Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
akkor ha mindenki örül akkor mondja meg valaki, hogy hogyan tudom szabájozni a coolerem(GPU és alaplapra van dugva) sebességét alaplapról, speedfan használhatatlan!
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
bocsi, hopgy offolok de meg tudná valaki mondani, hogy a speedfan-on kívül milyen alaplapról vezérelhető cooler progi van? fel tettem a zalman VF700 a VGAmra és a csatija nem volt kompatibilis a kártya csatijával, így az alaplapra dugta, de nem tudom így szabályozni, előre is köszi!
-
C.Brigante
veterán
válasz
(Kolombusz) #4800 üzenetére
a baj, hogy te is láttad, sokan nincsenek ott...
na mindegy maj lesz valami...
-
C.Brigante
veterán
valaki mondja már meg nekem, hogy a C meghajtómon (partició nem fizikai) miért mutat több foglalt helyet mint amennyi valójában van rajta, pl: 2.3 Gb van rajta könyvtárilag, de a C meghajtó tulajdonságaiba 5.09 Gb-ot mutat foglalt területnek, aki megmondja mi ez, annak fizetek! ( nincsenek elvileg nem látható rejtet fájlok mert a win, win32 hozzáférhető. PLLLSS
-
C.Brigante
veterán
bocsi srácok de az aktuális topikban alszik mindenki, egy kérdésem lenne vinyóval kapcsban. egyszercsak a meghajtókon több lemezterületet mutat mint amennyit valójában foglalnak a dolgok, úgy kb. 1Gb-al. újrahúztam a windows és és a probléma ua. lehet, hogy szektor hibás a vinyóm??
-
C.Brigante
veterán
na a windows újra pattintottam, de ugyanúgy többet mutat a C meghajtón, de nem baj, nagyobb particiót csináltam neki
-
C.Brigante
veterán
na ezt mondja meg nekem valaki: hova tünt a C meghajtómról kb. 800Mb-nyi hely???? a huzigálást követően történt..
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4704 üzenetére
de hát pár Mhz híján most is DDR400-on megy (240 x 166 / 100 = ~399mhz) mert eddig 440 körül volt.
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #4701 üzenetére
ez a képfeltöltés.hu akkora ganédomb.....
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #4700 üzenetére
na mindegy, megnéztem 3dmark06-ban és jobbat csinált így mint a 2.2Ghz DDR400-al most 2.4 DDR333
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4698 üzenetére
hát ezt nem értem én is, méé nem megy feljebb 440-en kékhalál...
lehet az ám a baj nálam, hogy 4x512-öm van, jobban szereti a 2x1Gb...
-
C.Brigante
veterán
[link]
e most jónak számít vagy rossznak
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
közbe rájöttem, hogy hülyeséget írtam....
a memekkel kapcs.ban
A mostani helyzet:[link]
..hogy jobb? 2.4Ghz HT 4x DDR333
vagy: 2.2Ghz HT4x DDR400 -
C.Brigante
veterán
közbe megoldottam, hogy 3800+-os legyen..
egy jó hülye kérdés, a biosban a memoriánál DDR 500-ig engedélyezi a pöttyöt, ez nem azt jelenti, hogy ennyit bír a memóriám? vagyis DDR500-as ramook vannak benne?
-
C.Brigante
veterán
na most hasalok el, 1440MHz lett belőle mert automatán 6x-ra nyomta magát, most leveszem a HT-3x-ra a 6x meg 10x-re
-
C.Brigante
veterán
helló srácok, eljött az idő, hogy tovább túrjam a procim 2.2-ről (páran tudják itt) 3200+ venice, mivel a feszem amúgyis magas 1.488 akkor meg kellene lépnem a 2.4-et, a kérdésem a memóriám 440 körül szalad, visszaosszam vagy mehet egybő a 2.4? köcce
ja, azt elfelejtettem, a hűtő az gyári AMD
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
Hali srácok, szerintetek ez jó??? Mint megtudtam utólag tuning ramjaim vannak..
[link]
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
valaki segítene a prime 95 használatát illetően, mit kell nézni benne , mi a jó eredmény stb. köcce
-
C.Brigante
veterán
most megnézem a prime 95-el a gépem, még nem néztem vele, a 24.14 versió jó?
-
C.Brigante
veterán
hamachi kell a flat out-hoz is?? annak idején a NFS most wantedhez is kellett a multi résznél
-
C.Brigante
veterán
ja nem ide vág de a flat out 2-t próbáljátok ki, nagyon nagy játék!!!!
-
C.Brigante
veterán
hali, én még nem dobtam be képet az enyémről, megnézitek, h nagyjából rendben van-e??
kép:[link]
hangsúlyozom én direkt nem akarom tovább húzni -
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #4293 üzenetére
srácok valaki el tudná mondani akkor???
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
srácok, egy eszeveszetten hülye kérdés, amikor azt írják valamire, hogy: ''up'' akkor azzal mit akarnak kifejezni?
természetesen nem úgy értem, h mit jelent angolul az up szó
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4186 üzenetére
azt mondják a 7800GT hez klassz...
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #4171 üzenetére
ahha, meg van a 6-7 séria ua.
még jó, hogy külföldiek is foglalkoznak vele..
I'd say the Zalman. I've had both an AC (forget which number but IIRC the 6 and 7 series ones are the same, and as it was bought for a high end 6 series it was the 'best' one which is the NV5 you mentioned, I think) and Zalman VF700-Cu on my 6800GT. -
C.Brigante
veterán
ez se ide tartozik de ez a legaktívabb topik
szal kicsrélném a GPU hűtőmet egy Zalman VF700-ra, na most az a kérdés, hogy mivel a 7-es széria nem támogatott csak a 6-os a hűtőt illetően akkor most csak fabrikálással lehet rárakni vagy nem nagy probléma, hogy nem támogatott?
-
C.Brigante
veterán
mindenki dolgozik vagy mi????
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4149 üzenetére
héé, ezen azért vitatkoznék, hogy a 6800-akat odaveri a GTO, jó kártya nem mondom de azért ne túlozzunk..
egy 6800 ultra azért messze oda basz egy gtonak és akkor az még nem is volt tuningolva, bár ellene szól haveromnak az van és nem nagyon lehet tuningolni de alapbó azért elég erős kari..
-
C.Brigante
veterán
gondolkodtatok már egy X2-es cserére a régi proci helyett?
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4141 üzenetére
ja, redeon-al nem játszunk
nvidia párti lettem, bár nekem is volt 9600XT-m nem volt rossz a maga nemében de inkább nvidia. egyébként az X800 GTO ár/érték arányban nem rossz, de messze lemaradnak (persze kategóriájában) tesztekbe az nvidiától..
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4135 üzenetére
egyébként akarok majd venni VGA hűtőt egy Zalman VF700-ast, aszonnyák fasza
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4132 üzenetére
de milyen kártya volt? hányas? valami nagyobb 7-es szériás vagy kisebb mert azért nem mindegy milyen kategória, azért az enyém is anno 80ezer pengő volt és azért ennél az árnál nem dobhatnak össze valami trágyadombot...szerintem, lehet nem így van
-
C.Brigante
veterán
nananananana, nem szídni az Inno3d-t!! nekem Inno3d 7800GT 256Mb-os van, és semmi baja!!! szépen húztam is és még többet is bírna csak én nem akarom tovább herélni...tudod mennyit hoztak ki ebből a kártyából húzással 3dmark05-be? 9100 pötty a nem sámli ám...
és én csak 7200pöttyig húztam, akkor szerintem nem rossz...
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4097 üzenetére
-
C.Brigante
veterán
éljen Rúzsa Magdi!! pedig, hogy utálom...
-
C.Brigante
veterán
itt mindenki szeret mindenkit!
-
C.Brigante
veterán
én most marha boldog vagyok, meghúztam a vidikártyám, tudom nem ide tartozik de még is csak húzás
szal 7800GT-met nem nagyon csak egy kicsit: 400-->420 1000--->1150 3dmark05-ben elötte 6782 pontot csinált de most a húzás után 7199 az már odabasz nekem....
ja egyébként a GPU dioda 3dmark teszt után 44 fokos volt, proci 40 sztem ez így jó nem??
-
C.Brigante
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #4061 üzenetére
oxigén..
-
C.Brigante
veterán
nekem azt mondja meg valaki, hogy plusz karakter fejeket honnan lehet szerezni??
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #4015 üzenetére
ja és a Cool and Quiet funkciót kapcsold ki!
-
C.Brigante
veterán
ha engem kérdezel nekem 3200+ van, ezen 200Mhz emeltem (2.2Ghz), speciál nekem ez elég. A lényleg, hogy húzás elött a ramjaidat kell nézni, hogy mennyit bírnak, aztán utána jöhet a proci. Én szivesen mondanám mit csinálj de vannak itt nálam tapasztaltabb tuningosok ők úgyis segítenek... Rob-ot tudom ajánlani, ja meg deadmeat-et
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged