- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Fent van a Xangelinux. Eddig tetszik. Most is onnan írok. Van hozzá sok minden. És ami nekem fontos, hogy magyarra is át lehet állítani a nyelvet, ha nem is teljesen. Fura, hogy az egér néha akadozik, de ez lehet a Virtualbox miatt is, mert oda telepítettem felNagy dolog ez a VB is!
Még nem jöttem rá, hogy miként lehet progikat feltelepíteni. A Gimp ugyan ott van ikonba, de hiába kattingatok nem indul el. Gondolom mert nincs telepítve. Kget-el próbáltam leszedni, de valahogy nem sikerült. Még nem jöttem rá a technológiáraMás. Jah igen a Mandriva is kimaradt a korábban említett disztrók közül. Majd szép lassan. Még a Debian 5.0-ra is kíváncsi vagyok. Ehh csak lenne annyi időm, hogy mindegyiket végignézzem. Nyami
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest