Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiki22
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
lombhullatos ,fenyves reszben jatszom alltalaban . Multicamezni akartam eddig en is.A mellenyig el is jutotttam de meg nincs keso masfele terelni a dolgokat.Ezert kene egy kis segitseg
esetleg ha tobben megosztanak a velemenyuket.Koszonom elore is -
kiki22
senior tag
sziasztok!Egy olyan kérdésem volna itthoni erdös terepre melyik a legjobb camo szerintetek?flecktarn talatam meg a marpatot amit dicsernek.
-
drzozo
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Kegyetlen.

Nekem az övön egy ilyen övtáska van csak a csípőm bal oldalán (benne gyorstöltő, kocsikulcs, és rádió), de kénytelen voltam karabínerrel is odafogni az övemhez, mert az övtáska patentja könnyen kienged. Így gyakorlatilag a vizelést kénytelen vagyok a sliccen keresztül megoldani, ami kva fájdalmas és szintén körülményes.

Btw, megyünk Veszprémbe 15-én, és kellett vennem egy játszós farmert a PMC dresscode miatt. Mondom kimegyek az Ázsia Centerbe, találok majd olcsón. Hát rohadtul nem, 5000-6500 ft volt a legolcsóbb. Na jólvan, átmegyek a Pólusba, körbenézek ott. H&M-ben találtam leakciózva 4 ezerért egyet. Még csak nem is slim, hanem regular fit, így legalább tudok benne majd mozogni.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
drzozo
üzenetére
Ismerős érzés, mikor a horvát mellényt összefűztem a nadrágot, csípőtokot, tárdobálót, tártartót is tartó övvel, akkor felöltözni is eltartott egy ideig, de vizeléshez levetkőzni is...

Télen még a zubbony, pulcsi is a mellényen, így a nadrágon is belül volt.
A mellényből kibújtam, mint egy overálból, ahogy kigomboltam a nadrágot, minden leesett a bokámhoz.
Cserébe nem kellett szerelést igazgatnom egész nap.
-
drzozo
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen, most azon gondolkozom, hogy lehet inkább úgy kellene rögzíteni, hogy áthúzom az övemen, de az vmi ritka kínlódós.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
drzozo
senior tag
Fuck yeah!

Szerk.: Hát ezt csúnyán elfordította...

-
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Olcso, akcios, raadasul lehet veluk kommunikalni. Eddig nyeronek tunik.
-
kiki22
senior tag
hali!Lényegében mindegy melyik beretta modelt rendeled kjw töl ?
-
DNReNTi
őstag
AirsoftCluj nevu bolt a szomszedoknal ismeros valakinek? Rendelt mar valaki innen?
-
apholyon
aktív tag
válasz
drzozo
üzenetére
Ha még nem döntöttél:
Nekem is CM.041PDW van. Gyakorlatilag a CM.041K + lángrejtő + behajtható tus = CM.041PDW. Én is K-t akartam, de mivel a PDW konkrétan 25k HUF volt (féláron) újonnan akciósan, nem sokat teketóriáztam. A tus meglepően korrekt, de én nem használom (1 perc lekapni), kifejezetten rövid távra, épületharcra vettem. Én mondjuk nem cseréltem benne gumit, meglepően korrekt a gyárim, megvárom, míg szétmegy. Én is olvastam a legendákat, a tapasztalat az, hogy dobozból kivéve, kipucolva, 50 métert visz, de a hatásos lőtáv kb. 35-40m. Nem tudom új gumi mennyit húzna ezen, de egyelőre nem is érdekel, kültéren leginkább AK74-gyel tolom.
Pisztolyból 911 és M9 is van baráti körben, nem sok panasz volt rá. Én anno majdnem megrendeltem az M9-et (hangtompítós változatát), de aztán vettem egy USP-t (AEP) - kövezzetek meg, sokat lőttem gázos pisztollyal, hangulatos, meg minden, de ez verhetetlen, igénytelen, pontos, imádom
(rajtam kívül mindenkinek gázos van, de ketten az első próba után vettek AEP-et is
)@werszomjas: megéri, mi is ilyet használunk, jó minőségű. Anno én is Guarderrel kezdtem, arról váltottam erre, ég és föld.

-
DNReNTi
őstag
válasz
drzozo
üzenetére
En vagyok meg igy...

Kozbe kepbe jott az SA-A01 is, mer olcsobb.Amugy a gyarto oldala az "A" es "B" sorozatokat advanced (A) es basic (B) szeriak allatt sorolja fel, ez amugy jelent is valamit? Mint angolban nemileg jaratos, szamomra azt sugallja hogy az "A"-k jobbak. Ez a felvetesem helytallo?
-
drzozo
senior tag
Többet ne mondjatok, mert így sem tudok dönteni.

-
drzozo
senior tag
Na jó, inkább akkor rendelek, és megpróbálom túlélni valahogy, hogy most vasárnap nem lesz másodlagosom.
Ez a tok fixen tartja és telibe kompatibilis? Nem lötyög benne, futás/kúszás/mászás közben nem fog tudni kiesni belőle?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
drzozo
üzenetére
A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 5000ft-os költségét. - tehát máris 41k és lehet, várnod kell a próbajelre.
A pisztoly green gas tárral, plusz egy CO2 tár postával 139,11€ paypallal, azaz kb 44,5 k, a green gas tárat meg softairen 6 ezerért.
Itt egy használható tok.Ja igen, vehető.

-
werszomjas
addikt
Ár/érték arányban jó a G&G BB Perfect 0.25gr ? Vagy van helyette jobb?
Ak47-be kéne.
Most GUARDER van, de nem az igazi.
-
drzozo
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ez az KJW M9 akkor vehető? Nem akarok most külföldről rendelni, mert hétvégére már kellene. Szállítással együtt amúgysem lenne olcsóbb annyival.
Ehhez egy övre (4CM vastag Helikon-Tex) felcsatolható/rögzíthető - akár műanyag, pattintós - tokot tudnátok ajánlani, amiből nem tud kiesni, és stabilan fogja?
Az MP5-öt inkább csak esti játékrészekre szántam volna.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
drzozo
üzenetére
Mp5K helyett Mp5 PDW-t szoktak használni, illetve a végek cserélhetőek, így te döntheted el, hogy válltámaszos, vagy válltámasz nélküli kell-e.
A lényeg, hogy egy tusos fegyverrel mindig pontosabban lehet lőni, mint egy tus nélkülivel. Ezért szokták ap Mp5K-t úgy szíjra venni, hogy célra tartáskor a szíj megfeszül, ez is ad egy plusz stabilitást a fegyvernek. Illetve ezért szoktak egyes pisztolyokhoz tust is szerelni, mint a Luger, de szekrénytárasból ott van még a Glock, vagy forgótárasból is hozott már párat a történelem.Én sniper mellé nem vennék AEG-et: nagy, nehéz, teljesen más játékstílus. Ott a rajod többi tagja, akinek védenie kell, vagy ott a spotter. Pisztolyt inkább másodlagos fegyvernek, 3-4 tárral egymagad is elvagy egy komolyabb taktikai visszavonulás, vagy épületharc során. Nem beszélve arról, hogy egy GBB fegyver egyszerűbb szerkezet, dobozból kivéve is jól használható.
KJW Beretta, 1911, P226, P229 típusok jók, de a WE Hi-Capa 4.3, 5.1 is jók.
A 4.3 tárja 2 BB-vel rövidebb, íz 5.1 tárja megáll benne, de lesz hézag a tárfészek és a tárfenék közt.
Az 1911, 4.3, 5.1 mindegyike .45 kalibert mintáz, vaskos markolata van, a lapátkezűeket leszámítva nem egykezes fegyver, tehát vagy fogást váltasz, vagy bal kézzel oldod a tárat, és kezeled a szánakasztót. Én inkább a Beretta, P226, P229 vonalon mozognék.
A Berettának hihetetlen jó a fogása, de mind a Berettát, mint a Sigeket meg kell tanulni két kézzel fogni, mert a hátrarúgó szán alsó része hegyes, éles és könnyen sírás lesz a vége. Mindkét típusnak van revolverező funkciója, tehát nem kell hátrahúzni a szánt elsütéshez. Persze, ha a csőben nincs lövedék, akkor az első lövésed vaktölténnyel lesz. Én a Siget szeretem, mert ott biztosító csak a kakasrugót feszteleníti, míg a Berettát nem tudod elsütni biztosított állásban.Ha ritkán használod, vagy kúszol-mászol, a combtokot felejtsd el. Ahogy fentebb is írták, a combtokból már többször esett ki a pisztoly. Ennek egyik oka, hogy nem tudja viselni, a másik, hogy nem a megfelelő tokot használja. Nekem katonai tokom van, ami egyrészt a pisztoly nagy részét takarja, nem verem le a cső végét, vagy az irányzékot, másrészt a pattintós gyorszár mellett egy hagyományos csatos szíj is tartja a fegyvert. Lennie kell annyi rutinodnak, hogy helyzetben az esemény előtt oldod a csatot és így a fegyverrántásban már nem akadályoz. Mindenképp csípőre, oldalt tenném fel, hogy ne akadályozzon hason fekve, kúszáskor. Esetleg ha a teljes pisztolyt takarja a tok, akkor mellkason is lehet elöl.
A puskát meg tanuld meg úgy viselni, szíjon, hogy a fegyverváltás és a pisztolyos mozgás gördülékeny legyen. A fegyver kétpontos szíjon lóg. Ha jobb vállon lóg a fegyver jobb oldalt, az az amerikai módszer, ekkor a pisztolynak útban van. Ha bal vállon lóg bal oldalt, az az afrikai módszer, szerintem ekkor elővenni is könnyebb. [link] Ha keresztben van átvéve a vállon, azt is kétféleképpen lehet. Majd rájössz.

-
DNReNTi
őstag
válasz
drzozo
üzenetére
A valltamasszal stabilabban ra lehet fekudni a fegyverre szerintem, konnyebb vele celozni, a K valtozat kicsit olyan csipobol, vakon lovoldozos nekem.
De hangsulyozom, ez en vagyok, csak szemelyes velemeny. Belsosegek tekinteteben mindegy, tok ugyan az. A gumi csere nem egy ordoglakat, akar te is meg tudod csinalni, de ha nem, lesz aki megoldja, es igen, sokat jelent. A gyari hopup gumi nekem teljesen el volt deformalva, fel volt kemenyedve, balra tekerte a BB-t, es nem is tomitett jol. Az akksi viszont tokeletesen eleg, en is a gyarival hasznalom a mai napig. Az pedig hogy sima M9 vagy az A1 valtozat, megint tokre egyeni izles kerdese, nekem a sima jobban tetszik mert klasszikus, az A1 kicsit inkabb katonai, de mondjuk en sose fogok lampat tenni a pisztolyra. Ha ez szempont akkor A1 vagy Vertec (vagymiaz). 
-
drzozo
senior tag
Lenne értelme nekem a behajthatós válltámasznak? Egyelőre én csak plusz súlyt látok benne. A markolat legyen a legkevesebb gondom, hiszen alapvetően csak alkalmanként lenne szükségem erre a fegyverre. A zöld hopup meg nem tűnik olyan drágának, mennyibe kerül itthon egy hopup gumi csere? Illetve meg tudják-e ezt nekem úgy csinálni, hogy odamegyek és megvárom? Érdemes egyáltalán cserélni, akkora pluszt ad arra a minimális időre?
Az akksija és a töltője, amit adnak hozzá, az elég? Mert egy-két helyen írták, hogy érdemes cserélni azonnal smartra, meg lipora, de nem feltétlenül akarok ezzel kínlódni, ha nem muszáj.
KJW-ből M9 vagy M9A1? Mintha valahol olvastam volna, hogy ebből már van 4. generáció, de az lehet az 1911 volt.
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Ismertek olyat aki foglalkozik airsoftok átnézésével stb stb? Van egy CYMA cm028-as AK-m és a tűzváltó néha nem az igazi, valamint az adagoló is érdekesen adagolja a BB-t.
-
DNReNTi
őstag
Joreggelt,
Sokadjara erik bennem a gondolat, hogy venni kellene egy M4-et.
Az agyondicsert Specna peldanyokat nezegetem, 200 ojro korul. Olyat szeretnek venni amiben cserelek egy hopup gumit, aztan elvagyok vele orokke. Ahogy nezem vannak olyanok, ahol pl mar o gyurus alunozi van benne gyarilag, nem ezek az 1Ft-os muanyag szarok, viszont jellemzoen ezek dragabbak kicsivel sajnos.
Az alabbi peldanyok vannak teriteken:
SA-B02 - ebben sajnos meg nem a "tunying" alkatreszek vannak
SA-A06 - szep szep, de a PDW melle...
SA-B05Ez az "Enter & Convert" tipusu gyorsrugocseres GB nem tul szimpatikus nekem, nem gyengiti meg nagyon szerkezetileg magat a gearbox hazat? Esetleg van olyan amin atsiklottam es jo vetelnek szamit? Tudom tudom, A&K M4 CQBR kellene nekem, viszont a 110$-os szallitasi koltsege, es a vam + AFA mar nem szimpatikus. Szemelyes favoritom ebben a pillanatban a SA-B05. Segitsetek.

Koszi!
Mod, nem ragaszkodom a SA-hoz, csak mostanaban csupa jot olvasok rola, ahogy elnezem van itt ennyiert G&G is, kerdes hogy melyik eri meg jobban...

-
DNReNTi
őstag
válasz
drzozo
üzenetére
CM041K:
Nekem a PDW verzio van, ugyan ez, csak behajtos valtamasszal. Szerintem az kenyelmesebb, de ez egyenenkent valtozik ugyis. Jo a cucc out of the box is, de egy zold gg gumit erdemes hozza rendelni. Szep lokepe van, kelloen eros is, sot! Ha esti CQB-ra kell, akkor egy 100-as rugo is illik bele. Gyarilag siman 380-390 FPS, ami aze' epuletben buntet, meg sok helyen nem is engedik csak 350-ig. Massziv, "nehez" replika, jol ossze van rakva. 30-35 meteren belul kelloen pontos. Epuletbe tobb mint amire valaha szukseg lesz. Vannak legendak, hogy 50-60 meteren is effektiv. MP5 lettere, V3 GB van benne. Egyetlen dolog ami kicsit arnyalja, elol a vertikalis markolat eleg ratyi anyagbol van. Ettol meg amugy siman ajanlott.KJW M9:
Bika eros, kenyelmes, pontos. Nekem greengazos van, miutan rendbetettem, azzal 350 FPS. Out of the box tokeletes, ket plusz tarral megall 40k korul. -
Lazyboooy
újonc
Jut eszembe.
Mivel említetted, hogy éjszakai játékokon is részt veszel. Érdemes olyat választani, ami szereléksínes, ha a későbbiekben raknál rá lámpát, lézert,stb. Én is ezért választottam a szereléksínes Berettát. Viszont a negatívum, hogy nem találtam olyan övre csatolható "Fast Draw" tokot, amibe úgy tudnám belerakni a pisztolyt, hogy már a lámpa is rajta van. Több féle ilyen tok létezik, én alapból a CYTAC márkából választottam mert ár érték arányban nagyon jó és strapabíró tokokat gyártanak. Ez eddig tiszta sor, örültem, hogy meg lett a tok, viszont nem gondoltam abba bele, hogy ha a késöbbiekben rakok rá lámpát ( még pedig szeretnék), akkor nem fog beleférni a pisztolytokomba.
-
Lazyboooy
újonc
Szia!
Pisztollyal kapcsolatban tudok csak nyilatkozni Neked. Ahogy Te is említetted a KJW-nek a 1911-e és az M9 megy. Nekem személy szerint egy ilyenem van. Nekem nagyon bejön. Súlyra kb 1 kiló. Nagyon strapabíró anyagból van(Nem egyszer esett már ki a combtokomból futás közben). Érzésre tényleg olyan mint ha egy igazi lenne. Ezt gyárilag sima gázos tárral kapod, nem CO2-sel. Viszont bármilyen tárat tud kezelni.
KJW 1911. Jó pár ismerősömnek ilyen pisztolya van. Nekem is volt lehetőségem kipróbálni. Súlyra könnyebb mint a beretta, illetve a markolata is vékonyabb(ebből a szempontból nekem annyira nem kényelmes mert nagyok a kezeim
)
Szerintem egyik sem rossz választás. Egyetlen problémám, hogy egy tár a berettába az 25 euró környékén van. -
drzozo
senior tag
Elképzelhető, hogy beszállnék a rendelésbe, de egyelőre függ egy fegyver eladásától.
Kettő kérdésem lenne, rövid távon mindkettő mókolás/tuning nélküli állapotra vonatkozna.
A VSR mellé gondoltam venni valami kicsi, olcsó AEG-et esti játékokra (mivel sniper este kilőve), esetleg másodlagosként a hátamon hordva pisztoly helyett nagyobb játékokra, épületben használva.
CM041K SMG out of box, mennyire használható? Mennyire megbízható? Mennyire érzitek használhatónak pisztoly helyett? Gyakorlatilag mióta játszom, nem igazán követem nyomon az AEG vonalat, nem éreztem szükségességét, hogy legyen, de most, hogy alakulóban van egy normálisabb csapat, akikkel tudnék menni több napos játékokra is, úgy érzem, kellene valami. Ilyen árban gondolkoztam, mint ez. Fő szempont a helytakarékosság, nem akarok nagy távokat lövöldözni ezzel, este és épületben úgyis mindegy.
Co2-es (mindenképpen!) pisztoly tekintetében, 30-40k magasságában, mit ajánlanátok? Tudom, hogy milliószor ki volt már vesézve, vissza is olvastam, itt is, és fb-n is, de megnyugtatásként jól esne az irányba állítás.
Túlnyomó részt a KJW ment, azon belül is az 1911, és az M9. Szintén egyelőre out of box kellene. -
werszomjas
addikt
Taiwan-ról tervez vki rendelni?
Oszthatnánk a postaköltséget.
Torok / gége mikrofont használ vki játékon? Ajánlott?
-
Picturemaker
őstag
-
DNReNTi
őstag
No csak lefott a kave a jo oreg NiMh akkunak.

TG-rol a 8Fields lipo akkuk mennyire vallalhatoak? Arban eleg barati.
Koszi! -
DNReNTi
őstag
Itt is egy jo kis leiras, how to az S24-rol: [link].
A velemenye kabe egyezik az enyemmel. -
DNReNTi
őstag
válasz
drzozo
üzenetére
Nyomtam is a lajkot, koszi!
Kivancsi leszek, ha lesz, milyen lesz. Itthon mindenkeppen eselyes, hogy vinni fogjak, de kulcskerdes az ara. Kulfoldon szerintem akkor van eselye, ha moge all valamelyik gyar, vagy nagyobb disztributor, meg sokat dobna, ha sikerulne ravenni nepszeru youtube jatekosokat egy-egy review-ra. Szerencsere egyre tobb van europaban.
Most a lenti leiras alapjan csak a tuningszett (es ebbe meg nincs kamra) anyagaron tobb mint 100k. Ebben meg nincs benne maga a fegyver, mondjuk az a legkevesebb, illetve nagyobb tetelben olcsobb az alkatreszek gyartasa is. Nehez lesz jol arazni a magyar penztarcakhoz, de hatha, en szurkolok.
-
drzozo
senior tag
Nem kevés. Azért mondjuk egy M/S24-et meg lehet úszni olcsóbban.
Egyébként elindult a BST Tuning hivatalos Facebook oldala.
Mondta annó, hogy készülőben van a saját tervezésű mesterövész fegyvere.
Csak fele annyira jöjjön be neki, mint Novritsch-nak. -
drzozo
senior tag
Remélem maradhat tájékoztatás jelleggel ez a komment:
Ez csak azért írom, mert 1 hónapja csinálta a fegyverem.
TM VSR / JG BAR 10 - BST Tuning:
Hengerszett: 41000Ft
- Henger 15000 / erősített, 1.5 mm falvastagságú. A gyári 0.75 mm és a tuning is max 1 mm.
- dugattyú 9000
- hengerfej 5000
- rugóvezető 4000 - csapágyas
- Rugó Guarder APS 150 8000Ft - 600FPS
Elsütő 25000Ft - Zero trigger
Dual lenyomó: 4500
Spacerek: 3000
Hopup gumi: 3500Ft
Összerakás: 8000Ft.+
Plusz került bele egy Prom. percc. cső: 25000Ft
Hopup állító kar: 2000FtEgyébként szerintem már BAR10-et venni is tök felesleges, mivel 146 euró, míg a TM Pro 183 euró. (Na jó, erre még kell egy scope mount, ami kb 13. euró. De akkor sem sokkal több.)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
A Cymához indulásnál már meg kell venni a 35€-s hengert, amit a 12€-val drágább PJ/A&K helyből ad.
Ugyanez a rugóvezetővel.És akkor még majd kiderülhet, hogy az elsütőszerkezet is gyenge konstrukció, a hop up is használhatatlan, stb.
Majd rájössz, milyen az, amikor égen-földön nincs alkatrész, mert nem értékesítik és majd veszed a lefingott, törött replikákat, hogy legyen miből bontanod. Ehhez képest egy olyan gyártó, aki egyáltalán válaszra méltat, üde színfolt a piacon.
Taiwangun-on pedig van ingyenes posta, ha a rendelés értékhatára elér egy bizonyos összeget. Ha közelítesz hozzá, érdemes lesz beletenni a kosárba még valamit.

Te érted félre, nem az a lényeg, hogy minden van hozzá, hanem hogy minden kell hozzá, mert out of the box karcsú a történet. Marui VSR-10 egy álom, de dobozból 280-300 fps-t tud. A fegyver árának másfélszeresét kell rákölteni, hogy meglegyen stabilan az 560 fps. De van hozzá minden, használtan egy ilyenért 150-180k-t kérnek el, egy Bar-10-ért is 100k fölött kérnek.
-
Picturemaker
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Félreérted (és rosszul reagálod le
)! Nem az a lényeg, hogy kicsit olcsóbb, hanem hogy egyszerűen minden van hozzá mindenhol és nem kell a gyártóval levelezgetni.DNReNTi: Nyilván jobb a fém belső, így már értem, hogy miért ajánlottabb. A szállításra ez bőven elfogadható, többre számítottam. Nemrég néztem "messzebbi" shopból cuccot és volt ahol 125 dollár lett volna egy 10 dolcsis cucc szállítása.
Kösz. -
drzozo
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
30k? Akkor neked valami órási kedvezményed lehet hozzá.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ott van például a JG Bar.10 is 100-120€ környékén, egy az egyben Marui VSR-10 koppintás szűk feleannyiért. Egy fullos Laylax tuningszett olyan 200-250 €, egy BST full tuning is 30k.
Vannak még Well és hasonló csodamárkák, amik még faldísznek is kevesek, de legalább nem olcsóbbak.
Most jössz a 12€-val olcsóbb ugyanolyan küllemű fegyverrel az ajánlott tutival szemben.

Mindezt azok után, hogy priviben már átrágtuk. -
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Megneztem: az A&K gyarbol kozvetlenul 26$ volt a postakoltseg.
A Cyma M24-el nincs tapasztalatom, viszont ha jol tudom abban muanyag peldaul a rugovezeto es dugattyu is, nem tudom azok az alkatreszek mennyire szereteik a tuningot, ami amugy ezekre rafer. Az A&K-ben ezek CNC alu es acel alkatreszek. Egyebkent a multkor az egyik jatekon az egyik sracnal volt egy, fogasra rendben volt, sulya kb hasonlo az S24-hez.
-
Picturemaker
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Paypal-lal fizetsz és a legolcsóbb szállítást választod. Paypal véd téged, ha nem érkezne meg a csomag.

Az értékhatárban nem az áru értéke szerepel, hanem minden, amiért fizettél, így a szállítás is.Az adott pisztolyból meg lehet EU-raktárban máshol is. Persze ebben az esetben is fizetsz vámot és áfát is, hiszen az bolt már a vámot kifizette, mikor behozta az EU-ba és az eladó ország szerinti áfát is kifizetteti veled, ami tuti biztos, hogy kisebb, mint a világrekord hazai áfa. De lehet, használtan is megkapod.
-
Picturemaker
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Van egy pisztoly akcióban, ami tetszik, de a fuvar is elég sok.
Meg azt sem tudom, hogy melyik szállítót kellene választanom. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ismerős, persze. Nagy tételben rendeltem onnan is egykor. Nem tudom, az ÁFA mikortól jön.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
WGC ajánlott, de EU-n kívüli, ezt az értéket màr vámolják, plusz 2,5 k ügyintézés.
Ha segíteni kell a fizetésben, mehet az én paypalomról is. -
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
A szakertok hatha tudnak ebben segiteni. En nem tudom mi lehet a gond. Esetleg vasarlasi limit a kartyan?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Add hozza a kartyad PP-hoz
Az a legegyszeubb. Egyszer kell megcsinalni 2-3 nap az aktivalas, aztan vasarolhatsz vele ahol akarsz. -
Picturemaker
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Ezzel a nyavalyás PayPal-lal nem boldogulok.
A Trustly nem működik, ha a bankból utalok az vagy 2-3 nap mire megjelenik a PP számlán.
Meg a PP-re utalásnál valami Customer Reference/ID-ről beszél. Fogalmam nincs, hogy az mi.Sima bankkártyást nem engedett. Pedig azt próbáltam.
A WGC Shop mennyire ajánlott?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Van meg valami dotPay vagy mi a neve, meg talan sima bankkartyas fizetes is, de a PayPal a legjobb, legkenyelmesebb, legbiztonsagosabb megoldas. Ha a kerdes arra vonatkozik, hogy van e utanvet, akkor a valasz: nincs, de nem kell tole felni, rendben volt eddig minden.

Meg egy fontos dolog ami az elobb kimaradt:
A BB-n legalabb annyi mulik, mint a rendberakason. Erdemes par euroval tobbet kolteni ra, peldaul Madbull 0.40 es 0.43 sajat tapasztalatbol. -
jansky1
senior tag
Valaki(k) rendelne ilyet, vagy ebből a shopból valamit szállítási költség szétdobása céljából?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Persze, barmikor. Nem veletlen ajanljuk az S24-et, mint beszallo sniper. Nem csak mi, es nem csak itt, ha korulnezel kulonbozo forumokon, gyakran talalkozhatsz vele mint javaslat. Ha visszakeresel 'S24' kulcsszora sok hozzaszolast talalsz itt is, sokat tolem is, nekem is van egy. En eleg sokat molyoltam kiserleteztem vele, a tapasztalatokat itt kozvetitettem is. Na de lenyegre.
Miert az S24?
Az ara ellenere (~100 euro) a leglenyegesebb reszei (a levegos reszek, elsutoszerkezet) mar gyarilag is siman tuning alkatreszek minosegevel vetekednek. A felhuzokar es az elsuto vigan elvan M160-M170-es rugoval is. Ez szerintem nem sok masik replikarol mondhato el ennyi penzert.A cucc torodest igenyel! A dobozbol kivele eleg ratyi es kiabrandito dolgokkal lehet talalkozni, peldaul hianyzo csavar, lotyogo alkatreszek, ennek ellenere meg valoszinleg ebben az allapotban is jobb mint barmi mas ezert a penzert. A replika gyarilag 450 FPS korul jon, a gyari rugo M145 ha minden igaz.
Amit kotelezo megcsinalni:
A fegyvert ki kell takaritani alaposan, az elsutoszerkezet csavarjait menetrogzitozni, es a hopup gumit cserelni! Erre ket javaslatom van, sajat tapasztalatombol a Modify VSR gumi (az a sargas / homokos szinu), vagy masok szerint a Maple Leaf Deceptions / Autobot. A hopup kamra valoszinuleg csupa sorja, es eleg retkes, szepen ki kell takaritani, finom csiszoloval a sorjakat eltuntetni. A lenyomokart tarto kis csapra tekerni kell egy kis szigszalagot, vagy teflont sokat javit (megszunteti) a kar lotyogesen. Erdemes meg teflonszalaggal javitani a hopup gumi es a cso talalkozasanal a legzarason. A kamrat mindossze ket csavar fogja ossze, celszeru ezt is menetrogzitozni. A dugattyufejen konnyen lehet csereni O gyurut, barhol talalsz bele keskenyebbet, nem tetel. Ezek utan a fegyver maris ~540 FPS korul fog menni! Igen, majdnem 100 FPS, csak mert rendbe lett teve.Innen mar minden opcinalis:
540 FPS tobb mint eleg, de hat miert ne lenne az ember maximalista. Az emlitett Action Army M170 egy kivalo rugo, egyetlen hatranya, hogy a kulso atmeroje 11.5mm, ami pontosan egyenlo az S24 dugattyujanak belso atmerojevel. Szivas. Megoldas: Fel kell furni / marni es csiszolni a dugattyut kb fel milimeterrel. Ezzel a rugoval es tokeletes legzarassal ~590 FPS-el lehet riogatni az ellent. Ez mar szerintem a balesetveszelyes kategoria, kezdokent nem biztos hogy szukseged van erre.A TDC mod pontosan az amit lattal, egy csavar all ki a kulso csobol. Mire jo? Sokkal precizebben, konzisztensebben allithato vele a hopup hatas, mint azzal a muanyag fossal, ami gyarilag benne van. Ami amugy peldaul nekem el is tort a francba.
Hatranyok:
Nincs alkatresz, se tar se semmi, sehol hozza, de jo hir hogy a gyarbol lehet rendelni, keszseggel segitenek, en mar rendeltem kozvetlenul toluk, minden rendben volt.A tarak eleg vacakok, bar nekem meg mindegyik uzemel, elejteni nem kell oket.
A legrosszabb a hopup kamra, nagyon silany anyagbol van, ovatosan kell butykolni, nekem sikerult letorni belole egy csapot, de amugy mukodik. Sajnos aftermarket kamra nincs hozza, de ha szetmenne, lehet rendelni a gyarbol.
Osszegezve: Nem olyan mint a NovricSSG24, hogy kiveszed a dobozbol es irany a dzsindzsa, viszont mindennel egyutt mondjuk hatod aron megall. Jelenleg szerintem 50e Ft korul olyan fegyvert lehet belole epiteni ami barmilyen helyzetben megallja a helyet.
Az elozo linket meg nem sertesnek szantam, csak epp az altalad is emlitett fegyverrol van benne szo. Meg hat orok klasszikus amugy is.

-
Picturemaker
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Mivel kezdő vagyok ezért még nem beszélek "rövidítésül".

Amit kibogarásztam:
Modify VSR gumi: Különleges Hop Up gumi
Action Army M170: Erősebb rugó (a dugattyú felfúrás nem tudom mi)
(TDC mod): csak azt vettem le a videókból, hogy utána egy csavar éktelenkedi a puskán vagy a csövön.
Kisegítenél némi magyarázattal?
Köszönöm.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
-
DNReNTi
őstag
válasz
jansky1
üzenetére
En is L, inkabb XL vagyok, en a nagyobbra szavazok, magamnak azt rendeltem, az ala akar telen ala is tudok oltozni, arrol nem beszelve hogy ha nagyobb mint kene, akkor egy ovvel meg megall, de ha nem ferek bele, az cumi.
Az arral nem tudom ciganykodnak e, megjegyzest lehet irni nekik a rendelesnel, vesziteni nincs mit, maximum nem foglalkoznak vele. -
DNReNTi
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Ugy ugy.

+ Alapos takaritas, menetrogzitozes, utobbi foleg az elsutoszerkezeten: 15 Ft
+ Modify VSR gumi: 4.500 Ft
+ Action Army M170: 4.500 Ft (dugattyu felfuras)
+ O gyuru csere vekonyabbra a dugattyufejen: 5 Ft
+ TDC mod (opcionalis de nagyon megeri): 0 Ft -
DNReNTi
őstag
válasz
jansky1
üzenetére
A boltbol mar rendeltem, minden rendben volt, minden megjott. A markarol, es a ruharol nem sokat tudok, egyetlen hasznalhato review-t talaltam rola youtube-on, az alapjan pozitiv. Mivel olcsobbra van akciozva, mint munkaruhazatibol megvenni egy bocimintas nadragot es zubbonyt, annyira nagy mellenyulas nem lehet. Merettablazat pedig van a termekek oldalan. Vamot remelem meguszom, de ha veletlen nem, meg akkor is turheto aron lesz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Picturemaker
üzenetére
Ez alá nem szabad adni snipert.
-
Picturemaker
őstag
A Black Eagle M6 (SA) vállalható fegyver?
Tuningolni lehet? (mert gyárilag elég gyenge "sniper"-nek /328 FPS/)
Vagy nem érdemes vele foglalkozni?
Köszönöm. -
DNReNTi
őstag
Ha valakit erdekel: Obliterator Industries MK7 Jungle cuccok durvan akcioban, ehobby-n. En ramentem, mint gyongytyuk a takonyra. Ennyiert durvan jo ajanlat.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Nunder
üzenetére
Köszönöm, még aktuális. Sajnos már lassan 2 hónapja nem jutottam ki játékra... az a baj, hogy mindenképp zártat szeretnék. Sajnos még az alá is bement valahogy BB töredék, immáron két alkalommal is (kb. 2 mm-es rés van az orrnyeregnél a maszk miatt). Igaz mindkétszer CQB volt, kb. 3-4 méterről... már kezdem feladni, valószínű nem fogok olyat találni..
-
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Wow!

En maradok a bevaltnal. -
Picturemaker
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Van ilyen gáz: [szilikonmentes].
-
macilaci78
nagyúr
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nyilván kerül, mert ott ezeken keresztül távozik a gáz.
A gumi meg tudja magát szívni, de ehhez sok kell és sok idő is. A csőben a por megragadhat a szilikonban, de ehhez megint annyi kell, hogy majdnem csurogjon.Aki szilikonmentes hajtógázt akar, az használjon CO2-t, vagy Coleman gázpalackot.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Picturemaker
üzenetére
Egesz biztos, hogy nincs, mivel kell bele a szilo, hogy a tar gumi tomiteseinek megfelelo kenese legyen. Ez a mennyiseg szerintem annyira elenyeszo, hogy nem kerul belole a hopup-ba es a csobe.

-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Green Gas-ból van olyan ami szilikon mentes. Érdemes azt használni?
Mivel olvastam, hogy a csőbe iletve a Hop Up gumihoz elvileg semmilyen kenőanyagnak nem szabad kerülnie.Köszönöm.
-
drzozo
senior tag
válasz
kiki22
üzenetére
Pénteken vettem pont egy full feketét. Két évvel ezelőtt volt már ilyenem ezüst színűben, csak akkor ideiglenes abbahagyás miatt eladtam. Megbízható, de a szánon a csavart egy helyen menetrögzítőzni kell, vagy minden játék után meghúzni, mert hajlamos kiesni. Annó ki is esett, és kénytelen voltam a gyártótól rendelni 2 dollárért (
), úgyhogy most már odafigyelek és inkább meghúzom. -
kiki22
senior tag
sziasztok! A GG Xtreme 45 mennyire megbizhato fegyver ? Mennyire strapabiro?
-
Nunder
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Oh, ha tényleg ennyire egyszerű a dolog - mondjuk attól még nem tudom mit kéne rendelni - akkor már kicsit bánom, hogy leadtam Beszerzőnél. Ne majd legközelebb, jó volna megtanulni mi-merre-hány lépés legalább a pisztolynál. Kösz az infót.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Lazyboooy
üzenetére
Ez egy gyorstok, merev, formatervezett, adott típusú pisztolyhoz. A szereléksín nélküli Beretta a cső alatt elkeskenyedik, kerek, míg a szereléksínes valamivel mélyebben lóg le és gyorsan össze is zár alul. Nem fér bele a szereléksínes ebbe.
Szereléksíneshez hasonló merev tokot nem fogsz kapni, mert feltételezhetően azért van szereléksínes fegyvered, mert szerelékkel kívánod használni, tehát olyan tokot készítenek, amibe a pisztoly lámpával, lézerrel, akármivel együtt használható. Mivel sokféle szerelék van, így egy-egy ilyen tok általában csak az adott pisztoly + adott szerelék párosával együtt használható, máskülönben lötyög. Esetleg vannak állítható műanyag gyorstokok is.
Vagy kydex tokot keress, vagy gyöngyvászon tokot.
A kydex kellően passzos, nem csúszik ki könnyen a fegyver, de a sátorvasnál nem fogja külön semmi, mint a TG-os linken lévőnél. Ez a hiányosság lanyard-dal orvosolható. A gyöngyvászon jó, van is elvesztés elleni védelem, én is azt használom, de jellemzően a pisztolyt az övhöz képest magasabban tartja, gyakorolni, szokni kell az elővételt, elrakást és a mellényen eszerint pakolni.
Softair-en van, aki dolgozik kydex anyaggal.
A military shopban a szállítási előírások betartásával nyugodtan beviheted a fegyvered és kereshetsz hozzá tokot, csak hívd fel az eladó figyelmét, hogy légfegyvert szeretnél elővenni a táskádból.DNReNTi: A GSG92 fantázianév alatt szereléksínes Berettát értenek, ez a típus pedig ott van az általad linkelt toknál.
-
Lazyboooy
újonc
Először is köszi a tippet @zoltankakuk . Ugyan is tegnap előtt benéztem az OBSIT.HU-nak az üzletébe és ott is vásároltam meg a multicam ruháimat. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Tegnap már játszottam is benne. Eléggé strapabíró anyagból készülnek a ruhák, bátran merem ajánlani bárkinek.
Kellene egy kis segítség. TG-ről szeretnék rendelni egy ilyen beretta pisztoly tokot, amit ugye rálehet fűzni az övre. Na most a leírásában az van, hogy ez csak azokkal a típusokkal kompatibilis, amin nincs szereléksín a cső alatt. A probléma viszont az, hogy nekem olyan berettám van, amin van gyárilag a cső alatt. Néztem képeket és nincs olyan óriási különbség a szereléksínes, ill. nem szereléksínes között, viszont nem merem megrendelni mert mi van ha mégsem jó bele.
Ja, egyébként nem találtam sehol (nem csak tg-n) olyan pisztolytokot, ami kimondottan csak a szereléksínes berettához lenne. Ezzel kapcsolatban valami tipp, ötlet? Vagy nekem az is jó, hogy ha valaki tudna linkelni egyet, ami kimondottan a szereléksínes berettákhoz készült.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Nunder
üzenetére
Egy-két csavar tartja a szán hátuljában az egységet, azt kiveszed, két rugó a dugattyút, erre vigyázz, mert könnyen elveszik, vagy sérül, dugattyúfejet egy csavar és ennyi.
Ismert típus, tele szerelési videókkal a youtube. Még egy robbantott ábrát túrsz a neten és a cserés alkatrészeket cikkszám szerint be is tudod azonosítani.
Ha már rendelsz, érdemes lesz hop up gumit, tárajak és a szán közti tömítést is cserélni. -
Nunder
őstag
válasz
apholyon
üzenetére
Ha a párásodás mentes szemüveg még mindig kérdéses netán, legutóbbi rendeléskor vettünk pár ilyen próbának: Fastlink
Most vasárnap, nagy melegben, rendesen izzadva sem párásodott le a lencse, aminek nagyon örültem, nyilván a homlokról a lencsére csöppenő izzadtság ellen ez sem tud mit kezdeni, de az más tészta. Úgyhogy nagyon meg vagyunk vele elégedve, nagy felületen takar, és kényelmesen a fejemen maradt végig. Maszkkal is frankón hordható.
@macilaci: KJW 1911-ben roppant a nózi, CO2, GG mindegy neki, egyből köpi a teljes tárat. Mennyire macera az ilyet cserélni?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Tud esetleg valaki olyan helyet ahol Smith and Wesson Sigma 40f pisztolyhoz lehet hop up gumit venni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Marpat szerintem tájidegen, sokan a multicam-et mondják, de az én szememben az is elüt kissé.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Cserébe nem kellett szerelést igazgatnom egész nap.