- Magisk
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
OP-ToTo
aktív tag
Utolsó hibaüzi: Kernel_Data_impage_error
-
OP-ToTo
aktív tag
Újraraktam a gépet. Eddig még nem jött be a kékhalál de már 3x lefagytam. Gép inditásnál is nehezen találja meg az eszközöket. Főként a hdd-t. El vagyok keseredve.
-
OP-ToTo
aktív tag
Nem kevés 1-2 szám? Amúgy azok a nagy kiugrások screenshotnál voltak.
[Szerkesztve] -
OP-ToTo
aktív tag
Ezt írja ki: A rendszer működéséhez nélkülözhetetlen szl el lett vágva.
Amúgy msot 512 mb kingmaxom van. mA du-án jön emg a másik 512 mb kingmax. Akkor lesz 1 gb. Jelenleg vmiért a gépem 333-on futtatja 400 helyett. Single chanel természetesen. De volt még egy kingston 512 mb ramom. Azzal nem komunikáltak. Belasított a agépet stb. És dualba se mentek. Ezért azt eladtam és rendeltem még 512 mb kingmaxot. Mitől van akkor nekem ez a kékhalál?
ÍAmúgy itt csökkentettbe is kiírta az elöbb. Mikor vírust kerestem. A za fura hogy exlorerbe 60 %-os terheltség alatt vna a proci. Meg mindenhol erőlködik. Mi halt meg a proci vagy a ram?
[Szerkesztve] -
OP-ToTo
aktív tag
Tegnap 20 percet volt 2,4 gherzen a proci. Utánna bejött a kék ablak hogy valami szál el lett vágva vagy nem tom. Inditsanm újra a gépet stb. Most csökkentett módba vagyok és érdekes nem hal meg a gép.
Csökkenett módba nem jön be. Akkor a windowsal vannak gondjaim. Lehet hogy valami vírus.
[Szerkesztve] -
OP-ToTo
aktív tag
Help. Mindig bejön a kék halál. Csak 1 percet működik a gép. Mit tegyek?
-
OP-ToTo
aktív tag
Mióta tegnap 2,4-en volt a procim, folyton bejön a kék halál. Most 2,2-n van és még mindig. Azt irja kevés a virtuális memo. Mit tegyek?
-
OP-ToTo
aktív tag
Jelentem hasznos ez a fórum. Felhúztam az FSB-t 220-ra. 11x szorzó. 2,43 ghz-en fut a procim. Csak összehasonlításként: 2200 mhz-en memo olvasás 2400. 2300 mhz-en 2500. 2430 mhz-en meg már 2615. Haladunk. A proci még csak 34 fokos. Tovább nem akarom húzni, nem akarom megölni csak kis teljesítmény növekedést akartam. Köszi a helpeket.
-
OP-ToTo
aktív tag
Na asszem az fsb-t feltoltam 200 ról 210-re. Most 2,31 gherz-en megy a prockó. Meddig húzhatom kb?
-
OP-ToTo
aktív tag
Ilyenem van. -
OP-ToTo
aktív tag
Azt a kék everest memo tesztet honann szerzitek?
-
OP-ToTo
aktív tag
Na bentjártam a BIOS-ba. Leírom ide mit írt.
Processor Maximum Multiplier x11 2200 Mhz
Processor Maximum Voltage 1,45 V
Memory Clock 166 Mhz (333)
200 Mhz (400)
Az a probléma hogy az alaplapom a 400-as ramom 333-ként futtatja.
Lefordítaná valaki magyarra hogy most mivan? Azért kb sejtem csak megerősítésre várok.
Kb meddig húzhatom a Multiplier-t hogy ne égjen le? Nem akarok sokat tuningolni csak egy kicsit érzéssel. -
OP-ToTo
aktív tag
Hú ez egyszerre kicsit sok volt nekem. A prockóm alapból 2,2 gherz-en megy. Van egy kingmax ddr 512 mb 400-as ramom. Valamiért a bios 333-on futtatja. Beraktam melé egy másik ramot. Nem mentek dualba. Most rendeltem 1 ugyanilyen ramot. Lesz 2x 512 mb. Ha nem viszi dualba a lap akkor visszaviszem a boltba. Szal akkor a tuningoláshoz fsb-t kell álítani?
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok. Most vetem egy athlon 64 939-es 3500 x prockót, alá egy asrock dual sata 2 lapot, fölé meg egy zalman cnps 7000B CU hűtőt. Tuningolnám egy kicsit. Mik a teendők illetve mi az első lépés.
Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged