- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
MooN00
aktív tag
Szerintem tisztább lenne, ha boltban vennéd...(de persze ezt te döntöd el)
Talán a 18000 forintos darab jobban esik...De azt ,hogy alapon megy, hát azt nemértem...inkább alapon megy 2000mhz, és húzva 2500mhz.. ami azt jelenti, hogy már meghuzatták és ha rosszul csinálták (bár azt nehéz, de kitudja) , akkor alapban kevesebb élettartamú procit kapsz...(de ugyebár ezt sem lehet tudni.)
-
MooN00
aktív tag
Jó választás. Előnye, ha tálcás (OEM) -st veszel, hogy olcsóbban jössz ki vele..
Hátránya, hogy egy zacsiban kapod, semmi használati utasítás (bár , az ma már kinek kell) ,de nem is ez a legfőbb ok ellene, hanem az, hogy utazás közben letörhetnek a lábai, és az már Suxx (arra garancia nincs!)
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
A 3200+ most újonnan boltból 18.299 Ft ezt találtam legolcsóbb áron. A Használt 3000+ kimondottan drága!! 16.680 Ft újonnan
Ha rám hallgatsz veszel újonnan az a biztos amit te teszel össze. Amúgy a 2500mhz az átlagos annyit tuti menni fog bármeik. Boxos proci kell vagy külön akarsz hűtést venni?
-
MooN00
aktív tag
Érdemes lenne megvenned azt a procit (3000+), mert ha vitte a 2700-at akkor az egy nagyon frankó darab..nem érdemes akkor másikra költeni, ami lehet, hogy a 2500-at sem vinné.... (Persze, csak akkor , ha 100%-osan meggyőződtél, hogy az egy megfelelő darab számodra, nem sérült meg stb..)
A 9x300 ~2700mhz, ez annyiban használja a ramokat, hogy 300 x ramfrekvencia / 100 = és itt kapod meg azt a számot, amit a ramokból használ... (figyelni kell, mert a ramfrekvencia nem az effektívet jelenti -jelen esetben !! pl. 400-as ramoknál 200 , 333 helyett 166 stb.)
Na tegnap óta átpakoltam mégegyszer a dugaszolókat (power,restart stb.), és volt olyan, hogy több helyre is mehetett , meg megfordítva is mehetett volna stb. - na de sikeresen megcsináltam, beindult a gép....
Utánna, nem ismerte fel az dvd-t, a világért sem. Rákötöttem a HDD ide-kábelét a dvd-re, és láss csodát, ment. Akkor az a kábel nem vitte mind a kettőt (vinyót is meg a dvd-t is ..mert ugye 2hdd-m van egyik sata másik pata) . Utánna megpróbáltam a dvd ide kábelével, és lám, ment
Feltettem winfos, azt most itt tartok.. pakolászgatok... Az eddigi patás 8gb-os (Volt rendszer) partícióm most feles lett, de leformázni nem tudom , valami oknál fogva (A Sata vinyó particíóját haszálom mint rendszerpart.)
Plussz poénként, a DDR Ramok maradtak Single Chanel-en !!!!
[Szerkesztve] -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Ha már újonnan akarsz akkor akkor ne 3500+ -ot mert azt nemlehet úgy kihajtani mint a 3000+, vagy a 3200+ ot. Használtan hát nemtudom... ha irtad volna a fix árakat megmondható lenne, hogy megéri e vagy sem. Szal az árakat is mond meg pls
Amúgy újonnan 3200+ van most a legjobb ársávbann illetve tovább húzható a tapasztalatok szerint mint a 3500+ de itt is kikell fogni. 9*300 az azt jelenti hogy 9es proci szorzó és 300as fsb ram az gondolom visza van osztva. amúgy mindig jobb a gyorsabb ram de ddr 400 is elviszi ezt csak lekell fixálni meg lazitani az időzítéseken.
-
REDeath
őstag
Elbírja. Sok konfig amikben x1900xt van, igaz csak 1 vinyó, de a lényeg hogy max terhelésnél se érik el a 300 Wattot... Ha ez egy már meglévő táp akkor ne cseréld, bírni kell. Ha meg valami csoda folytán nem bírná akkor az úgyis kiderül, d bírnia kell!
Ha viszont új tápot veszel, akkor érdemesebb lenne egy 400W-osat. Nem árt ha van tartalékban néhány watt
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest