Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
üzenetére
Jó, én meg AUG-gal mentem CQB-ra elsődleges fegyverként, de sosem lőttem sorozatot.
Amúgy amikor a csapattal tartottunk edzést, felálltunk vonalban egy folyosón szorosan egymás mellett (vigyázzállásban el sem fértünk volna így), és gyakoroltuk a vonalban mozgást: pár lépés előre, megfordulás hol balra, hol jobbra, majd megint pár lépés előre. Mindezt fegyverrel, célra tartva. Volt, aki P90-nel, volt, aki M14-nel, mert az volt. Tanultuk, gyakoroltuk, hogy lehet egy ajtó, vagy sarok mögül szeletelni, stb.Volt olyan gyakorlat, hogy egy vasbeton oszlop mögül kellett kinézni és az edzésvezető GBB-vel figyelte az oszlopot. Ha például a könyököd előbb lógott ki, mint a fegyver, lőtt...
Sorban egymás után tettünk próbát, én voltam az első, akinek leguggolt és úgy nézett ki.
Oltári nagy g*ci voltam olyan pályán, ahol 10 méternél nem volt nagyobb lőtáv. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sorban egymás után tettünk próbát, én voltam az első, akinek leguggolt és úgy nézett ki.
Oltári nagy g*ci voltam olyan pályán, ahol 10 méternél nem volt nagyobb lőtáv.