- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NFree
addikt
válasz
jones965 #16758 üzenetére
Az álom amikor belekezdtem ebbe a projectbe 6ghz lett volna . van most egy 14900kf ami simán tudta volna , de nem akartam bele vágni , mert ismerve magam , tuti szerettem volna egy jobb lapot gyorsabb memóriát , és a kis tudatlanságom miatt a 99k ról való váltás is szarul sikerült de úgy néz ki ezzel a 14700al meg kell elégedjek , komolyabb benchek nem lesznek , mert legutóbb volt egy félresikerült teszt ami megijesztett, és úgy döntöttem nem kockáztatom ezen túl a herdverek épségét , mert nincs értelme sokat kéne még tanulni és mókolni, megmarad az ilyen hébe hóba csinálok egy tesztet csak úgy hogy legyen alapon .
-
-
válasz
jones965 #16667 üzenetére
Köszi szépen!
Szerintem Joshua van annyira rutinos, hogy látja a sok próbálkozásom és kivárja a végét
Vantage egy időre befejezve.
Megpróbáltam W7-et feltenni, nvme-t be is szereltem, de nem sikerült. CSM, secure dolgok kikapcsolva, be is bootolt USB-vel, de nem tudtam bill/egeret működésre bírni.
Ezen nincs direkt port a bill-nek (Strix z690), így végleges eredmények a W10-en.Elég kesze kusza lett tőlem a sok mérés, így hogy könnyítsek, egy hsz-ba összeszedek mindent.
2 kártyával csináltam a Vantage-t, egy 3080 (gyári víz), és egy 3080Ti (lég).
CPU 13700k nem változott, ahogy az épített víz sem.[16658 -as hsz már szerepel a listán, de újramértem ezzel a proci tuninggal.] (3080)
Ez amolyan bónusz, nincs olyan jó mint a 3080Ti eredmény, de klasszisokkal jobb lett mint az előző.
Ha van rá mód és idő, javítsuk. Ha nem, semmi probléma nem lesz, megértem.*****************************************************************************
Ez lett az új eredmény a sima 3080-nal:
- 13700k Allcore 6GHz (Custom water)
- RTX3080 Gigabyte Gaming OC WB (Custom Water) {2070MHz@1.0120V)******************************************************************************
Ez pedig ami már lejjebb isvan a 3080Ti kártyával, csak így jobban átlátható:
- 13700k Allcore 6GHz (Custom water)
- RTX3080Ti EVGA FTW3 Ultra (Gyári lég) {2085MHz@1.0120V)Még néhány adat ha valakit érdekel:
- Memória 2x16Gb DR 3600C14 teljesen stabilra hozva [4133MHz CL15 15 15] -re.
- [Syspic lol] , borzalmasan néz ki, ram hűtő és és a 3080 is csak lóg, ilyen amikor csere-berélek mindent egy vízhűtéses gépben.Remélem nem gond ez az összegző hsz. Egyszerűsíteni akartam.
Egyelőre vége, majd egyszer talán rájövök, hogy hogyan kell W7-et telepíteni erre a masinára, de elégedett vagyok ezzel is, hétköznapokra meg amúgy sem kell már 7.Ezt a két eredményt nevezem be a listára ha lehet, köszönöm.
Szép Napot! Üdv., z -
válasz
jones965 #16655 üzenetére
Köszi.
Erről a gépről tudok a PH-ra tölteni, mivel 1080p monitor van rajta. Ez még nagyjából olvasható, de a másik 1440p, az sajnos teljesen olvashatatlan.
Többi topik megegyezése alapján használjuk sokan ezt, mivel reklámmentes, nem tömörít, png is mehet.
Bocs, eddig mindenkinél jól ment, mobilosoknak link, pc-seknek képként teszem, hogy a legegyszerűbb legyen.
Irritáló a reklám tudom, de nem tudtam/tudtunk róla hogy volna.
Egyszerűen nem tudok jobbat, ahol olvasható, éles, jó minőségű képeket lehet tárolni.
PH nem az, az borzalom.
Millió alternatívát próbáltam, ez bizonyul(t) eddig a legjobbnak.B verzió, vágom a képeket 1080 max pixelre.
Köszi a visszajelzést, így már tudom, hogy van olyan böngésző, ahol reklámos. Firefox és a Samu telón nincs, de ezek szerint van valahogy.
Kitalálok vmit.
-
-
válasz
jones965 #16608 üzenetére
Annyira procilimites benchmark lett, hogy simán legacy, mint egy 03-05. Hwbot-on pl. amikor volt a "mi kapjon pontot 2021-ben" szavazás, jumper-rel szétspameltük a topikot, hogy vegyék ki betaból (én submiteltem, azért volt beta) a Vantage Extreme presetet és legyen az, ami global pontot kap, mert a sima Performance beállítás már nem vga bench (már kérdés, hogy kiderült, hogy az Extreme sem való már semmire kb). Szerintem Alder-rel a 200k-t megcsapjuk Performance-ban.
-
-
válasz
jones965 #16501 üzenetére
Pörkölj oda a ramoknak egy picit! ez a proci sebesség tud 85.000+ cpu pontban és a Vantage pontszám súlyozása miatt nálad sokat dobna nagyon. 1.100 ponttal erősödne az összpontszámod a ram kimaxolásától, ami szerintem elég sok.
Amúgy nagyon erősek a 2080Ti-k, basszus!
-
-
-
válasz
jones965 #16334 üzenetére
Elhiheted, nagyon hajtottam rá, csak folyékony fém paszta nélkül egy duplaradis AIO-val így is nagyon kifacsartam a 14 hengerest. Ha megjön a bartx IHS jövőhéten, akkor megkapja a Conductonaut-ot és lehet, hogy összerakom a "nagyvizet" is. Itt igazából minden MHz jótékony hatással lenne már a gpu score-ra, ugyanez a VGA, ugyanezen órajelen, egy 5,4GHz-es 7700K-val tesztelve (csak a GT1-2 kihajtást nézve) tud 98k+ GPU pontot, ott már egy jobb CT1-2 futammal beakadna a 100k összesített. Na majd meglátjuk!
-
-
válasz
jones965 #16147 üzenetére
"a tweak-nek nem sok köze van szóráshoz egy rendszeren belül" Nincs igazad, Jones, mert de.
Kihegyezett, alaposan betweakelt win-nél nincs a háttérben futó fölösleges alkalmazás, ami megenné a gépet, ez az egyik alap tweak praktika, nem? Ergo egy herélt win sokkal konstansabb értékeket produkál majd egy mezei érintetlennél. -
jones965
Modder
-
NFree
addikt
válasz
jones965 #15992 üzenetére
Köszönöm , megindult holnap lessz időm megnézem meddig megy 720 on lement a teszt de nem értem én ezt még gyengébb mint eddig, emelet cpu melett.
Vagy már öreg vagyok az ilyesmihez s tök hülye. Régen a 9800gtx et asszem babráltam így külön csak már azt nem tudom miért.
Hát igen az évek meg a rutin -
-
-
helkis
veterán
válasz
jones965 #15898 üzenetére
oc-s igen, ez csak hasraütős setup, forceban uncore-al 3660-ig jutottam 125strap-el ramokkal 2750-ig, itt belőttem 4000-re, ramokat 3200-re, és hajrá.. 100as strap-el: pöcc-röff..
finomhangolás lesz még, csak előbb szokjanak össze a cuccok..
vagy ahogy ffodi mondaná: ismerkedős eredmény.. -
válasz
jones965 #15648 üzenetére
Köszönöm a választ!
A múltkor elég hideg idő volt, nekem még nincs meg a kompis vizem, simával tolom. Szóval kiraktam az erkélyre a gépet. Idle 8.3 fokos volt a víz, load alatt 11-ig ment fel.
2 kérdés: nálad végig tudja tartani, terhelés alatt is a hűtő a 8 fokot? Másik: idle-ben, 8 fokos vízzel hány fokos a videókártya? -
-
-
válasz
jones965 #15613 üzenetére
Szia!
Messze nem biztos, hogy CPU-Z bug. 4Gbit a maximális DDR3 chip sűrűség. 2db 8GB-os modul az elfut a 8 slotos lapjában single channelben is, megvan a kapacitás (16GB) és a single channel oka is. Elég könnyen lehetséges.
A tulaj válaszát megvárom, mielőtt igazat adnék neked.Amúgy köszi az ismételt noobnak nézést, nagyon jól ismerem a Vantage-et, tudom miből profitál.
Amblokk csodálkoztam rá, hogy a kép szerint singleben használja a ramot, nem a Vantage-re levetítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest