- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
radi8tor #14749 üzenetére
titan számolta volna az 300+fps lenne
szerintem rendben van, 16 szálat a vantage kihasznál, egy 2011-es cpu 3100mhz-en hozhat közel 30ezer pontot,így ebből kettő a közel 60kval és a rengeteg csatorna ddr3 memóriával szerintem rendben van. igaz a phsyx be van pipálva a gpu-z fülön viszont a 4.15-s systeminfo arra enged következtetni hogy a legfrisebb verziós vantage fut amiben alapértelmezetten disabled a gpu phsyx. -
04ahgy
nagyúr
válasz
radi8tor #14272 üzenetére
A vicc az, hogy HaZsolt barátom átjött látogatóba, és a gépet megnézve mondta, hogy nézzük már meg, mennyi a 3db HD7970-nel a Vantage GT1 belépő FPS. Mondtam neki, hogy a CPU nem hajtja ki. De akkor is nézzük meg. Mondom jólvan, de akkor már várjuk végig.
Ezt dobta.
HGyu
-
soultrapp
senior tag
válasz
radi8tor #13938 üzenetére
mivel a proci is húzva van így mindegy volt,hogy be van-e kapcsolva a tesszelláció vagy nincs.
Amúgy sem akartam még listára kerülni.Egyébként ennyi ponttal is lehet listára kerülni?én listán mindig csak 40000felettieket láttam.Közben megtaláltam vannak kisebb eredményekkel is.
csak kíváncsi voltam reális-e ez az eredmény. -
04ahgy
nagyúr
válasz
radi8tor #13632 üzenetére
Igaz. Épp ilyen: [link], csak a csapatnév már jobban a kezemre áll.
(#13633) N_A_S: Kiszámolhatod te is, hogy mekkora VGA órajel kell ahhoz változatlan CPU, vagy mekkora CPU órajel változatlan VGA mellett. A boton levő eredmények is beszédesek, és így az általad említettek valószínűsége is új megvilágítást kap. Az UD7 amúgy léggel clock wallos. Nem megy benne 4900 felett semmilyen CPU. Másnak sem.
HGyu
-
Cybertrone
veterán
válasz
radi8tor #13154 üzenetére
Egyszer volt egy olyan cpu-m ami nemzetközi szinten a top-ban volt... vigyáztam rá, és utólag már nagyon bánom hogy nem kergettem meg mint az állat!
Ha ki fog az ember egy ilyen cuccost, nem tud már rá úgy tekinteni mint egy hétköznapi alkatrészre, mert mindíg az jár a fejében hogy mit istudna, mire is lenne képes!
Én támogatom, é szurkolok neki a továbbiakban! Csak így tovább! -
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
radi8tor #12654 üzenetére
Az én hozzászólásomra válaszoltál, így joggal érthettem magamra az írottakat. Ráadásul egy HD7XXX szériás VGA-m sincs - még.
A négy GPU pot hiányát pedig arra írtam, hogy még extrém tuningos - hazai - összefogással sem lenne megvalósítható a 4-way CrossfireX LN2 teszt.HGyu
-
Cybertrone
veterán
válasz
radi8tor #11729 üzenetére
X58A-OC, R3E, R3EBE... kb ezeket használják azok akik szeretik a gulfjukat
Az aprón nagyon jó áron van R3E
04ahgy:
Nah akkor jól gondoltam
Szerintem átlagusernek elég a R3E-isNekem a giga OC kicsit fapados lenne
, de ti nem is arra használjátok mint amire egy átlaguser
-
gombcomp
senior tag
válasz
radi8tor #11669 üzenetére
Nem,takarja a kábelköteg.
A felső az egy 6990 két darab 8pines megy bele.
Középen a moddolt 6950,két darab 6pinessel,
és alul a 6970 egy 6pines + egy 8pines kábellel. (és még rá lehet tenni még egy VGA-t)
A tápnak 6 railje van egyenként 30A terhelhetőséggel, a peak ower 1500W lehet.
A haverom csak heggesztőtrafónak hívja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest