Hirdetés
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya984
senior tag
Egy gondolat. Lehet olyan fegyvered amit szeretnél vagy régóta szeretnél de annál szarabb nincs hogy itthon dekkolsz a hőn szeretett (de b@szik rendesen működni) fegyverrel. A játékon szerzett élmények és a magabiztosság hogy a Te fegyvered 30e-be megált és működik rendesen játékról játékra = pótolhatatlan
-
ClayMore
aktív tag
válasz
206 cc
üzenetére
PJ az gyakorlatilag A&K amit a TG-rebrandeltet. jobb az alkatrészfelhozatal a PJ sr25-ben mint a sima A&K-ban azt pl tudom (ebből van egy).
ACM->All China Made
A&K régen egy alsó házas játékos volt most eléggé feljött. ha m szériás fegyver akkor ezekkel sokkal jobban jársz mint a boyi és barátaival.
-
206 cc
senior tag
hmm....nem tudom pontosan mennyi ideje van így,de kb 1 évvel ezelőttig volt bőven választék SRC-ből ott.Mióta nem figyelem a webshoppokat megjelent pár számomra új márka is.Mit lehet tudni pl. PJ,ACM igazából nekem a A&K sem ismerős....azután S&T...
-
ClayMore
aktív tag
a fél év tuti h nem stimmel mert black fridayn elment "néhány" darab

utána egy pár hétig nem voltak aztán karácsony körül megint voltak. jó múltkor mikor néztem akkor is volt sr36-os...ha jól emlékszem talán C verzió.
-
Zotya984
senior tag
válasz
206 cc
üzenetére
M4-ből nagyon ki kell fogni a jót. Meg sokat kell rákölteni arra is. Csapatban van 4 (+az enyém). G&G m4 az jónak tűnt eddig. Nem sokat költött rá a többihez képest. (+25k ha jól emlékszem) Én rendbe rakom az M4-et CQB-re aztán az lesz a másodfegyver. Benevezek a Cyma 0,28A -ra. Elég a mókolásból.
SRC G36. Sok jót hallottam róla de sajna rosszat is 1-2-őt.
JG G36. Elég stabil amiket látok játékon. Kicsit kényes a hopkamra meg az adagolás. Válogatós a BB-ben.
-
206 cc
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Ez nem jó hír(M4 K.O)!!A másik fegyver amivel szemezek az pont egy M4 vagy ezen széria képviselője egy HK416 lenne igaz még nem döntöttem melyik gyártótól kellene beszerezni?!Van SRC G36-om 3gen. az pl tökéletes,de nem látok most SRC fegyvereket a Taiwangun-on??

A Marui meg elég húzós
igaz tuti jó...Más gyártótól esetleg??Van vkinek tapasztalata?M4,HK416 ügyben. -
Zotya984
senior tag
válasz
206 cc
üzenetére
Most jöttem haza (félbehagyva egy játékot M4 K.O. megint) srácnak van 1 cm.28a amit szinte dobozból kivéve használja 5 éve (láttam a vásárlás papírjait mert a dobozában tartja). Megvette akkor átnézette szakival , hézagolta, kente, új hopup gumi. (és tényleg pont) Csapágyat cseréltek benne 2 éve mert gyári műanyagon látszott hogy nem új + meg most hopup gumit megint és megy mint az állom G&G bio BB-vel.
Szerintem a legmegbízhatóbb fegyver a csapatban. Neki sosem volt gondja csak tölti a gyári aksit játszik és kész. Pedig van a csapatban pár igen drága és igen átépített fegyver de azoknak is volt már valami.stefanitsr: Cm 0,32 véleményed?
-
stefanitsr
senior tag
válasz
206 cc
üzenetére
Az S24 jó, de a hopupja a gyenge pontja. A hopupját enyhén mókolni kell, hogy jól teljesítsen, ahhoz meg kell egy hozzáértő, akinek van rutinja. Láttam már olyan arcot aki megvette, örült, stb, de a hopuppal nem bírt és most árulja.
Az összes többi alkatrésze jó úgy, ahogy van. Acél henger, stb. A dugattyút és a rugót SEM kell cserélni.
Kezdetnek a lenyomó kar két "ujja" közé érdemes beragasztani egy O gyűrű darabot, attól lesz megfelelő hopup hatás.
-
stefanitsr
senior tag
A g36 sosem, SOSEM volt bestbuy (pláne nem a JG), legjobb esetben is egy kompromisszum volt azoknak akiknek a pici pocija kényes az AK-ra.
Ha az AK bejön, egy percig ne gondolkozz tovább, CM.028, vagy CM.045/048 és felejtsd el az összes parát ami valaha előjöhet egy fos boyi M4-el, vagy g36-al. Néha meg kell húzni a tűzváltó csavarját, fel kell tölteni az akkut, jó BB-t kell venni és királyság van.
-
206 cc
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Szia!
Köszönet a felajánlott segítségedért.Lehet igénybe is veszem,még előtte megnézem milyen egyéb alkatrészre van szükség hogy a dobozból kivéve használni is lehessen.Ahogy nézegetem hopup gumi biztosan cserés és látom egy jobb rugó + dugattyú páros is belekerült Stefanitsr leírásában.Stefanitsr amiket cseréltél az M24-ben hol érdemes beszerezni és gondolom van már tapasztalat a puskával,megosztanád, jó priviben is.
-
Kobe
veterán
van, de a G36 ellen szerintem a mérete is szól kicsit. Nekem pl kényelmetlenül nagy volt néha.
Láttam h G36ból kijött az új, 3. generációs vátozat, érdekelne hogy Ak-ból, M4-esből is van e már olyan bestbuy mint a G36 ? (azért a a cyme cm036osok feletti széria még elég drága). Cyma pl kijött már a fullfém M4esekkel ami januárban volt beharangozva ?
-
Zotya984
senior tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Most 15% kedvezmény mindenre. Kedvezmények nem összevonhatóak kérdeztem. Most jön 1 rendelésem befelé.
206cc : Intézzem? (van paypal-om) "Pűz" ha kell valami megoldjuk.
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Vki tudja gunfire-ről hogyan lehet csapatként rendelni, regisztrálni, hogy megkaphassuk a 10% kedvezményt?
Üdv
-
Kobe
veterán
haló
szerintetek melyik az a fegyó, amelyik egy kezdőnek is teljesen ideális, nem kell a karbantartására sokat költeni, megbízható, jó anyaghasználatú (az autentikusabb fajtából, nem az alsókategóriás Ak-kból, ahol pl csak az AK forma van meg, meg lilás-szürkére fújt fémtest és sorjás fekete műanyag, hanem pl "rendes" fa-fém, vagy normális kompozit műanyag ha olyan) ?
Olyan típusra gondolok, amivel egy kezdő is elbütykölhet ha akar, bővítgetheti, relatíve olcsón tudja autentikussá tuningolni.
A G36osok ilyenek, de sajna én azt vettem észre, az Ak, M4hez képest baromi nehezek, elég rendesen elfáradtak a karjaim egy egész délutános meccs végére tőle, utána az M4et pillekönnyűnek éreztem...bár nem vagyok m4 párti, az HK416 os tetszett annó, de abból akkoriban még elég sovány volt a felhozatal, meg ugye a G36 gyártók is vagy 5x lecserélődtek azóta
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Valaki szándékozik rendelni Taiwangun-éktól..beszálnék ,mert felkeltette érdeklődésem ez a A&K M24 Socom....vagy esetleg eladó itt??! -
ClayMore
aktív tag

minimum és maximum fényerő

itt van az a marás amibe meg lehet kapatni ezt a védő"lencsét":

-
BaKeSZ87
őstag

-
BaKeSZ87
őstag
-
Nowi
tag
HA valakit erdekelne esetleg egy G17 gazos , 2 tarral jo aron akkor dobjon ram egy pm-t, haverom eladna mert nem hasznalja ki.

-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Nem régiben elkezdett ereszteni a G&G Xtreme 45-öm. Használtan vettem tavaly, azóta csak néhány patron ment el. Azelőtt elvileg sok mindent cseréltek benne, tehát tutkón kellene működjön.
A tár okés, akkor van baj, mikor a tárat berakom a pisztolyba. A markolat felső részéből jön a sziszegés, onnan, ahol csatlakozik a két szelep.Mit célszerű ellenőrizni, ha ilyen gondba akadunk?
Egyébként, ha jó lesz (ha javíttatni is kell), valószínűleg meghirdetem, mert ez a patronos megoldás nekem nem annyira fekszik. Nem járok játékokra, csak itthon megy a pew-pew, de ha megkezdek egy patron, azt ki is kell lőjjem - ha van kedvem, ha nincs -, mert nem egészséges, ha benne marad a tárban. Green Gas-t elvileg célszerű is tartani a tárban, tehát ott nem lenne ilyen gond, illetve az elektromosnál sem, de ott elveszik egy kis "feeling"... majd alakul.
Köszönöm!
-
BaKeSZ87
őstag
T1 vámkezelve, szerintem holnap meg is kapom.

-
zedok
őstag
-
csoola
tag
Kiegészítőnek egy kétpontos fegyverszíjat használok, semmi mást.
Érdemes kitisztítani, kitekered a hopupot (tehát, hogy NE legyen hopup hatás), aztán a csőtisztítóval óvatosan kipucolod, valami olyan anyagot tekerve a végére, ami nem karcolja meg a csövet. Több játék után, vagy ha van időm, ki szoktam szedni a belső csövet hopupostól, úgy hatékonyabban ki lehet pucolni, pár perc alatt megvan.
Akkut nem kell feltétlenül kisütni, időnként nem árt, ez kondicionálja. Van valami normális töltőd, vagy a gyárit használod? Imax B6 klónokat ajánlom, ha még nem vettél töltőt, az nagyon fasza.
-
zedok
őstag
Szia Csoola! Te milyen kiegészítőket használsz a G36-osodhoz?
Illetve meccsek után szoktátok takarítani a fegyver csövét? Akksit hogy érdemes "kisütnöm"? Mert még maradt benne szufla a vasárnapi játékból! De természetesen kivettem a fegyverből már, illetve fesztelenítettem is egyes lövésekkel elméletileg.
-
csoola
tag
Nem tudjátok mi van az SRC cuccokkal? Nem találok sehol új SRC puskákat, konkrétan 3. generációs G36-osokat keresnék, de sehol nincs, ha van valami, az is 2. generációs, ami esetleg a raktárban maradt.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
ez valóban hátránya.

én nagyon érzékeny lettem pár éve a napnak döfésére így nekem kell a boonie. fejkendőben seggberak engem a nap.
-
-
zedok
őstag
Halihó!
Milyen OD-féle felsőt ajánlotok így a nyáriasabb játékokra? Illetve, fejfödőnek érdemes beszerezni szintén OD baseball sapkát?
-
yako
tag
válasz
ClayMore
üzenetére
Szevasztok!
MASZ szerint a fegyverhasználat szabálya így kezdődik:
"Csak célzott lövést szabad leadni! Fedezék mögül kitartott, ablakon-ajtónyíláson át bedugott, stb. fegyverrel, VAKTÁBAN TÜZELNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES!"
Ez ugyan nem zárja ki az eszköz használatát, de szerintem rengeteget ronthat a játékélményen.
Ha csak minden harmadik, negyedik alkalommal kapnék ilyen találatot, én pipa lennék.
Illetve, ha mindenki használná, nem sok értelme lenne a játéknak szerintem.
-
ClayMore
aktív tag
ezt engedi-e a masz szerintetek?
elvileg sarkokon nem dughatod ki a fegyvert mondván csak arra lőhetsz amit látsz is.
ezzel látom akit lövök a sarkokban is. no?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
azért is kérdem mert tudom milyen emberek járnék játékokra és kapnám a fölös oltást h ezt ráraktam 7.62 fegyverre
-
ClayMore
aktív tag
van egy ilyen GG SS80-as silencerem ami eredetileg pisztolyra van. ellenben nagyon jó rövid és semmivel se rosszabb a hangtompító képessége mint egy normál hosszas silencernek.
egy a kérdés. nem néz-e ki nagyon hülyén rajta?
én nem tudom eldönteni. -
zedok
őstag
-
zedok
őstag
Hali!
Na beüzemeltem a fegyvert, akksi feltöltve, BB a tárban. És mégsem lő BBt. Mi lehet a probléma?

-
BaKeSZ87
őstag
válasz
stefanitsr
üzenetére
2 napos és milsim?

-
BaKeSZ87
őstag
-
sss
őstag
Idén meg egyetlen játékra sem jutottam el, nem állapot ez.
-
Hurkaleves
őstag
ha a cree ledet driver nélkül közvetlen kötném az aksira azöö... azt úgy nem komálná, igaz?

-
BaKeSZ87
őstag
Micro T1 a vámon
Fingers crossed, remélem remek képe lesz. -
zedok
őstag
-
csoola
tag
Az a 13-16 órás töltés szerintem esélyes, hogy ki is fekteti az akkud, szóval óvatosan, itt olvasgass utána, vagy softairen, de nagyjából a lényeg, hogy az akku kapacitását elosztod a töltőre írt árammal, aztán a kapott értéket megszorzod 1,4-el és megkapod, hány órát kell tölteni, ha teljesen le van merülve az akku (pl.: 1100 mAh nimh esetén mondjuk 250 mAh-ás töltővel (1100/250)*1,4, azaz 6,16 órát (tehát 6 órát és kb. 9 percet) kell töltened).
BB-ből vegyél G&G márkájút, 0.25g-osat, ha teheted, akkor biot, itt találsz is többféle kiszerelésben, szerintem jó áron. -
ClayMore
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
háthőőő innentől googli engem sem segít jobban mint téged.
kereséshez beírtam h airsoft reuse grenade a google-ba.
egyiknek asszem 47 dollár volt az ára.
a tornádóhoz képest voltak olyanok is amiknek kevert BB + hintőpor a töltete.így akit eltalált a BB azt látni fogod behatoláskor jó esetben.
ezt azért tartom jobbnak mint a tornádót, mert azt bevágod, robban és a másik tisztességén múlik h bevallja-e. hisz te nem fogsz az ajtóba állni és nézni h kit talál el bb->akkor te is kapnál belőle. no ezt a kevert töltettel el lehet kerülni jó esetben.
ps.:egyiket sem volt még szerencsém használni.
-
zedok
őstag
Megérkezett a G36-os!
Vasárnap pedig játékra fel! 
Még BB-t kéne venni, milyet ajánlotok terepes játékra?
Illetve akksit még nem töltöttem fel, és még nem is raktam töltőre. Ha jól tudom első töltésnek 13-16 órásnak kell lennie? (gyári töltővel) Illetve mennyi ideig bírja az akksi egy töltéssel? Pl egy teljes egy napos játékot? Érdemes majd lemeríteni "szinte" teljesen az akkut? -
ClayMore
aktív tag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
deepfire MK II
pro arms pom
rap 4 sy pfi sy
snicker 360 -
h1ght3chzor
őstag
Milyen eldobható, többször használatos gránátot tudtok?
Tornádó gránát sajnos elég drága a 100dollárjával...
-
ClayMore
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
ühhhüm.
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Értem, azt hittem, valami "érdekesség" van a háttérben

-
ClayMore
aktív tag
Reggelt!
killflasht keresek acog-hoz.
ahogy néztem az acog belépő lencséje előtti rész NEM menetes.
a killflashek amiket találok azok nem menetesek hanem egy kb befőttes gumival lehet őket felfogatni:

Kérdés:
Ez miért van? Max arra tudok gondolni, hogy így a gyártók közötti menet méret eltérések kiiktathatóak...
Ellenben sokkal masszívabb lenne ha menetes lenne. A mil-spec acogok sem menetesek?Köszi!
-
csoola
tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Miért nem olvasod a PÜ-ket? (Az elvre lennék kíváncsi
) -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére

szeretnék elézést kérni. -
Zotya984
senior tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
WOW. Az komoly. A szék elég erős volt csak az asztal nem. Leesett az állam és betörte az asztallapot.
Mondjuk érdekes megoldás. Kicsit többet olvasva nézve a "jutyubon" tényleg elveszi a realizmus élményét.
Ment p.ű. Tudom oda van írva hogy ne p.ü. de mailre nem tetszik válaszolni
ezen az elven csinálna Dragunovból CO2-es puskát? Van ilyen kitt ebay-en meg airsoftdokinál is. Arról mit mondasz? -
ClayMore
aktív tag
softairről "slimer"-nek a tel számát nem tudja vki?
árul vmit ami jöhetne is, de nem adott meg tel számot viszont azt írta a hirdetésben h telefonon lehet egyeztetni.

-
stefanitsr
senior tag
válasz
Zotya984
üzenetére
Zombi. Kimászott a klasszikus airsoft hullája a sírjából, és megpróbálják újdonságként árulni.
Egyébként ha rákeresel a 'polarstar' szövegre youtube-on kiad ilyen megoldást, már vagy egy éve meg lehet vásárolni a konverziós "gearboxukat". Voltaképp klasszikus airsoft megoldás, jó nagy külső tartállyal, dupla regulátorral, blowback nélkül. Alapjaiban tönkreteszi az airsoft egyik igen nagy jelentőségű alap pillérét, a realisztikusságra való törekvést...
Elég rákeresni a CO2, vagy HPA rig sztringekre, majd azoknak az árát hozzá kell csapni a polarstar kit árához, de előtte keress egy masszív széket és ülj le.
És természetesen kell egy alap replika is, amibe mindezt beleteszed.Továbbá, ezért az összegért kapsz egy puskát amibe a markolaton belemegy egy spirál pneumatikus vezeték és megy a hátadon vagy máshol elhelyezett, demizson méretű, tömegű HPA vagy co2 + regulátor kombóhoz. Édibédi, igazi paintballhoz hasonlító feeling ugye ? A puskából kijövő halk szelep puttyogás teszi teljessé és elsöprővé az élményt...

-
Zotya984
senior tag
Egy kicsit eltévedtem tegnap este és ezt találtam. Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)