- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
konkretizálni nem is akartam, inkább csak egy általánosan bevált receptre lettem volna kiváncsi, pl:
Debian + Wine az esetek nagy részében működik vagy
Mint + Virtaul XP a tuti
vagy valami hasonlópersze tudom, linux alatt próbálkozni kell ilyenekkel csak azért bíztam benne, h van tapasztalat
majd ha véégre kijön D3 és sikerült feltolnom akkor mindenképpen megírom
meg a többi játékkal kapcsolatban is a tapasztalatokat
1ben bízom, hogy nem win lesz a végső megoldás
mert akkor az halál...
azért köszi a válaszokat
Üdv -
Morpheus
tag
"Amúgy a külföldi nagy Linuxos oldalakon nem segítenek?"
de segítenek, majd logouton ki is fejtem
meg az itthoni segítőkészséget is(nem konkrétan ide értve)
"és nem hinném, hogy te 5-7 éves játékokkal akarnád tolni..."
igazad van, 1 konkrét játékot szeretnék csak felrakni... a lényeg, h az induljon, de az majd akkor fog kiderülni ha megjelenikD3... elébe megyek, mielőtt megkérdeznéd
"Amit Linuxon mountolsz, az persze, hogy látszik, mivel a Wine látja Z: -ként a teljes Linux könyvtárfát."
és tegyük fel, hogy ha a Diablo 2 kéri a Play cd-t akkor a progi a teljes Z-t is végigellenőrzi és azon belül is megtalálja a bemoutolt discet? nem vagyok benne biztos, h ez így k.o.sher
de lehet én tévedek
szerk.:
az már biztos, h fogok erről egy nagyobb lélegzetű logout bejegyzést írni
játék linux alatt... -
Morpheus
tag
na igen, csak amit moutol linux az látszik wine alatt is?
amúgy igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy valakinek van-e tapasztalata virtuális gép alatti játékról, mennyire terheli le a rendszert a dolog
esetleg erről a progiról van valakinek tapasztalata?:
Play On Linuxamúgy nagyobb profizmust várnék itt emberektől
visszaolvasva egyből az a válasz, h win-es játék csak windóz alatt megy és slusz-pasz amit én egyből tudok cáfolniérdemi segítséget kérek nem pedig sablon, használhatatlan válaszokat
előre is köszikülföldi nagy linuxos oldalakat is átrágva igenis vannak megoldások, csak gondoltam hátha hazai körökben is vannak tapasztalatok és jótanácsok
máskülönben ezt is majd én tesztelem ki és írok erről is egy cikket...
-
Morpheus
tag
hali
első kérdésem egy végtelenül egyszerű okvetés lenne:
TI MELYIK LINUXOT AJÁNLJÁTOK JÁTÉKHOZ?
2 éve csak opensuse-t használok, eléggé kiismertem minden nyűgét, baját, eddig minden problémáját tudtam orvosolni, szóval eléggé barátok lettünk
viszont win-es játékot ezidáig 1x próbáltam meg telepíteni WINE-val, ami teljes sikerrel is járt
Diablo 2+LOD eredeti korongokról simán felmászott és indult is ahogy kellviszont tegyük fel, h kímélni akarom a már amúgy sem fiatal lemezeket és szeretnék ISO-ból dolgozni
ebből adódik a második kérdésem:
wine alatt daemontool-os megoldás? működik?
de a fő kérdésem az első lenne!!
hétfőn áll össze a csak net+játékra összerakott asztali gépem és csak linux jöhet szóba, szal segítsetek kicsit léccike, bármelyik distrora nyitott vagyok...
Előre is köszi a válaszokat
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest