- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
tom_tol #14951 üzenetére
Köszi, ettől azért valamiért többet reméltem, bár így sem panaszkodom.
subaruwrc: 103bclk-n a coldbug -150°C körül van ennél a procinál. A fesz amit a cpu-z jelez valós. Ma megnézem 125 bclk-val, hátha a szorzó ami hátráltató volt.Tartok tóle, hogy lehet a lap is lekorlátoz, mert eddig ami proci volt benne, 53 szorzónál mind kék halálozott.
-
jones965
Modder
válasz
tom_tol #14854 üzenetére
A gyári bios-al 1,138V a max, azzal behűtve megy 1200-1250 boost-ig.
A moddolt bios-al lehet neki 1,21V-ot adni, na annak a boost órajelét akarom még kimaxolni. Aki a bios-t készítette, írta, hogy csak single módban tudja az 1400 mhz-t. Ezt még én nem tudtam sajna elérni. -
04ahgy
nagyúr
válasz
tom_tol #14420 üzenetére
Én is meglepődtem. FullHD alatti játékra a cucc abszolút használható, ha nem igényli az ember lánya / fia az Ultra szintet minden grafikai beállításnál.
(#14421) Johni5: Azért két dologban a 2900XT nyer: fogyasztás, és a gyári hűtője még a rézmagos (X4-965 mellé adott) AMD gyári hűtőnél is hangosabb 100%-on.
Joshua7: A HD7660D melyik kategória lesz tuningolva?
Vedd figyelembe kérlek, hogy amellé nem lehet LGA2011 CPU-t társítani a magas CPU pontszám érdekében.
HGyu
-
subaruwrc
félisten
-
04ahgy
nagyúr
válasz
tom_tol #14368 üzenetére
Nem mindig a legnagyobb MHz és / vagy legkisebb késleltetésű RAM a legjobb.
No, akkor már én is jövök egy kis javítással:
ASUS Rampage IV Extreme
Intel i7-3930K @ 5,4GHz LN2 @ K|ngp|n Cooling Dragon F1 Gemini @ rocket
GEIL 2400MHz CL10 quad
MSi HD7970 Lightning @ LN2 K|ngp|n Cooling TEK9 FAT3DMark Vantage P51403
Köszönöm a közreműködést subaruwrc és toyone részéről.
HGyu
[ Módosította: philoxenia ]
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #14368 üzenetére
nem mindegy milyen ramok, de az snb-e nek nem feltétlenül a szűk időzítések kedveznek
igen, most nagyon jól adták a cpu tesztek is, egy két gyengébb vantagetől eltekintve, de rengeteg időt töltöttem azzal hogy rendesen kitapasztaljam a lapot, ez a lap + cpu páros legalább 4-5ödjére van nitro alatt és már szinte konziztensen tudom vele hozni az efficient eredményeket.ja őő kártyák. melyik volt gyenge? az összes.
jones
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #14253 üzenetére
1.3v-on futotta az 1390-et igen.
miután ez a kör megvolt, a trixx-szel képesek voltunk még bele feszt pumpálni de nem hozott látható előnyt, 1400+ on alacsonyabb fps-eket produkált.könnyen vége lehet ott a procidnak, sőt az már nagyon valószínű, hogy a vége. igazságszerint -30-40°C elég kimaxolni a procikat órajel ügyileg, további hőfok csökkentés csak a chip biztonsága érdekében szükséges, de egy idő után már negatív hatást fejt ki
-
helkis
veterán
válasz
tom_tol #14243 üzenetére
így is van, de ha egy kategból kilóg egy kártya akkor mire jó az egész?
a 660ti is jobb lenne az 580-ak között..
pont ezért kell megbeszélni mindent, hogy minden a helyére kerüljön, ami vitás, vagy kívül esik a megszokottakon, vagy olyan újdonság hogy még nem lehet hova tenni..ezért is kellene egy olyan konfig, ami mindenkinek van otthon (mivel ilyen nincs, ezért írtam egy olyat, amit szinte mindenki meg tud oldani), és relevánsan skálázódna vele a gpu-k közti különbség is..
ennek semmi köze az alap listához (az úgy jó ahogy van), ez kifejezetten csak az új még kategórizálatlan kártyákra vonatkozna, amit ha valaki tesztel, akkor már tegye meg, hogy "normáis" körülmények között is tudjuk mit tud az adott vga, attól hogy egy sr3-as lapban lesz 120000-es cpu score, nem fogjuk tudni, hogy most mi van vagy ha épp egy sempron mellett tesztel valaki..de ha van jobb ötlet, vagy ellenvetés: meghallgatom!
illetve további ötletek is jöhetnek, hogy hogy lehetne úgy alakítani a listát hogy igazságos és korszerű is maradjon, valamint a logika a jövőben is megállja a helyét.. -
jones965
Modder
válasz
tom_tol #14142 üzenetére
Gratulálok, ezzel az eredménnyel is megelőztél.
Tegnap néztem HWbot-on.Lassan végzek a kivitelezési munkáimmal, aztán előveszem én is a hardvereket. Jön hozzám megint 3db 7970-es kari, így a 4way cf-et megnézem megint. Bár jó lenne egy asus maximus V extrémet szerezni,mert ott bizonyos bench-ekkel szakítana a 3770K.
Na majd meglátom. -
04ahgy
nagyúr
válasz
tom_tol #13279 üzenetére
GT1 CPU limites, GT2 meg nem. kitesztelheted, hogy csökkented a CPU órajelet, GPU meg állandó.
Állítsd valami stabil maximális, biztonsági órajelre a 7970-t, és kezdd el csökkenteni a CPU órajelet (pl. 5000-4500-4000-3500-3000), és a CPU score változását figyelmen kívül hagyva figyeld, GT1 és GT2 mennyit változik. GT1 közelíteni fog GT2 FPS-éhez, azaz GT2 egy CPU órajelcsökkentés hatására kevesebbet csökken.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest