- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aloki
tag
Thermal Throttling regulates the thermal environment by alternating between running the processor at full speed and placing the processor in sleep state whenever the upper limits of the thermal envelop are reached.
Tehát a % ban megadott érték azt jelenti, hogy egy bizonyos hőmérséklet felett a proci sleep/run mode között kapcsolgat a megadott arányban, ha nincs terhelés alatt.
De ennek semmi értelme így, hiszen nem éri el a proci a beállított felső hőmérsékletet (nálam 70°C), akkor elvileg nem kéne bekapcsolnia, thát semmi hatása nem kéne hogy legyen a teljesítményre vagy a stabilitásra.
-
Aloki
tag
Természetesen csak egy teszt erejéig próbáltam ki a ramokat 3,1V-on nem ettem meszet, hogy tartósan terheljem ilyen nagy feszen. (az optimális fsb/CPUclock arány úgyis 240*10,5 vagy 252*10 lenne 252-n meg már instabil a lap duálban)
Utánaolvastam és valóban hullanak, mint a legyek a ramok 3,3V-on: (még BH5-ösökre is volt példa).
A ramok viszont egyáltalán nem melegednek 3.1V-on (kézmeleg alatt jóval): mondjuk egy 12 cmes venti hűti a cuccost Így: Bővebben: link -
Aloki
tag
Elültetted a bogarat a fülembe: kipróbáltam magasabb feszeken egészen 3.1V-ig
Teljesen stabilan ment(tehát ez az a széria amelyik bírjy a fesz emelést), és ami a jó hír, hogy 2-3-3-7-ben nem is találtam a végét, mert 250 környékén elkezdett időzítésektől függetlenül fagyogatni: annyi biztos, hogy 2-3-3-7-ben az 500-at viszi 3.1V-on.
2-2-2-5-ön a vége valahol 460Mhz körül van 454Mhz-en már lefutott a 32MB-os SuperPI 2x!!!!!!!
Ha ehhez hozzágondolom azt a 15-20Mhz-et, amennyivel A64-es és P4-es platformokban jobban telesít, akkor már előre csorog a nyálam egy jól húzható 3500+-ra.
A memóriák a 2004.12.16-i Ready-s szállítmányból származnak. -
Aloki
tag
válasz
paprika #1204 üzenetére
piros nyákon piros hűtőborda az 566-oson
Bővebben: link
mod: lassú vagyok
[Szerkesztve] -
Aloki
tag
Csak hibázik a prime, vagy esetleg egy kékhalál, abba nem hal bele a géped (remélem
) én 2 hónap alatt jöttem rá a probléma nyitjára, szóval volt kb. 300-400 kékhalálom
Ez lapfüggő, de az Epoxok 230-igáltalában elmennek (nekem 1,6-on bírja a 240-et, 1,9-en a 270-et az más kérdés, hogy azt már csak singleben)
Amúgy te leszel a második a PH!-n aki ilyen ramokat vesz nF2-be, én voltam az első (paráztam is, de jól megy, jobban mint bármi más eddig)
[Szerkesztve] -
Aloki
tag
Azért ez nem így van: nForce2-ben a tapasztalataim alapján mindenből le kell vonni 20 Mhz-et, ha duálban menne akkor még többet (ezért kérdeztem).
Nálam nF2-ben duálban 410-420 körülig mennek az 566-osok 2-2-2-5-ben, 480-on megy 2-3-3-6-ban.
G@ben:
Viszont vannak egy különleges 'dual featureje' az nForce2-nek (eddigi tapasztalataim alapján): duálban 450-460 körül nem megy tovább ha cl3.0-t állítasz be a ramnak (eddig abit nf7-ben és DFI lapokban néztem, supertalent és a-data ramokkal), viszont cl2.0 cl2.5-ben simán megy tovább is, amihez viszont jó ram kell. -
Aloki
tag
Van valakinek tapasztalata arról, hogy nforce2-es lapokban hogy mennek ezek a drágák? (2*512/566)
Rosszat ne mondjon senki róla, mert már megrendeltem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged