Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Köszönöm ezeket az adatokat. A többség nálam is ilyen volt a 2019-cel, de a CR-s értékek sokkal rosszabbak. Illetve nálam már az is sok időbe telt, amikor meg akartam nyitni egy fájlt, és ehhez a böngésző ablak csak nagysokára nyílt meg. Ez lehet a kettőnk gépe közti különbség, de én másra gyanakszom.
Egyelőre várok, végülis elvagyok a 2018-cal. Biztosan érkezik újabb verzió.
Mint írtam, engem az is aggaszt, hogy az enyémhez képest brutális gépeket is megakaszt a 2019. A másik, hogy az ajánlott konfighoz képest nem mondható elavultnak a gépem, sőt. Nekem nem úgy tűnik, hogy alapjaitól csinálták újra a PS-t, tehát semmi nem indokolja ezeket az óriási sebességkülönbségeket a két verzió között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest