Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Hello!
Egy Cyma MP5-A4-ben kezd gyengélkedni a gyári akksi.
"Liposítani" nekem drága lenne, megelégednék egy gyári vagy annál erősebb hagyományos akkuval. Mi alapján kezdjek keresni a témában?h1ght3chzor ajánlására vettem egy G&G Xtreme 45-ös Co2-es pisztolykát is, a SoftAir aprójából. Ma jött meg, hú... nagy élmény.

Először egy Heineken üveggel próbálkoztam, de 10 golyó lepattant róla, a Cyma sem tudta megkarcolni... aztán jött a Sopronis üveg. Bámm, bámm, bámm, törtek az üvegek sorban.
Ha próbálkoztok, akkor ne a címkére lőjetek, az összetartja a szilánkokat és a repedéseket... persze üresek voltak az üvegek! Emiatt senki ne átkozódjon. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest