- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
MooN00
aktív tag
Ha jól akarsz járni, akkor a 256-mb osat veszed (ne hagyd magad átverni ~27k ért vedd meg max, nézz meg több boltot!!!!)..
Meg is mondom mért. A 128mb- os kevésnek bizonyul, 1280x1024-es felbontást már meg se érdemes közelíteni a játékoknál, mert kevés a hely, ahova az adatokat teszi...
Az 512 vonzónak tűnik, mert ugybeár sok benne a szufla, de én mégis azt az elvet vallom (látottak,hallottak alapján), hogy nem érdemes 512-est venni, mert van hova pakolnija azt a rengeteg adatot, viszont olyan lassan teszi mindezt, hogy a kártyád nem tudja kihasználni előnyét...(a több memóriát).
Nos, ha hosszú távra tervezel ,akkor okosabb megoldás egy 76GT, ami felér egy SLI be kötött 76GS-el, de kevesebbet fogyaszt, néhol jobb az egy kártyás megoldás (kompatibilítás miatt is akár)....stb...Az ára ~45k tól felvelé...
Ha majd tudsz rászánni egy kis pénzt (többet mint egy GS ára tehát ~35k körül), akkor ezt a kártyát javaslom leginkább :: Inno3D GF 76GST - majdnem 76GT teljesítmény (-60mhz-el esik el a mag terén) és 20k val olcsóbban...Tehát ha van 37000 forintot (vagy lesz) akkor ezt érdemesebb venni, mert egy darab majdnem felér egy SLI GS-el...
Remélem érthetően írtam -
rob210
nagyúr
Hát ha olvasgatod majd itt a topikokat akkor tudni fogod hogy mikor csökkentenek árat a gyártók mert azokat itt mindíg szoktuk egymásnak írni.
sajnálom az esetedet de szerintem kisebb spórolás után válts konfigot jobban jársz.
s939 már olcsón össze rakható ha csak játszani akarsz.
Ezekkel meg már nem érdemes foglalkozni sajnos -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Jaja nálam már 220as fsb-nél sok a HTT. Szal 4x re kell állitani. de mindig számold ki mi az ideális pl: 220 fsb szorozva a HTT szorzóval ami 5 az már 1100Mhz és az fagyi... Úgy kalkuláld, hogy 1000 felett semmiképpen se legyen! 4 szeres szorzóval 880Mhz jön ki az már barátibb.
-
C.Brigante
veterán
ha engem kérdezel nekem 3200+ van, ezen 200Mhz emeltem (2.2Ghz), speciál nekem ez elég. A lényleg, hogy húzás elött a ramjaidat kell nézni, hogy mennyit bírnak, aztán utána jöhet a proci. Én szivesen mondanám mit csinálj de vannak itt nálam tapasztaltabb tuningosok ők úgyis segítenek... Rob-ot tudom ajánlani, ja meg deadmeat-et
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest