- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivanhoe64
csendes tag
Szia ,mindenki , ezekről mi a véleményetek
FI LanParty UT nF4 Ultra-D ,Kingston HyperX KHX3200/BH-5/1GB-Kit ,3200-es VENICE DH-E6 , a procit itthon vettem ,azt lehet húzni 4200+ ig simán , a memóriát múltkor hozta nagybátyám San Diegóból (Amerika) most meg a jövő hét közepén jön és hoz egy ilyen alaplapot ,A memót meg a lapot nem ismerem , a memóriáról még ennyit tudok 2.2.2.5 1T (ez az 1T nem 100% ,de asszem jól emlékszem .Itthon kb mennyit érnének ,mert nekem most van egy ASUS A8V pro ,és ezzel nagyon elégedett vagyok ,lehet hogy inkább eladnám az új cuccokat
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Gorneck #1243 üzenetére
Nemnem .. IC7-MAX3
és 3GHz-es P4 NW ...
2*512 Adata 566-os Vitesa ... Sajna 256-os FSB felett már 2,8V kevés a cl2-höz, vagy nem bírja a procim
Szóval sikerült elérnem a stabil (elméletileg!!! Nem volt időm hoszabb tesztelésekre) 3,85GHz-et, ami mellett cl2-3-3-6-ban mentek szinkron a memek
Everest: olyan 6000/2000/65 értékeket adott (Pontosan nem emléxem, 59xx/199x/64,x us)
-
sz.j
nagyúr
válasz
Gorneck #1135 üzenetére
Hogy az A-DATA Vitesta PC4000 500MHz-s milyen időzítésekkel és meddig húzható az attól is függ, hogy milyen chippel készült a memó.
Mert az 500-ok készültek Hynix D43 és D5 chipekkel is, és ugye a kettő nem teljesen ugyanaz.
Szerencse kérdése, hogy ki milyent kapott.
Bővebben: link -
Squirrel
őstag
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
Nézd meg fLeSs tesztjét, ott Inteles konfig volt használva.
Bővebben: link -
HERR Z
veterán
hmmm...azért nézzük meg az árakat is..inkább azt mondom bírjon 5-10MHz-el kevesebbett 2-2-2-5ön de ne 40+fa legyen hanem fele...
Amúgy az nem rossz jel hogy az új csúcs OCZ modulokon is ez a samsung chip van....most csak a név miatt nem kell....
500-ason meg 3 chip lehet szal az is közrejátszhat -
sz.j
nagyúr
Föleg az időzítés érdekel !!!
Valóban van egy-két RAM aminek az időzítései megközelitik vagy elérik a 2-2-2-5-öt, de vagy csak 400MHz körül vagy pedig ''aranyárban'' !!!
Hogy az órajelet, hogy tudom kihasználni, na ez az ami kevésbé érdekel, mert a procim csak 267 FSB-ig bírja. De lehet, hogy később még jól jöhet.
Ha a GA-val ''csodákat'' tesz, már megérte!
[Szerkesztve] -
-
HERR Z
veterán
Jah....ki próbálás...én legközelebb 566-os A-Datat veszek...mert ha jól teljesít akkor abból lesz 2 db és a mostani megy tesó gépébe
Nameg 22.500FT-ért eléggé beráti ár....szerintem a 600-as se lenne több mint 30/+fa mind2nél/
Ui: ez a 600-as cucc elég betyár, kiváncsi lennék meddig bírják azok a ramok ha 600-ra vannak hitelesítve
[Szerkesztve] -
-
Badb0y
addikt
Pont azért akarom,mert azt szeretném,hogy menjen a 2-2-2-5ös SR időzítés. Én akkor nem akarom a procit semennyire huzni, akkor alapon menne 200on.
De hallgatok a tanítómraEgyébként meddig emelhetném max az fsb-t??? (2.8EE A-DATA 500). Feszt csak akkor kell emelni,ha nem lene stabil a gép ugye???
-
sz.j
nagyúr
Nem csak a proci miatt, hanem a lap miatt is! Mint ahogy íród, valóban nagyon jó lap az AI7!
Máskülönben külön 250-en nem néztem, csak a végén. (Corsair: max. 257 FSB, Kingmax Hardcore: max 263FSB, itt a procim feladja.). GA (turbo, Sr, F1) nélkül közel 5800/1800. Ja és csak 2× 256MB-os memókkal!!!!! A 2× 512-el sokkal jobb lenne!!!! -
sz.j
nagyúr
Talán így könnyebb lesz dönteni.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest