- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Boxer001 #5475 üzenetére
Na igen, én is ismertem olyat akinek mérnök létére nyugdíjasként nem derogált minden nap felkelni és reggeltől estig dolgozni a hét 7 napján, és nem rinyált annyit mint a mai fiatalság 95%-a.
Pont ezért tartom nonszensznek, hogy két rendőr mondva csinált indokkal megbüntethet hogy hozza a kvótáját, és állampolgárként esélyem se lenne ellent mondani nekik (1 vs. 2 esetben), de a rinya az megy hogy muszáj hozniuk a számokat...Ja, úgy hogy közben becsületes törvénytisztelő állampolgárként kb. én vagyok az áldozata az esetnek, miközben sokkal durvább dolgok történnek nap mint nap, de a persze a közúti pénzkaszírozás fontosabb mint a közbiztonság javítása...
-
GReddy
tag
válasz
Boxer001 #5434 üzenetére
Tippelhetek? Enyingiek... (hogy finom legyek és polkorrekt) ? Esetleg több autónyi? Papírok nélkül, lopott kocsival, körözés alatt? Mert úgysem lesznek megbüntetve érte? De a lényeg, hogy Pintér elvtárs megmondta - két hét alatt rend lesz, tehát ez már a rend.. ? De inkább ne politizáljunk...
-
káen
tag
válasz
Boxer001 #5405 üzenetére
Ezt a "rendőri munka ezzel jár" szöveget kérlek akkor is ismételgesd majd, ha letrafiznak vagy megbírságolnak...mert ez a munka ezzel jár.
Igen, amcsiban sokkal többen halnak meg szolgálat közben, de ott ezért cserébe nem havi 90-100 ezret visznek haza, hanem az ottani átlagkeresethez képest kicsit többet. Ott ezért cserébe nagyobb védelem illeti meg, egy retek hazudozására nem rúgják ki. Ott leszerelése után nem kell várnia 3 évet, hogy politikusi pályára léphessen. Ott van lehetőséged magadat megvédeni, nem azon filózni, hogy vajon a jelentésed melyik szavába, mondatközi vesszőjébe fog belekötni a vizsgálóbizottság, ami alapján kirúgnak. Ott nem a politika eszköze a rendőrség.Annó, ezekért az "áldozatokért" kaptunk néhány kedvezményt (amit az állampolgárok még mindig sérelmeznek). Ezek nagy része megszűnt, sőt a napokban csorbították tovább az alkotmányos alapjogaimat. Köszi.
Igen, bosszant, idegesít, zavar, felbassza az agyamat, hogy jogaim már csak egy patkányéval vetekednek és ilyen szöveget kapok a pofámba, hogy ezt vállaltam. Igen, ezt, de nem ilyen feltételekkel....És igen: az állampolgárok többsége szerint le van szarva az állomány. Valahol olvastam egy hszt, hogy milyennek szeretnék a magyarok a rendőrt: ha velem szemben intézkedik, akkor legyen humánus és elnéző, de ha az elém bevágó járművezetővel, akkor minimum lője fejbe.
-
Brent
aktív tag
válasz
Boxer001 #5379 üzenetére
Pedig egyre több ilyen eset lesz, ha a felső vezetés nem változtat a hozzáállásán.
Amíg az embereknek csak jogaik vannak és kötelességük nem, addig nem lesz rend.
Sokan azt nem fogják fel, hogy bizony vannak olyan típusú emberek(inkább emberszabásúak) akik a szépszót nem értik. Nem hat rájuk, mert vagy nincs annyi intelligenciája vagy egyszerűen inkább állat mintsem ember.
Ez a típus, csak az ökölből, gumibotból, pisztolyból vagyis a nyers erőből ért. Az ilyen eseteknél 1x-2x keményebben odakéne b@szni aztán megtanulnák mi a rend. De, amíg ez a szarmaszatolás megy addig egyre több rendőr fog meghalni illetve egyre több normális állampolgár fog szenvedni a társadalomba beilleszkedni képtelen elemektől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest