- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Minden relatív! Pontosság helyett én inkább korrekt ''különbség-mérésről'' beszélnék. Mivel a ''régit'' már elég sokszor használtuk, ill. más progihoz (pl Sandra) is viszonyítottuk, valamint az, hogy 400 és 500MHz között nem csak 50-100MB/mp a diffi, egy jó viszonyítási alapot ad. Ha úgy tetszik ''pontosságnak'' is nevezheted.
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
Szerintem ezt nem tőle kérdezed,hanem tőlem,de ő is válaszolhat...
Szóval ha haverral sikerül megbeszélni, akkor nekem nettóba lesz.
Mellesleg a mostani 400-as hynixeim, az everest szerint 2,5-3-3-8-at bír,bár nekem az nforce2-ben csak 2,5-3-4-8-en megy.Ugyanennyit megy 440-en is alapfeszen,és kíváncsi vagyok a végére. -
-
HERR Z
veterán
Nézd azt hogy azok is ugyanezekre a Hynix D5 illetve Samsung chipekre épülnek....vagyis a határaik ugyanott vannak
tuningra az OCZ a best mert azokat mindet válogatják és kipróbálják...bár már lehet a többit is
De A-data a világon elősként árul 600-as ddr1-es modult...ez jelenthet valamit nem? -
HERR Z
veterán
mit érnek?
Árban 24+fa...tudásban tapasztalat hiánya miatt nem tudok nyilatkozni....de vélhetően tudják a 566otVagyis tudod a 3500+ os A64-et a gyári 11x200 helyett 7.5x 29x vagy hasonló órajeleken hajtani a procit aminek azért van értelme mert gyorsabb a memória gyorsabb vele az összes alkalmazás
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged