Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <NewL>

addikt

helló

mac-es lettem:)

mivel lehet kitisztitani a billentyűzetet? ti mivel szoktátok? (ha nedves ronggyal megtisztítom valami kárt tehetek a gomboknál?)
    láttám amúgy iJoe-nál ilyen speciális szereket, lehet veszek majd valami olyasmit.

a nevemben használt speciális karakterek mivel jönnek elő? <NewL> «NewL»
    én csak ezeket a dupla kacsacsőröket tudtam elővarázsolni. alt plusz(:DDD...szóval még a plusz gomb előhívása is nehézkes számomra) x-y

csak lestek az itthoniak, hogy itt vettem, apám fél óráig netezett rajta, és semmit nem mutattam meg neki, csak annyit mondtam, hogy úgy használd mint az iPhoneomat. ő használta a házban először.

egyébként egy 2009-es MacBook Pro-t vettem szokásos belsővel. 2.26 Ghz, 160Gb, 4Gb
    200 mátyásért:)) ajándék bőr tatyóval.
    annyi baja van, mert van neki, hogy az alma jel alatt legalul van pár hajszálkarc, cipzártól vagy a mellé rakott töltő okozhatta. meg a trackpadtől egy másfél centire van egy pici horpadás, de tényleg annyi mintha egy tollal benyomnám picit, csak bizonyos szögekből látható. na meg az alján van pár karc, a lerakástól, táskában hurcolástól, szóval olyan 93%-os állapotban van. ezekkel lehet valamit kezdeni, hozzá értő szakember esetleg a huplin vagy a karcon tudna segíteni?
    mondjuk annyira nem idegesítenek, sőt egy cseppet sem annyira tetszik a cucc. sőt így, hogy szerintem tényleg baráti áron vettem a következő modellfrissítésnél egy zsír újra beruházok, nem kell sokat pótolnom szerintem majd.:) (ki kell hasznánom a diák kedvezményt egyszer:D)

na így hirtelen ennyi. ja amúgy megasafe huuu csillagos ötös, nem hülyék ezek, a mágneses megoldás és a kis kampó, amit betudtam akasztani az egyik kábelre, hogy ne essen le bazi nagy találmány:)

mire ezt az első hozzászólást megírtam, teljesen megszoktam a gombokat, rá se kell néznem semmire sem, szóval aki angol gombost vesz vagy tart tőle, semm gáz, első 5 perc után nem veszi az ember figyelmbe az ékezetes karaktereket.:)

yuhééé

mod : húú de király a kineticscroll :)

‹› alt plusz 5-6
    szépen lassan rájövök mindenre magamtól is, nyugi nem foglak titeket kiidegelni a hülye kérdéseimmel, esetleg ha valaki hozzászólást akar gyűjtögetni szóljon:D

Új hozzászólás Aktív témák