- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Minden relatív! Pontosság helyett én inkább korrekt ''különbség-mérésről'' beszélnék. Mivel a ''régit'' már elég sokszor használtuk, ill. más progihoz (pl Sandra) is viszonyítottuk, valamint az, hogy 400 és 500MHz között nem csak 50-100MB/mp a diffi, egy jó viszonyítási alapot ad. Ha úgy tetszik ''pontosságnak'' is nevezheted.
[Szerkesztve] -
-
-
Szerintem ezt nem tőle kérdezed,hanem tőlem,de ő is válaszolhat...
Szóval ha haverral sikerül megbeszélni, akkor nekem nettóba lesz.
Mellesleg a mostani 400-as hynixeim, az everest szerint 2,5-3-3-8-at bír,bár nekem az nforce2-ben csak 2,5-3-4-8-en megy.Ugyanennyit megy 440-en is alapfeszen,és kíváncsi vagyok a végére. -
-
-
HERR Z
veterán
Nézd azt hogy azok is ugyanezekre a Hynix D5 illetve Samsung chipekre épülnek....vagyis a határaik ugyanott vannak
tuningra az OCZ a best mert azokat mindet válogatják és kipróbálják...bár már lehet a többit is
De A-data a világon elősként árul 600-as ddr1-es modult...ez jelenthet valamit nem? -
-
HERR Z
veterán
mit érnek?
Árban 24+fa...tudásban tapasztalat hiánya miatt nem tudok nyilatkozni....de vélhetően tudják a 566otVagyis tudod a 3500+ os A64-et a gyári 11x200 helyett 7.5x 29x vagy hasonló órajeleken hajtani a procit aminek azért van értelme mert gyorsabb a memória gyorsabb vele az összes alkalmazás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest