- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Ubuntu szerver 16.04 LTS-re próbált már valaki 4-es PHP-t telepíteni? Van valakinek tapasztalata?
Én kínlódtam vele. A PHPFarm-ot is feltettem, de itt elfogyott a tudás...
Tipp, hogy milyen irányba induljak?
Van egyáltalán értelme kínlódni.Céges intranetes weblap miatt kell
Aki készítette a lapot nem gondolná átírni, mert macerás, meg idő.
Köszönöm az építő és leépítő véleményeket is
A.
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Fent van a Xangelinux. Eddig tetszik. Most is onnan írok. Van hozzá sok minden. És ami nekem fontos, hogy magyarra is át lehet állítani a nyelvet, ha nem is teljesen. Fura, hogy az egér néha akadozik, de ez lehet a Virtualbox miatt is, mert oda telepítettem felNagy dolog ez a VB is!
Még nem jöttem rá, hogy miként lehet progikat feltelepíteni. A Gimp ugyan ott van ikonba, de hiába kattingatok nem indul el. Gondolom mert nincs telepítve. Kget-el próbáltam leszedni, de valahogy nem sikerült. Még nem jöttem rá a technológiáraMás. Jah igen a Mandriva is kimaradt a korábban említett disztrók közül. Majd szép lassan. Még a Debian 5.0-ra is kíváncsi vagyok. Ehh csak lenne annyi időm, hogy mindegyiket végignézzem. Nyami
-
mAtech
aktív tag
Na eldöntöttem, hogy ubin kívül kipróbálok más linux disztrót is. Most a xange-et szedtem le, kíváncsi leszek rá (LiveCD). Még érdekel a Opensuse, Fedora, Debian
Csak nem tudom Ubi után melyik lesz a nekem tetsző...
Ami még szimpi volt az a Puppy linux. Celeron 566 MHz 128 MB Ram alatt is tutin elfutott. Ráadásul egy csomó progi is volt hozzá. Egyedül a magyar nyelvet hiányoltam, de elboldogultam az angollal is. -
mAtech
aktív tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata ezzel a disztóval kapcsolatban?
http://xange.serdigital.com/
Köszi a válaszokat -
mAtech
aktív tag
Üdv!
Puppy linux ügyben kérdezném, hogy tud-e valaki arról lesz-e hozzá magyarítás?
Neten nézelődtem, de nem találtam hozzá infót.
Kössz: A. -
mAtech
aktív tag
Köszöntem a hozzászólásokat
. Egy valamit elfelejtettem kérdezni, hogy ezek magyarosíthatók? Vagy az ubira letöltött package-k feltelepítése után már ezek is magyar menüssé válnak? Azért kérdem mert kollégák nem vágják az angolt
-
mAtech
aktív tag
Hali!
Kérdés: mi az a grafikus rendszer linuxhoz, ami a Win98-hoz hasonló ablakkezelési sebességet tesz lehetővé és pl. ubival müxik? Pl.: Openbox?
Kisebb gépről van szó (PII 5-600 Mhz) ezért kérdem. Gnome, KDE ugye eléggé lassú lenneKöszi
A. -
mAtech
aktív tag
Milyen linuxot ajánlotok egy PIII 750 Mhz-es 192 MB rammal szerelt notihoz?
Az sem baj, ha magyar -
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Kérdesem a következő lenne. Adott egy vinyó, amin volt két partíció. Mindkettő NTFS. Telepítettünk rá linuxot (ubuntu 7.10). Sajna a telepítést telrontottuk, így az egész vinyó Ext3-as lett.
Azt szeretném tudni, van-e olyan adatvisszanyerő progi (pl.: NTFS-re Get Data Back) linux alá amivel a régi NTFS partíciókon lévő adatot vissza tudom valamennyire hozni?Köszi
A. -
mAtech
aktív tag
Sziasztok!
Olyan linux disztó iránt érdeklődök (grafikus felületű), ami még kisebb gépen is elmegy. Mondjuk egy 6-700 Mhz-es CPU és 128-256 MB memória igényszintet nézve mik a lehetőségek?
Xubuntu-ra írták, hogy kis gépigényű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged