Hirdetés
- iPhone topik
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is

- 

Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

The DJ
addikt
válasz

bambano

üzenetére
						Na közben úgy tűnik csak sikerült jutni valamire a szoftveres raid beállításával. Az mdadm --detail /dev/md0 parancsra megkapom, amit kell: raid level1, eszközök: 2, állapot: clean, working devices: 2, ebből arra következtetek, hogy működik. Úgy csináltam, ahogy fentebb írtad (persze kis google segítséggel és leírással). Természetesen az md1, illetve 2-re is ezt kapom, valamint a cat /proc/mdstat kimenetéből is úgy látom minden rendben. Ráadásul egyből sikerült konfigurálnom a kvótákat is, úgyhogy most örülök
 Valahol olvastam, hogy a grub-ban is kell módosítani valamit, de ezt nem igazán értem, gondolom arra vonatkozóan, hogyha az egyik diszk meghibásodik akkor boot esetén automatikusan indítson a másikról, de ezt nem sikerült összehoznom.A gép egy HP Proliant ML110 G5, itt van részletes leírás a felépítéséről: [link]
lspci-t pedig másolnék, de jelenleg laptopról vagyok és a linuxos gépen meg csak a szűz rendszer van és bár ezer módon át tudnám másolni ide, de nincs türelmem hozzá
 Viszont áttanulmányozva elég sok az Intel unknown device, kapásból itt a PCI vezérlő, smbus, meg még jópár ismeretlen eszköz. Ez meg ha a képzeletem nem csal nem éppen a legjobb dolog. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - Gumi és felni topik
 - Honda topik
 - AliExpress tapasztalatok
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Eredeti játékok OFF topik
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3890
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Valahol olvastam, hogy a grub-ban is kell módosítani valamit, de ezt nem igazán értem, gondolom arra vonatkozóan, hogyha az egyik diszk meghibásodik akkor boot esetén automatikusan indítson a másikról, de ezt nem sikerült összehoznom.
 Viszont áttanulmányozva elég sok az Intel unknown device, kapásból itt a PCI vezérlő, smbus, meg még jópár ismeretlen eszköz. Ez meg ha a képzeletem nem csal nem éppen a legjobb dolog.