Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Fent van a Xangelinux. Eddig tetszik. Most is onnan írok. Van hozzá sok minden. És ami nekem fontos, hogy magyarra is át lehet állítani a nyelvet, ha nem is teljesen. Fura, hogy az egér néha akadozik, de ez lehet a Virtualbox miatt is, mert oda telepítettem fel
Nagy dolog ez a VB is!
Még nem jöttem rá, hogy miként lehet progikat feltelepíteni. A Gimp ugyan ott van ikonba, de hiába kattingatok nem indul el. Gondolom mert nincs telepítve. Kget-el próbáltam leszedni, de valahogy nem sikerült. Még nem jöttem rá a technológiára
Más. Jah igen a Mandriva is kimaradt a korábban említett disztrók közül. Majd szép lassan. Még a Debian 5.0-ra is kíváncsi vagyok. Ehh csak lenne annyi időm, hogy mindegyiket végignézzem. Nyami

Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 1 / 2
- Linux kezdőknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- LEGO klub
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagy dolog ez a VB is!