- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
vuk777
aktív tag
válasz
joshua7 #10986 üzenetére
Kösz!
De a lapomnak+RAM-nak itt már nagyon a vége fele járok
De újabb siker...
VANTAGE :18454 (480x9@4320Mhz RAM@ 1152Mhz)
3D MARK 11 : 4505Memory Benchmark (480x9@4320Mhz RAM@ 1152Mhz)
Kérhetem listára az új eredményeket?
Tovább nem nyüstölöm
Kapott eleget a masina mára
-
klac
aktív tag
válasz
joshua7 #10969 üzenetére
Egy korábbi eredmény, itt is gyári örajelen megy a HD 4890, ezt valahogy elfelejtettem ide feltenni, pedig ez az eddigi legjobb.
-
klac
aktív tag
válasz
joshua7 #10969 üzenetére
Igen önmagában lefut, sőt így CFX ben is, csak az FSB kell visszavenni 490 ről 485 re ezáltal a processzor és a MEM is kisebb órajelen illetve MHz. fut itt a kép róla.
Ez pedig jobb eredményt adott, mint az eddigiek.
Egyébként köszönöm az ötleted.
Mostmár így hagyom a beállításokat, mert satabilnak is tünik, továbbá lehet nem kell azonos órajel beállítás a CF CFX hez.
De, ezen beállítás, tehát 485 FSB mellett sem tudom a 4890 et tuningolni, nincs olyan progi ami tudná sem Afterburner, sem TRIXX sem EXPERtool nem állítja feljebb.
Ennyi. -
klac
aktív tag
válasz
joshua7 #10964 üzenetére
Ez lefutott, de szintén a HD 4890 tuning nélkül, itt nem azonosak az órajelek, de még mindíg alacsonyabb a HD 4890 mint a gyári 1000MHz.
A gyári 1000MHz. esetén is lefagy a program futás közben.
Nem lett jobb az eredmény.
Én úgy tudtam CF nél CFx nél azonos órajelre áll minden résztvevő kártya, a vezérlő a legalacsanyobbhoz igazít. -
klac
aktív tag
válasz
joshua7 #10964 üzenetére
Ez eddigi beállítással, csak a HD 4890 órajelét tuningolva, mindig kilép, illetve lefagy a Vantage program.
Lehet ennek a rendszernek ez a legtöbb amit bír. -
nakos
senior tag
válasz
joshua7 #10855 üzenetére
En egy 6gigas 990x-re gondoltam...
De igazad van, ha csak normal otthoni tuning korulmenyeket nezunk akkor kb 30-35% csak a kulonbseg. Az ar kulonbseg meg szora sem erdemes. Az elso jatekteszteim alpjan a 990x nem sokkal tud tobbet jatekban mint a 2600k.
A Crysis2 eseten 5760x1200-ban Extreme settingnel az FPS min/max/avg szinte tok ugyanaz....Ahogy mas tesztek is mutattak. Nade a "nagy" jatekteszt majd csak holnap lesz.
-
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #10405 üzenetére
Következő javaslattal állnék elő subaruwrc quad-CF eredményével kapcsolatban: az alapórajeles listára valóban nem alkalmas, onnan töröljétek, de a tuning listán, mint alapórajelen futtatott rendszer, szerintem van létjogosultsága az "alap" oszlpoban szerepelnie, hogy viszonyítási alapként lehessen rá tekinteni. Esetleg mondjuk zárójelbe tenni a pontszámot.
HGyu
-
Cadal
őstag
válasz
joshua7 #10405 üzenetére
Arra gondoltam igen a quad-cf eredményre. Nem a törlést akartam elérni a hozzászólásommal, (mert szép amit összehoztak a srácok) csak érdekelt az elv. Azt is elfogadom, hogy ha azt mondjátok: " márpedig így lesz és kész". Végül is a ti listátok, ti dolgoztok vele nem is keveset. Szóval no para csak az elv érdekel, ezért kérdeztem.
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #10369 üzenetére
nem kaptak, ez alapfeszes téma.
afterburner nem szerette együtt állítani az órajeleket, és a power tunet is meg akartuk hagyni catalystben, szóval catalystból történt a tuning. mivel nagyobbrészük bios flashelt 6950 a ram órajelnek kb ez volt a vége. 1400-1425 itt ott fagyogatott. -
jones965
Modder
válasz
joshua7 #10365 üzenetére
(#10366) Motion_Blur : nem sok híja volt sokszor, hogy nem a kertben a tuják közé repült volna a gép. Még szerencse, hogy több mint 30 kg.
Az őrült jelzőt most dícséretnek vettem.subaruwrc:: THX.
Mi ez a light-os alap eredmény.
jé. most néztem az alsó linket, ez igen!
-
helkis
veterán
válasz
joshua7 #10324 üzenetére
a hall of fame-ben is
pepe_g - joshua, csak azért írja így, mert 1000x ki lett tárgyalva..
volt mikor 20hsz-enként betoppant valaki, aki fizikás eredményt tolt, holott ha megnézel egy már listán lévő eredményt, akkor egyből szembetűnik, hogy mi az ami kell, még ha el sem olvasod a listára kerülés feltételeit.. -
pepe_g
tag
válasz
joshua7 #10319 üzenetére
ohh, én kérek elnézést...
Én is tudom hogy a CPU test 2 nél van a kutya elásva... erre magam is rájöttem.
Gondoltam írok a megfelelő topikba, (az, ez az azt hiszem) és láss csodát válaszoltak is. Szóval tudsz esetleg adni egy jó válasz is, ahelyett hogy egy fél oldalon keresztül építenél, hogy én milyen szerencsétlen is vagyok???
Kösz... -
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
joshua7 #10103 üzenetére
Nem nagyon. A vantage lement
Btw nem lehetett vészes, a 80 fokot nem lépte túl szerintem (ablak nyitva + olyan 0.03-0.04V-ot ledroppol terhelés alatt)
Ez mehet majd a listára, befejeztem mára. 5100-on nem indul a gép sajnos. BIOS 1.58V-al sem, afölé meg már nem szeretnék menni.
VGA-nak meg valahol itt van a vége, de érdekes hogy semmi artifact még így se, de 975-ön már jön a sötét képernyő. Jót tett annak is az MX-3 szerintem
-
MPowerPH
félisten
válasz
joshua7 #9621 üzenetére
Igen, ha nincs húzva a VGA, csak a CCC határain belül, akkor no problem. Fölötte kezdődnek a problémák. Alapon tök szépen lefut húzott procival.
Nah, belőttem egy LinX stabil beállítást, 4.2GHz-n. Alap VGA-n lefutott, majd VGA-t felhúztam a tesztek alatt stabil órajelre, és az utcsó teszt megint megakadt.
Tehát valami nagyon nem jó.
-
MPowerPH
félisten
válasz
joshua7 #9584 üzenetére
Sajnos egy single 6970-el majdnem esélytelen a dolog, nem egy kategória.
Ha a kompi rá lesz kötve, az proci téren fog adni némi javulást, de csodát az sem fog csinálni. Először rá kell jönnöm a gpu score gondjára. Majd megnézem a power menedzsmentet is. Van egy kis órajelbeli lemaradás, de az majdnem nulla. Csak ez nem okozhat 4k -val kevesebb pontot.
-
MPowerPH
félisten
válasz
joshua7 #9571 üzenetére
Ez egy VTX3D 6970, most hoztam el, még nagyon körbe se néztem mit hogyan vele, csak addig nem tudtam elmenni suliba, amíg nem látom mit tud a kártya.
Majd megyek feljebb is, bár léggel nagyon nem akarom kínozni. Kicsit majd kihűtöm a szobát, akkor adok neki 1.4v-t is. Előbb a VGA-val kellene egyenesbe jönnöm, mert nem tetszik a GPU score.Meg 19:30-ig suliban vok, 20 óra után tudok csak foglalkozni vele.
jones965: Bizony.
Kíváncsi vagyok mit megy az R3E-ben, elvileg holnap arra is ránézünk.
subaruwrc: Az biztos, hogy jó választás volt ez az FPO.
-
toldy
őstag
válasz
joshua7 #9344 üzenetére
Jogos, azt nem írtam.
driver ( amit gpu-z is ír) szerintem jó lesz megnevezésnek: 8.15.10.2202 és 128mb a max amit belehet neki állítani ( annyin volt).szerk, felnéztem intel honlapjára is igen ez a driverek megnevezése, most nézem a windows átvert azt mondta ez a legfrissebb mikozben van újabb, 2279, a mocsok.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #9283 üzenetére
Jólvan, várok. Majd csak frissül.
Azonos pontszám esetén mi alapján dől el, ki kerül előrébb, ki hátrébb? A gyengébb VGA vagy a gyengébb proci számít? Vagy az egységnyi shaderre jutó pont? Vagy a pont/órajel arány? Vagy a magasabb %-os tuninggal rendelkező kerül élre?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #9277 üzenetére
2900XT Sapphire. Annyi feszt kapott, amit még 100°C alatt elbírt.
7. kat. / 1. hely: gamerkiller01,
3. kat . / 14. hely: viktor82.Pedig frissítettem, sőt, Ctrl + F5-tel is frissítettem.
pszichiater @ #9276: Mi volt nem-látom-a-fától-az-erdőt típusú a postomban? HWBot on megnézheted, hogy több hónap eredményei csokorba szedve. Egész egyszerűen most értem rá ide is közzétenni. Rövid és tömör postot kapott csak ráadásul.
Cybertrone @ #9278: Az én gulfom is visz ám 4700MHz-et. Csak ha megnézed, összehasonlítod a CPU-Z ablakokat, nálam 0,15V-tal is kevesebb feszültséget kap a processzor. És még így is megkaptam a magamét, hogy tiszteletlenül bánok vele.
Tehát a GPU Score különbség 550 pont, és én is stock hűtővel néztem ám.
Ne feledd, nekem is van vizecském...
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
joshua7 #9272 üzenetére
7-es kategória GT220, 8600GTS kimaradt (GT220 a Hall of Fame-ben fenn van rendesen).
A HD5770-t a 3-as kategóriából kifelejtetted.Akkor még egy HD4770-t is tegyünk hozzá, szépet ment az is, látom Nálad is jól szaladt a Cyclone... [link]
Valamint egy nagy büszkeségem: HD2900XT gyári hűtővel. [link] Órajelei: 905/1944MHz.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest