- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
tolts.hu #6966 üzenetére
de akkor meg nem kell tájékoztatni a garázdálkodókat, hogy felvételt készítesz róla? aztán a végén, még azért fogják csesztetni, mert a tudtuk nélkül készített róluk felvételt... nem tudom, mi ez a fenenagy személyiségi jogozás... pl mostanában a híradókban az összes mentös is ki van takarva, rendörök már régóta, de a rendörök kitakarását sem értem sok esetben. miért van ez? legközelebb már a riportert is elhomályosítják?
-
válasz
tolts.hu #6931 üzenetére
Nem, nem vettem be ilyesmit.
Azt irtad, rosszul tudom mit csinalnak az amerikai rendorok, erre szerettem volna valaszt kapni, hogy mit tudok rosszul, amit pl. a sajat boromon is tapasztaltam, emellett lattam is joparat a sajat szememmel, nem videokbol. Erre linkelted amit. De hagyhatjuk is ha gondolod, csak ne igy.
-
válasz
tolts.hu #6913 üzenetére
Mit nem tudok jol? Szerinted mindenkihez fegyverrel mennek oda, ahogy az elozo hozzaszolo irta? Hanyszor allitottak meg az usaban? Ha nem latja a kezed, akkor felszolit, hogy tedd a kormanyra. Ha nem teszed meg eloveszi a fegyvert, mert ellenallsz, ezt irtam az elobb is. Sok ott a turista, sokan nem tudjak, hogy mit kell csinalni, ezert szolnak eloszor.
-
greenmukk
tag
válasz
tolts.hu #6862 üzenetére
Pont úgy volt ahogy leírtad. Bejött, az összes családtag adatait felírta. Barátok neveit,az összes autónk rendszámát,stbstb. a fészbúk azonosítót is elkérte, aztán átment a szomszédhoz és jól kikérdezte hogy mi a véleménye rólam meg a családról
A Szegedi Rendészeti Szakközépiskolába. Onnan tudom,hogy le van írva,hogy "A képzésben résztvevő tanulóknak 2012.szeptember 1-jén szombaton 9:00 óráig kell az iskolába beérkezniük."
szeptember 1-2 beiratkozás és belépő kompetenciamérés (ez a kompetenciamérés mit takar?)
Évnyitó:szept 3.
-
FerNandor
őstag
válasz
tolts.hu #6828 üzenetére
köszi, akkor ez nekem végülis mindegy, addigra már úgyis rendörként dolgozok majd (a rendészeti szakközép után).
Pár hónapos az átképzö??? az azt jelenti, hogy pár hónap alatt meglesz a rendörtiszti fösulis diplomám?tudtam, hogy van ilyesmi, de hogy ilyen rövid lenne...????
-
szasanyi
félisten
válasz
tolts.hu #6824 üzenetére
...a fenti kategóriák közt abszolút nem tesznek különbséget... - ez sajnos nagy hiba, és nem azért, mint hirtelen gondolják többen is, biztos vagyok benne. Persze nem könnyű dolog, de nagyobb odafigyeléssel és az állománnyal szorosabb munka, odafigyelés javítaná.
Saját tapasztalatom szerint az az óriási gond, hogy aki évekig vagy akár egy évtizedig is tiszthelyettesként szolgált, és közben elvégezte a főiskolát majd sikerült tiszti beosztáshoz jutni - mert egyébként talpraesett, jó felkészültségű és jó hozzáállású rendőr -, azokból kevés esetben lesz jó vezető (pk.) is. Egyszerűen "megrekedt" a tts-i szinten, nem tud megfelelően "továbblépni" és "nagyobb léptékben" gondolkodni - ez különösen igaz akkor, ha uo. közegben, szolg. helyen folyatja már tisztként.
Ez nagy baj, és ennél némileg jobb a helyzet a civil főiskolát végzettek között, aki csak aztán lesznek rendőrök. Persze ott meg a gyakorlat, tapasztalat hiánya a problémásabb, de nem biztos, hogy az óvónéni diploma + átképző után nem lesz jobb középvezető abból az emberből! -
FerNandor
őstag
válasz
tolts.hu #6824 üzenetére
szia,
látom te értesz ehhez. én is most felvételiztem RSZKI-ba, csak annyi a különbség, hogy egy hajszál választ el a diplomámtól, 2 elöadásom van hátra, szóval, mire végzek az RSZKI-val, addigra böven meglesz a diplomám (elvileg még a télen sikerül).
szóval hogyan müködik ez az átképzö? mit jelent pontosan? mennyi ideig tart stb? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tolts.hu #6717 üzenetére
gyakorlatban most is a volt őrezred védi, csak papíron megszűnt és az embereknek lecserélték az állományjelzőjét, meg talán a vállapjukat is. tegnapelőtt volt a váltás
az alábbi cikk meg egy nyomorult propaganda..
"A város döntését követő egy hónapon belül jelentős változás történt a rendőrség életében, remélem, hogy a város közbiztonsága is hamarosan javuló tendenciát mutat, mert a baj megelőzhető, még ha csak egy Jobbikos képviselő is tevékenykedik a testületben."
na ne röhögtessenek..
amúgy én baromira kíváncsi lennék hogy azért mert gipsz jakab egy nyári délután bedrogozza magát, és kiírtja a családját, a rendőrkapitánynak miért kéne lemondania? -
szasanyi
félisten
válasz
tolts.hu #6622 üzenetére
És mi található a legelején?
Az új testület - amelyet közvetlenül a házelnök, azaz az ideiglenes államfői posztjáról rövidesen visszatérő Kövér László alá rendelnek - komoly alkotmányossági aggályokat vet fel.
Szóval borzalom nem csak az ami, hanem ahogy és amiért történik nálunk! De hajrá, mert le vagyunk maradva... Venezuelától. -
Tipo16V
aktív tag
válasz
tolts.hu #6526 üzenetére
Akkor a menetfény. végülis tökmindegy, lényeg, hogy állandóan ég, ledes és sárga, és mivel gyári, gondolom szabályos. Emiatt gondolom, hogy nekem is szabályos, hogy sárga. Egyébként jött már velem szembe fehér focus, nem szedtek ki.
Amúgy van itt aktív rendőr, aki kelet-pesthez tartozik? -
mocsanisi
senior tag
válasz
tolts.hu #6480 üzenetére
Nem történt barátom autóján rongálás, csak fenyegetés. Ő nem akar feljelentést tenni, meg van győződve róla hogy valakinek baja van vele, de csak a szája nagy és hogy úgy se lesz semmi. Én bíztatom azért hogy tegyen feljelentést, úgy legalább nyoma lesz. Egy biztos én nem fogom, meg nem tudom berángatni az örsre hogy tegyen feljelentést. Ha tényleg meghúzzák majd akkor lehet máshogy gondolja.
(Én károm kb. semmi, 3500-at kért a gumis, de ezért még rendbepakolta egy másik felnimet, szóval én igazából ezzel foglalkozni nem akarok, mert én fenyegetést nem kaptam.)
Köszi a felvilágosítást, majd meglátjuk mi lesz -
DeckardCain
senior tag
válasz
tolts.hu #6469 üzenetére
Nem. Most már mindegy.
Legközelebb én is úgy kezdem, hogy igazolják magukat. Probléma végül is nem volt...
Az egyikkel átnéztük a táskám, a másik meg cb-n ellenőrizte a személyimet.
Gyanús voltam és mivel a sok volt a betörés a környéken ezért állítottak meg. Legalábbis ezt mondta az igazoltatás utáni felszólítás után....Fogalmam sincs, hogy zajlik az ilyen, úgy hogy azért érdeklődtem...
MasterDeeJay: Á, hirtelen köpni nyelni nem tudtam
A legidegesítőbb az volt, ilyenkor meg a többi "birka" gyalogos meg néz mint...
Hogy állrendőr lett volna passz nem tudom.. Bár mit csinált volna velem mint gyalogossal, megvág hogyha nem lett volna nálam a személyi és fizessek zsebbe? Mondjuk akkor, biztos beugrik már, hogy te a ki a f*szom vagy, és honnan jöttél?
-
maláj
addikt
válasz
tolts.hu #6362 üzenetére
a munkája végett próbált felhívni, a számomat mástól tudta meg (jóhiszeműségből adta meg), felhívni már nem tudott mert tudomást szereztem, hogy hívni akar és ment is blacklistre mind a két száma mivel én nem kívántam kapcsolatba lépni ama személlyel ..."az általános zavaró magatartások csak akkor büntetendők, ha elkövetői oldalon egy célzat is szerepel: Az elkövetőnek célja a háborgatással, hogy a sértettet megfélemlítse, vagy magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon. Ennek hiányában a cselekmény nem tényállásszerű. Szintén feltétel a tényállás megvalósulásához, tehát a büntethetőséghez, hogy a háborgatás rendszeresen vagy tartósan történjen. Rendszerességen rövidebb időközönkénti elkövetést kell érteni, tartós az elkövetés, ha az huzamosabb ideig tart. A zaklatás ezen fordulata egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel fenyegetett vétség."
ha jól értem akkor tehát esetemben semmilyen vonzata nem lesz
-
Brutális eb
addikt
válasz
tolts.hu #6323 üzenetére
Az nem ser.
Még az alkoholos változata sem.
A borsodi egy gyalázat....Nem csodálom,hogy nincs becsülete szerencsétlen yardoknak mekkora őstulok már a képen szereplő tányérsapkás.
Az ilyet irodába a jóvágású legényeket utcára rossz ránézni.
Meg a háttérben a jolánka tizedes....Édes erdegem.
Mikor ilyenek igazoltatatnak mindig rámjön a röhögő görcs pláne ha megszólalnak. -
káen
tag
válasz
tolts.hu #6292 üzenetére
I have been where you fear to go...
I have seen what you fear to see...
I have done what you fear to do...
All these things I've done for you.I am the one you lean upon...
The one you cast your scorn upon...
The one you bring your troubles to...
All these people I've been for you.The one you ask to stand apart...
The one you feel should have no heart...
The one you call the man in blue...
But I am human just like you.And through the years I've come to see...
That I'm not what you ask of me...
So take this badge and take this gun...
Will you take it? Will anyone?And when you watch a person die...
And hear a battered baby cry...
Then so you think that you can be
All those things you ask of me...?"Tears Of A Cop" - author unknown
Azt hiszem, ez a holdudvaron volt régebben, ott lefordították magyarra is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
tolts.hu #6170 üzenetére
Nem azért nem tartja be az ember a jogszabályt, mert hogy az milyen jó, hogy most törvénybe ütközik az ember... legalábbis én nem, amikor nagy ritkán előfordul. Mellesleg az dobja az első követ, aki még nem fogyasztott közterületen alkoholt, vagy hasonló szabálysértést még sosem követett el. Az utolsó mondatodra inkább nem reagálok.
-
szasanyi
félisten
válasz
tolts.hu #6111 üzenetére
A Matolcsyzmus nem működik és egy újabb, ~100 milliárdos kiigazítás kell a költségvetésnek - asszem még az idén. Te hol kurtítanál - vonnál el - elsők között, ha nem a legkevésbé szimpi területen? Sőt, sztem valahol még örülnek is, mert így a rendőrséget újból, legálisan lehet újból (vagy tovább?) szívatni.
-
szasanyi
félisten
válasz
tolts.hu #6069 üzenetére
"Viszont a tanulnivalók sokkal nehezebbek az RTF-en." - további - aktuális - ezzel kapcsolatos információk hiányában nem tartom feltétlenül megalapozottnak ezt a kijelentésedet, de természetesen én sem vagyok azon infók birtokában, így nem is tudom cáfolni sem. Az, hogy több mint 20évvel ezelőtt mi volt a helyzet az egy dolog, ami ma már senkit sem igazán érdekel.
Ha viszont te mégis alá tudod támasztani adatokkal, tényekkel, azt megoszthatod és szívesen megnézem. De lehet, hogy másnak is hasznos lehet... vagy inkább hasznosabb, mert én ugye már túl vagyok mind2n.
"És a pénzed is több lenne, siralmas mennyire alulfizetett a honvédség." - ezt nem értem. Kire gondoltál itt pontosan? Másrészt a BM és HM általában véve nem hiszem, hogy sok és főleg komoly pozitív különbséggel rendelkezik egymáshoz képest. Sőt, a kormányzat nyíltan rendőrellenes politikáját látva kicsit nem a rendőröknek "áll a zászló".GabN73: Azon nem gondolkodtál el esetleg, hogy olyan katonai szakot válassz ami később, szükség esetén egy viszonylag jól használható civil szakképesítéssel is bír? Amivel - adott esetben - civilként is lehet érvényesülni, dolgozni? A külföldi misszió lehetősége nyelvtudás és döntés kérdése alapvetően, így a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
-
ch003067
addikt
válasz
tolts.hu #5855 üzenetére
Háth, meg***ptam már egyszer-kétszer, de nagyon jó vételnek tűnt a dolog, és a gyereknek gyorsan kellet a pénz, ezért alakult így a dolog. Tanultam belőle, bár most, hogy megmondtam a gyereknek, hogy ügy lesz belőle, lehet, hogy visszautalja a pénzt. ( Adja az Isten, hogy így legyen)
Amúgy, ez a 6 hónap nagyon sok, bár szerintem megéri, mivel a gyerek legalább tanul belőle -
mocsanisi
senior tag
válasz
tolts.hu #5836 üzenetére
Helló! Akkor mit tanácsolsz? Azt hozzáteszem hogy 8 év úszás, fél év judo, fél év box, fél év thai-box, 1,5év versenyszerű taekwondo van jelenleg a hátam mögött, illetve 7 hónapja testépítés. Most lesz előrehozott érettségim tesiből, jövőre szintemelővel szeretném megcsinálni az emeltszintű érettségit. Magyar-töri 4-es, töri mondjuk inkább 5-ös fele hajlik, csak mindig megszívom
-
Vertigo18
addikt
válasz
tolts.hu #5831 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Tilos jelzésen áthaladás objektív felelősség alapján közigazgatási eljárás, és fix összegű a bírság. Nem akarok hülyeséget mondani, mert nincs nálam a táblázat, de 150k-ra emlékszem... Erről videófelvétel készül, és ennyi, mint a megállni tilos, csak más a büntetési tétele. Ebben az esetben természetesen a rendőr nem helyszíni bírságolhat, nem figyelmeztethet, a fent említett szankció az egyetlen, amit kötelességből teljesítenie kell. Bármi egyéb szankciót szab ki, abból panasz lehet. Mondok egy gusztustalan példát, most történt meg nálunk. Néni megállít, nem használta a bizt. övet. Közig. eljárás, nem helyszíni bírságolható, nem figyelmeztethető, csak a közig. eljárást lehet/kell alkalmazni. Ezt az intézkedő rendőr el is mondja, majd közli, hogy tekintettel arra, hogy szimpatikus a hölgy, ezért mégis figyelmezteti.
A rendőr bemegy az Örsre, ott várja a főnöke, meg néni, és közli a főnök, hogy "A hölgy panaszt akar tenni, mert olyan szabálysértés miatt figyelmeztették, amire nem lehet figyelmeztetést alkalmazni..." Ennyi, megtörtént.Nálunk most jött be a gyakorlatba, hogy amennyiben nem biztosított a szükséges technikai feltételek megléte (pl. a fenti esetből: videókamera), abban az esetben "normál" eljárásként is mehet a szabálysértés: figyelmeztetés, helyszíni bírság, feljelentés. Nos, amire kötelező jelleggel 150.000 a büntetés, arra senki nem fog figyelmeztetni, de még a helyszíni bírság kiszabása is problémás lehet...
Mindenesetre a kollegának igaza van: a helyszíni bírság egy lehetőség az intézkedő rendőrnek, nem kötelesség...
-
TrakToros
tag
válasz
tolts.hu #5824 üzenetére
Én a gazdaságvédelmi szakirányt néztem ki, azonban a 343 pontom édes kevés, 62%-os irodalom+91%-os töri nem a legjobb kombináció
Azon gondolkodom, hogy beadom egy szakközépbe, majd 3 év múlva levelezőire az RTF-re (közbe meg gyorsan lerakom a felsőfokú nyelvvizsgát)...bár ezzel az a gond, hogy az ismerőseim hülyének néznének, mert civil diploma (nem jog vagy közgáz)+4/5ös érettségi mellett olyan iskolába mennék, ahova még a szomszéd gyereket is felvették, aki 5. osztályos tananyagot oktató szakmunkásképzőt alig tudta elvégezni (félre ne értsen senki, senkit sem akarok megbántani!)
Meg gondolom civil diplomámmal rendőr iskolába történő felvételin kitörölhetem ... ah, kicsit elnyomta a kedvem ez a magas ponthatár.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
tolts.hu #5820 üzenetére
Köszi.
Csak azért kérdeztem, hogy ha jelentkezem, akkor mennyi időm lenne felkészülni nulláról a fizikaira, mert jelenleg az alkalmastól olyan messze vagyok, mint Makó JeruzsálemtőlHamarabb van, mint gondoltam, nem tudom lenne-e esélyem felkészülni, ha minden nap edzek (februártól időm, mint a tenger)...na mind1 Február 15-ig még meg kell filóznom, köszi még1x.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tolts.hu #5777 üzenetére
Na most, ha igazolom a személyazonosságom, onnantól kezdve akkor nem tarthat vissza, ha jól értem....
2. §
(2) Felügyelőként egészségileg és fizikailag alkalmas magyar állampolgár alkalmazható.Ez ugyan mit jelent konkrétan? Magasság, testsúly, intelligenciaszint?
Nemzetbiztonság BT....
-
e.vid
senior tag
válasz
tolts.hu #5674 üzenetére
"A bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyt bárki elfoghatja, köteles azonban őt a nyomozó hatóságnak haladéktalanul átadni; ha erre nincs módja, a rendőrséget értesíteni." (1998. évi XIX. törvény a büntetőeljárásról)...
...Eszetekbe jutott már hogy leverjétek és megkötözzétek majd hívni a hatóságokat?
Mert ez lenne az amit föntebb leírtam..Hogy is van ez? Ez esetben még finomak is voltak, mégis kinéz egy önbíráskodás...
– Ha erőszakot alkalmaznak a tolvajjal szemben, felmerülhet az önbíráskodás vagy akár a testi sértés gyanúja is – vélekedett az ügygazda Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Németh-Kész Mónika.
Hogy lehet pl. egy tolvajt jogszerűen visszatartani a rendőr megérkeztéig...?
-
FF23
senior tag
válasz
tolts.hu #5674 üzenetére
"A bűncselekmény elkövetésén tetten ért személyt bárki elfoghatja, köteles azonban őt a nyomozó hatóságnak haladéktalanul átadni; ha erre nincs módja, a rendőrséget értesíteni." (1998. évi XIX. törvény a büntetőeljárásról)
Itt hívtak rendőrt, erre kijött egy autónyi egyenruhás libaf.s és vegzálták a bejelentőt/megtámadottat/károsultat.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
tolts.hu #5674 üzenetére
Örülök, hogy csak ebbe az egy mondatba tudtál belekötni.
Nem vagyok jogász,de szerintem te sem.Viszont nekem is van igazságérzetem. Tudod, ha mindenki a törvények szerint cselekedne nem lenne szükség rendőrökre.Amíg ez nem valósul meg a rend fenntartása a rendőrség feladata és igen is a sértett oldalán kell, hogy álljon a szándékos bűncselekményt elkövetőkkel szemben.A mindenkori kormányok kutya kötelessége,hogy ehhez minden támogatást meg adjon a rend őreinek,hogy mind önmagukat mind a becsületes embereket meg tudják védeni.Én még emlékszem olyan időkre amikor egy tetű kezet emelt egy rendőrre úgy elverték, hogy szívószállal ette a levest.
Pontosan tudom, hogy nem lőheted le, mert a bűnöző úrnak több joga van mint a rendőröknek.Sajnos.Szomorúnak tartom, hogy a rendőrséget közterületi pénzbehajtókká alacsonyították. Ezért a mondatomért ne sértődj meg kérlek egy rendőr ismerősömtől hallottam.
Már megbocsáss, de ugye nem gondoltad komolyan, hogy nekimegyek egy mindenre elszánt betörőnek?Max a vasvillát tudnám belenyomni, de akkor még én mennék a börtönbe,pedig majd 50 évesen sikerült elkerülnöm még a közlekedési bírságot is.
-
benvolio
őstag
válasz
tolts.hu #5645 üzenetére
Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában tilos.... /inkább ezt emelném ki, mert itt jön az eltérő rendelkezés/
2) Nem vonatkozik az (1) bekezdésben foglalt tilalom:
d) a pelargonsav-vanillilamid és az olajosgyanta-tartalmú kapszaicin hatóanyagot nem tartalmazó, legfeljebb 20 gramm töltőanyag tömegű gázsprayre, kivéve a közterületen vagy nyilvános helyen szervezett rendezvényeket.Szóval a megfelelő spray-t lehet, ezen kár vitázni. Nem lenne ez külön írva ha minden spray egy kalap alá esne.
-
jookomak
őstag
válasz
tolts.hu #5640 üzenetére
Akkor hogyhogy lehet kapni? [link]
A 173/2003 korm. rend. pedig azt mondja a 3/d bekezdésben, hogy 20g megfelelő /kapszaicin/ töltőtömeg a határ. Alatta nem közbiztonságra különösen veszélyes eszköz. Az 5. szakaszban úgy írja, hogy rejtve, illetve tokba, dobozba szállítható (bár ez szerintem a 20g fölöttire vonatkozik).A melléklet d. pontja pedig kimondja, hogy közbiztonságra különösen veszélyes eszköz a gázspray.
Most akkor hogy is van? -
biggamer
veterán
válasz
tolts.hu #5629 üzenetére
Inkább annak a fackalapnak aki felvette és feltette.
Ha az én engedélyem nélkül tesznek fel rólam videó felvételt közösség oldalra, akkor nem lehet beperelni az illetőt ???
Esetleg a munkaügyi bíróságon, h miatta vesztettem el az állásomat ???
Gondolom a volt rendőr tudja, h ki jött mögötte és ki vehette fel a telójával.
-
Peethy
őstag
válasz
tolts.hu #5568 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy szerény hazánkban elég sokan lehetnek alulmotiváltak ilyen fizetés miatt, beszéljünk mondjuk egy kezdő CNC-sről, fodrászról, stb. Nem akarok más munkéjéba beleszólni, de ha tudja, hogy milyen feladatköre van - ami megjegyzem, igen fontos -, akkor miért nem azt csinálja? Mert tudom, hogy ilyen hozzáállással az adott CNC esztergályost vagy fodrászt már régen elküldték volna.
Én nem azt mondom, hogy küldjék el őket, még mielőtt félreértene.. de szerintem nagy vezetési hiányosságok vannak fontos területeken, pl. rendőrség, egészségügy. Mert egyrészt a fizetés motiválja az embert, másrészt pedig a munka megbecsülése - a közember és a felettesei által. És úgy érzem, nem csak a fizetéssel van a gond ebben az esetben.
-
dabadab
titán
válasz
tolts.hu #5501 üzenetére
"Turizmus"
Az pont magánszféra.
"állami cégek/vállalkozások"
Összeségében erősen veszteségesek*, azokat is a magánszféra befizetéseiből finanszírozzák. A legnagyobb fejőstehén Szerencsejáték Zrt. hoz évente 7 milliárdot, a MÁV vesztesége meg 70 milliárd.
*: ami nem feltétlenül baj, mert olyan feladatok ellátására szokás állami céget létrehozni, amik a társadalom szempontjából fontosak, önmagukban viszont nem hoz hasznot a működtetésük (ha hozna, akkor a magánszféra csinálná).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged