- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Bocsi ha pontatlanul fogalmaztam, hidd el hogy nem értettelek félre csak a miértre kérdeztem rá.
Igaz, hogy a Te hsz-ra válaszolva kérdeztem ezt, de tulajdonképp mindenkihez szólt, hátha valaki tudja a választ.
Tehát a kérdés továbbra is adott: ebben az esetben akkor mégis mi okozhata a javulást? -
sz.j
nagyúr
Tudod félig-meddig ''köztudott'' rólam, hogy nem igen szeretem a fesz.emeléses tuningot, most hogy megtettem és az eredményét összehasonlítottam a 2,7V-on készítettel eredményével, mondtam azt hogy nem sok értelme volt.
Ráadásul volt még egy kis hangzavar is .
''Tuningos pályafutásom'' során már megértem ezt azt, de most amilyen ''zene-bonát'' csinált az túlmegy minden eddigin, sőt elképzelni sem igen tudtam ilyet. -
-
anulu
félisten
Bővebben: link
Bővebben: link
igen, DDR566! hogy mennyi a vége, az jó kérdés, mert 466 fölött az alaplapom vmiért nem szereti a szinkron tuningotnem igazán értem, de szvsz BIOS gondja lehet.
SPD DDR570-re írja, szvsz viszi a 600-at is.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
haverhoz egy próba erejéig bepakoltuk Chaintech 7NJL1 Apogee alaplapba az 512/DDR566-os RAM-om, és szó nélkül ment 2600+ Barton mellett, igaz csak 333MHz-en, 2-2-2-5 időzítésekkel. tuningot nem néztük, össz egy memtest86 meg egy AIDA32 futott le. utána gyorsan ki is kaptam a memóriákat, nehogy haverom megszokja, hogy a gépében van
akkor még csak az egyik volt meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged