /sdcar/ :mondja
Ezt is egyebkent BAGYUSZ RECOVERY csomagjaval sikerult elernem,hogy egyaltalan belepjen a cwm-be.
De most meg hiaba olvasom tovabb az irasod,de nem talalom benne a hibajelenseget,ami elofordulhat. Ebben az esetben ez a mountolos story.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Több CWM van.
Machfix 5.5-öst szokták szeretni.Én például, míg használtam a telefont, inkább a TWRP-t használtam, igaz, utána jöttek olyan ROM-ok, amikhez már nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28354 üzenetére
Aha. Ezeket mind megertettem. Vissza is olvastam.
Feltettem a CWM recovery-t de mar backup-ot sem csinal.
Visszaolvasnek 28000 hozzaszolast ha lenne idom,de nincs.Vagy legalabb a konkret hozzaszolas szamat megkapnam,mert ki tudja hol van az mar. ezelott 10 oldallal? 100? Vagy ezer hozzaszolas elott? Az osszefoglaloban es mas topikokban sincs meg a valasz a kerdesemre. Azt remeltem,hogy nem csak azt a valaszt kapom,hogy olvassak vissza,de ez a forum sem kulonb az indexetol.Marad a majd megoldom valahogy szitu.
[ Szerkesztve ]
-
petya220
senior tag
válasz Milestone2 #28353 üzenetére
Nem láttam
De amit te is mondtál "Ismétlés a dugás anyja""Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Milestone2
nagyúr
Tényleg olvass. Már az első helpedre leírtam, amit most Petya220 is, Te egyszerűen a bootloader menütől várod a recovery menüt...Ha hibás gombsort nyomkodsz, hibás választ fogsz kapni...számodra hibásat, a telefon jól válaszol a gombkombinációdra. Az az Alcatel logo, amit Te semminek hívsz, az igen fontos lesz számodra, majd ha megérted ekkor hol vagy...
Ha még nincs flesselve recovery, akkor hiába keresed, mert a gyárit nem fogod használni...
De ezt is leírtuk párszor.
Sebaj.
Javaslatom, Te egyenlőre ne akarj recoveryt flesselni, Te egyelőre BOOTOLJ recoveryt.
Ezt is leírtam már...
Illetve, hogy olvass-olvass-olvass!
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Ismétlés a dugás anyja....
Ja nem, előbb olvassunk, keresgéljünk, aztán alkossunk.
És ami a legfontosabb, MENTÉS-MENTÉS-MENTÉSPetya220
Ezt már leírtam neki pár hozzászólással ezelőtt.
Ergo, tényleg ismétlés a dugás anyja...[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
Az meg mind menne is,amiket linkeltek,leirtok ide,kiveve ha nem lenne egy aprocska baki.
A telefon bekapcsolo gombja es a hangero le gomb nem a recovery menut hozza be,csupan az alcatel feliratot,es aztan nem lep tovabb sehova. Szerintem most is en nem ertem mi a baj,de ennek ezt nem alapbol tudnia kellene? Vagy recovery-t kellene telepitenem a keszulekre,hogy ezt a funkciot elerhessem?
Es ha igen,akkor melyiket?[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28341 üzenetére
Na,mar meg van. ROOT-oltam a telefont,es el is kezdtem telepiteni ra az uj romot.
Ujraindult,es azutan ez a kep fogadott.Ez nagy gond?
Vagy mi van ilyenkor?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Telefon bekapcsolási gombkombinációk:
Hangerő FEL (rezzenésig) + Power ------> recovery menu / halott robot ha nincs flashelve recovery
Hangerő FEL (folyamatosan) + Power ---> hard reset
Hangerő LE (rezzenésig) + Power ------> download mód / fastboot módMásodik javaslatom hangerő le+power után próbálj PC-ről BOOTOLNI egy recovery-t. Ha onnan elindul akkor a felflesselt recovery-ddel van a baj.
Harmadik javaslatom előtte olvasd el a leírásokat.
baldegery:
Sok-sok türelmes töltés után próbáld újra. Bootloopolni fog közben de elméletben azalatt is tölt.
[ Szerkesztve ]
-
bladegery
senior tag
Hi!
Az alcatelem mar egy ideje ocsem hasznalja, valami kitkat alapu cm romot raktam meg ra kb. egy eve, de most sikerult ugy lemeritenie hogy bootloopol. Probaltam gepre dugni recovery inditashoz, de nem latja a gep.
Otlet?
Kosz.gergely-szabo.com
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok,
probalnek recovery-t inditani [hangero le+bekapcsolo gomb] de kifagy a keszulek. Nem tolt tovabb a logo-tol.
Aztan akku ki,es mint ha semmi sem tortent volna. Otletek? Mi okozhatja?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Smoker84
tag
válasz Smoker84 #28334 üzenetére
vissza olvastam és csak a 2.3 H1N1 v0.1 a megoldás ahogy látom erre az sd gondra,de én eredeti 2.3.6 ot szeretnék telóra. ötlete valakinek hogy ics röl vissza lehet tenni gb bootloadert meg romot ? full gyári 2.3.6 ot vissza lehet állitani hogy hibátlanul működjön ???
Amúgy ics el anyi gondom van hogy szinte az összes játék akad,kifagy,el sem indul,
pl: worms akad,a komolyabbak amik pl youtube videókon lazán fut ezen mégse nfs ki se mertem probálni stb stb[ Szerkesztve ]
-
Smoker84
tag
válasz Smoker84 #28333 üzenetére
Bocs hogy ennyit irkálok
Vissza backupoltam az ics-t mivel bármelyik gb backupolom egyiknél sem érzékeli a kamera hogy bent a micro sd
ha ez megoldódna talán nem is lenne gond a rom al.én már kb nem is tudom milyen bootloader van rajta épp.
Valahol azt olvastam ha ics bootloaderre telepitek gb romot bootlop lessz,hát itt nem, -
Smoker84
tag
Srácok én ezt nem értem,ics rom van az o995 ömön,backup ból visszatettem rá gb-et.
Elindult teljesen,csak sd nem látta a kamera,file kezelőbe látta,illetve pcről nem tudtam másolni sd re. -
Keeperv85
nagyúr
válasz tomiivagyok #28330 üzenetére
Érdekes lehet...
-
törölt tag
CM 12 sztem kizárt. HW korlát miatt szvsz
Helix: ok,majd este otthonról
JTAG: javaslom a wikipedia-t olvasásra
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz ViktorHUN79 #28326 üzenetére
Nem vagyok meggyőződve hogy egyáltalán visszatér-e még 995-re munkálkodni...
-
ViktorHUN79
aktív tag
Bagyusz úrnak címezném a kérdést ha esetleg erre járna,cm12 lessz-é,ot995-re?Remélhetünk?
-
törölt tag
Andrew: a Telemax a hivatalos szervíz,árait nem tudom. GSM szervizek 5-10 között csinálják..
Diablo: full üres az eeprom szerintem. Valszeg alaplap csere kellene...
-
törölt tag
válasz megaandrew #28318 üzenetére
Jig az csak samukon megy. A tied pedig sajna max szervíz és JTAG. Ha mákod van. Otthon nem fog menni.
-
megaandrew
tag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, amire több helyen is felhívtátok a figyelmet, hozzá nem értőként elkezdtem buzerálni a telefont. Kb fél évvel ezelőtt sikerült elérnem, h bootloop-os lett, majd mikor sikerült nagy nehezen rávennem ClockWorkMod-dal, h életre keljen, a folyamat közben kiesett az aksi.... Azóta se kép, se hang, nyomhatok rajta akármit, akármeddig semmi reakció, töltőre, adatkábelre nem reagál. Alcatel oldaláról leszedett driverek fent vannak a gépemen, de így sem ismeri fel, nem reagál semmire. Bár tegnap este ha rádugtam a gépre, a windows eszköz csatlakoztatása hang még jelzett, de mára már az sem. Az SD kártya ami benne volt, valszeg szintén meghalt, mert minden gép formázatlanként ismeri fel és a fénykorában 4 GB-ból xp szerint maradt 512 bájt, Win7 szerint pedig 1 GB, de formázni egyik sem tudja, megnyitni pedig pláne nem. Az eszközkezelőben meg ennyit találok, ami a telefonnal kapcsolatos: ALCATEL HS-USB QDLoader 9008 (COM12).
Végleg sikerült téglásítanom, vagy van még remény? Jigelés működhet itt is, vagy az csak samsung kiváltság? Jtag-ról sokan írnak, mint messiásról, de épkézláb megfogalmazást, hogy egyáltalán mi az és hogyan kell használni, nem találtam.Ha valaki tudna segíteni, vagy vmi tippet adni, h merre induljak, hálás lennék!
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tomiivagyok
aktív tag
nekünk egyébként esélyünk sincs cm12-re, ugye?
csak mert láttam, hogy Bagyusz megalkotta már SP-re, és aj, annyira tetszik, de hülye vagyok a romoláshoz, lol -
helixP
nagyúr
válasz SüdiLaller #28314 üzenetére
Csak aztán nehogy emiatt a "cicusodat" "rosszalkodni" valakivel
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz Graphics #28313 üzenetére
Köszi megerősítetted akkor ami már megfogalmazódott bennem. Meg bevallom őszintén függő vagyok már az első androidos telóm óta (LG GT540) ami a romolást illeti. A fórum rész mindenképp érdekel továbbra is.
Most jelenleg IP kamerának használom egy gyenge töltővel, így láthatom a macskámat rosszalkodniAmivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SüdiLaller #28309 üzenetére
Tartsd meg.
Nekem a tegnapi napon elhalt a tartalékos Google Nexus One-m is. Pont azért tartottam meg, ha valami oknál fogva nincs épp telóm, valamennyire online legyek....
Most jelenleg a tartalékos tartalékosát keresem.
Alcatel médialejátszónak kiváló lesz sztem -
SüdiLaller
aktív tag
válasz fonix232 #22838 üzenetére
Ezzel az "ugrálós $z@rral tudtam csak formázni a systemet, hála neked, és a kereső mágikus erejének
Nejem hófehérke 995-ösére is most raktam új romot utoljára Viszik ezt is mint kannibál az üstöt...
Érdekes, hogy az én feketémre, simán felment a 6.0.4.7-es recoval, a fehérre meg képtelen volt ugyanazzal.
# symlink failed
# error formatting system
és társai fogadtak.Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
helixP
nagyúr
válasz SüdiLaller #28309 üzenetére
Szerintem nem nagyon van kereskedelmi ára...
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok, bocs az off-ért, de holnap hozom ki a postáról a csoda telómat (doogee dg310,), és úgy döntöttem hogy fájó szívvel, de megválok a jó kis lestrapált 995-től. A kérdés az, hogy egyáltalán megéri e eladni.
86.000-szer leejtettem, kaki az akksija, bármilyen rommal kb. 12-15 órát megy mobilnettel, 2 éve szilveszterkor beleömlött a házi pálinka, bal felső kijelzősarok fehér foltos, körbe a szélén az összes fekete festék lekopott.
Kijelzőn apróbb karcok. És ami a leg gázosabb: valami dzsuva került a kamera lencse elé, mert hol itt, hol ott fekete foltok vannak a képeken, amiket lövök vele. Attól függően, mekkorát szabok rá fényképezés előttTartsam meg média lejátszónak, vagy van valami egyéb ötletetek mire lehet még jó ?
Esetleg valakinek romolni?Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
Mayweather
tag
Sziasztok.
Olvasgattam a topikot és a válaszokat is köszönöm az előzőleg feltett kérdésemre. 2napja feltettem az ICSultimate Rom-ot 4.0.4. Elégjónak tűnik de az akksi itt sem bír sokat.
Esetleg valaki tudja hogy tudok bootlog képet vagy animációt változtatni? -
petya220
senior tag
válasz denes04 #28304 üzenetére
1 Töröld a dalvik cache-t recoveryben
2 ha az egyes pont nem működött akkor töröld a cache-t ami már nem dalvik szintén recoból
3 Ha a 2. Pont nem működöt akkor Telepítsd újra az egész telefont.
4 És ha ez sem segít akkor picit csapkodd meg
Nekem ez a 4 pont bevált"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Graphics
Jómunkásember
Skacok kifogtam egy fapad usert
Megcsinaltam neki a H1N1-re erre azt mondja a gyari 2.3.6 jobban nezett ki.. igaz hogy egy lagfoshalmaz volt
..H1N1 van-e most vkinek fenn, hivasatiranyitas hol talalhato.. / utalom mikor Androidbol is nekem kell a usernek papolast tartani...
telo mar ninxs nalalm
koszi a helpet -
tag
Sziasztok ma hozzam kerult ez a telo regen volt ilyenem de már nem emlékszem rá.Szoval ezen valami h1n1 ics van kernelben ezt olvastam...Kamerája nem megy annyit ir hogy nem létesithető kapcsolat a kamerával.....
.Valaki valami megoldást tud???Üdv Dénes >>>>> +36308472229>>>>>> baloghdenes04@gmail.com >>>>>> www.somogypc.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest