- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
a dual procis rendszer nem feltétlen hajtja ki őket még ennyire se.
dual prociból mondjuk 5900-6000-es x5680-asok jöhetnének szóba egy evga sr2-ben de szerintem még K|ngp|nnek sincs két olyan procija
a másik meg hogy vagy ivyval vagy sb-evel kell tesztelnie. 5700-on azért elég szépet fog dobni, nem lehet még tudni, hogy a titan hogy viselkedik cpu limites környezetben de még a gt1 is fog skálázódni, a gt2 meg biztosan. -
04ahgy
nagyúr
Nem.
3 AGP-s kari van, az egyik ATi Radeon 9550. Azon nem fut a Vantage. A két AGP-s nVidia közül az egyik egy GeForce 6800XT, azon viszont fut.
Ami PCI Express, és nem fut, az a bal első felfelé nézett sor ATi (X1950XTX, X1650Pro, X1600Pro) és az első 3 felfelé nézett sor nVidia (kivétel a 6800XT, mert azon fut, de nem kivétel a 7900GTX, 7600GT és a 7300GS).
De a maradék 11db ATi és 13db nV karin fut!
(#13233) radi8tor1: nem, a szőnyegre pakoltam ki őket a fotó erejéig. Benchmarkolni nem volt kedvem, de akartam írni valamit a topikba, ne legyen ilyen halott.
Ha ezeket megtuningoltam, legalább jöhet megint Wukiwo azzal, hogy az "alsó kategóriák túlméretezett hőse" vagyok.
HGyu
-
Sanyi19
őstag
LC420 az jobb? -mert hirtelen olyanra tudnám tán kicserélni, olyat láttam a boltban. Ilyennel még nem volt dolgom azért kérdezem. Mert ha nem jobb akkor rendelünk valami értelmesebbet pl.: FSP-t. Ez a 400-as codegen a házhoz volt mondom egy próbát megér annyira rossz csak nem lehet, nekem 300W-os 3 évig vitte a gépemet gond nélkül, csak aztán lecseréltem az egész konfigot lehet még most is megy valahol
... Két ismerősömnek is codegen viszi a gépét gond nélkül.Az egyiknek 1 éve a másiknak 2. Aztmondod még most is annyira rossz tápokat gyárt?
Egyébként letöltöttem a 3DMark Vantage 1.01-et és érdekes módon hiba nélkül lefutott. Ki is adta az eredményt is meg semmi hiba nem volt. Csak véletlen physx-el csináltam mindjárt lefuttatom anélkül...
Mert így irreálisan sok lett.
Akkor ez csak nem hardveres hiba, hogy az újabbal lefagy ezzel meg nem. Tegnap próbáltam a másikat 6x és mindig ugyanaz lett. Ez meg egyből jó.
-
04ahgy
nagyúr
Szia.
Ha megnézed ADAM1337 eredményét, meg a 700MHz-es GTX465-öt a Q9550-nel, akkor láthatod, hogy Vantage alatt a GPU Score kb. megegyezik kb. azonos órajelen. Namármost a 3600MHz-es Quad biztosan nem hajtotta ki annyira a GPU-t, mint a 4,00GHz-es i7, így a GPU score-t veheted papíron kissé magasabbnak.
Ha a Quad-ot a GPU score megtartása mellett 4,6GHz-es 980X-re cseréljük, akkor 15700pont feletti eredmény, ha a te GPU score-od mellé teszünk 980X-et, akkor 17300pont körülre jön ki az érték. És akkor még csak 750MHz-en megy a GPU.
De ha már így kérdezted, akkor: [link]. SLI-ben (tehát mindkettő bírta azt az órajelet)! Az egyik GPU (megvan még) 900MHz+, a RAM-ja meg 1150MHz+ értéken szalad. De egyelőre mást tesztelek, de fel fogok vele eredményt tenni.
HGyu
-
helkis
veterán
ez egy 2procis lap..
-
peetmaster
senior tag
Ha komolyabb hűtőd lenne, 4.5 Ghz-ig simán mehetne a proci, de szerintem 4.2-ig mehet a Hyper 212+-al is (csekkold a hőfokokat, és lehet tolhatod még feljebb is). VGA-t pedig addig húzd, amíg lefut a Vantage.
GPU órajelét 20Mhz-enként léptesd feljebb, aztán majd meglátod mit reagál.
-
Alister71
nagyúr
A vga x16 helyett csak x8-on megy, a kék sínbe van? A procival valamit kezdjél, mert 1.560 volt hamar ki fogja nyírni, az asus lapok biosában csak akkor szabad autón hagyni, ha nincs semmi tuning. Nézd meg a procid VID-jét és azt állítsd be, a többi értéket pedig a biosban jobb oldalon megjelenő ajánláshoz igazítsd. Ha nem megy a dolog ne tuningolj, mert nem lesz hosszú életű a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest