Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
helló
mac-es lettem

mivel lehet kitisztitani a billentyűzetet? ti mivel szoktátok? (ha nedves ronggyal megtisztítom valami kárt tehetek a gomboknál?)
láttám amúgy iJoe-nál ilyen speciális szereket, lehet veszek majd valami olyasmit.a nevemben használt speciális karakterek mivel jönnek elő? <NewL> «NewL»
én csak ezeket a dupla kacsacsőröket tudtam elővarázsolni. alt plusz(
...szóval még a plusz gomb előhívása is nehézkes számomra) x-ycsak lestek az itthoniak, hogy itt vettem, apám fél óráig netezett rajta, és semmit nem mutattam meg neki, csak annyit mondtam, hogy úgy használd mint az iPhoneomat. ő használta a házban először.
egyébként egy 2009-es MacBook Pro-t vettem szokásos belsővel. 2.26 Ghz, 160Gb, 4Gb
200 mátyásért
ajándék bőr tatyóval.
annyi baja van, mert van neki, hogy az alma jel alatt legalul van pár hajszálkarc, cipzártól vagy a mellé rakott töltő okozhatta. meg a trackpadtől egy másfél centire van egy pici horpadás, de tényleg annyi mintha egy tollal benyomnám picit, csak bizonyos szögekből látható. na meg az alján van pár karc, a lerakástól, táskában hurcolástól, szóval olyan 93%-os állapotban van. ezekkel lehet valamit kezdeni, hozzá értő szakember esetleg a huplin vagy a karcon tudna segíteni?
mondjuk annyira nem idegesítenek, sőt egy cseppet sem annyira tetszik a cucc. sőt így, hogy szerintem tényleg baráti áron vettem a következő modellfrissítésnél egy zsír újra beruházok, nem kell sokat pótolnom szerintem majd.
(ki kell hasznánom a diák kedvezményt egyszer
)na így hirtelen ennyi. ja amúgy megasafe huuu csillagos ötös, nem hülyék ezek, a mágneses megoldás és a kis kampó, amit betudtam akasztani az egyik kábelre, hogy ne essen le bazi nagy találmány

mire ezt az első hozzászólást megírtam, teljesen megszoktam a gombokat, rá se kell néznem semmire sem, szóval aki angol gombost vesz vagy tart tőle, semm gáz, első 5 perc után nem veszi az ember figyelmbe az ékezetes karaktereket.

yuhééé
mod : húú de király a kineticscroll

‹› alt plusz 5-6
szépen lassan rájövök mindenre magamtól is, nyugi nem foglak titeket kiidegelni a hülye kérdéseimmel, esetleg ha valaki hozzászólást akar gyűjtögetni szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 9700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Garanciális Gamer Számitógép, PC (RTX 2080, I7-7700, 16GB RAM, SSD) Beszámitás! Posta ok (7)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...szóval még a plusz gomb előhívása is nehézkes számomra) x-y
ajándék bőr tatyóval.
)
TigerCat