- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
első körben nekem is megfordult a fejemben, de ahhoz egyrészt nem elég a basic/free program , másfelől amit subaru is ír, nem fullhd-s monitor kell, hanem 1920x1200-as, tehát cumi vantage-ben, 3dm11-ben simán belefér az extrem..
subaru - erről m.a.x-ot és joshuát is meg kell kérdezni, illetve m.a.x-tudja mit tud megoldani programozásban, az adatokat szvsz nem kerül semmivel többe bedobni egy adatbázisba, mint most, csak kell egy újat nyitni, a grafikon se lenne rossz ötlet, úgy sokkal látványosabb..
-
-
04ahgy
nagyúr
Peace. Semmi bajom veled. Főleg a régi jó kapcsolat okán, még 2006-ból.
Lehet, hogy arrogánsabb voltam a kelleténél, de azért kicsi alapja volt, mert te meg sokat "butáskodtál". Szóval 1-1.
A Vantage eredményeket meg a topikban mindannyian tudják, hogy nem adom egykönnyen.
A többiek meg arra céloztak, hogy azt még én sem szoktam megjegyezni, hogy adott eredményem listaelső-e vagy sem.
HGyu
-
Speed®
titán
Most nézem, hülyén írtam a hülyeséget, tehát mások egyező karival többet.
A 480 nem feltétlenül Trémárk miatt érdekel..ENB GTA4 FHDban kimaxolva.
Ha frankón elbír vele, az is lehet, hogy huzamosabb ideid használom majd..
Bár Alpachinoval már feltételesen le van zsírozva egy 570re cserebere is -
Speed®
titán
Procilimit akkor van, amikor más kártyával mások több pontot érnek el
560TIvel van 25-26ks eredmény is..azokhoz képest látszik a procilimitem..
Persze nem tartom rossz eredménynek így sem, de 5850el lőttem ilyet pl.Lot of thanks!
Igyekszem ;p -
04ahgy
nagyúr
Nem talált. Ne a régi szériás VGA-kat emeld ki. Az összesre vonatkoztass, hisz én is arra vonatkoztattam a kijelentésem.
Továbbra is fenn tartom, hogy az esetek nagy részében GT1 több FPS-t produkál, mint GT2, viszont úgy módosítom, hogy CPU Limit esetén, és éppen a Vantage futtatására képes régiség VGA-kon ez eltérhet.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Minden linkelt eredményed tweakeletlen, csicsával teleszórt, mindennapos rendszeren készült. Érdekes.
HWBOT első 10 eredmény 8800GTS 640MB VGA-val mást mutat, hétnél nagyobb a GT1, 3-nál alig kisebb (sokkal kisebb eltéréssel, mint az általad linkelt 4 közül 3 esetén van). Mindenesetre tény, hogy HD2900 és GeF 8800 (G80) széria esetén nem egyöntetűen magasabb a GT1, de így is az esetek nagy részében.
Helkis: "Nomármost neked csak GT2 van helyén az órajeledhez képest, GT1 nagyon nem." - Így szándékoztam írni, mellényomtam.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
"A GT1 ált. alacsonyabb mint a GT2, vagy közel azonos."
A GT1 mindig magasabb, egy esetet, a CPU limitet kivéve: [link].
(#13276) helkis: "nem próbáltad le azóta a 260.99-essel meg egy 460gtx-el?
vagy pont ezért írod mert lepróbáltad és ugyanezt kaptad, és mindig bugzott?" - Próbáltam és nem volt bug, normális eredményeket adott.HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Látom Gyurka bá' driveres trükkjét nem tudtad kihagyni...
(#13266) N_A_S: Mindenki tudja, melyik Vantage bug felel azért a magas FPS-ért GT1-ben. A túlhúzott VGA esetén jelentkező fullkékség ("feljön a víz"
). Nem fogom hagyni, hogy bugolt eredményekkel, kisebb órajeleken, tisztességtelenül versenyezzetek.
(helkis 4. kat első helye is igen szép gyöngyszeme ennek. GT1 vs GT2 nagyon aránytalan. Az összes botos Vantage tuningeredményt végignyaltam emiatt GTX460-nal, és nála volt a legnagyobb %-os különbség, kiugróan. Mindenki kiszámolhatja. Továbbá 1100MHz-es nitrós eredményeket GT1-ben odaver, 982MHz-en. GT2 meg szépen órajelhez passzol. Egyértelmű, hogy bug run eredménye. Helkissel nagyon jó a viszonyom, és meg tudom dönteni az eredményét, hadd legyen ott, nem zavar. Ezért nem jeleztem korábban sem, és kifejezetten kérem joshuát, hogy a leírtak ellenére se vegye le.)
De azt ne várd, hogy még egy bug run-t benyelek. Ha nem fog stimmelni a GT1-GT2 arány, töröltetem az eredményed...
Játssz tisztességesen, ha már nem hitted el, hogy voltmoddal szinte sehogy nem skálázódik az a VGA.
HGyu
-
joshua7
veterán
Elhiszem, de azért tolj pls egy monitorozót.
Egyébként szvsz inkább egy A3-at kellene tesztelgetned. Igaz, csak 06-ban, de nekem ilyen órajelet tudott teljesen gyári állapotban.andew: nem az volt a legjobb eredményem.
Én simán rátoltam a max feszt, igaz erkélyen ment a teszt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt a topicot már láttad?
-
joshua7
veterán
Néztem ezt az eredményt, de az órajelhez képest nem reális a gpuscore, néztem a bot-on is.
Illetve reális, ha az 1. tesztben pl. túl volt húzva a Vram és hibázott (=nem rajzolt ki mindent hibátlanul) emiatt. Ott túl sok az fps. Persze amíg lefut a teszt, addig minden szabályos ilyenkor is.
Nekem is volt már hasonló.
-
Skeleton01
aktív tag
-
Gaabbaa
aktív tag
hát, nem is nagyon kell már húzni... nekem a tuningolt 480-asom megy ennyit (gpu 800-on)
Nem semmi.....
(#11414) N_A_S Mondjuk azért az sem semmi amit linkeltél! látom hogy az i7 2600k erősebb az enyémnél, de a vga-t is sokkal jobban meghajtja.... érdekes hogy alapon ennyivel többet fut az én 480-asomnál....
-
joshua7
veterán
Grat.
Egyébként látszik, h ilyen szintű procik (gondolok az előző 2500K-ra is) mellett teljesen gpulimites a teszt egy GTX460-nal. Nem tud besegíteni a + cache meg a HT a gpuscore-ba.Eagl3: jól láttad, alap GTX560 eredményt még senki sem publikált. Egyébként ha a tesztet kikapcsolt Fiziksz mellett futtatod, az a listára is fölkerülhet.
BMW001: akkor lődd a shot-ot, míg ki nem fagy!
-
N_A_S
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest