- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Morpheus #13109 üzenetére
"amúgy nagyobb profizmust várnék itt emberektől
visszaolvasva egyből az a válasz, h win-es játék csak windóz alatt megy és slusz-pasz amit én egyből tudok cáfolni"Profizmust ott várj el, ahol fizetsz a supportért. Nem mellesleg sokaknál mennek egyes játékok, másoknál nem wine alatt. Felesleges a beleölt idő és energia, ezért kapod azt a választ, hogy jáccani Windows. Ez is egy hazai körökben terjedő jótanács, sőt, kettő.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Morpheus #13106 üzenetére
Játékhoz rossz ötlet, kivéve, ha a wine hackelést tekinted játéknak.
wine + deamon tools... omg
mount -o loop iso és a helye. Kész.játékra összerakott gépedre szvsz vegyél egy w7-et.
(#13109) Morpheus:
Érdemi választ ne várj, általános kérdésre. Általánosságban a fenti közhely az igaz, ez van. Felesleges szívás.
-
-
válasz
Morpheus #13111 üzenetére
Látod, ha kicsit pontsabban fogalmazol, akkor máris könnyebb.
Szóval honnan tudná itt bárki, hogy a D3 menni fog-e? Egyébként szerintem nem.Ha felhackeled valahogy, feltétlen írd megÉn most szívtam a World of Tanks-sel, természetesen nem ment (mondjuk a WineHQ-n az van, hogy megy, de én béna voltam
)
A Wine-nak megadhatók meghajtók. Tehát ha behúzod a lemezt egy könyvtárba, akkor a Wine tudja azt meghajtóként látni.
(Wine menüpont az aktuális rendszereden - Wine beállítása - meghajtók fül.)Az itthoni segítőkészség néha megérne egy misét, az biztos, engem is kb. innen nem dobtak ki pár kérdés után
-
válasz
Morpheus #13109 üzenetére
Amit Linuxon mountolsz, az persze, hogy látszik, mivel a Wine látja Z: -ként a teljes Linux könyvtárfát.
Playonlinuxot nem láttam még
"visszaolvasva egyből az a válasz, h win-es játék csak windóz alatt megy és slusz-pasz amit én egyből tudok cáfolni"
Az az egy Diablo a cáfolat? Én is tudok pár progit, ami csont nélkül megy Wine alatt, de nem az a jellemző, és nem hinném, hogy te 5-7 éves játékokkal akarnád tolni...Amúgy a külföldi nagy Linuxos oldalakon nem segítenek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged