-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Sziasztok
Egy saját profilfotó basic retusálásában tudna valaki segíteni?
Próbálkoztam vele, de nekem nincs hozzá érzèkem .Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz BonFire #24342 üzenetére
Semmi, teljesen üres, csak minden futtaskor létrehoz 3 új sort
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
létezik gyorsbillentyű az alábbi menüpontokhoz?
kép -> vágás
kijelölés -> színtartományMásik kérdésem, hogy csinálok egy 4 műveletből álló actiont, amit szeretnék majd idővel még bővíteni
Az a gondom, hogy ha futtatom, akkor minden futtatás után bejegyez külön 3 üres műveletet a listába.
Valamit rosszul állítottam be az action-nél?
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz BalanceR #22207 üzenetére
természetesen kész képből ilyesmit kihozni
különben a fotós fórumba írtam volna, nem a PS-beMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Valaki tudna segíteni, hogy ilyen sziluett képet hogyan tudok készíteni?:
-
Zola007
veterán
válasz *Ropi* #21796 üzenetére
igen, erre gondoltam.
Próbáltam a madarakat pontosan kijelölni, de néha jobb lett az eredmény ha csak úgy random belevettem még valamennyit a környezetből.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz *Ropi* #21794 üzenetére
ez csak próba volt
Éppen azt próbálgattam, hogy mekkora területet érdemes összehúzni, esetleg több darabban rámenni egy retusálandó dologra. Mágneses kis dolgokra nem működik, azt már látom.
Úgy nézem egy 5-10 pixelnyi sávon belülre nem érdemes jelölni, főleg nem olyan jó felbontású a fotó
Kell hozzá tapasztalat, hogyan csinálja az ember.
Ezt nem értik meg egyébként a népek mikor pl. esküvői fotóst keresnek, hogy van aki csak kattintgat 2 órát és kész, a másik meg utómunkázik még 10 órát a képeken, nem csak ahogy a gép kihányta.
Én csak magam szórakozok, szerencsére nincs ilyen teher.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz *Ropi* #21792 üzenetére
Én csak hobbiszinten kezdtem el vele szórakozni, nem kell a munkámhoz sem.
Egy komolyabb billentyűzetet majd lehet veszek idővel.Tök jó ez a content aware
Vagy 150 madarat lekaptam a képről vele 15 perc alatt. Egyre jobban tetszik ez a PS dolog[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz general #21790 üzenetére
meglesem
mod: ezt a tartalomérzékeny kitöltés tetszik!
Na ezért akarom én az alapoktól átnézni ezt a PS témát, nem is tudtam, hogy ilyet tud a progi[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz general #21785 üzenetére
nem mindig ugyanazt, ez csak példa volt.
Mondjuk délután szerettem volna csinálni egy képet, ahol random vannak betűk egy homogén felületen, több száz, helyenként elforgatva
Például ezt hogy lehetne legegyszerűbben megoldani?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz ViZion #21782 üzenetére
ez mondjuk sokszoros mutatványnál nem segít, de azért köszönöm
a cél az lett volna hogy ha retusálok sok apró területet ,akkor ne kelljen mindig beillesztgetni új réteggel, több száznél már elég fárasztó.
Pl. ha egy havas erdei fotóból ki akarom szedni a bozótot vagy a lábnyomokatMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz ViZion #21779 üzenetére
Akkor megkérdezem mén is máshogy:
a patternel hogy tudok dolgokat máshová leképezni?
pl egy betűt vagy egy részletet, anélkül hogy mindig kijelölném, átmásolnám, stb[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz ViZion #21777 üzenetére
én a felsőre gondoltam:
úgy értem, ha alt+kattintással kijelölöm melyik részt klónozza, majd az új helyre viszem és egy nagyobb területet akarok kitölteni vele, akkor az eredeti kijelölés (amit a kereszt jelez) nem másszon arányosan odébb, ahogy húzom a karikát.
Elnézést, ha nem szakszerű a megfogalmazás[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Nem tudja valaki hogyan lehet fixálni a klónozó eszköz mintavételi helyét?
tehát folyamatos húzáskor se kövesse, ha az "igazított"tól kiveszem a pipát az nem segít[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz BonFire #21724 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
Elkezdtem külföldi oldalakat nézni, de eléggé ilyen csapjunk a lecsóba érzésem volt, többet pedig nem akartam keverni, hogy legyen egy irányvonal.(#21727) tikshow: igen, pont ezért akarom az alapoktól kezdeni, mert pl. utoljára egy bőrszín igazítós tutorialba buktam bele.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Valamennyit konyítok a progihoz, de a tudásom rendbetételéhez és a dolgok egymástól való függésének tisztázásához az alapoktól szeretném kezdeni a PS tanulását.
Ki mit ajánl ehhez?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest