- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
népek! végre rájöttem, hogy miért nem ment a szinkron-tuning! a K8NS BIOS-ában van egy ilyen, hogy ''Top performance''. F9-es BIOS-ig enabled-en kellett, hogy legyen, különben 230MHz fölé sem tudtam felnyomni. F10-el szenvedtem ezerrel, majd elegem lett, és kikapcsoltam.
Bővebben: link
hozzátenném, hogy:
- az eredmények nem win bootup után készültek, hanem kb 1 óra uptime után, háttérben nyitva volt MyIE, Flashget, mspaint, notepad
- gyárilag DDR566-hoz 3-4-3-6-ot ad be SPD-n, de ekkor hibázott a SuperPI (memtest86 lazán lefutott)
- 1 modullal DDR620-ig tudtam felmenni, 2-vel ''csak'' 590-ig, ott bootolt, 3D01 lefutott, de a SuperPI hibázott (memtest továbbra sem jelzett gondot)
- nem akarja valaki értékegyeztetéssel beszámítani 2x512 DDR600-ba a mostani RAM-jaim?300-as FSB-t lazán viszi a procim, de a RAM nem bírja. asszem a vásárlásnál alálőttem, bedig akkor úgy voltam vele, hogy ha a ~DDR560 körül megy szinkronban, már jó vagyok. azt hittem, hogy a CPU nem fogja bírni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest