- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laraxior #16703 üzenetére
Én ezt cpu tesztnek tartom, jól kimutatja, hogy a cpu/ram mennyire gyors.
Kicsipapucs LN2-es 10900/1080Ti ösztönzött. Jó cpu/ram oc állati teljesítményt csalogat elő a gpu-ból.
Ez a teszt pedig hasznos is lehet a magas fps-re hajtó huszároknak.
Normál esetben én is 144-et célzok meg, de vannak, akik a "minél több, annál jobb" elvet vallják.
Nekik ez volna az igazi, de ismerem a szövegüket... "régi sz@r", kit érdekel válasz jönne. Itt azért vannak szakaszok, ahol 1000 + fps, és gpu limit, de a nagyrészén cpu dominál.
Cpu pontok pedig jönnek, ha az oc egy "jól sikerült" kategória.
Nagy kedvenc lett a Vantage, csak helyén kell kezelni.
Piszok jó benchmark. Jobb is, hogy mai op rendszeren futtatom, így a valós gépemet tudom vele rendbe rakni, letesztelni.
Vantage reszelgetése közben jöttem rá a 0.1% fps titkára is. -
válasz
Laraxior #16691 üzenetére
Szívesen. Nyomd le W7-tel meg LOD-ozd be, RAM-nak kis oc, 35.000 pont benne van simán!
Nem tudom raktam-e fel, nekem ez az eddigi best 590-nel, de le kéne tolnom 10-13. gen vmivel is:
Ja, ne a 4090-et rakd az X58-ba, hanem az 590-et a 13700K mellé. Ha ad vele képet... (már nem nagyon inicializálják a biosok ezeket az öreg, főleg 2 GPU-s karikat) -
-
válasz
Laraxior #16688 üzenetére
Már évek óta legacy a Vantage, ingyen kód van hozzá, nem kell ezt az online valid ronda screent csinálni, hanem lehet a rendes bench app windowsat.
3DMVA-S1R5T-HXXPD-PWFPT-LF3HV-TQ5AZ-K5T5J-W1UEC
A gép maga finom, rakhatnál rá egy Win7-et, jobban illik és több pontot dobna! -
helkis
veterán
válasz
Laraxior #16537 üzenetére
találtam itthon még 4db 2900XT-t.. is..
sajna ebből csak 1db jó..
pedig nagy álmom, hogy egy ilyen quadCF-et összedobjak, bár most kevés slotom is lenne hozzá295-ből van itthon 2db, azok leglább jók..
ja meg 9800gx2-ből is van 2db, mindegyik felvizezve..most faragom az xp-t a gépre..
-
-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Laraxior #11486 üzenetére
Azt akarod mondani hogy a tri-nél a 860 helyett ha 950en lettek volna a GPUk akkor nem jött volna ki több pont a végén...
hol állítottam ilyet konkrétan? kérlek másold be. annyit mondtam hogy csak pusztán a gpu órajel nem ér semmit ha cpu limit van, nézd meg pszichiáter quad eredményét, 925*4 mhz gpu és mire ment vele ...
igen kérlek ez ln2 hűtött tri sli , mi köze van a léggel hűtött kártyákhoz ?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #11430 üzenetére
Meg a tápellátása ha jól tudom 15 fázisból áll.... bla bla
Biztos jól fog menni! Nem a lapon fog múlni az a lehető legjobb a piacon! Remélem a vadállat 980 sem hoz szégyent ránk
Am nem lejárt lemez az 580... főleg hogy Matrixot még senki nem tuningolt... főleg nem így... a mars 2 meg előbb jelenjen meg... -
04ahgy
nagyúr
válasz
Laraxior #10437 üzenetére
Arra próbáltam rávilágítani, a versenyszellem keretein belül finoman – bár látom más értette, csak Te nem – hogy kissé önelégült hozzászólásra sikeredett a kollégáé. Értette ő, értette Lord Vader, csak te nem.
Az ilyen kijelentéseket tehát felénk, itt keleten szerénytelennek hívják (mindenki látja ugyanis, ha a listára ránéz, hogy AMD Phenom II-vel eléggé fenn van, csak nem mindenki jegyzi ezt meg hangosan), akármilyen cuccal készültek is. Tőlem ilyet nem láthattál, közlöm az eredményt és kész.Hogy /ON is legyek: leginkább a saját cuccaimmal csinálok eredményt, ahogy Te, vagy mások. Ahhoz képest, hogy nincs gari a 980X-emre, 1,6V-tal küldöm. Miről is beszélünk tehát?
HGyu
-
-
Overlocker
veterán
válasz
Laraxior #10352 üzenetére
4 ilyen lenne jó: ASUS ROG GTX580 Matrix
1db-ot majd valamikor biztos kapok tesztre, a real-time change fun lesz és moddolni se kell
-
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #10352 üzenetére
Ez a 990X nem volt valami nagy durranás.
tom_tol: Ez kicsit erős összehasonlítási alap. Ugyanis egy 980X nem megy bele az SR2-be, és semelyik másik desktop proci sem, míg egy HD6990-et mindenhova bele tudsz tuszkolni. Az SR2 inkább egy limited editionnak felel meg, mint pl. az Ares.
És a kettő ott megint hibázik, fizikailag 3 db -ból áll, 2 cpu és egy alaplap. Míg egy normál rendszer fizikailag 1 cpu és 1 alaplap. Míg egy GTX580 fizikailag egy nyák, csak úgy mint a 6990. -
MPowerPH
félisten
válasz
Laraxior #10337 üzenetére
Most nem azért, de Vantage -ben az AMD csinálhatna akármilyen VGA-t, egyik sem lenne elég erős, mivel a Futuremark-NV fúzió már megtörtént.
Szvsz így könnyű ám.
Másban azért ott van, GTX580 ellen jött, azt falhoz csapja mint a taknyot.
A 4Gb ram meg eyefinity -nél kell.GTX560 SLI -vel biztosan nem, inkább GTX570-el, mivel a 6970-ekből van összerakva, és ugye azok egy szinten vannak.
Kíváncsi leszek, hogy oldják meg a két teljes értékű GF110-ből álló multi gpu-s rendszert....
Mert ha ez forró, akkor az vasolvasztónak is elmehet majd.
-
helkis
veterán
válasz
Laraxior #10163 üzenetére
beírtam szerkesztésbe, de lejárt mire elküldtem..
most lépnem kell bevásárolni, stb..
konkrét eredmény az lett, hogy jól megfáztam, de sikerült egy 32k-s gpuscore-t is faragnom 4400mhz-s proci mellett..
(csak bukóra tudtam nyitni az ablakot, így olyan 12fok körül mentek a tesztek) sajna most valamiért nem jött össze feljebb a dolog a procinak, este újra nekilátok..
-
Overlocker
veterán
válasz
Laraxior #10023 üzenetére
Remek. Hány fokos volt a kártya idle? OCP-t kilőtted te is?
Tegnap előtti alkotásom.. Mindjárt egy ilyesmi lesz megint, +9C volt csak a szobában, kint akkor -3c
-
Myth
aktív tag
válasz
Laraxior #9915 üzenetére
Ezt úgy mondod bazzeg mintha direkt lett volna vírusos a kép (vagy nem tudom, hogy mi mert a kép nem az nálam)... Másodrészt meg nekem egy sima avast van fent a laptopon is meg az asztali gépen is, számtalanszor megnyitom neked a képet, semmi baja gépemnek! Erről ennyit! És ezek után nem tudlak sajnálni, hogy elment néhány óra az életedből, hogy mondod itt ezt a jóindulatús szöveget!
Sajnáltathatod magad de egy sima avast megoldotta volna a problémád... Innentől kezdve nincs mit mondanom!
-
KrAt
veterán
válasz
Laraxior #9910 üzenetére
Én ezt mind értem, és nem akarok senki mellett kiállni, de ha ennyire fontos az adataid meg a géped meg minden, miért nem tettél fel egy vírusírtót, túzfalat, akármit?? Innentől kezdve te is ugyanolyan hibás vagy, mint ő...
Én se siránkozok, ha az autómon szar a fék, és beleszállok az előttemlévőbe, mert nem tudok megállni...
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #9876 üzenetére
B*lfasz egy emberke volt... halott az ssd-m, és ezen kívül még 2db 750-es samu, és lehet 2db 1TB-os samu....
Ha tudnánk hol lakik, már rég nem élne!
Arról nem beszélve, hogy mostanra sikerült életet lehelni mind a 2 gépbe ami itthon volt... Mindenki félti a magáét, na most ha azt nézzük a nálunk lévő 2 gép értéke elég sok... az a szerencséje hogy még mennek! -
jones965
Modder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest