Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Na igen, már csak ez az egy leküzdendő feladat maradt. Ezen oldal magyarázata szerint készítettem el a tömböt: [link] Minden sikerült az első és második oldalról könnyedén, egészen a linkelt részig, amikor is a grub menu.lst-ben kellene kicsit matatni, majd a grub shelljében is beállítottam az előírtakat, aztán jött a reboot, de sajnos valami még mindig nem klappol, mert azt az üzenetet kapom, hogy a diszk nem található, miközben ez butaság, hisz ott van, működik. Minden megegyezik az oldalon linkeltekkel, többször is ellenőriztem, gondolom csak valamit elírhattam, esetleg félreértettem és az lehet a baj. A menu.lst is ugyanaz, mint ami ott szerepel, de nem mégsem akar bootolni az általam hozzáadott menüponttal. (Az eredeti menüpontokon keresztül bootol szépen és a raid is inicializálásra kerül.)
Ebben az egy dologban még segítséget kérek, aztán ígérem csendben maradok

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest