- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Stoykie #27263 üzenetére
Fenéket jelentkezne rögön! Gondold csak végig: a PC-det viszed magaddal bárhová? Nem. A PC-d bekapcsolt állapotában változik a környezetében bármi is még használod? Nem. A PC-s adattárolód egy potenciális hőforrás mellett foglal helyet? ...ugye hogy nem. Jelen esetben itt a proci és a nand flash egy lemez alatt van, nagyjából hőkontaktban...A többi szerintem kitalálod te is!
-
-
törölt tag
válasz
Stoykie #27253 üzenetére
Gondolom full format után rakod fel,sd-ről törlöd a rejtett mappákat +az android mappát és a dalvik törlés is meg volt. TB-al nem raksz vissza semmit, telót 3-4 naponta rebootolod, progik frissen marketből. CPU govenorokkal játszottál, kitapasztalva azt, hogy melyik és milyen ütemező jó a telódhoz/használatodnak megfelel.
Ha igen a válasz, akkor jelenleg nincs ötletem..
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
Stoykie #26531 üzenetére
Bagyusz azt írta, hogy rakott fel egy patchet az ilyen embereknek, akiknek befagy boot közben, nekem amióta feltettem azt, tökéletesen működik. Ez lesz az.
-
kgymac
őstag
válasz
Stoykie #26535 üzenetére
A "wipe data/factory reset" a /data, /cache és /data/dalvik-cache ürítést végez. A tippem az, hogy korábban formáztad is a /system és a /system/app (korábbi custpack) könyvtárakat tartalmazó partíciókat, Bagyusz tanácsai szerint. Ha format /system nem volt és nem indul, eltávolíthattál/jegelhettél valami fontos appot.
Nálam az utolsó CM esetén fordult csak elő, hogy "piszkos" (nincs /data wipe) telepítés után is hibák vannak,
eltávolított/jegelt app-ok végett nem szokott indulni (de a CM boot képernyőig eljut, ha volt dalvik törlés, akkor újraépíti és csak utána fagy. CWM wipe data majd system reboot, init varázsló végigvitele után szoktam egy korábbi CM11-es data-t helyreállítani cwm-ből, így bebootol és az adatok is megmaradnak. Lehet kísérletezni az újabb jegelésekkel/eltávolításokkal)
-
Lasy
veterán
válasz
Stoykie #20095 üzenetére
van egy apn.zip fájlom ami az összes szolgáltató APN címe benne van, ezt telepíted egyből jó lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest