- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Sßence
tag
Bios ban cnq enabled aztán fel a proci drivert majd mindimális enrgiagazdálkodásra kell állítani aztán meg élvezni a csendet.....
Ha ez már megvolt, és még mindig nem megy ajánlom a kábelek egyenkénti elvagdosását az energia fogyasztás csönkentésének céljából PONT
[Szerkesztve] -
Kommy
veterán
Hali!
Valóban azt írja az én lapom is, hogy a Chanel A ugy van mint neked, de nekem alatta ven egy szöveg ahol le van írva hogyha két modult használsz akkor a DIMM_A1-be és DIMM_B1-be kell rakni a ramot a dual chanelhez, vagyis két ugyanolyan színű foglaltba
[Szerkesztve] -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Különböző márkáju a két ram????
Akkor necsodálkozz, hogy nem mennek duálba. sztem add el őket és válogatott kit-et vegyél inkább azok mindig mennek
Ha különböző ramokat veszel nagy az esélye, hogy nem mennek duálba. Amúgy érdekes ez a szinezéses téma nálad tök ellentétes az enyémmel, hogy különböző szinübe kell tenni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
golyofogu
csendes tag
ilyet még csak egyszer láttam de akor az alaplapnak reszeltek ,sajna az az én alaplapom volt meg egy 3 honapos huzavona a méltán hires mistral coputerrel . de remélem te nem jársz igy ,ha az a kapcsolo amugyis gyanus neked hát lehet hogy az a ludas.kitartás
[Szerkesztve] -
dobost
senior tag
Az sem egészséges, ha túlságosan meghúzod! Legalábbis véleményem szerint.
Úgy értettem, hogy vannak arany színű csavarok, amiket a házba csavarozol az alaplap helyére. Erre helyezed a lapot és később ebbe mennek a csavarok, amikkel rögzíted az alaplapot.
Ha egyet olyan helyre tettél be, ahol az alaplapnak nincs csavarhelye, akkor az zárlatot okozhat, mivel hozzáér a lap aljához.
Persze manapság műanyag távtartók vannak elterjedve. -
-
REDeath
őstag
Hát többmint valószínű hogy az alaplapod az oka, majd az uj gépedben probáld ki dual chanelben és anélkül és vesd össez az eredményeket.
Ja és a dual chanelnek megvan hogy melyik slotba kell teni a ramot. nekem ez speciel szinekkel van jelölve. lehet rossz slotba tetted, bár ha csak kettő van akkor nincs sok választásodaz új gépbe feltétlenül vesd össe a dual channel eredméyneit a single chanellel, érdekes lesz hidd el
-
OP-ToTo
aktív tag
Hú ez egyszerre kicsit sok volt nekem. A prockóm alapból 2,2 gherz-en megy. Van egy kingmax ddr 512 mb 400-as ramom. Valamiért a bios 333-on futtatja. Beraktam melé egy másik ramot. Nem mentek dualba. Most rendeltem 1 ugyanilyen ramot. Lesz 2x 512 mb. Ha nem viszi dualba a lap akkor visszaviszem a boltba. Szal akkor a tuningoláshoz fsb-t kell álítani?
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Jahh! És még így sincs benne minden alaplapi kivezetés
1 firewire meg com1 és gameport nincs kivezetve
De azok minek... Próbáltam összekötni a kábeleket, hogy ne zavarjanak be és így fasza
Mindent tudok húzni akkor is ha fent van az oldala! Még így is 1400on megy a prociventi
meg a többi is alacson fordulaton üzemel.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Jól hangzik
Ha rám hallgatsz akkor veszel OEM 3500+ ot és 4k ért hozzá egy Artic Cooling Freezer 64 PRO hűtést. Előny: Bazihalk és kiba jól hűt! ''Inno nVidia Dzsíforsz 7600 gSt'' Azt önnek nem ajánlom
Inno visiont sose vegyél alapszabály
Az Asus 1200Ft-al drágább sztem ez elég meggyőző
Itt nézz szét:
http://www.depo.hu/?PHPSESSID=e7538422b28a02748b56ba3be533a55b&pn=search&host=depo.hu&searchstring=7600+GS&searchcat=0
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brave
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged