- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Különleges élményre invitál az Apple
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
hali
első kérdésem egy végtelenül egyszerű okvetés lenne:
TI MELYIK LINUXOT AJÁNLJÁTOK JÁTÉKHOZ?
2 éve csak opensuse-t használok, eléggé kiismertem minden nyűgét, baját, eddig minden problémáját tudtam orvosolni, szóval eléggé barátok lettünk

viszont win-es játékot ezidáig 1x próbáltam meg telepíteni WINE-val, ami teljes sikerrel is járt
Diablo 2+LOD eredeti korongokról simán felmászott és indult is ahogy kellviszont tegyük fel, h kímélni akarom a már amúgy sem fiatal lemezeket és szeretnék ISO-ból dolgozni

ebből adódik a második kérdésem:
wine alatt daemontool-os megoldás? működik?
de a fő kérdésem az első lenne!!
hétfőn áll össze a csak net+játékra összerakott asztali gépem és csak linux jöhet szóba, szal segítsetek kicsit léccike, bármelyik distrora nyitott vagyok...
Előre is köszi a válaszokat
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest