- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
joshua7
veterán
válasz
MPowerPH #15512 üzenetére
Ahogy helkis is írja, oda kell azért figyelni. Ez a rendszer lassan 4 éve van meg, de semmiféle degradációt nem mutat a proci, ugyanazt tudja, mint az 1. napon. Az is igaz, hogy valóban csak télen tesztelek, ami lehet hozzájárul ahhoz, hogy ennyire jól megy a mai napig. Meg mondjuk válogatott darab is.
players111: köszi.
Nekem a HD3850 TOP a meglepetés, alapfeszen minden teszt lefut 900MHz-en, minimális extra fesszel (1.21 -> 1.25V) 930-950-en. Ha lenne lehetőség több fesz adására, vinné az 1GHz-et is. Azért egy gyári hűtős HD3850-től az nem rossz dolog.
-
Muerte
addikt
válasz
MPowerPH #14610 üzenetére
Köszi.Jó is lenne egy 3940XM,de ennek a lapnak sajnos ez a vége
még egy második generációssal is beérném pedig
Egyébként ez az eredmény még messze nem a hardverek vége azok még bírnák,de a 240W-os táp már nem
kéne venni és megmoddolni egy 330W-osat csakhát "nincs kedvem" mer' cirka 40k
-
jones965
Modder
válasz
MPowerPH #14563 üzenetére
A driver fejlesztését kihagytad a repertoárból.
Egyébként igazad van.Viszont hamarosan lesz 4 CFX eredmény is reményeim szerint Z77 platformon. Bár végpontszám tekintetében nem lesz versenyképes az X79 platformmal, ellenben gpu score-ban nyilvánvalóan csúnyán elkalapálja.
-
jones965
Modder
válasz
MPowerPH #13018 üzenetére
Vantage-ban a 3930K 5176mhz-en hoz annyit, mint az 57xx mhz-es gulf.
Ellenben ahol a cpu freki számít, ott lemarad, hiába a nagyobb számítási teljesítmény.
Viszont nem kell annyira túlfeszelni, ergo nem is melegszik annyira.Most sokan lehurrognak, de jelenleg csak tesztelésre szántam az új platformot.
-
kop8
őstag
-
-
tom_tol
addikt
válasz
MPowerPH #12543 üzenetére
próbáld meg alacsonyabb órajellel emelni a feszültséget, ha stabil akkor csak hűtés problémák vannak
nem sajnos csak egy fagyasztó áll rendelkezésrejoshua7 subaruwrc 04ahgy kösz
megpróbálom még a 37+-tTi próbáltatok matrixot
kerestem de nem találtam vmod megoldást, tudtok segíteni ? -
kertsa
senior tag
válasz
MPowerPH #12551 üzenetére
Az nem engedi... próbáltam már. Ilyen 5850 van. Lehet ezen biost frissíteni? És ha igen, akkor hogy?
-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH #10339 üzenetére
Még jó hogy falhoz vágja ember... 2gpu számol nem 1... 1 kariból mikor csinálnak csúcsot... tudod 1gpu
Ez egy összetömörített cfx... és ezen az sem változtat hogy egy nyákon vannak!
Mellesleg ha nem jó a vantage futtatni kell haevönt... abban nincs semmiféle összjáték, de ott is elveri a 6970-et az 580... vagy ott sem komálják AMD-t?
-
Overlocker
veterán
válasz
MPowerPH #10262 üzenetére
Jah, főleg hogy múltkor lepolíroztam
Az oldalát pedig leragasztottam, elvileg ez is számít -1-2C-t.
A ventik: 2 x SUNON KDE1212PMS3-6A. Deltánál gyengébb, de az már tényleg zavaró lenne, ez még annyira nem vészes
Lehet majd bepróbálok egy ghetto vizet, blokk van, kell egy pumpa, meg valami felmosóvödör
Akkor rá merném engedni a Vantage-t 5400-on
-
helkis
veterán
válasz
MPowerPH #10252 üzenetére
a kérdésedre válaszolva, nem tudom
most egy D14-volt a procin, 3ventivel, csak a vga-n volt víz.. (külön körben van) ezt mértem is, max 35fok volt, de csak egy dupla extreme van rajta.. lehet ki kellene próbálni valami nagyobbal
az jutott eszembe, hogy 1156-ban is mindig erősebb procira fájt a fogam, most megvan, de megint procira kellene gyúrnom..
tiéddel talán a 36k is meglenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest