- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Bocsi ha pontatlanul fogalmaztam, hidd el hogy nem értettelek félre csak a miértre kérdeztem rá.
Igaz, hogy a Te hsz-ra válaszolva kérdeztem ezt, de tulajdonképp mindenkihez szólt, hátha valaki tudja a választ.
Tehát a kérdés továbbra is adott: ebben az esetben akkor mégis mi okozhata a javulást? -
sz.j
nagyúr
Tudod félig-meddig ''köztudott'' rólam, hogy nem igen szeretem a fesz.emeléses tuningot, most hogy megtettem és az eredményét összehasonlítottam a 2,7V-on készítettel eredményével, mondtam azt hogy nem sok értelme volt.
Ráadásul volt még egy kis hangzavar is .
''Tuningos pályafutásom'' során már megértem ezt azt, de most amilyen ''zene-bonát'' csinált az túlmegy minden eddigin, sőt elképzelni sem igen tudtam ilyet. -
-
anulu
félisten
Bővebben: link
Bővebben: link
igen, DDR566! hogy mennyi a vége, az jó kérdés, mert 466 fölött az alaplapom vmiért nem szereti a szinkron tuningotnem igazán értem, de szvsz BIOS gondja lehet.
SPD DDR570-re írja, szvsz viszi a 600-at is.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
haverhoz egy próba erejéig bepakoltuk Chaintech 7NJL1 Apogee alaplapba az 512/DDR566-os RAM-om, és szó nélkül ment 2600+ Barton mellett, igaz csak 333MHz-en, 2-2-2-5 időzítésekkel. tuningot nem néztük, össz egy memtest86 meg egy AIDA32 futott le. utána gyorsan ki is kaptam a memóriákat, nehogy haverom megszokja, hogy a gépében van
akkor még csak az egyik volt meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Motoros topic
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest